Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
OKEY CANIM ARTIK SANA LAYLA DİYİCEM BEN:sm_cool:
BARİ BU YOĞUNLUKTA İÇİM KIPIR KIPIR OLSUN :dance::dance::dance:

de nesrinim de kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hastalara dedim ben bugün rahat bırakın beni bugün ben hastayım dedim kapattım mekanı :roflol: :roflol: tansiyonum düşmüş baya leyla gibiyim :bbo:

de nesrinim de kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hastalara dedim ben bugün rahat bırakın beni bugün ben hastayım dedim kapattım mekanı :roflol: :roflol: tansiyonum düşmüş baya leyla gibiyim :bbo:

Ahh canım geççmiş olsunn
valla senin özel hastane ama demek oralarda yoğun artık:1shok:
ben günde mininum 110 hasta taburcu ediyorum düşün artık laylaaaahihoyyyt
kaç kişi geliyor size gündefisfisfis

Ahh canım geççmiş olsunn

valla nesrinim şu muayene fiyatları düştükten sonra sizden pek bi farkımız kalmadı ama sizinki gibi diyil tabi allah sana kolaylık versin arkadaşım ben yoğun bakımlara ve doğumhane kısmına bakıyorum yatış yapıyorum ama bu bölümlere gelenler hemen çıkmadığı için taburculukta sıkışmıyo allahtan a.s

ahh canım geççmiş olsunn

sen edersin anam hasat giriyo girdiği gibi çıkıyo odadan hemen şakır şakır yapıveriyon

canım 2gündür uğraşıyorum
bu kullanıcıya rep vermek için önce başkalarına verin diyor
hala sinir oldum ya
bana bak
korktum birden ne isticeksin diye
iyi ucuza kapattık hihoyyythihoyyythihoyyyt

canım biraz baştan başkalarına rep ver ondan sonra verirsin bana.

bende de oluyo bazen aynı şey.

anladım canım.. hakkınızda hayırlısı olsun.. daha önce ikisinin aynı anda yapıldığını duymamıştım.. bi söyliyim dedim.. inş faydası olur size de.. morfoloji sabit olan birşey değilmiş.. değişebiliyor.. bir sonraki testte belki hiçbir sorun kalmamış olucak morfoloji de.. önce ameliyat olsun bi..

geçmiş olsun ryaliş.. iyimisin artık biraz :teselli:

merhaba kizlar nasilsi!niz???
ben iyiyim, iste dun transferim oldu, iki tane embriyo biri iyi biride orta kalitede, ve 8tanede dondurulmus kald!!
en son listeler hangi sayfada bilen varmi acaba??? bi bakayim

canım yarın catalzeytinde iğneyi vurulucam doktor bana adetin gecikirse gel dedi veya adet olursan gel dedi bana canım inşallah adetim gecerde hamiş kalırım canım

canım ha bu saadet hanım sana kıyak geçiyor galiba yasakkelime
bana neden çatlatma ignesi vurdurmadııı:çok üzgünüm:
bakk şimdi kızmaya başladımm bu dr.a:mymeka:
ayrıca 4ay boyunca klomenmi kullan dediii?????

ayşecim hoşgeldin.. inş ikiside sende kalır canım.. nasıl bakıcam diye düşünürsün artık.. Allah yüzünü güldürsün bu kez inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ayşecim hayırlı olsun inşallah bebişlerin sana tutunurda
busefer üzmezler bizi:Saruboceq:
hennas ve nurdann kızlar aramıza hoşgeldinizzza.s.
umarım en yakın zamanda hamiş kalırsınızzz:CüvCüv:

tulınnnn nasılsınn fıstıgımm ne durumda kediilerrr:roflol::roflol::roflol:

iyiyim zambakım.. sen nasılsın.. çok aksatıyosun bu aralar ya neyse şakkıdı

kediler kendi halinde dolanıyorlar salaklar.. eş mi bulamadılar nedir.. yemek derdindeler.. az önce geldim dışardan.. ama en iyisi hastane bahçesi.. 18 martta gözetlicem delikafadulden delikafadulden delikafadulden sana bi video ya da foto kapacam ordan meraklanma :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…