Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yumurtlaman mı bitti. aman sanki yumurtlama günümüzde yaptıkda ne olduki takma boşverçbelkim geç döllenme olur ne bilim her şeyde vardır bi hayır.

ama 8 gün sonra o taraflarda bir sarsıntı falan duyarsam haberlerde senden bilirim canım ona göre

yaa ceylin hepte benim karşıma çıkıyor bu kediler nedense şakkıdı delikafadulden

tamam casperım.. başarılar diliyorum sana canım Şeniz

cnm ihmal etme git muhakkak hayırlı haberler olsun a.s.
gidicem bayabi ihmal ettim korkudan.belki ilaçla geçecek bişeydir.bide bebişime engel oluyormu diye düşünüyorum..

saol canım adet olayım öyle gidicem.süt hormonum arada çıkıyor o mu yaptı bilmiyorum..

iyi geceler kızlar.............gece kuşları sizi gene kaynatıyonuz buraları baya sayfa birikmiş üçer beşer okuyup gidiyom yoksam bitmeyecek 5135 te bıraktım gene yığılmış yav

yabangülüm fibrokistik bişeydir belki de.. hep oluyorlarmış ama zararsız bezelermiş.. git bi görün tabi.. geçmiş olsun canım..

ahhh kocişim ahhh burdayken bilemedim kıymetini bilemedimmm
yanımda olsaydın da trip yapsaydın banaaaa:a015:

yaa ceylin hepte benim karşıma çıkıyor bu kediler nedense şakkıdı delikafadulden

tamam casperım.. başarılar diliyorum sana canım Şeniz

tulinym bizim buranın kedileri hımbıl hımbıl dolaşıyor yok icraat filan tembel bunlar tembel kaydirigubbakcemile3

caspercım bende başarılar diliyorum canım bildiğim kadarıyla zormuş bu müşavirlik sınavları :1rolleyes:

ne bu kızlar ya site baya aksıyor geç açılıyor mesajlar geç gidiyo bir çözüm bulamıcaklarmı yaaaaaa sinir oluyorum böle olunca başka sitelerde yapmıyor pc sadece burda problem sizdede oluyormu şekerler

kızlar ben sayfaları 40 mesajla görüntülüyorum.. daha rahat oluyor.. daha az sayfa görünüyor.. kızlar söylemişti bana da..

kullanıcı panelinden seçenekleri düzenleye girin.. standart olanı 1 sayfada 40 mesaj gösterilsin olarak değiştirip değişiklikleri kaydedin..

ne bu kızlar ya site baya aksıyor geç açılıyor mesajlar geç gidiyo bir çözüm bulamıcaklarmı yaaaaaa sinir oluyorum böle olunca başka sitelerde yapmıyor pc sadece burda problem sizdede oluyormu şekerler

eee harzemcim kaldırmıyor artık topikte
hergün bir şamata var valla...
böle giderse hiç açilmicak...
baksana tulın kedilere sardısırnaşık şey

sayın hasta nesrin hanım sizin kalbinizin ağrısı tahmini olarak 8 güne kadar geçicek.. bu güne kadar rahat olun .. yeterince beslenin enerji depolayın.. geçici bir sızı sizinki delikafadulden delikafadulden

ceylincim burdakiler de böyle bi tek hastanede gördüm oynaşanları.. o yüzden 18 martı bekliyorum dört gözle delikafadulden delikafadulden delikafadulden

canım ihmal etme hemen dr git :teselli:

kıs tuliny senin göğüs macerası bitti kedi macerasımı başladı yok yok sen nerde bi tuhaflık ordasın benden beter canım.....dün diğer sayfalara bakıyodum cilt problemlerine falan orda kıllarla ilgili çok ilginç şeyler okudum ama acayip güldüm senin finduk yağı halt etti yanında aslında dolunayda var şu kıl meselesini bendemi kökten çözsem diye düşünüyorum

valla yazdığım gibi harzemcim.. göğüs macerası bitmedi devam ediyor ama soğuk suyla.. kaydirigubbakcemile3 onu bende okudum.. hatta çişini sür diyor dimi kaydirigubbakcemile3 valla en iyisi çam sakızı zamanla azaltıyor.. ben hep onu kullanırım delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…