canım hayırlısı olsun inşallah allahın izniyle ikiz bebişin olur ikiside sana tutunur sıkıca 9 ay hiç bırakmazlar canımmerhaba kizlar nasilsi!niz???
ben iyiyim, iste dun transferim oldu, iki tane embriyo biri iyi biride orta kalitede, ve 8tanede dondurulmus kald!!
en son listeler hangi sayfada bilen varmi acaba??? bi bakayim
iyi olduğuna sevindim canım inşallah zamanla daha da iyi olacaksın canım bebişinde oldumu dünyalar senin olacak canım sıkıntın falan kalmıyacak canımiyi aksamlar kizlar bugun girmedim
ama daha iyiym bugun beni dusunen arkadaslarim iyiki varsiniz kendinize iyi bakin geri kaciyorum islerim var insallah guzel haberler vardir
bebisleriyle bulusan arkadaslarimiz insallah guzel guzel konusup anlasirlarda halay cekerizzzzz
Canlarım güzel dilek ve dualarınız için teşekkürler. a.s. Okuyamıyorum haliyle. Ama hissediyorum hepsini. Allah hepinizden razı olsun. :Saruboceq: Allah gönlünüzden geçenleri hakkınızda hayırlı eylesin ve tez zamanda versin inşallah. :Saruboceq: Hepinizi öpüyorummm. Şeniz Allaha emanet olun.. a.s.
Miniklerimi Allaha emanet ettim. :asigim: İnşallah hepsini bağışlar. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:Onları çok seviyorum. :asigim:
zambak sence bunlar neden uzanıyordur delikafadulden delikafadulden
senide sevioss canim benimmŞenizben geldiiiim.yaaa beni de sewinnn
evet bitanem maalesef pcos belasi var:çok üzgünüm:malesef pahalı ovulasyon testleri ben yabancı siteden sipariş verdim 50 tanesi 10 tanede yanında gebelik testi var 60 tl ye
bakalım haftaya gelir herhalde
uff bi bilebilsem keşke
gerçekten zor bunu biz anlayabiliyoruz öyle değilmiş
hayırlısı bakalım
ben anlamıyorum bu dr ları gerçekten tuliş
bu sefer düzene sokun diycem
öncesinde cumartesi testi ve sonucu bekliyorum eşimin
ahh ahh canım inşallah
ama senin bi sebebi var tatlışım yaaa
uff ne yapıyım herşeyin hayırlısı
seninde bi sebebin var pco
bende bişey yok
yani benim bildiğim kadarıyla yok
neyse en iyisi unutmak
teşekkürler öperim çokŞeniz
Canlarım güzel dilek ve dualarınız için teşekkürler. a.s. Okuyamıyorum haliyle. Ama hissediyorum hepsini. Allah hepinizden razı olsun. :Saruboceq: Allah gönlünüzden geçenleri hakkınızda hayırlı eylesin ve tez zamanda versin inşallah. :Saruboceq: Hepinizi öpüyorummm. Şeniz Allaha emanet olun.. a.s.
Miniklerimi Allaha emanet ettim. :asigim: İnşallah hepsini bağışlar. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:Onları çok seviyorum. :asigim:
bademcigim niye idrarin SIKISIK olmasi gerekiyor anlamadim.2 defadaki tedavimde öyle birsey söylemediler
kızlar meraba ne yapıyorsunuz.ya benim adet gelmedi daha.göğüslerim müthiş ağrıyor..acaba tsh düşüklüğü yada yüksekliği adeti geciktirirmi..soğan suyuna başladım bu gün.adetten sonrada göğüs cerrahına gidecem sağ göğsümde kitle var arada bıçak saplanıyor gibi ağrıyor.korkuyordum ama korkunun ecele faydası yok.belki bebek olmasını engelleyen bişey vardır..
kızlar meraba ne yapıyorsunuz.ya benim adet gelmedi daha.göğüslerim müthiş ağrıyor..acaba tsh düşüklüğü yada yüksekliği adeti geciktirirmi..soğan suyuna başladım bu gün.adetten sonrada göğüs cerrahına gidecem sağ göğsümde kitle var arada bıçak saplanıyor gibi ağrıyor.korkuyordum ama korkunun ecele faydası yok.belki bebek olmasını engelleyen bişey vardır..
işlem bitmiş nesrincim.. sızmış kalmışlar bişeyleri de meydan da değil .. açıkta yatmasalarmış delikafadulden delikafadulden bananeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?