Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çam sakızını bende kullanıyorum amma bacaklarım çok kanıyor deriyide beraber çekiyor sonra izler kalıyor bende ona sinir oluyom o yüzden epileydi aldım oda kırıyor .........ben en iyisi salim gidim uzadığı yere kadar sonunda olmazsa örer kurdale takarım ne yapim yani demi

amann epilasyon çok içe batırıyor.. ben kullanmıyorum artık.. yok kız olur mu öyle taş devrinden kalmış gibi :roflol: :roflol:

nevar kısss zaten eski şeyler moda olmuyormu şimdilerde bende taş devri karılarının öncüsü olurum sizde arkamdan geliriniz.... valla hep biz bu topikte yeni şeyler çıkartıyoruz ne kadar kabiliyetliyiz görün

iyi geceler kızlar.. rüyanızda ne görürseniz yarın anlatın kaydirigubbakcemile3 Allah rahatlık versin....

sanada iyi geceler şeker ....her türlü rüya yoruma açıkmı kız ....sende rüyanda bizi gör emi

bugünün ilk günaydını benden olsun bakalım günaydınnnnn akşamda baya kaynatmışsınız maşallah valla ne kadar enerji dolu hatunlarsınız biz eve geliyoruz yemekti bulaşıktı çay faslıydı derken tv önünde uyuya kalıyoruz valla sabahta konuşulanları okumak güzel oluyor maşallah

iyi geceler kızlar.. rüyanızda ne görürseniz yarın anlatın kaydirigubbakcemile3 Allah rahatlık versin....

hemen anlatiyim bariidelikafadulden
doktora gidiyordum,bana ameliyat önlügü giydirdiler ve hani su tomografi cihazi gibi bi cihazin icine girdim,yan yatirdilar...beynime bakicaklarmis,ordaki ekranda pencere gördügünde elindeki cihaza bas dediler..öyle yaptim ama yüzüm o kadar yandiki..kalktim kapiya ciktim tüm ailem akrabalarim ordaydi beni bekliyorlardi..esimde sürekli yanimdaydi..hayir olsun..ne demekki:uhm:

Herkese günaydın kıslar
cucum ben o melekleri varya yerim yerim ne kadar güzeller ya rabbim nasip et bütün istiyenlere o meleklerden.
Ben bugün biraz kötüyüm arkadaşlar grip olmuşum bu sene niyeyse hastalıktan kurtulamadım tam biri geçti diyorum diğeri başlıyo neyse bunada şükür diyelim beterin beteri var her zaman

amin canim amin..ne sekerler demiii:1rolleyes:
bitanem gecmis olsun...bu sene sükür ben cok hasta olmadim..cünkü sabahlari meyve suyu sikarken bi tenede limon katiyorum icineyerimsenibensende bol bol c vitamini al tatlim yaa.s.

Bende başlıyım anlatmaya annemlerin köyde bi evi var sözde orya gitmişim ama evin içi mağaza bir sürü kıyafetler var bende ordan sürekli kıyafet deniyorum bi sürü etek falan giydim ama hiçbirisi olmadı sözde biyere gidicekmişim şimdi hatırlamıyorum oraya gitmek için kıyafet arıyodum ama bulamadım eskilerle gittim sonra.

Eşime anlatıyorumda oda bana kıçın açıkta kalmış gece senin dedikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…