Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok sevindim canim, hayirli olsun, hejanin dedigi gibi mesakatli bi yol seni bekliyo ama bebek için herseye deger...
insallah guzel sonuclarda alirsin

canlarım hepinize tek tek teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için..inanın dualarım da hep siz varsınız..tek başına yaşadığın mutluluk kafi gelmiyor.herkesin olsun istiyorum..umarım size güzel haber verebilirim.ama hiç belirti yok.arasıra moralim bozuluyor..genelde moralim iyi ama..idrarda ne zaman çıkar acaba..yapmaya da korkuyorum ya neyse ..

nevrocum test tarihi doğru 19 mart..senin az kaldı canım hayırlısıyla müjdeli haber alırız umarım...

hadi hayırlısı cnm meşakatli bi yol seni bekliyo allah yardımcın olsun emeklerinizi boşa çıkarmasın :Saruboceq: :Saruboceq:

amin canım inşallah evet zor günler beni bekliyor çok korkuyorum ama artık başka çarem yok ama çok karışık duygular içindeyim nasıl olucak kimlerin haberi olsun diye kafam çok karışık benim erkek kardeşim üçbuçuk senilik evli iki defa aşılama yaptı tutmadı annemde babama dediki artık tüp bebek yaparlar dedi babam kesinlikle karşı çıktı tüp bebeğe sıcak bakmıyor yani tam eski kafa zaten kardeşimin eşi geçen ay kendiliğinden hamile kaldı çok şükür gerek kalmadı ama ben şimdi tüp bebek yaparsam babamın duymasını istemiyorum bunun için annemede söylemeyi düşünmüyorum bir tek kız kardeşim ve eşimin abisi bilsin istiyoruz çok üzülüyorum hala insanların tüp bebeğe olan tavırlarına :çok üzgünüm:

hejacım hadi hayırlı olsun tedavin. Sana bol moral diliyorum. Gerisi Allahın izniyle olur inşalllah canım. Biran önce herkes bebişlerine kavuşsunnn:Saruboceq:

hejacım bırak büyükleri hala bu konuya tepkili bizim yaşımızda insanlar da var. Ben bir ara arkadaşımla konuşurken, ısrarla bana tüp bebek yaptırma diyor. Ben anladım tabi onun farklı şeyler düşündüğünü. Tüp bebeği kendi eşimizden değil de başkasından alınan sperm sanıyorlar. Toplumda bilinçsizlik var maalesef.

çok sevindim canim, hayirli olsun, hejanin dedigi gibi mesakatli bi yol seni bekliyo ama bebek için herseye deger...
insallah guzel sonuclarda alirsin

çok sağol canım evet çıktık bir yola allah sonumuzu hayır etsin inşallah ilk ve son denemem olur zaten benim bir kızım olduğu için devletten faydalanamıyorum ama olsun gelsin de bebişim ben razıyım en çokta kızım berfinim için istiyorum dün bana diyorki kuzenlerimin yanına gitmek istiyorum ben de olmaz dedim ağlamaya başladı ben de dedim ki onlar senin için niye ağlamıyor senin yanına gelmek için bana dediki ama onların kardeşi var canmarı sıkılmıyor ben tek başımayım benim kardeşim yok diyip saatlarce ağladı :çok üzgünüm:

Hejamm canımm çok sevindimmm hayırlıı olsun tedavin.Rabbim emeğinin karşılığuındaa yüzünü güldürsün inşallahh.Çifterlii bebişlerr nasip eylesin sana inşallahh.Allaha emanet ol :Saruboceq:

hejacım hadi hayırlı olsun tedavin. Sana bol moral diliyorum. Gerisi Allahın izniyle olur inşalllah canım. Biran önce herkes bebişlerine kavuşsunnn:Saruboceq:

canım haklısın ama nasıl saklıyıcam ailemden bilemiyorum halbuki ben onlarında bilmesini isterdim dualarını almak isterdim onlara aşılama yapıyoruz diyicez mecburen yani bana destek olucak sizlerden başka kimse yok :çok üzgünüm:

ay ayvrum benim insallah rabbim berfine bir degil iki kardes birden verir....
ya ben hep bi tutsun bitane ayvrum olsun bi daha tupbebek merkezlerinin onunden geçmicem diyorum)
acaba buyukmu konusuyorum

Hejamm canımm çok sevindimmm hayırlıı olsun tedavin.Rabbim emeğinin karşılığuındaa yüzünü güldürsün inşallahh.Çifterlii bebişlerr nasip eylesin sana inşallahh.Allaha emanet ol :Saruboceq:

balım canım arkadaşım çok sağol bitanem inşallanh canım sanada az kaldı umarım rabbimden ilk ve son aşılaman olur ve bebişini yada bebişlerini kucağına alırsın :CüvCüv:

canım annene söylesen babanın haberi olmasa, annene bir şekilde izah edebilirsin diye düşünüyorum. Belki yanına gelir, senin dinlenmen gerekecek. Hem dua da eder. Biz tabiki elimizden geldiğince destekliyoruz her zaman için. Sen en doğrusunu bilirsin tabiki.

cnm ailenden saklamak belki senin için zor olabilir ama bilipte senin psikolojini olumsuz etkiliyceklerse bilmemeleri daha hayırlı tabi tüp bebeğin hatta aşılamanın ne olduğunu bilmeyen çok farklı düşünen insanlar var maalesefki ama takma cnm heleki bu karardan sonra kimseyi düşünme ki yoluna rahat gidebilesin

ay ayvrum benim insallah rabbim berfine bir degil iki kardes birden verir....
ya ben hep bi tutsun bitane ayvrum olsun bi daha tupbebek merkezlerinin onunden geçmicem diyorum)
acaba buyukmu konusuyorum

amin canım inşallah canım inşallah senin de ikiz tutar birkereden kurtulursun tek çocuk gerçekten çok zor her ezan okunduğunda allahım bana kardeşimi gönder diye dua ediyor rabbim minik kuşumun sesini duyar inşallah zaten en çok onun için istiyorum namazda bile dua ederken rabbim bana bebiş ver demiyorum rabbim berfinime hayırlı kardeş ver diyorum canı o yüzden sakın büyük konuşma inşallah ikiz tutarda bu sorunlarla karşılaşmassın :CüvCüv:

evet ya balum senin daha test tarihine varmis bende testin negatif çikti sanmistim, insallah bebislerin seninledir, bakarsin onlar sendede inatçi çikarlarda seni yaniltirlar insallah...

ya bende çok isterdim böyle bir yolda ana duası almak ama bilemiyorum belki onunda içinde böyle bir düşünce vardır belki bana yansıtmıyıcak ama hep içinde olucak bu gün erkek kardeşimle annemle ve teyzemle birlikte oturuyorduk annem kardeşime dediki iyiki eşin hamile kaldı yoksa baban kesinlikle tüp yapmanıza müsade etmezdi kardeşimde dediki zaten ben de sıcak bakmıyordum tüpe ordan teyzemde atladı konuya bence de dedi o kadar üzüldüm ki anlatamam gelene kadar baş ağrısı çektim zaten ondan sonra böyle bir karar aldım

insallah bende oyle diyorum insallah ikiz tutarda bidaha ugrasmak zorunda kalmam 4.5senedir hep tedaviler içindeyim bu yuzden boyle diyorum artik çok bunaldim iste!!
ama tabi ilki bebegimden sonra korunmam zaten, olursa dogal yoldan olur insallah...
neyse ben once bitaneyi tutturayimda gerisine zamani gelince bakarizkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…