Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nesrinn Kız senin hiç evde işin olmazmıı gündüz çalışıyon akşamda burdasınn :)senin evde işler sihirli değneklemi oluyo :roflol::roflol:

canim hadi hayirlisi insallah hayirli sonuclar alirsin
nesrinn Kız senin hiç evde işin olmazmıı gündüz çalışıyon akşamda burdasınn :)senin evde işler sihirli değneklemi oluyo :roflol::roflol:

kiz balkafa yaptin yine yapacagini ha
sendende birsey kacmiyor
guldurdun beniiiiiiiii

gunaydin herkeseeeeeeeeee
evet gece hep gec yattilar ben yarida kactim valla pek geveze bu kizlar kocisleri cagirmadimi ne
yoksa bunlar reglisi olanlarmikaydirigubbakcemile3

günayyydııın herkeseeeeehihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar ne muhabbeymişş kaçlara kadar sürmüş yahhuuuu:1shok::1shok:
şimdide uyuyun bakalımmmmm
uykucularrrrrmirmirmirmirmirmirmirmir

smhsmhh inşallah sonuçlarınız güzell çıkar canımm:Saruboceq::Saruboceq:
niloşş tedavin hayırlı olsunnn allahımm bebeginii hemen bekletmeden versinn inşallahhh:Saruboceq:
yaban gülümm herşeyde vardır bir hayır ama dr.una güvenin kalmadıysa başka bir dr.la daha görüş derimm bennnyerimsenibenyerimseniben

Asii evet doğru diyosun reglisi olanlarr kalmış olabilirsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

günaydın kızlar,geçmişi henüz okumadım ama bu sayfada okuduğum kadarıyla saat 4'e kadar nasıl sohbet ettiniz,maşallah valla ben tavuk gibiyim en geç akşam 11 de uykum gelir,uyurum,çalışırkende böyleydim şimdi evdeyim yine aynıyım kaydirigubbakcemile3
mart ayının bitmesine 2 hafta var hani çok çalışacaktınız :jeyyar: benim eşim yanımda olsa uğrar mıyım hiç buraya kaydirigubbakcemile3 mart ayı çalışmak lazım ben uçtum geçmişe

:dance:

kızım senin başka işin yok mu hiç?kaydirigubbakcemile3
beni takip ediyorsun? çabuk söyle bakim kim taktı seni peşime?kaydirigubbakcemilekaç para verdiler beni takip için?:mymeka:kızım kardeşim herşeyi halletmiş. ben sadece buzdolabını silicem veee ütü yapmış yerlerine asıcam

he he asi tulınle vakit çok çabuk geçiyor anlamadım valla saattin kaç olduğunu?Mizah bölümü sayemizde coşmuştur valla. bence bakmakta fayda varrrdelikafadulden

:jeyyar:Kardeşine söyle iyi temizleyememiş bir kalıp toz vardı mobilyalarda:roflol::roflol::roflol:

Asii evet doğru diyosun reglisi olanlarr kalmış olabilirsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

aaa evet dogru söylüyorsunuzz valla baktılar kocişlerle bişey yapamıyorlarr
damladılar hemen buraya kaydirigubbakcemile3
regli dert ortaklaının yanına:roflol::roflol:
ahaada tulin duymasııınnnn:mymeka:

smhsmh inşallah sonuçlar güzel çıkar canım,sizin sonuçları ben daha çok merak ediyorum çünkü eşlerimiz aynı gün ameliyat olmuştu,biz henüz hiç test yaptırmadık,mayısta yaptıracağız eşim o zaman askerden dönüyor inş.
bu düzensiz reglinin sebebi hormonlarınla ilgili olabilir hatta hormonların sonucu polikistik over olabilirsin belki ,doktorun bu konuda hiç bir şey söylemiyor mu her ay bu sıkıntıyı yaşıyorsun ve doktorunun bunun için sana bir tedavi önermesi lazım mesela kilo problemin varsa kilo vererek reglin düzene girebilir,bence iyi bir doktora git,hormonlarına baktır,inşallah her şey yolundadır,kendini strese sokarsan reglin daha da gecikir...

Benim kocişim burdayken bu saatlere kalırmıydım hiç?
ama yok :sm_confused:uykum gelmiyor işte gelmiyorrrr:çok üzgünüm:kocişim olmadan yatağımda yatamıyom, koltukta da rahat edemiyomsenağlama

:jeyyar:Kardeşine söyle iyi temizleyememiş bir kalıp toz vardı mobilyalarda:roflol::roflol::roflol:

kıskanma canım bi kere uydurma yok toz falanÇok üzgünüm çoook

ahhh yazııık sana kıyamammm bennn:teselli:
neyse canım bugünlerinnn acısınııı çıkarırsınn eşin geldigindeee:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ben çıktımm
evin işlerini halledeyimm hemen burdayım inşallahhşakkıdı
ozamana bizim uykucularda uyanırr hemmkaydirigubbakcemile3

ahhh yazııık sana kıyamammm bennn:teselli:
neyse canım bugünlerinnn acısınııı çıkarırsınn eşin geldigindeee:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

hani gitmeyecektın hani hep sevecektın yureğim buna nasıl dayansın haticeyi dinliyom kızlarrr çokkk seviyomm bu şarkıyı ağlamamı sağlıyor içime atmıyorum çok şükürsenağlamasenağlamasenağlama

gunaydın kızlar hepınıze nasılsınız dun gorumcemle doktora gıttık cıkolota kıstı varmıs gorumcemde cok agrısı oluyodu kasıklarından meger bundanmıs bunun hakkında bıldıklerınızı paylasırmısınız bıraz bılgı almak ıstedımde sızden

günaydın canım ,görümcen için geçmiş olsun,aşağıdaki linki inceleyebilirsin istersen,çikolata kisti olan arkadaşların paylaşım alanı ve ben bu kistin yokolması için İbrahim Saraçoğlundan soğan kürünü duymuştum,istersen görümcen bunu uygulasın....
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/230583-endometriosis-cikolata-kisti.html

semihacım inş güzel sonuçlar alırsınız.. inş spermlerin yenilendiği zamana denk gelir de artışı görebilirsiniz.. neden 1 ay sonra yaptırıyorsunuz canımfisfisfis

duydum hepsini kaydirigubbakcemile
ben çıktımm
evin işlerini halledeyimm hemen burdayım inşallahhşakkıdı
ozamana bizim uykucularda uyanırr hemmkaydirigubbakcemile3

ne zaman çıktın gittin yine yaa.. kokumu mu alıyosun ne ben gelmeden çıkıyosun..

yaa bu mizah bölümüne nerden bakılıyo bende bakmak istiyorum :sm_confused:

canım kadınlaar kulübü ana sayfadayken epey bi sayfanın aşağısına in mizah bölümü orda.. linkte bu..

Mizah + Görsel Paylaşım - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

hepinize günaydın şekerler... nasılsınız bugün.. hehehe ben 4 te yattım ama erken kalktım.. niye diye bi sorun hadi sorun sorun delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…