:roflol: :roflol: :roflol:ceyyylinnnn hasret hasret bakıyom valla pcye indirdim görüntüyüü ahhh ahhh kocişimmmm:roflol:
gidicem bayabi ihmal ettim korkudan.belki ilaçla geçecek bişeydir.bide bebişime engel oluyormu diye düşünüyorum..cnm ihmal etme git muhakkak hayırlı haberler olsun a.s.
sen orda pastalar börekler yee:dilcikar:
bizde seni merak edelim:dilcikar:
şaka bacum hadi sana kolay gelsin:1hug:
ya kızlar aslında hemen darılammak lazım birgün gelmeyince hemen farkedilmiyor bazen...
ama fazla gelmeyince tabi hemen merak ediyoruz...
şahsen ben kendi adıma hepinizi çok seviyorum:asigim:Şeniz
bitanem sana iyi dinlenmeler:asigim:
bizde yeğenlerimizi çok seviyoruz:asigim:
ha birde bende 3 tane olmasını çok istiyorum:asigim:
nedenine gelince zaten birini civciv dünürün aldı 2. sini ben alırım:jeyyar:3.yüde artık kızlar kendi aralarında kavga etsinler:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana canım rabbim bebişlerini sağlıcakla sana bağışlasın...:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
geçmiş olsun canım dr a git sakın ihmal etme....
sonunda yakaladın demek:jeyyar:çok güldüm yaasırnaşık şeysırnaşık şey
yabangülüm fibrokistik bişeydir belki de.. hep oluyorlarmış ama zararsız bezelermiş.. git bi görün tabi.. geçmiş olsun canım..
yaa ceylin hepte benim karşıma çıkıyor bu kediler nedense şakkıdı delikafadulden
tamam casperım.. başarılar diliyorum sana canım Şeniz
ne bu kızlar ya site baya aksıyor geç açılıyor mesajlar geç gidiyo bir çözüm bulamıcaklarmı yaaaaaa sinir oluyorum böle olunca başka sitelerde yapmıyor pc sadece burda problem sizdede oluyormu şekerler
kızlar meraba ne yapıyorsunuz.ya benim adet gelmedi daha.göğüslerim müthiş ağrıyor..acaba tsh düşüklüğü yada yüksekliği adeti geciktirirmi..soğan suyuna başladım bu gün.adetten sonrada göğüs cerrahına gidecem sağ göğsümde kitle var arada bıçak saplanıyor gibi ağrıyor.korkuyordum ama korkunun ecele faydası yok.belki bebek olmasını engelleyen bişey vardır..
işallah öyledir canım..yabangülüm fibrokistik bişeydir belki de.. hep oluyorlarmış ama zararsız bezelermiş.. git bi görün tabi.. geçmiş olsun canım..
canım ihmal etme hemen dr git :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?