Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kizlar nasilsi!niz???
ben iyiyim, iste dun transferim oldu, iki tane embriyo biri iyi biride orta kalitede, ve 8tanede dondurulmus kald!!
en son listeler hangi sayfada bilen varmi acaba??? bi bakayim
canım hayırlısı olsun inşallah allahın izniyle ikiz bebişin olur ikiside sana tutunur sıkıca 9 ay hiç bırakmazlar canım
iyi olduğuna sevindim canım inşallah zamanla daha da iyi olacaksın canım bebişinde oldumu dünyalar senin olacak canım sıkıntın falan kalmıyacak canım

canım evet miniklerin allah emanet olsunlar hepimiz onların seninle kalması için dularımızı ediyoruz allahın izniyle hamiş olcaksın canım allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım

kızlar meraba ne yapıyorsunuz.ya benim adet gelmedi daha.göğüslerim müthiş ağrıyor..acaba tsh düşüklüğü yada yüksekliği adeti geciktirirmi..soğan suyuna başladım bu gün.adetten sonrada göğüs cerrahına gidecem sağ göğsümde kitle var arada bıçak saplanıyor gibi ağrıyor.korkuyordum ama korkunun ecele faydası yok.belki bebek olmasını engelleyen bişey vardır..

ben geldiiiim.yaaa beni de sewinnn
senide sevioss canim benimmŞeniz
evet bitanem maalesef pcos belasi var:çok üzgünüm:
ben beni bildim bileli hayatimi mahvetti,stresi uykularimi,hormonlari kilolarimi delirttilaelaelaelaelae
var bundada bi hayir napiyim,ömrümün sonuna kadar onla yasicam:sm_confused:
insallah sende bisey cikmaz canim benim

canim benim,dinlen tabii bol bol..Allah sendende razi olsun o güzel dileklerin icina.s.cok cok öpüyorum seniŞeniz:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:hadi bakalim biciriklar,birakmayin anneyii:lepi:

zambak sence bunlar neden uzanıyordur delikafadulden delikafadulden

hehe,delüüü,sendende baska bisey beklemezdim zaten:roflol:
ne sekerler yaaa,asik asik uzanmislarŞeniz

kizlar ben kaciyorum...ufak tefek islerim var..hepinizi kocaman öpüyorummm,fazla kaynatmayin yaw,birikiyo sayfa sayfa (aslinda kiskanmis ama caktirmayan smiley):dilcikar:

güle güle cücüm.. yine cevap vermedin bana o kadar yazdım ama neyse kedü diye deliriyonuz bende buldum bi yerlerden delikafadulden delikafadulden video bulcam size bennnnnnn delikafadulden

bademcigim niye idrarin SIKISIK olmasi gerekiyor anlamadim.2 defadaki tedavimde öyle birsey söylemediler

Canım bildiğim kadarıyla rahim idrar torbasının arkasında olur.Transfer sırasında işlem vajinal uygulanıyor ama bir yandan da karın ultrasonu ile bakılıyor.Emriyonun nereye konacağı tayin ediliyor..Karın ultrasonu için idrar kesesinin su ile dolu olması lazım ki ultrasonda daha net ayna gibi görünebilsin idrar kesesinin arkasındaki rahim diye....

Normal karın ultrasonlarında da idrar sıkışık olmamız isteniyor ya aynı işte...

Vajinal ultrasonda da tam tersi..Ultrason direk vajinadan bakıldığı için idrar sıkışık olmaya gerek yok...

semihacım vurma kızz.. yazık bana ben elçiyim istiyorlar bende bulup getiriyorum delikafadulden hem korkmazsın sennnnn :jeyyar:

zambak sence bunlar neden uzanıyordur delikafadulden delikafadulden

delikafaduldenkısım sen varya sen bi acayip oldun başına vurdu galibadelikafadulden
ne giriyon delikafaduldenmilletin özel hayatına alla alaa

kesinlikle ihmal etme canım bir an önce git.ilerde daha kötü sonuçlar doğurmaz inşallah önlemini almak lazım

işlem bitmiş nesrincim.. sızmış kalmışlar bişeyleri de meydan da değil .. açıkta yatmasalarmış delikafadulden delikafadulden bananeeeeeeeeeeeeeee

cnm ihmal etme git muhakkak hayırlı haberler olsun a.s.

işlem bitmiş nesrincim.. sızmış kalmışlar bişeyleri de meydan da değil .. açıkta yatmasalarmış delikafadulden delikafadulden bananeeeeeeeeeeeeeee

alla alla iş üstünde de olsalar işleri de bitmiş olsa sen yine de girme hayvancıkların yatak odalarına.hem utanmadan bide resim çekip internete dağırmışsın...delikafadulden
ya bunlarında ailesi var tulincim ne hesap verirler sonra düşündün mü?sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…