Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben de çıkıyorum artık.yarın da kaynanamın günü var oraya gitcem,geç gelirim,beni merak eden olmaz ama ben söyleyeyim dedim :çok üzgünüm:
hepinize iyi akşamlar,görüşmek üzereeeeeeeeeeea.s.
sen orda pastalar börekler yee:dilcikar:
bizde seni merak edelim:dilcikar:
şaka bacum hadi sana kolay gelsin:1hug:
ya kızlar aslında hemen darılammak lazım birgün gelmeyince hemen farkedilmiyor bazen...
ama fazla gelmeyince tabi hemen merak ediyoruz...
şahsen ben kendi adıma hepinizi çok seviyorum:asigim:Şeniz

bitanem sana iyi dinlenmeler:asigim:
bizde yeğenlerimizi çok seviyoruz:asigim:
ha birde bende 3 tane olmasını çok istiyorum:asigim:
nedenine gelince zaten birini civciv dünürün aldı 2. sini ben alırım:jeyyar:3.yüde artık kızlar kendi aralarında kavga etsinler:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana canım rabbim bebişlerini sağlıcakla sana bağışlasın...:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

geçmiş olsun canım dr a git sakın ihmal etme....

delikafaduldenbilmem ki kimin buldum gösterdim delikafadulden

işlem bitmiş nesrincim.. sızmış kalmışlar bişeyleri de meydan da değil .. açıkta yatmasalarmış delikafadulden delikafadulden bananeeeeeeeeeeeeeee
sonunda yakaladın demek:jeyyar:çok güldüm yaasırnaşık şeysırnaşık şey

ii geceler arkadaşlaarrrr

nevrosky,transferin gerçekleşmiş hayırlı olsun.güzel sonuçlarını duyarız inşllahhh

sevgii allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.güzel hamilelik geçir inşallah

yavrum nesrin bu ay onların ayı anası babası da bu iş görevlendirdi onları delikafadulden delikafadulden bişey demezler nesillerinin devamı için herşey delikafaduldendelikafadulden

buldum sayılmaz fadiğim.. idare edin şimdilik.. hastane gününü bekliyorum delikafadulden

nevromun 3 embriyosu transfer olmuş ha. allahım üçüde :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:tutunur inşallah hayırlısı ile. sen yat dinlenmene bak 13 gün sonra halayları çekeriz inşallah canım benim.

sidelyam ya adetin bitmiş kız seni ümitlendirmek istemem ama sen üstüne gödün bence. yarın bir git bakalım doktorada ne diyecek bakalım.bizede haberi verirsin artk canım benim. inşallah senin melek bu ay süpriz yapmıştırda seninledir canım

:dance::dance::dance:

offfffff offffffffffffffffffffffffffffffffffff

mart ayı dedik çalışacaz dedik bu ayda olmayacak.

çalışmalara tam başladık ben sınav için ankaraya gidiyorum. sınav tarihini iyi ayarlayaamışlar. yumurtlama zamanına denk getirilirmi ya. bir dahakine diecem yumurtlama zamanına denk getirmesinler.:roflol:

düşünsenize ankaradan arıyolarmış beni sınav tarihi belirleyecezde ne zaman yumurtlarsınız casper hanım. :roflol::roflol::roflol:

canım benim güzel,güzel dinlen sen şimdi rabbim gönlündekini versin sana inşallah :CüvCüv:

a.sa.sa.sa.sa.sa.sayyyyyyyy kooppptumm bennn yaaaaaaaaaaaa
görüyon mu terbiyesizleri
sen bağışla onları bu sefer casper hanım bidaha böle bir terbiyesizlik yapmazlar...sırnaşık şeysırnaşık şey

casper mali müşavirlik sınavına mı gidiyosun.. hayırlısı olur inş.. sınav sorularını unutma emi benim kocişime de lazım olucak delikafadulden

nesrincim şafak kaç

seni ne zaman görsem afak aklıma geliyo kız.

hımmmmmmmmm fisfisfis
şafak 8sırnaşık şeysırnaşık şeyaz kaldı az amma yumurtlamam bitti :çok üzgünüm:

kız bende seni görünce sevimli hayalet gelio aklıma. okuldan koşa koşa gelirdim eve izlicem diyee .en çok sevdiğim çizgi fimlerdi sevimli hayalet casper ve jetgillerrrrrrr

bende casper ve taşdevrine bayılırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…