Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
balım canım arkadaşım çok sağol bitanem inşallanh canım sanada az kaldı umarım rabbimden ilk ve son aşılaman olur ve bebişini yada bebişlerini kucağına alırsın :CüvCüv:

Aminn canım inşallahh diyeyimm.Ama ben boşum

evet canım bende psikolojimin kötü olmaması için söylemiyicem dediğim gibi bir tek kızkardeşim bilicek o benim dert ortağımdır zaten en çokta o istiyor tüp yaptırmamı bir de kız kardeşim zaten benim eltim çok iyi anlaşıyoruz

o zmn annenin desteğini kardeşinden görürüsün cnm o yanında olcaksa problem olmaz zaten kafan nasıl rahat edicekse öyle yap bencede

iyi akşamlar kız lar naber nasılsınız?*

heja canım hakkında hayırlısı nolsun inşallah 3 aşılama bittimi?
çevreyi atkma ama baban yakının eninde sonunda bişekilde duyarsa direk muftuye gönder hiç bişi olmaz müftü onu ikna eder allahın izniyle en kötü ihtimalde dahi çok güzel sonuçlanır merak etme sen gülüm diyarbakırdamı yapçan?

canım zaten ne yaptıysa burda geri kafalı bir müftü yapmış babam ona sormuş oda kesinlikle olmaz demiş evet canım diyarbakırda yapıcam eşim başka yere gitmem diyor tutacağı varsa burda da tutar diyor ayrıca benim üç aşılama yapmama gerek yok çünkü benim bir çocuğum olduğu için devmletten zaten faydalanamıyorum

sagol jeyancim, ya bende 21mart filan diye dusunuyordum, transfer gununde saymistim:))

canım o zaman en iyisini yapmışsın. Söyleme ama canını da sıkma. Verecek olan Allah. Olduktan sonra da tüp ya da aşılama farketmez. Allah nasip etsin de onlar da bilmeyiversin. Biz sana bol bol dua ederiz inşallah. İçini ferah tut.

canım çok sağol evet sizin dualarınıza çok ihtiyacım var :Saruboceq:

hejacım sanırım tüp bebe yapacaksın inşallah Rabbim gönlüne göre verir bu mübarek günler hürmetine..ilk seferde hayırlısıyla tutar inşallah.

iyi akşamlar kızlar ben gelmişem kaçtım kurtuldum kaynanatörün yanından hastalığı çenesine vurmuş ayol cinnet geçirmeme az kalmıştı neyseki sabırlı biriyim hemen herşeye patlamam .......çok şükür evimdeyim allah hiçkimseyi evinden ayrı etmesin evim evim güzel evim benim insanın evi gibi rahatı yok.......... içi şuan boş olsada elbet rabbim birgün doldurur bebiş seslerini inşallah

ben geldimmm
hepinizi cok ösledim ben yaaa:asigim:
cok iyi vakit gecirdim minik yegenimle..harika desarj oldum...:lepi:
ama gelin görin ki uykusuzluktan mahvoldumkafamçokkarıştı
gecmise göz aticam simdi...sonrada hemencecik yaticam canlar...
sabah erkenden doktora gitmem gerekiyor
herkes nasil bakalimmmmm

Son düzenleme:
oh ne guzel yapmissin cucum, ama fazla simartmayalim yegenleri)
ben yegenimi dun aksam gordum, kapidan içeri girdim benim biricik askim evin içinde 4donuyo deli oldu...
kizkardesimde seni gorunce bizi unutuyo çok simartiyosun seninde olsun gorursun ben ona neler ogretecem diyo, yeterki olsun saglikli ve hayirli bi evlat olsunda gerisi onemli degil

hejacım sanırım tüp bebe yapacaksın inşallah Rabbim gönlüne göre verir bu mübarek günler hürmetine..ilk seferde hayırlısıyla tutar inşallah.

canım benim çok sağol evet allah kısmet ederse adetin ikinci günü gidicem inşallah kist falan yokturda biran önce hayırlısı ile başlarız :CüvCüv:

ay yaaaa geçmişi okuyodum mona rosanın sonucu negatif çıkmış ama ben baya ümitliydim kesin hamiş kalır diyodum neyse rabbim hayırlısını versin inşallah ......vakti zamanı gelmemiş demekki ....hejacım tedavin hayırlı olur inşallah ilk ve son olur bebiş bekletmeden gelir canım......xvyz canım hamişlik nasıl gidiyor güzelim kaç haftalık oldu minik

canım çok teşekkürler inşallah canım ama bakalım inşallah dediğim gibi kist falan yokturda başlarız eğer kist varsa mecbur bir ay daha bekleriz bebişim gelsinde bir ay daha beklemeye razıyım altı senedir bekliyorum yani kızımdan sonra hiç korunmadım :Saruboceq:

bilmiyorum ayşecim bizim bebişlerimiz yok diyemi artık baya şımartıyoruz yiğenleri ne derlerse yapıyoruz ondan sonra anneleri şikayet ediyor bazen merak ediyorum bizimde çocuğumuz olsa şımartırmıydık onları bu kadar ....dün görümcemin çocuklarıyla konuşuyorduk eltimden baya şikayetçiler o çocuğu olmadan önce aşırı derecede şımartırdı ne isteseler yapmalar beraber uyumalar daha çok şey ama şimdi çocuklara kötü davranıyomuş biz artık onu sevmiyoz diyolar bebeği bile göstermiyor bize ses yaptırmıyor bizi istemiyor diyolar anlıyacağın çocukların psikolojisini bozmuş 20 günde çatlak karı .........aman allahım sen beni onun gibi yapma bencil olmayayım ......diyorum ya canım bizde böyle olurmuyuz kız acep

nevrocum ve butun arkadaslar nasılsınız.herkez ıyıdır umarım.ben herzaman takıp edıyorum sızı.ama uzun uzun kalamıyorum.dıkıs kursuna gıdıyorum.sanırım adet oldugumu yazmamısım.kusura bakma nevrocum.yenı adet tarıhım 8 nısan ınsallah olmam tabı..
ben unuversıte hastanesınde eray beye ulastım.kocaelıde olanlar bılır..asılama ıstedım ama uc yıllk evlı olmak sartmıs.ben ıkıbucuk senelık evlıyım.o yuzden sımdılık yumurta takıbı yapıyor.esımde uzun bır aradan sonra yarın test verıcek.bakalım artık ınsallah hayırlısıyla yarını atlatırız..
rabbım herkesız gonlune gore versın ınsallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…