bir yıldır merak ediyordum bu soruyu ilk kim soracak diye
tebrikler:hooray::hooray::hooray:
canım o flört dönemimizide kapsiyor
toplam birlikteliğimiz
hayırlı olsun eminecim
pozitif ol
meleğin seni daha kolay bulur
HADİ KIZ KAPTIN KUPAYI İYİSİN:dance::dance:
SEVCANNNN FORUMUN EN DİKKATLİ GÖZE SAHİP ÜYE ÜNVANI VERDİK SANA
:hooray::hooray::hooray::hooray:
fadik çok teşekkürler..alışveriş gerçekten iyi gelir ..kafan dağılır..
Tuliny çift taraflı ameliyata ,bilateral varikoselektomi deniyormuş,zaten muhasebeye fiyat almaya gittiğimizdede ikisinin fiyatı farklı,yani tek taraflı daha ucuz.3 tane doktora gıttık (bi uzman, bı docent ,bı de bu en sonuncusu prof.) 3'üde çift taraflı olman lazım dedi.önceden de demiştim galiba benim eşim çok pinpiriklidir.:)
o dediğini ben de okumuştum biyerde.. sağ tarafta olursa böbrek düşünülmelidir diye,hatta doktora da sordum,ama sadece tek taraflı ise böbrekte bir problem olduğu düşünülebilir dedi,sizinki o tarz değil dedi...işte durumumuz böyle..morfoloji ne olacak acaba:sm_confused: düzelir inşallah..ameliyatı yapacak olan doktor morfolojinin düzelme şansı var ,bu şekildeyken (morf %1)tüp bebek denenebilir ,hamile de kalırsın ama düşük riski fazla olur dedi morfoloji bozukluklarında öyle oluyormuş:bbo:
Birazcık bile yükselse(%-2-3-4 gibi..)mikroenjeksiyonda da sansımız artar gıbı gelıyor..zaten hareket dusuklugu de morfolojının duzelmesiyle dogru orantılı..imiş..
sadece 1 kupa mı yani.fisfisfis
nesrincim sende çok cimrisin.klava:
kendine tavukları,inekleri,yumurtaları istiyodun ama:mymeka:
slm arkadaşlarrr ben kastamonudayım doktordan cıktım akrabamdayım canlarım sağolun dualarınız için hele tulincim sana çok tşk ediyorum kızlar yumoşlarım istediğim boyuta gelmiş çok sevindim ve yarın sabah catlama iğnesi vurulucam iğnede çok zor bulunuyo valla çok aradım kızlar dua edinde bu ay hamile kalayım allahın izniyle bugün moralim çok iyi
canım hoşgeldin aramıza,eşine şimdiden geçmiş olsun benim eşimde oldu varikosel ameliyatı sol taraflıydı ama bizim değerlerde pek değişiklik olmadı,inşallah sizin nedeniniz varikoseldir ve ameliyattan sonra kavuşursun sende bebişine :1hug:fadik çok teşekkürler..alışveriş gerçekten iyi gelir ..kafan dağılır..
Tuliny çift taraflı ameliyata ,bilateral varikoselektomi deniyormuş,zaten muhasebeye fiyat almaya gittiğimizdede ikisinin fiyatı farklı,yani tek taraflı daha ucuz.3 tane doktora gıttık (bi uzman, bı docent ,bı de bu en sonuncusu prof.) 3'üde çift taraflı olman lazım dedi.önceden de demiştim galiba benim eşim çok pinpiriklidir.:)
o dediğini ben de okumuştum biyerde.. sağ tarafta olursa böbrek düşünülmelidir diye,hatta doktora da sordum,ama sadece tek taraflı ise böbrekte bir problem olduğu düşünülebilir dedi,sizinki o tarz değil dedi...işte durumumuz böyle..morfoloji ne olacak acaba:sm_confused: düzelir inşallah..ameliyatı yapacak olan doktor morfolojinin düzelme şansı var ,bu şekildeyken (morf %1)tüp bebek denenebilir ,hamile de kalırsın ama düşük riski fazla olur dedi morfoloji bozukluklarında öyle oluyormuş:bbo:
Birazcık bile yükselse(%-2-3-4 gibi..)mikroenjeksiyonda da sansımız artar gıbı gelıyor..zaten hareket dusuklugu de morfolojının duzelmesiyle dogru orantılı..imiş..
canım benim de eşim geçen sene varikosel ameliyatı olmuştu. O da genel anestezi ile oldu. bizim de anlaşmalı kurumdu ama biz ücret ödememiştik. tek taraflı olmuştu eşim. Kendine geldikten sonra serum verdikleri için sürekli aç olduğunu söylüyordu. Bişey de veremiyorduk önce benim içim parçalanıyordu. Neyse ki 1 gece yattı. Biraz ağrıları da oluyor birkaç gün.
cnm hoşgeldin şimdiden geçmiş olsun umarım sonuç alırsınız :Saruboceq:
hennas eşine geçmiş olsun canım.
İnşallah ameliyatı sorunsuz geçer ve değerleri artar.
canım hoşgeldin aramıza,eşine şimdiden geçmiş olsun benim eşimde oldu varikosel ameliyatı sol taraflıydı ama bizim değerlerde pek değişiklik olmadı,inşallah sizin nedeniniz varikoseldir ve ameliyattan sonra kavuşursun sende bebişine :1hug:
sadece 1 kupa mı yani.fisfisfis
nesrincim sende çok cimrisin.klava:
kendine tavukları,inekleri,yumurtaları istiyodun ama:mymeka:
kızlar alemsiniz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
SÜTTT İSTİİİYOOOMMM BENNN SÜTTTTTT:dance:
SÜTÜMMM NERDE BENİMMMMMMMMM:roflol:
OKEY CANIM ARTIK SANA LAYLA DİYİCEM BEN:sm_cool:ohhhh ne güzel işte içini kıpırdatıyorum desene :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?