Kızların gönderdiği ineklerden sağ.kaydirigubbakcemile3
Bana da gönder accuk.:içelim:
o zaman bana bi ödül ver:jeyyar::hooray:
OKEY CANIM ARTIK SANA LAYLA DİYİCEM BEN:sm_cool:
BARİ BU YOĞUNLUKTA İÇİM KIPIR KIPIR OLSUN :dance::dance::dance:
de nesrinim de kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hastalara dedim ben bugün rahat bırakın beni bugün ben hastayım dedim kapattım mekanı :roflol: :roflol: tansiyonum düşmüş baya leyla gibiyim :bbo:
Ahh canım geççmiş olsunn
valla senin özel hastane ama demek oralarda yoğun artık:1shok:
ben günde mininum 110 hasta taburcu ediyorum düşün artık laylaaaahihoyyyt
kaç kişi geliyor size gündefisfisfis
ahh canım geççmiş olsunn
valla senin özel hastane ama demek oralarda yoğun artık:1shok:
ben günde mininum 110 hasta taburcu ediyorum düşün artık laylaaaahihoyyyt
kaç kişi geliyor size gündefisfisfis
açık konuş sevcan
çekinme yavrum
Geçmiş olsun Rylai.a.s.
rep isteremsengözlerimebaksanab
canım 2gündür uğraşıyorum
bu kullanıcıya rep vermek için önce başkalarına verin diyor
hala sinir oldum ya
bana bak
korktum birden ne isticeksin diye
iyi ucuza kapattık hihoyyythihoyyythihoyyyt
fadik çok teşekkürler..alışveriş gerçekten iyi gelir ..kafan dağılır..
Tuliny çift taraflı ameliyata ,bilateral varikoselektomi deniyormuş,zaten muhasebeye fiyat almaya gittiğimizdede ikisinin fiyatı farklı,yani tek taraflı daha ucuz.3 tane doktora gıttık (bi uzman, bı docent ,bı de bu en sonuncusu prof.) 3'üde çift taraflı olman lazım dedi.önceden de demiştim galiba benim eşim çok pinpiriklidir.:)
o dediğini ben de okumuştum biyerde.. sağ tarafta olursa böbrek düşünülmelidir diye,hatta doktora da sordum,ama sadece tek taraflı ise böbrekte bir problem olduğu düşünülebilir dedi,sizinki o tarz değil dedi...işte durumumuz böyle..morfoloji ne olacak acaba:sm_confused: düzelir inşallah..ameliyatı yapacak olan doktor morfolojinin düzelme şansı var ,bu şekildeyken (morf %1)tüp bebek denenebilir ,hamile de kalırsın ama düşük riski fazla olur dedi morfoloji bozukluklarında öyle oluyormuş:bbo:
Birazcık bile yükselse(%-2-3-4 gibi..)mikroenjeksiyonda da sansımız artar gıbı gelıyor..zaten hareket dusuklugu de morfolojının duzelmesiyle dogru orantılı..imiş..
de nesrinim de kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hastalara dedim ben bugün rahat bırakın beni bugün ben hastayım dedim kapattım mekanı :roflol: :roflol: tansiyonum düşmüş baya leyla gibiyim :bbo:
canım yarın catalzeytinde iğneyi vurulucam doktor bana adetin gecikirse gel dedi veya adet olursan gel dedi bana canım inşallah adetim gecerde hamiş kalırım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?