Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Allah kucağına almayı nasip etsin inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

1 ay kullanıpta mı test yaptırdınız.. o zaman kesin sonucu göremezsiniz ki.. spermler 72 günde bir yeniliyormuş kendini.. bitkisel tedaviye de devam edin bence.. inş sizinde artar ..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

yabangülüm üzülme.. doktor özelmi para için demişsin.. başka bir doktora da git.. en azından o ne diyecek bilirsin.. geçmiş olsun canım.. :teselli:

tedaviniz hayırlı olsun canım.. inş hep sorunsuz gider ve bebişine kavuşursun..

elitu yetişemedim mi ki sana çıkıcam demişsin.. evet geçmişi okuyordum geldim

niloş
bu işarete tıkla.. rengi açık olacak.. en son mesaja da alıntı yap de olur canım..

çok iyi bir karar almışınız bence doğunun imkanları kısıtlı zaten..bizim 3 senemiz tırı vırı şeylerle uğraşmakla geçti doğru düzgün imkan olmadığı için..keşke diyorum o zaman vaktimizi harcamasaydık oralarda ama imkanlar el vermeyince gidemiyorsun maalesef..uzun süreli bir tedavi süreci sonuçta ama en azından memlekim olan ankara da görünebilirdim diyordum doktora..demmekki kısmet değlmiş ya..inşş emeklerinin karşılığını alırsın canım..şarka bebişin kucağında gidersin
:Saruboceq:

canım ordaki sonuçlara göre 1,17 ve 12 arasında olması gerekiyor..tr de de aynı değişik değil değer aralığı .eşinin tahliline gelince 28,8 gibi bir rakam çıkmış buda maalesef eşinin kanallarında sperm üretimin az olduğunu gösteriyor...ama mikrotese yaptırmadan bilemezsiniz sonucu..bence vakit kaybetmeden mikrotese yaptırın..mikro tese operasyonunda çok başarılı sonuçlar elde ediliyor

gözün aydın canım rabbim tamamına erdirsin inşş

canım şimdiden hayırlı olsun...rabbim yüzünüzü güldürür inşallah....

anaaa kimse kalmamışşşşşş:1shok:

evet nesrinim kimse kalmamış.. gündüz ne eğlendim yaa.. keşke gelseler hehehehe

kızlar ben buralardayım ama çok uykum geldimirmirmirmir
size hayırlı gecelera.s.
tatlı rüyalar....

uzulme canim insallah hepimizin yuzune gulecek allah bence sen biraz dinlen kendine gel ondan sonra dene

nerdesiniz bakimm 4 e kadar oturulurmu yaa kalkamazsınız tabi hafta sonu die baya kaynatılmış biz çalışıyoz ama napalım :dilcikar:

Günaydın kızlar......kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

Burası fazla kalabalık olmadan ben geçmişi bi okuyayım bakalım akşam gene neler yaptınız....kaydirigubbakcemile3

yuuhhh saat 4 te yatmışlar.....:1shok:
tabi çalışmıyolar ya.4 e kadar muhabbet koyu........:mymeka:
kalkın bakalım şimdi.:mymeka:
öğlene kadar yatmayın...mirmirmirmir

tedaviniz hayırlı olsun
İnşallah ilk denemende hamile kalırsın:Saruboceq:

günaydınnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile5
çok erkenciyim çoook
6buçukta kalktık kahvaltı ettik hazırlandık çıktık
hastaneye gittik sperm verdik geldik
1 ayda bişey değişeceğini sanmıyorum ama:1no2:
hadi bakalım hayırlısı:Saruboceq:
ama değişse bile benim regli olmadı hep düzensiz hep geç hep geçkötükedihüso

hadi hayırlısı cnm sonuç güzel çıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…