Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selamlarrrrr
nesrinimmmcok gecmis olsun bitanem...insallah daha büyük sorunlar vermez Rabbim...:Saruboceq:
smhsmhbitanem..bazi dönemlerde oluyor maalesef..ben 6 ay adet görmedigimi biliyorum...insallah bi sorun cikmaz canim,yumurtlama sorunun varsada tedavisi kisa sürüyor hemde etkili...insallah esinin testleride iyi cikara.s.

haaahhaaaahaaaa
özelden msj atmıştın ya baktım arayaaa
amaaa ne güldümm anladımki yanlış bişeyy yapmıyoruzz bizdeee:roflol::roflol::roflol:
heralde yemek derdinde olacaklarrr enerjiye ihtiyaçları varrr dimi amaa:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

yeterki tutunsunlar valla tek derdim nasil bakacam demek olsun ))
bakan bulurum annem var kiz kardeslerim var, amcamin esi var gorumcem var, yani yeterki olsun bana bile kalmaz))

eee listeler nerde bulamadim(
nevronundami transferi dun oldu??
benim test tarihim 24 mart, dun 10 mart annemin dogum gunuydu, 24marta kizkardesimin dogum gunu ))
ama bu sefer gebelik testi aldim, 11 veya 12.gun evde yapacam, hep nesrin yuzunden gecen sefer aklima koydu, ben olsam yapardim duramazdim dedi, bende yapacam simdi )))

Rylai bitanem cok gecmis olsun...a.s.
fadigimmvaktim olmayinca napiyim kiz:icecream:bende siz kime ne demisseniz tek o mesaji okuyorumm

KIZ ıNEK GÖNDERMEDıLER Kıııı:çok üzgünüm:
REP VERMıŞLER ONUN YERıNE:mymeka:

AYMESSSSııMMM SÜTTT ıSSSTıYOOOMMM NERDESıNNNNNNsırnaşık şey

Biri beni mi çağırdı nekaydirigubbakcemile3
yettim nesrinim süt getirdim sana doya doya içelim gel karşılıklı:içelim:

merhaba kizlar nasilsi!niz???
ben iyiyim, iste dun transferim oldu, iki tane embriyo biri iyi biride orta kalitede, ve 8tanede dondurulmus kald!!
en son listeler hangi sayfada bilen varmi acaba??? bi bakayim

ayşecim inşallah bu sefer hayırlı zamandır ve inşallah bu sefer rabbim yüzünü güldürür canım :1hug:

HAYIRLISI OLSUN CANIM YAAAA NESRİNE KALSAN BANADA 9 GUN VAR ADETİME KAN TESTİ YAPALIM DİYOO HSG ÇEKTİRDİM YA BU AY naniknaniksırnaşık şey

:1shok::1shok::1shok:ben naptım kızzzfisfisfis

sırnaşık şeysırnaşık şey

aysecigim insallah bu defa son olur :Saruboceq::CüvCüv:

canimm,nasilsin bakalim nasil gecti?hersey yolunda insallaha.s.

kızlar maşallahınız var yaaa ne çok şey yazmışsınız öylee nesrincim geçmiş olsun canım .eminecim hadi bakalım herşey yolun agiriyo ALLAHın izniyle....size ders çalışım dedim ama kitabın kapagını kaldırmadım müdür bey geldi dedim gider ayak bi bakim napıyosunuz

kiz sen ne ara markete gittin geldinde burda cene yapiosun bakiiimmmm:dilcikar:
sen beni sevmiosun,sen kedileri seviosun zatennn:dilcikar:

merhaba kizlar nasilsi!niz???
ben iyiyim, iste dun transferim oldu, iki tane embriyo biri iyi biride orta kalitede, ve 8tanede dondurulmus kald!!
en son listeler hangi sayfada bilen varmi acaba??? bi bakayim

Canım hoşgeldina.s. hadi hayırlısı transferinde gerçekleşmiş inşallah bebişlerin bu sefer seni hiççççççççççççç bırakmıycaklar bu son deneme:1hug:n olucak

Ceylin-naz,hoşbulduk,siz ameliyat olalı ne kadar zaman oldu?sizin degerlerin bozuk olması neye baglandı?
canım bizimki 2 sene oldu ameliyat olalı değerlerde pek bir fark yok :çok üzgünüm:
neden düşük bilemiyoruz orta seviyede aslında sayı ve harekert ama morfoloji %1 işte bu benim bebişime kavuşamama sebebim morfoloji bence :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…