Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
güle güle canım. Dinlen Allah yardımcın olsun. Balım senin de Allah yardımcın olsun.İnşallah tutmuştur bebişleriniz. Daha fazla sizi yormadan, bekletmeden gelirler inşallah.

teşekkürler canım benim sağol düşüncen için

canım bana iğneden sonra 3gün peşpeşe ilişki demişti ,diğer günlerde istediğin gibii yapabilirsin dedi...Tabi bu ay çalışmam olmadı dr aşıladı:roflol::roflol:

Bugün delürdüm ben ya ...Dürbünü aldım elime sahilde milleti seyrediyom :roflol::roflol::roflol:
peki sahilde ne var ne yok:jeyyar::jeyyar:kaydirigubbakcemile3

belyacım gerçekten çok zor bir durum:çok üzgünüm:
canım üzülmekle hiç birşey geçmez eline...diyeceksin üzülmemek eldemi ama yinede kendini bukadar yıpratma...
kardeşine destek ol...elinden geldiği kadar yardım etmeye çalış...
ama kendini üzme canım:1hug:
bizm ailede de sorunlar olmuştu(çok önceden benimle alakalı değil)annem pskolojik rahatsızlanmıştı benimde onları düşünmekten pskolojim bozulmuştu...
elimden hiç birşey gelmiyordu ama çok fazla taktım üzüldüm....sonra etrafımdaki insanlar beni uyardı bak dedi tama onlar senin ailen ama sen bu kadar takmakla onlara ne karın dokunmuyor....ancak kendini yıpratıyorsun....
o zamnlar pek takmamayı başaramamıştım ama şimdi geçmişe bakdığımda gerçekten boşuna takmışım...ancak sağlığımı bozmuşum....
çünkü elimden hiç birşey gelmemiş....
rabbim kardeşinin yardımcısı olsun...
hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun....
sende kendine iyi bak canım:1hug:

canım bana iğneden sonra 3gün peşpeşe ilişki demişti ,diğer günlerde istediğin gibii yapabilirsin dedi...Tabi bu ay çalışmam olmadı dr aşıladı:roflol::roflol:
balım geçen 2 ay siz çok yorulmuşsunuz diye dr da sizi düşünüp bu ay aşılama yapmış:roflol::roflol:
rabbim neşeni daim etsin balım benimŞeniz

balım geçen 2 ay siz çok yorulmuşsunuz diye dr da sizi düşünüp bu ay aşılama yapmış:roflol::roflol:
rabbim neşeni daim etsin balım benimŞeniz

Evet Fadikimm doğru diyosunn valla bıktım çalışmalardan ohh bu ayy tatil gibi :)öpüyorum seni Şeniz

Bugün delürdüm ben ya ...Dürbünü aldım elime sahilde milleti seyrediyom :roflol::roflol::roflol:

gercekten delisin sen ama sana bu yakisiyor hep boyle kal

canim oyle insanlara ne deseniz bos insan logusa kadina boylemi davranir allaha havale ediceksinbenneyaptımki

gercekten delisin sen ama sana bu yakisiyor hep boyle kal

canim oyle insanlara ne deseniz bos insan logusa kadina boylemi davranir allaha havale ediceksinbenneyaptımki

canım evet doğru söyluyorsun bu bir şey den anlamaz rabbim kız kardeşime yardimcı olsun telefon dahi açmadımkı karışıyr denir diye bence ne koca olmayı hakediyor nede babaliği hakediyor bizde allha havale ettık ve dua ediyoruz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

fadik canım doğru söyluyorsun bende üzülmemeye gayret gösteriyorum birde benim prolaktın yukselırse işm var üzüntüye gelmiyor hemen yukselıyor bu durumdan kocişe bahsetmıycem o yuzden zaten başim ağrımaya başladı bile

kardeşim kızını sevice yerde ........ uğraşiyor bilmiyorum bize göre boşansa kurtulur ama o öyle düşünmüyor kardeşim 22 yaşinda

.......... kocasıda 23 yaşinda bu koca olucak yaşta değilmişte neyse kısmetten ötesi olmuyor ay ben yine sinirlendim bu adama ağzima gelenı söylemek ıstıyorum ama neyse ...............
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

sositosositosositosositoBugünn topikk bomboşş kimseciklerr yokkk hadiyinnhihoyyyt

Sidelya yine yoksun sen gel bi bakayımklava: geliyo sana kayıplara karıştın.

kizlar bisey sorcaktim, simdi benim transfer 10 mart yapildi sizce idrar testini ne zaman yapabilirm???

hadi hayırlısı cnm meşakatli bi yol seni bekliyo allah yardımcın olsun emeklerinizi boşa çıkarmasın :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…