Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biraz da olsa özlem gidereceksiniz , çok sevindim canımm. delikafadulden hihoyyyt

Bebişlerim iyidir inşallah güzelimm. Ben de onları pek merak ediyorumm.. :1rolleyes: Sağol canım benimmm. :asigim:
evet özlem gidereceğiz inşallah.:çok üzgünüm:Çok özledim kocişimiiii:asigim:

Bugün delürdüm ben ya ...Dürbünü aldım elime sahilde milleti seyrediyom :roflol::roflol::roflol:

Canımm hoşgeldinn. :asigim: Herşey o kadar çabuk gelişti ki. Allahım o kadar işlerimi rast getirdi ki ; birden tedavim başladı canım. :Saruboceq: Haber veremedim herkese. Bugün transferimin 6. günü. 24 Mart test tarihim. :teytey: Allah razı olsun canım. :Saruboceq: Çok sağol o güzel dilek ve duaların için. a.s. Öpüyorum çok. Şeniz

Canlarım ben biraz çıkıyorum. Sonra yine gelirim. İyi sohbetler. Allaha emanet olun. a.s.

kızlar nasılsınız

ben de iyi olmaya çalişyorum benim kız kardeş pek iyi değilmiş 10 gün önce döğum yapmiştı bugun öğrendimdi kocasıyla kavga etmişler hiç iyi değilim çok moralım bozuk ne yapcam bilmiyorum huysuz arsız bir kocası var birak diyoruz bizi dinlemiyor keşke duymamış olsaydım annem ordaymış şimdi kızlar dua edin lutfen senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

bana yardım edin kızlar sizden başka derleşecek kimsem yok

nevrocum canım hayırlı olsun transferin Allah onları sana bağışlasın
ben bu topiğe girmiyorum eşim hala asker 2 ayımız kaldı ama umut etmek bile güzelmiş hamileliği benim şu anda umudum bile olmadığı için girmiyorum kendimi kötü hissediyorum.arada sadece pembe listeye bakıyorum maşallah baya artmış tüm hamilelerin gözü aydın darısı diğerlerimizin başına

selam kızlar. Geçmişi bitirdim ve geldim.
geçen akşam burda co-cultur falan konuşuldu ya kafam karıştı. Düşünüyorum yapılması daha mı iyi olur. nevrom senin bilgin vardır bu konuda.
Birde listede yazmıyo ama bir ara eklersen sevinirim. benim eşim keçiboynuzu pekmezi kullandı. Şu sıra pek içmiyo ama, zinco C, şuan bemiks C, Arı sütü bal polen karışımı, badem,fındık, fıstık. Listede bakıyorum da genelde sayı hareket problemi olanlar l-argınıne kullanmışlar. Bunu dr danışmadan kullansak bişey olur mu acaba?

Son düzenleme:

bende bu ilacı merak ediyorum kafamıza göre kullansak olur mu acaba?

canım 10 gün önce doğum yapmış. Onun şu an en mutlu günleri olması gerekir. Allah eşine de vicdan versin. Kadının sütü falan kesilir, üzülmemesi gerek. Ne deyim canım Allah yardımcısı olsun inşallah.

hiç sorma canım ya ne çekıyor garibim ama işte bizi dinlemiyor şuan elim ayağim tıtrıyor allh o adamı bildiği gibi yapsın şuan çok sinirliyim benim kardeştede suç var boşan olun bitsin ne çekıyorsun anlamıyorum kı el alen ne derdiye sıf istemiyor

bnenim annem zaten tansiyon hastasi

ne diye hayatini zindan ediyor anlamıyorumkı şimdi bebekde var ne olcak bilmiyorum
senağlamasenağlama

off nevrocuğum,o bel ve sırt ağrısını hiç sorma ,tüp bebek yaptırmak çok kolay,yatmak,sabır etmek çok zor işin en zor kısmı ,Allahım sabır versin,meleklerin sısıkı tutunsun inşallah

belya cım Allah büyüktür. Herşey yoluna girer inşallah. Bebek de old. için boşanmak zor gelir ona. O kadar sabrettiğine göre seviyordur. ya da alışkanlıklar oluyor. ınsan bir anda silip atamaz o da öyle herhalde

tuliny canım buluşma fotolarınızı gördüm şimdi. Çok güzelmiş canım. Sen zaten çiçek gibisin maşallah.

evet zambakım bizden kimse yoktu :1no2: corni biliyormuş ama gelmedi lülülülülülü

maşallah maşallah buluşmalar falan ayarlanıyor :çok üzgünüm: senağlama senağlama
yağmurrr çok güzel verdiğin haber.. bebişinde sende sağlıklısınız.. allah nazarlardan saklasın sizi.. sağ salim doğur inş .. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

:sm_cool:6 gün sonra adet olucam onun kutlamasını yapıyorum :roflol::roflol:

Bende 9 gün sonra adet olucam bende şimdiden kutluyorum kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:dance::dance:

delüsünüz siz heee :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

KIZ TULINYYY NERDESİN BAKİM SEN?klava:
YOKLAMA DA YOK YAZILDIN HABERİN OLSUN ONA GÖRE RAPOR MU ALACAKSIN NE ALIRSAN AL DEVAMSIZLIKLARIN ÇOĞALDIkötükedihüso

uyuyoruz herhalde yasakkelime pazar pazar ne yoklamasıymış o saatte kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Alemsin sen bitanemm yaa. Şeniz Bu arada Dıptıs fıstık gibi ama di mi? :asigim:Gören biri olarak diyorum. sengözlerimebaksanab

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evettt çok hoş bi gaci Şeniz

elitucum o ilacı doktor demeden kullanmak ne kadar doğru olur bilmiyorum.. eşimde kullanıyor ama doktor verdi.. başından beri aynı ilacı kullanıyor.. yine de danışmadan içirmeee... :1hug:

belya Allah sabır versin canım kardeşine.. o adamın değişmeyeceğini bile bile neden bebek yaptılar keşke olmasaydı.. ayrılırsa çocuk için zor .. Allah ıslah etsin.. doğru yolu bulsun inş..

tuliny canım buluşma fotolarınızı gördüm şimdi. Çok güzelmiş canım. Sen zaten çiçek gibisin maşallah.

evet evet kandırmadım sizi ben o'yum.. burda eklediklerimle aynı dimi heheheh kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sağol canım benim.. seni gördük mü ki biz... görmediysek göster kendini

canım öle allaha inanalım tez vakitte hepimize vercek inanıyorum ben bu günlerimizede gülüp gececeğiz göreceksin tatlım herşeyi kendine stres yapma akıl vermiş gibide olmayayım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…