bu arada kızlar bnm de eşimde sorun vardı hareketlilik ve morfoloji sorunu.1 aydır keçiboynuzu kürünü kullandık bi de ilaca başladı.her gün her an dua ettim allahıma ve bu hamile olduğumu öğrendim.inş.hepiniz yaşarsınız bu duyguyu.allaha dua edin her şeyin yaratıcısı o.
canim ya denememiyim hic
ilkonce bir ay boyunca nohut ve keciboynuzu kuru dneddik test yaptik 0 cikti
sonra tup bebekten randovu aldik 2 ay sonraya verdiler tabi bu arada yine 2 ay boyunca keci boynuzu kuru uygukladim sabah aksam icirdim
ve derya diye bi arkadas bi ilac ismi verdi internetten siparis verdik bitkisel ilac ismi tribulus terrestrist 1 ay boyunca esim bunu kullandi
e simdi doktor ben ameliat yapamam deyip cikmis
gerci yeniden spermmograp yaptirlmadi aceba yediden kendimiz yaptirsakmi diyorum ,gerci doktor soylerdi
ufff ya kafam karman corman oldu
hic duymadigim bisey zannetmiyorum kimsenn bana bu cevabi verecegini ancak doktorlardan cevap alirim
meraba kızlar nasılsınız...benim moralim çok bozuk bu gün doktora gittim.diğer ay aşılama yaptırmıştım ya 4 tane iğne oldum.pko olduğu için yumurtalıklar aşırı uyarılmış ve yumurtalar büyümüş kiste dönüşmüştü.bu ay bi gideyim ne diyecek dedim.adam tekrar aşılama diyor ve iğneyi 10 güne çıkardı.4 tane iğneyle yumurtalıklar aşırı uyarıldı 10 taneyle daha fazla olmazmı?artık şansa diyor olamaz diyemem diyor.parayı almaya bakıyor adam..hiç bizi düşünen yok.moralim çok bozuk bi kaç ay gitmeyecem.aşılamam iğnelerden dolayı tutmadı.siz söyleyin 4 tane iğneyle bir sürü kistim oldu 10 taneyle ne kadar olur...bide 3.tane aşılama şart tüp bebk yaptırmak için..bilmiyorum ya artık annelik elimden iyice uzaklaşıyor..bi şeyi hallediyoruz diğeri çıkıyor..ağlamaktan başım ağrıyor.çok çaresizim.allah dermansız dert vermesin ne yapalım artık.
merhaba kızlar uzun zamandır bu bölüme girmiyodum psikolojim çok bozulmuştu şimdi çok iyiyim. eşimle karar aldık ve ilk tüp bebek tedavimize başladık uzun protokol. bugün zincomega folik kapsül ve bebek aspirinine başladım, 16 martta lucrin e başlıyorum. Allah emeklerimiz boşa çıkarmasın. bizim için dua edin lütfen. şimdi biraz geçmişe bakıyım kimbilir neler oldu.
canım biz geçen sene ibka verdik. bu sene de aynı şekilde olcak galiba. Ben bu tüp bebek tedavi falan olaylarını doğuya gitmeden hallolsun istiyorum. Hamile de olsam giderim önemli değil. ama doğuda tedavi şansımız olmaz diye bekliyorum işte.
arkadaslar esinizin hormon testi sonucu kac cikti normali kac olmasi gerekiyo
benim elimdeki sonuc fransizca yaziyo ama anlayabilirmisiniz yazsam
F.S.H plasmatique.....................28,8 UI/L
femmes (kadin)
phase folliculaire :2,9 à 12
pic ovulatoire :6,3 à 24
phase tuteale :1,5 à 7
menopause :17 à 95
hommes (erkek) :1,7 à12
kagitta boyle yani sonuc 28,8 oluyo cok heralde biriniz bana yardim edermisiniz biliyosaniz
bu arada kızlar bnm de eşimde sorun vardı hareketlilik ve morfoloji sorunu.1 aydır keçiboynuzu kürünü kullandık bi de ilaca başladı.her gün her an dua ettim allahıma ve bu hamile olduğumu öğrendim.inş.hepiniz yaşarsınız bu duyguyu.allaha dua edin her şeyin yaratıcısı o.
canım şimdiden hayırlı olsun...rabbim yüzünüzü güldürür inşallah....merhaba kızlar uzun zamandır bu bölüme girmiyodum psikolojim çok bozulmuştu şimdi çok iyiyim. eşimle karar aldık ve ilk tüp bebek tedavimize başladık uzun protokol. bugün zincomega folik kapsül ve bebek aspirinine başladım, 16 martta lucrin e başlıyorum. Allah emeklerimiz boşa çıkarmasın. bizim için dua edin lütfen. şimdi biraz geçmişe bakıyım kimbilir neler oldu.
anaaa kimse kalmamışşşşşş:1shok:
evet nesrinim kimse kalmamış.. gündüz ne eğlendim yaa.. keşke gelseler hehehehe
merhaba kızlar uzun zamandır bu bölüme girmiyodum psikolojim çok bozulmuştu şimdi çok iyiyim. eşimle karar aldık ve ilk tüp bebek tedavimize başladık uzun protokol. bugün zincomega folik kapsül ve bebek aspirinine başladım, 16 martta lucrin e başlıyorum. Allah emeklerimiz boşa çıkarmasın. bizim için dua edin lütfen. şimdi biraz geçmişe bakıyım kimbilir neler oldu.
günaydınnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile5
çok erkenciyim çoook
6buçukta kalktık kahvaltı ettik hazırlandık çıktık
hastaneye gittik sperm verdik geldik
1 ayda bişey değişeceğini sanmıyorum ama:1no2:
hadi bakalım hayırlısı:Saruboceq:
ama değişse bile benim regli olmadı hep düzensiz hep geç hep geçkötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?