hadi hayırlısı cnm meşakatli bi yol seni bekliyo allah yardımcın olsun emeklerinizi boşa çıkarmasın :Saruboceq: :Saruboceq:
çok sağolun kızlar ben de iyiyim allah izin verirse bu ay tüp bebeğe başlıyoruz gidip konuştuk adet olmayı bekliyorum zaten sanki hafif leke gelmeye başladı bakalım artık hakkımızda hayırlısı :CüvCüv:
çok sevindim canim, hayirli olsun, hejanin dedigi gibi mesakatli bi yol seni bekliyo ama bebek için herseye deger...
insallah guzel sonuclarda alirsin
hejacım hadi hayırlı olsun tedavin. Sana bol moral diliyorum. Gerisi Allahın izniyle olur inşalllah canım. Biran önce herkes bebişlerine kavuşsunnn:Saruboceq:
hejacım bırak büyükleri hala bu konuya tepkili bizim yaşımızda insanlar da var. Ben bir ara arkadaşımla konuşurken, ısrarla bana tüp bebek yaptırma diyor. Ben anladım tabi onun farklı şeyler düşündüğünü. Tüp bebeği kendi eşimizden değil de başkasından alınan sperm sanıyorlar. Toplumda bilinçsizlik var maalesef.
Hejamm canımm çok sevindimmm hayırlıı olsun tedavin.Rabbim emeğinin karşılığuındaa yüzünü güldürsün inşallahh.Çifterlii bebişlerr nasip eylesin sana inşallahh.Allaha emanet ol :Saruboceq:
amin canım inşallah evet zor günler beni bekliyor çok korkuyorum ama artık başka çarem yok ama çok karışık duygular içindeyim nasıl olucak kimlerin haberi olsun diye kafam çok karışık benim erkek kardeşim üçbuçuk senilik evli iki defa aşılama yaptı tutmadı annemde babama dediki artık tüp bebek yaparlar dedi babam kesinlikle karşı çıktı tüp bebeğe sıcak bakmıyor yani tam eski kafa zaten kardeşimin eşi geçen ay kendiliğinden hamile kaldı çok şükür gerek kalmadı ama ben şimdi tüp bebek yaparsam babamın duymasını istemiyorum bunun için annemede söylemeyi düşünmüyorum bir tek kız kardeşim ve eşimin abisi bilsin istiyoruz çok üzülüyorum hala insanların tüp bebeğe olan tavırlarına :çok üzgünüm:
ay ayvrum benim insallah rabbim berfine bir degil iki kardes birden verir....
ya ben hep bi tutsun bitane ayvrum olsun bi daha tupbebek merkezlerinin onunden geçmicem diyorum)
acaba buyukmu konusuyorum
canım annene söylesen babanın haberi olmasa, annene bir şekilde izah edebilirsin diye düşünüyorum. Belki yanına gelir, senin dinlenmen gerekecek. Hem dua da eder. Biz tabiki elimizden geldiğince destekliyoruz her zaman için. Sen en doğrusunu bilirsin tabiki.
slm kızlar,
moralim çok bozuk,dokunsalar ağlarım senağlama
amin canım inşallah canım inşallah senin de ikiz tutar birkereden kurtulursun tek çocuk gerçekten çok zor her ezan okunduğunda allahım bana kardeşimi gönder diye dua ediyor rabbim minik kuşumun sesini duyar inşallah zaten en çok onun için istiyorum namazda bile dua ederken rabbim bana bebiş ver demiyorum rabbim berfinime hayırlı kardeş ver diyorum canı o yüzden sakın büyük konuşma inşallah ikiz tutarda bu sorunlarla karşılaşmassın :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?