fadiğim canım çok sağol evet allah izin verirse başlıyoruz bende öyle düşünüyorum anneme bile söylemiyicem canım siz yaptırmayı düşünmüyormusunuz :1hug:
kizlar benden soylemesi, tulini çok ovduk simaracak sonra bas edemicez-tatlicadiarzu-lülülülülülü
insallah canim testin sonuclari guzel olur
iyi geceler
canımcım ınsallah test sonuclarınız guzel cıkar tedavıye baslarsınız..
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ıyı gecelerŞenizŞeniz
neresını sevmedın sen:mymeka:
fıstık gıbı ızmır hatunu ıste..
huy dersen asabı edıtor degıl..edıtorlugunude gec...
yazdıklarıyla gayet esprılı hos bırıne benzııyor
sen tanııdn ya at havanı bakalım
saka saka sen de guzelsın kardes...
ufacık tefecık duruyon resımlerde
cıtır cıtır Şeniz
şaka didim beee ne furuyon kafama :çok üzgünüm: sevdim tebi sevmem mitek başına eğlence bi hatun ..
bnde geldım kızlar gecmişi okudum masllah izmirliler buluşmuş ama ben kocişe söyleyemedım bılıodum izin vermıcenı ama bugun resımlerı gördü keşke sende gitseydın dıogecti artık dedım...kızlar maşşalhını< var dıptıs dıptıs tülin süprsiniz valla bıdakıne gelıcem inş bendee..
tamam canım gel sende.. yanımda bi destekçi daha olsun.. bu kez daha çok konuşam bende Şeniz
rapunzellin dedigini dicektim yakinda miyavlardan ogrendiklerini tez olarak yazip bizimle paylasirsin:jeyyar:
tulin kocisine soyle seni bizden ayirmasin sensiz ben ne yaparim sonra senağlama
miav dedim nevro kızdı bana.. kocişte kızıyo zatii.. kotayı dolduruyorum.. akşamları da girmek istiyorum.. kızıyo ama senağlama senağlama :mymeka: iyice bağımlılık yaptı burası bana valla yaa.. hepinizi çok seviyorum keşke yüzyüze de görüşebilsek :çok üzgünüm: buranın panzehiri var mı ki kaydirigubbakcemile3
Şaka bebişimm. Seni hep bekliyorum. Sana kedi medi de serbest artık. Yeterki gel. :teselli: Kocişine de selamlar.klava: Anlar sanırım bu selamı.
hee banane banane kızdın sen bana.. senağlama senağlama selam gerekli merciye iletildi ama nuh diyor peygamber demiyor.. akşamları yasak sanırım artık senağlama senağlama arada kaçamak yapacam.. bize bi pc daha lazım hatta şart ama krizde geçmedi dolar da düşmedi :çok üzgünüm: kafamçokkarıştı
gelecem inş yavrum bakalım ..gösterdım canım göstermemmı cıtırım benım fıstık gıbısın bebek gibi .delikafadulden
kızlar yarın benım için büyük günn hastaneye gdıoruz eşimin sperm analızı var dua edın bıze inş morfolojı düzelmiştirdir yedırdıklerım sifa olmuşturda asılamaya başlarız biran önce inşşş bebişime yaklaşmayı cok istıorum cok... hepimizzz ,içn hakkımızda hayırlsı olsun:Saruboceq:
ben yatıorum kızlar hepinize iiyi geceler öpüyorum tek tekk
yatmadı valla kızlar kaynattık azıcık daha.. yeni yattı bende yatcam şimdi.. kaydirigubbakcemile3 inş yarın güzel sonuçlar alırsınız canım.. Allah yardımcınız olsun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bencede cok seker yuz ıfadesı var....
cıtı pıtı bır kadın
gozler super ama..
dıger bulusmanızda senı konusturmasındelikafadulden
valla cok kıskandım sımdı sızı..
bende gelmek ıstıyommmm
gel canım sende gel.. bizim topik buluşursak gittiğimiz yer yıkılırmı artık bilinmez zaten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
TULİNY
gördüm seni
çok tatlısın...
yaaa ne güzel buluşmuşsunuz
acık gıpta ettim valla
sağol canım.. benim resimlerde vardı ilk mi gördün sen beni... o kadar resim ekledim ya kocişime rağmen kaydirigubbakcemile3 sus duymasın delikafadulden delikafadulden kaydirigubbakcemile5 sende denk gelirsin inş.. hele bi gel buraya..
kizlar benden soylemesi, tulini çok ovduk simaracak sonra bas edemicez
yok canım uslu olcam artık.. yoksa ya atılacam burdan ya da sessiz ve sakin ben gidicem senağlama senağlama
arkadaslar bende cıkıyorum..
