balım canım arkadaşım çok sağol bitanem inşallanh canım sanada az kaldı umarım rabbimden ilk ve son aşılaman olur ve bebişini yada bebişlerini kucağına alırsın :CüvCüv:
cnm ailenden saklamak belki senin için zor olabilir ama bilipte senin psikolojini olumsuz etkiliyceklerse bilmemeleri daha hayırlı tabi tüp bebeğin hatta aşılamanın ne olduğunu bilmeyen çok farklı düşünen insanlar var maalesefki ama takma cnm heleki bu karardan sonra kimseyi düşünme ki yoluna rahat gidebilesin
evet canım bende psikolojimin kötü olmaması için söylemiyicem dediğim gibi bir tek kızkardeşim bilicek o benim dert ortağımdır zaten en çokta o istiyor tüp yaptırmamı bir de kız kardeşim zaten benim eltim çok iyi anlaşıyoruz
Aminn canım inşallahh diyeyimm.Ama ben boşum
kizlar bisey sorcaktim, simdi benim transfer 10 mart yapildi sizce idrar testini ne zaman yapabilirm???
iyi akşamlar kız lar naber nasılsınız?*
heja canım hakkında hayırlısı nolsun inşallah 3 aşılama bittimi?
çevreyi atkma ama baban yakının eninde sonunda bişekilde duyarsa direk muftuye gönder hiç bişi olmaz müftü onu ikna eder allahın izniyle en kötü ihtimalde dahi çok güzel sonuçlanır merak etme sen gülüm diyarbakırdamı yapçan?
ya bende çok isterdim böyle bir yolda ana duası almak ama bilemiyorum belki onunda içinde böyle bir düşünce vardır belki bana yansıtmıyıcak ama hep içinde olucak bu gün erkek kardeşimle annemle ve teyzemle birlikte oturuyorduk annem kardeşime dediki iyiki eşin hamile kaldı yoksa baban kesinlikle tüp yapmanıza müsade etmezdi kardeşimde dediki zaten ben de sıcak bakmıyordum tüpe ordan teyzemde atladı konuya bence de dedi o kadar üzüldüm ki anlatamam gelene kadar baş ağrısı çektim zaten ondan sonra böyle bir karar aldım
canım o zaman en iyisini yapmışsın. Söyleme ama canını da sıkma. Verecek olan Allah. Olduktan sonra da tüp ya da aşılama farketmez. Allah nasip etsin de onlar da bilmeyiversin. Biz sana bol bol dua ederiz inşallah. İçini ferah tut.
hejacım sanırım tüp bebe yapacaksın inşallah Rabbim gönlüne göre verir bu mübarek günler hürmetine..ilk seferde hayırlısıyla tutar inşallah.
ay yaaaa geçmişi okuyodum mona rosanın sonucu negatif çıkmış ama ben baya ümitliydim kesin hamiş kalır diyodum neyse rabbim hayırlısını versin inşallah ......vakti zamanı gelmemiş demekki ....hejacım tedavin hayırlı olur inşallah ilk ve son olur bebiş bekletmeden gelir canım......xvyz canım hamişlik nasıl gidiyor güzelim kaç haftalık oldu minik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?