sen orda pastalar börekler yee:dilcikar:ben de çıkıyorum artık.yarın da kaynanamın günü var oraya gitcem,geç gelirim,beni merak eden olmaz ama ben söyleyeyim dedim :çok üzgünüm:
hepinize iyi akşamlar,görüşmek üzereeeeeeeeeeea.s.
bitanem sana iyi dinlenmeler:asigim:Canlarım güzel dilek ve dualarınız için teşekkürler. a.s. Okuyamıyorum haliyle. Ama hissediyorum hepsini. Allah hepinizden razı olsun. :Saruboceq: Allah gönlünüzden geçenleri hakkınızda hayırlı eylesin ve tez zamanda versin inşallah. :Saruboceq: Hepinizi öpüyorummm. Şeniz Allaha emanet olun.. a.s.
Miniklerimi Allaha emanet ettim. :asigim: İnşallah hepsini bağışlar. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:Onları çok seviyorum. :asigim:
geçmiş olsun canım dr a git sakın ihmal etme....kızlar meraba ne yapıyorsunuz.ya benim adet gelmedi daha.göğüslerim müthiş ağrıyor..acaba tsh düşüklüğü yada yüksekliği adeti geciktirirmi..soğan suyuna başladım bu gün.adetten sonrada göğüs cerrahına gidecem sağ göğsümde kitle var arada bıçak saplanıyor gibi ağrıyor.korkuyordum ama korkunun ecele faydası yok.belki bebek olmasını engelleyen bişey vardır..
delikafaduldenbilmem ki kimin buldum gösterdim delikafadulden
sonunda yakaladın demek:jeyyar:çok güldüm yaasırnaşık şeysırnaşık şeyişlem bitmiş nesrincim.. sızmış kalmışlar bişeyleri de meydan da değil .. açıkta yatmasalarmış delikafadulden delikafadulden bananeeeeeeeeeeeeeee
işlem bitmiş nesrincim.. sızmış kalmışlar bişeyleri de meydan da değil .. açıkta yatmasalarmış delikafadulden delikafadulden bananeeeeeeeeeeeeeee
yavrum nesrin bu ay onların ayı anası babası da bu iş görevlendirdi onları delikafadulden delikafadulden bişey demezler nesillerinin devamı için herşey delikafaduldendelikafadulden
buldum sayılmaz fadiğim.. idare edin şimdilik.. hastane gününü bekliyorum delikafadulden
Canlarım güzel dilek ve dualarınız için teşekkürler. a.s. Okuyamıyorum haliyle. Ama hissediyorum hepsini. Allah hepinizden razı olsun. :Saruboceq: Allah gönlünüzden geçenleri hakkınızda hayırlı eylesin ve tez zamanda versin inşallah. :Saruboceq: Hepinizi öpüyorummm. Şeniz Allaha emanet olun.. a.s.
Miniklerimi Allaha emanet ettim. :asigim: İnşallah hepsini bağışlar. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:Onları çok seviyorum. :asigim:
offfffff offffffffffffffffffffffffffffffffffff
mart ayı dedik çalışacaz dedik bu ayda olmayacak.
çalışmalara tam başladık ben sınav için ankaraya gidiyorum. sınav tarihini iyi ayarlayaamışlar. yumurtlama zamanına denk getirilirmi ya. bir dahakine diecem yumurtlama zamanına denk getirmesinler.:roflol:
düşünsenize ankaradan arıyolarmış beni sınav tarihi belirleyecezde ne zaman yumurtlarsınız casper hanım. :roflol::roflol::roflol:
zambak sence bunlar neden uzanıyordur delikafadulden delikafadulden
casper mali müşavirlik sınavına mı gidiyosun.. hayırlısı olur inş.. sınav sorularını unutma emi benim kocişime de lazım olucak delikafadulden
nesrincim şafak kaç
seni ne zaman görsem afak aklıma geliyo kız.
hımmmmmmmmm fisfisfis
şafak 8sırnaşık şeysırnaşık şeyaz kaldı az amma yumurtlamam bitti :çok üzgünüm:
kız bende seni görünce sevimli hayalet gelio aklıma. okuldan koşa koşa gelirdim eve izlicem diyee .en çok sevdiğim çizgi fimlerdi sevimli hayalet casper ve jetgillerrrrrrr
anam bacım bunlarda ne :1shok:
aşk sarhoşu olmuş bunlar sızmış kalmışlar yaaaa delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?