sabah bende dr gıdecem kan pıhtılasması ıcın testler yapılacak
gecenız ıyı
gununuz guzel
gecmesı dılegıyle
bol hamıslı gunler bızlerın olsun:CüvCüv:
canım inş seninde testler dilediğin gibi sonuç verir.. inş tek nedeni odur da tedavisi yapılır.. tekrar hamiş kalırsın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sağol fadiğim.. şımartıyosunuz diyecem ama şımarmadım kaydirigubbakcemile3 sizin güzel bakmanızdan kaynaklanan bişey güzel görmeniz.. Şeniz
yaa daha kocişine söyleriz diyorlar yaa senağlama senağlama ben diyom gelemicem istemiyo siz söylerim diyosunuz amaa yaaaa senağlama senağlama çok ağladım çok üzüldüm bu gece.. kimse beni istemiyoooooo :çok üzgünüm:sımarmaz sımarmaz
baktık sımarıya kocısne solerız:roflol:
iyi uykular pireli arkadaşlarım.. yarın görüşmek dileğiyle kaydirigubbakcemile3
hepinize günaydın hatta günün ilk günaydını benden olsun kaydirigubbakcemile3
tüliny canım fotoğraflara baktım,tam tahmin ettiğim gibisin,güzel,sempatik ve güleryüzlü
keşke bu topikte bulunan tüm arkadaşlarla buluşabilseydik ne güzel olurdu....
gelelim bana,evet canım hala sıkkın ve kendimi kötü hissediyorum sorun ise eşim ve ailesi daha doğrusu cadı görümcelerim,kendileriyle pek görüşmem,baştan beri bana yaşattıklarından dolayı şu an mesafeliyiz ancak msnde adreslerimiz var,ara sıra belki ayda bir defa selamlaşırız o kadar,eşim askere gittikten sonra yalnızca beni bir kere aradılar,Allah kavuştursun diye zaten bunu en uzaktaki tanıdıklarım bile yaptılar,sonra hiç görüşmedik,eşim ise her internetten görüşmemizde sürekli ailemle görüşüyor musun diye soruyor sanki ailesinin ne olduğunu bilmiyor bende görüşmüyorum diyorum suçlu ben oluyorum,bir süre önce görümcelerimden bir tanesini msnde göremedim ki her gün açardı neyse bende eşimin msn şifresi var ordan girdim ki meğer msnni açık yani beni engellemiş bende bunu eşime söyledim,beni engelleyen biriyle neden görüşeyim ki dedim ben suçlu oldum o beni engellerken iyi ama ben bunu bildiğim için kötü oldum ve eşim dün msn şifresini değiştirmiş ve bana bir şey demedi bende ileri gittim sanırım şifreyi buldum ve eski şifresini tekrar yeni şifre olarak yaptım şimdi bu hafta sonu kıyamet kopacak sonra yaptığıma pişman oldum beni en çok üzen eşimin şifresini değiştirmesi oldu değilse görümcelerim benimle görüşmesin bende daha da mutlu olurum...
sabah sabah uzattım kusura bakmayın belki içinizden bazı arkadaşlar keşke eşinin msninden bakmasaydın ya şifreyi değiştirmeseydin diyecekler ama eşimin sürekli ailemle görüşüyor musun lafından bıktım ve ona bir şeyleri ispatlamaya çalıştım ama başaramadım....
sevcanım daha önce koymuştum kaldırdımmm boşwer koymayım..istersen msn veririm
aysem o balkafa varya:mymeka::mymeka::mymeka:
bunu hakedıyor.. sen anladın onu balım
kırmız kartı gormeden umutlar devam
gel kız senı opeyım vurdum sana kıyamamŞenizŞeniz
[/FONT][/B]
Şeniz Şeniz Şeniz 20 Martta da senin halayını çekeceğiz inşallah hayırlısıylaa cicişşşşşş. :teytey: :teytey: :teytey:
senin halay bizden once cekilcek unutma:teytey::teytey::teytey:
:asigim:Ben her türlü olumsuzluğa hazırım .ıster bana Kızın:asigim:Ama gerçek bu ...Tutmadı ...benim halayımm çekilemiycekkk bu ay :lepi:kanımca banada ole gelıyor:teytey::teytey::teytey:
merhaba kızlar sabaha karşı babaannemi kaybettik.
çok üzgünüm senağlama
şimdi anneme gidiyorum görüşmek dileğiyle...
merhaba kızlar sabaha karşı babaannemi kaybettik.
çok üzgünüm senağlama
şimdi anneme gidiyorum görüşmek dileğiyle...
canım benim eşim sosyal bilimler öğretmeni ama kpss de yerleşemediği için polis memuru. Valla erkekler bu konuda bizden rahat mı oluyor benimki mi öyle bilmiyorum. tulin de sormuş amirinin sonra ne dediğini falan. Biliyor canım aşılama falan yaptırdığımızı izinler ondan çıktığı için. Adam da teselli falan vermiş hatta eşime. öyle yani.CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?