evet özlem gidereceğiz inşallah.:çok üzgünüm:Çok özledim kocişimiiii:asigim:Biraz da olsa özlem gidereceksiniz , çok sevindim canımm. delikafadulden hihoyyyt
Bebişlerim iyidir inşallah güzelimm. Ben de onları pek merak ediyorumm.. :1rolleyes: Sağol canım benimmm. :asigim:
selam dostlar................selam nevrocum............nasılsınız arkadaşlAR..............İNŞ GUZEL GELIŞMELER VAR..............rabbım herkesın yar veyardımcısı ols............guzel ve umut dolu gunler bızeı beklıyor inş.........................kendınıze ıyı bakın...........yola devammmmmmm
canım nevro ya benım haberım yokkk.........sen tedavı oldun galıba........yazılardan sankı öle anladım canım................inş ya rabbım guzel haber nasıp ets.............inş bebişin gelecek .........o herşeyı e ıy bılen kullarını gören rabbımız tum ısteyenlerı bekleyenleı .........senı ....sevındırsın.........ya......çoookk sevındım................kendıne ıyı bak ne zaman bellı olacak yaz mutlaka dualarım senınle.........
Bugün delürdüm ben ya ...Dürbünü aldım elime sahilde milleti seyrediyom :roflol::roflol::roflol:
selam kızlar. Geçmişi bitirdim ve geldim.
geçen akşam burda co-cultur falan konuşuldu ya kafam karıştı. Düşünüyorum yapılması daha mı iyi olur. nevrom senin bilgin vardır bu konuda.
Birde listede yazmıyo ama bir ara eklersen sevinirim. benim eşim keçiboynuzu pekmezi kullandı. Şu sıra pek içmiyo ama, zinco C, şuan bemiks C, Arı sütü bal polen karışımı. Listede bakıyorum da genelde sayı hareket problemi olanlar l-argınıne kullanmışlar. Bunu dr danışmadan kullansak bişey olur mu acaba?
kızlar nasılsınız
ben de iyi olmaya çalişyorum benim kız kardeş pek iyi değilmiş 10 gün önce döğum yapmiştı bugun öğrendimdi kocasıyla kavga etmişler hiç iyi değilim çok moralım bozuk ne yapcam bilmiyorum huysuz arsız bir kocası var birak diyoruz bizi dinlemiyor keşke duymamış olsaydım annem ordaymış şimdi kızlar dua edin lutfen senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bana yardım edin kızlar sizden başka derleşecek kimsem yok
canım 10 gün önce doğum yapmış. Onun şu an en mutlu günleri olması gerekir. Allah eşine de vicdan versin. Kadının sütü falan kesilir, üzülmemesi gerek. Ne deyim canım Allah yardımcısı olsun inşallah.
GÜNAYYDIINN HERKESEEEhihoyyythihoyyyt
iyi pazarlarrr kk nın en güzell hatunlarııııhihoyyythihoyyyt
ilkbaharr20 canım hadibakalımmm dualarımız seninle yarın için allah yardımcın olsunn:Saruboceq::Saruboceq:
tuliiiinnnn kızzz bizim topikten kimse yoktu dimiii
ayyy anamm bizim topikk toplanabilseydikk kırılırdıkk gülmekten galibaaaaasırnaşık şey
CANIM ÖZEL MESAJ ATSIM SANA EPİKRİZ İLE İLGİLİ
BU ARADA YA AYIN 20SİNE DOĞRU ozlem82do DA GELECEK BURAYA O ZAMANA ALAYIM HEMDE ÜÇÜMÜZ GÖRÜŞÜRÜZ BEN ALIRIM RANDEVUNU SORUN DEĞİL. BUTUN BİLGİLERİN VAR ZATEN BURDA...NE DERSİN?
EMİNEEE GÜNAYDIN CANIM HOŞGELDİN NASILSIN?
NASIL GİDİYOR TEDAVİN PEK TAKİP EDEMİYORUM...
:sm_cool:6 gün sonra adet olucam onun kutlamasını yapıyorum :roflol::roflol:
Bende 9 gün sonra adet olucam bende şimdiden kutluyorum kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:dance::dance:
KIZ TULINYYY NERDESİN BAKİM SEN?klava:
YOKLAMA DA YOK YAZILDIN HABERİN OLSUN ONA GÖRE RAPOR MU ALACAKSIN NE ALIRSAN AL DEVAMSIZLIKLARIN ÇOĞALDIkötükedihüso
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Alemsin sen bitanemm yaa. Şeniz Bu arada Dıptıs fıstık gibi ama di mi? :asigim:Gören biri olarak diyorum. sengözlerimebaksanab
selam kızlar. Geçmişi bitirdim ve geldim.
geçen akşam burda co-cultur falan konuşuldu ya kafam karıştı. Düşünüyorum yapılması daha mı iyi olur. nevrom senin bilgin vardır bu konuda.
Birde listede yazmıyo ama bir ara eklersen sevinirim. benim eşim keçiboynuzu pekmezi kullandı. Şu sıra pek içmiyo ama, zinco C, şuan bemiks C, Arı sütü bal polen karışımı, badem,fındık, fıstık. Listede bakıyorum da genelde sayı hareket problemi olanlar l-argınıne kullanmışlar. Bunu dr danışmadan kullansak bişey olur mu acaba?
tuliny canım buluşma fotolarınızı gördüm şimdi. Çok güzelmiş canım. Sen zaten çiçek gibisin maşallah.
Canım niye yanlış anlayayım. Bilakis sevinirim. Hem beni hem de meleklerimi düşündüğün için mutlu olurum ancak. :asigim: Ama yat yat da bir yere kadar. :bbo: Yatmaktan inan belim ağrıdı. benneyaptımki İzinliyim , evdeyim. Ara ara gelirim buralara. Zaman geçiyor bir şekilde. İzinli olmasam , işyerinde olsam zaten bilgisayarla işim olacaktı. Ben yavrularımı Allaha emanet etmişim. Sizlerden de çok ayrı kalamadık biz. :asigim:
Fadiğimmmm Şeniz
İnşallah canım. İNŞALLAHHHHH :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Şeniz
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Alemsin sen bitanemm yaa. Şeniz Bu arada Dıptıs fıstık gibi ama di mi? :asigim:Gören biri olarak diyorum. sengözlerimebaksanab
Sağol bitanemm. Allah razı olsun senden. a.s. Seninle tanışmak kısmet olmadı. Kendinden bahsettiysen de ben kaçırdım sanırım. Sizin sorununuz nedir bitanem? Allah tez zamanda gönlüne göre versin inşallah. :Saruboceq:
Ooo canım benimm. 9 gün olmuş. :teytey: Maşallah.Az kalmış. İnşallah güzel haberler alacağız senden. :hooray: :Saruboceq: Sonuç günün ne zaman canım. Ben 19 Mart yazmıştım ama. Senden alayım tarihi. a.s.
Evet canım karşılaşamıyoruz maalesef. Çok sağol canım duaların için. Ben de senin için ediyorum. Allah kısmet edecek inşallah. İnançlı olmak lazım. :1hug:
Canım öncelikle kaynına geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah. a.s.
Hastalanmışsın canın sıkılmış. Ama sıkma canını. Yine doktora , ilaca gerek kalmadan geldi çok şükür. :Saruboceq: İnşallah bir dahaki ay temelli gelmezzz. :dance: Tarihine 15 Nisan yazıyorum. a.s.
O abuk subuk konuşanları da kafana takma. Maalesef çok var onlardan çevremizde. Allah hepimize kolaylıklar versin bu yönde. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?