güle güle canım. Dinlen Allah yardımcın olsun. Balım senin de Allah yardımcın olsun.İnşallah tutmuştur bebişleriniz. Daha fazla sizi yormadan, bekletmeden gelirler inşallah.
tşkler canım cvpladığın için bende şöle düşünüyorum eğer adet tarihim gecerse tam 10 gün bekleyip hem idrar testi hemde kan testi yaptırayım diyorum yolum uzak ya hani ondan dedim daha edet tarihime 11 gün var kızlar tek tek hesaplıyıp yazıyorum eğer gecikirse nisanın 10_11 gibi giderim doktora adet tarihimde martın 26sı inşşallah ikimizde hamile kalırız bana bir gün ilişkiye gir bir gün girme dedi canım sanada demiştir belki düşüncem nasıl iyimi danışmayı severim canım
peki sahilde ne var ne yok:jeyyar::jeyyar:kaydirigubbakcemile3Bugün delürdüm ben ya ...Dürbünü aldım elime sahilde milleti seyrediyom :roflol::roflol::roflol:
kızlar nasılsınız
ben de iyi olmaya çalişyorum benim kız kardeş pek iyi değilmiş 10 gün önce döğum yapmiştı bugun öğrendimdi kocasıyla kavga etmişler hiç iyi değilim çok moralım bozuk ne yapcam bilmiyorum huysuz arsız bir kocası var birak diyoruz bizi dinlemiyor keşke duymamış olsaydım annem ordaymış şimdi kızlar dua edin lutfen senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bana yardım edin kızlar sizden başka derleşecek kimsem yok
belyacım gerçekten çok zor bir durum:çok üzgünüm:hiç sorma canım ya ne çekıyor garibim ama işte bizi dinlemiyor şuan elim ayağim tıtrıyor allh o adamı bildiği gibi yapsın şuan çok sinirliyim benim kardeştede suç var boşan olun bitsin ne çekıyorsun anlamıyorum kı el alen ne derdiye sıf istemiyor
bnenim annem zaten tansiyon hastasi
ne diye hayatini zindan ediyor anlamıyorumkı şimdi bebekde var ne olcak bilmiyorum senağlamasenağlama
balım geçen 2 ay siz çok yorulmuşsunuz diye dr da sizi düşünüp bu ay aşılama yapmış:roflol::roflol:canım bana iğneden sonra 3gün peşpeşe ilişki demişti ,diğer günlerde istediğin gibii yapabilirsin dedi...Tabi bu ay çalışmam olmadı dr aşıladı:roflol::roflol:
balım geçen 2 ay siz çok yorulmuşsunuz diye dr da sizi düşünüp bu ay aşılama yapmış:roflol::roflol:
rabbim neşeni daim etsin balım benimŞeniz
Bugün delürdüm ben ya ...Dürbünü aldım elime sahilde milleti seyrediyom :roflol::roflol::roflol:
kızlar nasılsınız
ben de iyi olmaya çalişyorum benim kız kardeş pek iyi değilmiş 10 gün önce döğum yapmiştı bugun öğrendimdi kocasıyla kavga etmişler hiç iyi değilim çok moralım bozuk ne yapcam bilmiyorum huysuz arsız bir kocası var birak diyoruz bizi dinlemiyor keşke duymamış olsaydım annem ordaymış şimdi kızlar dua edin lutfen senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bana yardım edin kızlar sizden başka derleşecek kimsem yok
gercekten delisin sen ama sana bu yakisiyor hep boyle kal
canim oyle insanlara ne deseniz bos insan logusa kadina boylemi davranir allaha havale ediceksinbenneyaptımki
Balım bana armağan edeceğin parça nedir bakem :uhm:
iyiyiz tatlım sen nasılsın
hosgeldin heja, iyilik seni sormali
çok sağolun kızlar ben de iyiyim allah izin verirse bu ay tüp bebeğe başlıyoruz gidip konuştuk adet olmayı bekliyorum zaten sanki hafif leke gelmeye başladı bakalım artık hakkımızda hayırlısı :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?