iyiyim zambakım.. sen nasılsın.. çok aksatıyosun bu aralar ya neyse şakkıdı
kediler kendi halinde dolanıyorlar salaklar.. eş mi bulamadılar nedir.. yemek derdindeler.. az önce geldim dışardan.. ama en iyisi hastane bahçesi.. 18 martta gözetlicem delikafadulden delikafadulden delikafadulden sana bi video ya da foto kapacam ordan meraklanma :roflol: :roflol:
KIZ ıNEK GÖNDERMEDıLER Kıııı:çok üzgünüm:
REP VERMıŞLER ONUN YERıNE:mymeka:
AYMESSSSııMMM SÜTTT ıSSSTıYOOOMMM NERDESıNNNNNNsırnaşık şey
merhaba kizlar nasilsi!niz???
ben iyiyim, iste dun transferim oldu, iki tane embriyo biri iyi biride orta kalitede, ve 8tanede dondurulmus kald!!
en son listeler hangi sayfada bilen varmi acaba??? bi bakayim
yeterki tutunsunlar valla tek derdim nasil bakacam demek olsun))
bakan bulurum annem var kiz kardeslerim var, amcamin esi var gorumcem var, yani yeterki olsun bana bile kalmaz))
eee listeler nerde bulamadim(
nevronundami transferi dun oldu??
benim test tarihim 24 mart, dun 10 mart annemin dogum gunuydu, 24marta kizkardesimin dogum gunu))
ama bu sefer gebelik testi aldim, 11 veya 12.gun evde yapacam, hep nesrin yuzunden gecen sefer aklima koydu, ben olsam yapardim duramazdim dedi, bende yapacam simdi)))
bakan bulurum annem var kiz kardeslerim var, amcamin esi var gorumcem var, yani yeterki olsun bana bile kalmaz))
benim test tarihim 24 mart, dun 10 mart annemin dogum gunuydu, 24marta kizkardesimin dogum gunu))
ama bu sefer gebelik testi aldim, 11 veya 12.gun evde yapacam, hep nesrin yuzunden gecen sefer aklima koydu, ben olsam yapardim duramazdim dedi, bende yapacam simdi)))
HAYIRLISI OLSUN CANIM YAAAA NESRİNE KALSAN BANADA 9 GUN VAR ADETİME KAN TESTİ YAPALIM DİYOO HSG ÇEKTİRDİM YA BU AY naniknaniksırnaşık şey
Rylai bitanem cok gecmis olsun...a.s.
sağol cucum iyiyim kaydirigubbakcemile3
he he size de iyilik yaramıyo beee tamam tamam sustuuummmmmmmmm
iyiyim zambakım.. sen nasılsın.. çok aksatıyosun bu aralar ya neyse şakkıdı
kediler kendi halinde dolanıyorlar salaklar.. eş mi bulamadılar nedir.. yemek derdindeler.. az önce geldim dışardan.. ama en iyisi hastane bahçesi.. 18 martta gözetlicem delikafadulden delikafadulden delikafadulden sana bi video ya da foto kapacam ordan meraklanma :roflol: :roflol:
merhaba kizlar nasilsi!niz???
ben iyiyim, iste dun transferim oldu, iki tane embriyo biri iyi biride orta kalitede, ve 8tanede dondurulmus kald!!
en son listeler hangi sayfada bilen varmi acaba??? bi bakayim
canım bizimki 2 sene oldu ameliyat olalı değerlerde pek bir fark yok :çok üzgünüm:Ceylin-naz,hoşbulduk,siz ameliyat olalı ne kadar zaman oldu?sizin degerlerin bozuk olması neye baglandı?
he he size de iyilik yaramıyo beee tamam tamam sustuuummmmmmmmm
KISSSS BENDE SENİ KKNIN ALINGANI VE MERAKLISI İLAN EDİYORUM kaydirigubbakcemile5sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?