Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inş cnm.sağlıklı olsun da.ürologa gitti eşim L-argınıne ve padutin kullandı.siz bişey kullanmıomusunuz?

canım bence bize de ilaç vermeleri gerekir ama kaç dr.a gittik. Varikoselden sonra bile dr. gerek yok dedi vermedi. tüp bebek kliniğinde zaten vermedi. Olan hormonları biz yiyoruz. Bir de eşe verilse belki işe yarayacak.sinir oluyorum.

ahh be canım üzülme lütfen
Allah yardımcımız olsun hepimizin
herşeyde bi hayır vardır

canımsın Allah kabul etsin dualarımızı inşallah

amin canimsin melek arkadasim benim

canim lutfen bak ben abartmak istemiyorum ama ben bu sitede benim gibi ile karsilasmadim ben resmen olumden dondum o kadar tepki verdiki yumurtaligimda aciklik olustu dusun artik
uykusuz gunler stresli birde yanimda kimsem yoktu benim tek basima bu acilari yasadim neoldu tutmadi bile
ama ben simdi adet olmayi bekliyorum buna ragmen bebisime yakin olmak bile guzel
bisey olmaz yabangulum korkma dr dedigine gore vardir bir bildigi
10 gune bolecek ama dozunu azaltacaktir
relax ol sen
belkide bu sefer tutunacak bebisin sana 3 4 de sans daha cok gordugum kadariyla ki insallah oyle olacak
:Saruboceq:

[benimkide tüp bebk için iyi böyle dedi.ama şu an önümüzde 2 tane aşılam var.yaptırayımda nasıl yan etkisini bile bile kullanayımmı ben.4 tanede bir sürü kistim vardı.10 taneden nasıl olur artık bilemiyorum.ne diyim allah yardımcımız olsun/COLOR]..

bende sordum doktoruma 3 milyar dedi..şu aşılama evrelerini nasıl geçecem onu düşünüyorum..direk tüp bebk yapsa.aşılamaların hepsi tüp bebeğin yarı parasına denk geliyor..benimki 6 yıl oldu.bize menogon iğne yazdı 20 tane 4 kutu iğne 100 tl tutmuştu..

kizlar bu sefer gercekten kactim uyumadan bir daha bakiyim demistim
uykum geldi
guzel haberlerle bulusmak uzre iyi geceler iyi calismalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım ben de çatlama iğnesi hiç kullanamdım
bu yüzden pek bilgim yok...
ama ne zamen ilişki olcağını dr söylemesi lazımmış....

canım rapor için aşılama 2 ye düştü...nevro 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe geçti...
istersen tüp bebek yaptır....
ama kafan çok karışıksa biraz dinlen bence....

badem canım acaba bütün üniv. hastaneleri aynımı...maşalalh sizin tedavi çok ucuza gelmiş....
benim bildiğim sosyal güvenceyle bile yaptırsan aşağı yukarı senin dediğin kadar masraf olabiliyormuş(tam net bilmiyorum)
co -cultur işleminin fiyatını çıkdığımız zaman tüp bebek 1.5 milyon tutuyor...baya hesaplı geldi bana....

doktor 3 tane dedi acab bizmi yanlış duyduk.bi daha sorayım.ama dinleneyim biraz sonra.zaten tüp bebk olsa bile yaptırmamız imkansız şu an için...

merhaba kızlar uzun zamandır bu bölüme girmiyodum psikolojim çok bozulmuştu şimdi çok iyiyim. eşimle karar aldık ve ilk tüp bebek tedavimize başladık uzun protokol. bugün zincomega folik kapsül ve bebek aspirinine başladım, 16 martta lucrin e başlıyorum. Allah emeklerimiz boşa çıkarmasın. bizim için dua edin lütfen. şimdi biraz geçmişe bakıyım kimbilir neler oldu.

canım arkadaşım buralara gelip hikayeni paylaştığın için çok teşekkürler.tekrar tekrar yazıyorum ama inan her yazdığımda dua da ediyorum.Allahım kucağına almayı da nasip etsin.seni de yeğenimi de çoook öpüyorum. Şeniz

:bbo: :roflol: :roflol: :roflol:

:1shok: nasıl yaa ....kafamçokkarıştı
ay bugün topik çok eğlenceliymiş valla...:dance:

a.s valla çok iyi yaparsın canım.

çok sevindim canım.Allah yardım etsin.hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...

benim haklarım da bitti.ne deneme için ne de ilaç için hiç hakkım kalmadı. :çok üzgünüm:

co-culture ı sen mi istemiştin canım?yoksa dr unuz mu tavsiye etti.Allah kısmet ederse yaza 5. denemeye başlamayı düşünüyorum da....

hayırlı olsun...Allah emeklerini boşa vermesin...

hayırlı olsun canım. İnşallah herşey dilediğin gibi gerçekleşir. Biran önce bebişlerine kavuşursun.:Saruboceq:

kızlar size iyi sohbetler. Ben artık yatayım bari benim yüzümden yazık eşim de kanepede uyudu kaldı. Boynu falan tutulmuştur. Bensiz yatağa yatmaz da..Hadi öpüyorum sizi iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…