Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım yumurta takibinde hamiş kalan çok var umarım sende onlardan olursun . Eğer banada derlerse 2 hafta sonra bende başlarım yumurta takibine

inşallah hepimizde hamile kalırız hayatım inşallah ama yumuşları çok beğendi kaliteli yumoşların dedi

canım geldiğim zaman haberim olsun görüşmek isterim zambak ta kastamonuda onunlada görüşmek istiyorum allahın izniyle canım

inş emine Allah gönülün muradını versin seninde....

hennas çık artık ortaya amaa yaaa... yenisin kaynaş.. geçmişi mi okuyosun napıyosun fisfisfis

hadi kızlar be çıkıyorum canlarım allaha emanet olun inşallah güzel haberler almak dileğiyle bys

canım geldiğim zaman haberim olsun görüşmek isterim zambak ta kastamonuda onunlada görüşmek istiyorum allahın izniyle canım

inşallah canım hayırlısı bende isterim. zambak sen ben hep beraber buluşuruz. bak ben sadece merkezi biliyorum migros mu ne vardır buyuk alışveriş merkezi gibi bişeydi.sırnaşık şeyalışverişi çok sevdiğim için sadece oralar aklımda kalıyor.biz el öpmeye gelmiştik kastamonuya. eşimle merkeze indi kaleyi gezmeye.tabi ben görmüşüm indrim yazısını kaleyi falan görür mü gözümdelikafadulden15 dk kaleye çıkmak için uğraşdık.5dk manzaraya baktım sadece.bi baktım mağazada kıyafetlerin arasında he he sırnaşık şeydelikafaduldendelikafadulden

hennas çık artık ortaya amaa yaaa... yenisin kaynaş.. geçmişi mi okuyosun napıyosun fisfisfis[/QUOTE]

:)tuliny evt geçmişe bakıyordum..eşim varikosel ameliyatı olmaya karar verdi sonunda ..haftaya olucak..bakalım umarım bizim için iyi olur..sen neler yapıyorsun?

Transferleri olan arkadaşlar inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi taşımaya devam edersiniz..sizi takip ediyorum elimden geldiğince..iyi dileklerim hep sizinle...

bizimkilerde seninle olsun canım.. çık yaz iki satır bişey.. birbirimizin duasını alalım.. ne zaman olucak ameliyatı gün aldınız mı? nerde olucak? ne kadar? devlette ya da sgk anlaşmalı hastanelere bakın.. şimdiden geçmiş olsun..

ayy yoruldum. Bir taraftan yemek, bir taraftan ortalığı toparlıyorum, bir taraftan da sizi takip ediyorum. Aslında kızlar laf aramızda biz eşlerimizden daha becerikli ve daha çeviğiz. Onlar kendileri daha çok çalıştıklarını düşünseler de öyle değil işin aslı..yerimseniben

tuliny,evet gün aldık ameliyat için ,haftaya perşembe olucak.medipol hastanesinde..ssk anlaşması var .. 1500 çift taraflı..genel anesteziyle olmak istiyor..lokal anestezide belden iğne yapıyorlar ya ondan korkuyor..sizin nasıl olmuştu?

nur şimdi fark ettim.
sen 4,5 yıllık evliyim demişsin amafisfisfis
alttaki resim de 6 yıl yazıyo.şutarafagitti
şimdi nesrin herşeyi görüyom diye dalga geçicek benimle.:dilcikar:

bir yıldır merak ediyordum bu soruyu ilk kim soracak diye
tebrikler:hooray::hooray::hooray:
canım o flört dönemimizide kapsiyor
toplam birlikteliğimiz

hayırlı olsun eminecim
pozitif ol
meleğin seni daha kolay bulur

çift taraflıdır ama sadece bir tarafı yaparlar.. 1500 de çok geldi bana.. istanbuldaki fiyatları bilemem tabi ama.. genel anesteziyi de kabul ettilerse onun da farkı vardır belki.. eşim de özel hastanede oldu biz sadece yatak parası 200 lira verdik.. geçen sene nisan ayında.. central hospital da.. lokal oldu.. epiduralle yapıldı.. eşim uyuşmadığı için bir iğne fazla yapmışlar ciğerlerine kadar çıkmış uyuşukluk.. nefes almakta zorlanmış biraz.. ameliyat sonrası 1 saat kadar kaldı yoğun bakımda nefesi düzelsin diye.. ama bize demediler.. neyse ki birşey olmadı.. değerler yeni düzeldi sayılır.. 6 ay en az beklemek gerekiyor.. bu ay sonu da testimiz var ona göre belki aşılama deniycez.. eşin ameliyattan korkmasın .. kasığından ufak bir kesiyle yapılıyor ameliyat.. micro zaten.. ağrısı da fazla olmaz.. ilaçta verir.. lokalde olsa ağrı acı duymuyor.. karar eşinin yine tabi.. hayırlısı olsun canım..

bir yıldır merak ediyordum bu soruyu ilk kim soracak diye
tebrikler:hooray::hooray::hooray:
canım o flört dönemimizide kapsiyor
toplam birlikteliğimiz

HADİ KIZ KAPTIN KUPAYI İYİSİN:dance::dance:

SEVCANNNN FORUMUN EN DİKKATLİ GÖZE SAHİP ÜYE ÜNVANI VERDİK SANA
:hooray::hooray::hooray::hooray:

canım benim de eşim geçen sene varikosel ameliyatı olmuştu. O da genel anestezi ile oldu. bizim de anlaşmalı kurumdu ama biz ücret ödememiştik. tek taraflı olmuştu eşim. Kendine geldikten sonra serum verdikleri için sürekli aç olduğunu söylüyordu. Bişey de veremiyorduk önce benim içim parçalanıyordu. Neyse ki 1 gece yattı. Biraz ağrıları da oluyor birkaç gün.

Kıs yok canım sıkılıyo Çok ıŞ var yapamıyorum neyse ben hıÇ olmazsa 2 saat kadar gırmeyımde yapayım ıŞlerımı hayde Öperım sızı kocamn byeeee

çift taraflı yapılacakmış çünkü ikiside grade 3 müş derecesi..istanbulda ssk anlaşmalı özel hastane fiyatları çok yüksek..en son ve en uygun burada karar verdik...lokal anestezide demekki öyle problemler olabiliyor. neyseki problem ciddi değilmiş ve hemen eski haline dönmüş eşin...bakalım kahhımızda hayırlısı..

hakkatten nevvvrrooommmmm bebeişler napıyo kısssss yesinlerrr onlarııı allahım inşallah tutunurlar ama tutunacaklar ben öle hissediyom
anneleriyle beraber yatıyorlardır:asigim:

şimdiden geçmiş olsun canım...
inşallah güzel sonuç verrirde ameliyattan sonra sende hamiş olursun....

ah canım ahhh...
bunu biz biliyoruz...
onlar hiiç öğle düşünmüyorlar

canlar size doyum olmaz:asigim:
ama ben bugünde dünkü gibi hiç iyi değilim:çok üzgünüm:
elim kolum hiç kalkmıyor:çok üzgünüm:
işler falan hiç umrumda değil
isterse evi b..k götürsün
hiç iyi değilim:çok üzgünüm:
dışarı bile çıkmak istemiyor canım
ama bugün buranın pazarı gideyim hem eve yiyecek alırım hemde biraz dolaşayım belki iyi gelir....
kendinize iyi bakınŞeniz
görüşmek üzerea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…