Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
fadiğim canım çok sağol evet allah izin verirse başlıyoruz bende öyle düşünüyorum anneme bile söylemiyicem canım siz yaptırmayı düşünmüyormusunuz :1hug:

biizm ne yapacağımız daha belli değil canım...
eşim bir test daha versin...ondan sonra ne yapılacağına bir bakalım...
son teste sayı 2 milyondu bu sayıda aşılama olmuyor galiba....
hayırlısı olsun canım...
şimdilik bekliyoruz.....

yatsam iyi olacak:a015:
size hayırlı gecelera.s.a.s.a.s.

ha birde tulinim ve dıstıpcım resimlerinize baktım:asigim:
zaten o kadar insanın içinde sadece sizi tanıdımkaydirigubbakcemile3
canalrım benim çok tatlısınızŞeniz

insallah canim testin sonuclari guzel olur

iyi geceler

canımcım ınsallah test sonuclarınız guzel cıkar tedavıye baslarsınız..
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ıyı gecelerŞenizŞeniz

saolun canım arkadaslarım inş dedğiniz gibi olurda yüzümüz güler ama içime iyi doğuo inş hayırlıdır ii gecelr

bende çikiyorum, bu gece sayenizde çok guzel vakit geçirdim hepinize tsk ederim rabbim gonlunuze gore versin....
bol bol hamisli hafta diliyorum simdiden hepinize,

rapuzelim insallah hayirli sonuclar alirsin testlerden

iyi geceler opuldunuz hatunlar

hepinize günaydın hatta günün ilk günaydını benden olsun kaydirigubbakcemile3

tüliny canım fotoğraflara baktım,tam tahmin ettiğim gibisin,güzel,sempatik ve güleryüzlü
keşke bu topikte bulunan tüm arkadaşlarla buluşabilseydik ne güzel olurdu....

gelelim bana,evet canım hala sıkkın ve kendimi kötü hissediyorum sorun ise eşim ve ailesi daha doğrusu cadı görümcelerim,kendileriyle pek görüşmem,baştan beri bana yaşattıklarından dolayı şu an mesafeliyiz ancak msnde adreslerimiz var,ara sıra belki ayda bir defa selamlaşırız o kadar,eşim askere gittikten sonra yalnızca beni bir kere aradılar,Allah kavuştursun diye zaten bunu en uzaktaki tanıdıklarım bile yaptılar,sonra hiç görüşmedik,eşim ise her internetten görüşmemizde sürekli ailemle görüşüyor musun diye soruyor sanki ailesinin ne olduğunu bilmiyor bende görüşmüyorum diyorum suçlu ben oluyorum,bir süre önce görümcelerimden bir tanesini msnde göremedim ki her gün açardı neyse bende eşimin msn şifresi var ordan girdim ki meğer msnni açık yani beni engellemiş bende bunu eşime söyledim,beni engelleyen biriyle neden görüşeyim ki dedim ben suçlu oldum o beni engellerken iyi ama ben bunu bildiğim için kötü oldum ve eşim dün msn şifresini değiştirmiş ve bana bir şey demedi bende ileri gittim sanırım şifreyi buldum ve eski şifresini tekrar yeni şifre olarak yaptım şimdi bu hafta sonu kıyamet kopacak sonra yaptığıma pişman oldum beni en çok üzen eşimin şifresini değiştirmesi oldu değilse görümcelerim benimle görüşmesin bende daha da mutlu olurum...
sabah sabah uzattım kusura bakmayın belki içinizden bazı arkadaşlar keşke eşinin msninden bakmasaydın ya şifreyi değiştirmeseydin diyecekler ama eşimin sürekli ailemle görüşüyor musun lafından bıktım ve ona bir şeyleri ispatlamaya çalıştım ama başaramadım....

sıkma canını güzelim kimse kimseyle zorla görüşmek zorunda diyil bu eşimizin ailesinden olsada görümcelerin sana neler yaşattı bilmiyoruz tabi ama eşinde bunları biliyodur heralde ama askerdeyken çok anlayışlı olamayabilir

aysem o balkafa varya:mymeka::mymeka::mymeka:
bunu hakedıyor.. sen anladın onu balım
kırmız kartı gormeden umutlar devam
gel kız senı opeyım vurdum sana kıyamamŞenizŞeniz

[/FONT][/B]

Vurma bana..Umutlarrr bu ay nedense hiç olmadıı..Sanki aşılama yaptırmamışımm.Yaşadığım korku acının etkisinden hala kurtulamadım kii sevineyim :a015:

Şeniz Şeniz Şeniz 20 Martta da senin halayını çekeceğiz inşallah hayırlısıylaa cicişşşşşş. :teytey: :teytey: :teytey:

senin halay bizden once cekilcek unutma:teytey::teytey::teytey:

kanımca banada ole gelıyor:teytey::teytey::teytey:
:asigim:Ben her türlü olumsuzluğa hazırım .ıster bana Kızın:asigim:Ama gerçek bu ...Tutmadı ...benim halayımm çekilemiycekkk bu ay :lepi:

Ahanda bakınn benim Kırmızı kartt Treni yola çıkmış bilee karttlarr kırmızlanmaya hazırlanıyorrr...Aşılamada vagonun bacasından Fooossssslamışş bile.Benim ise herşeye rağmen yüzüm gülüyor

Balımmm günaydın canım nerden biliyosun tutmadığını öyle deme lütfen inşallah tutmuştur. Bende öyle diye diye böyle oldum çünkü ilk transferim olduğu günden itibaren tutmadı dedim herkese sonuçta öyle oldu gerçekten tutmadı sen yinede tutmadı deme Allahında izniyle tutmuştur inşallah.:1hug:

merhaba kızlar sabaha karşı babaannemi kaybettik.
çok üzgünüm senağlama
şimdi anneme gidiyorum görüşmek dileğiyle...

merhaba kızlar sabaha karşı babaannemi kaybettik.
çok üzgünüm senağlama
şimdi anneme gidiyorum görüşmek dileğiyle...

:çok üzgünüm:Ceylinim başınız sağolasunn.Allah sabırlar versinnn..Babaaneninn mekanı cennet olsun inşallahh:Saruboceq::Saruboceq:

ehhh bi gelmezse o kırmızılar inşallahda gelmez tabiki :Saruboceq: :Saruboceq: o zmn sorcam sana balkafa nolcak klava:

benim eşim müdürüne sölemiş hemde müdürü bayan . napayın izin alırken zorlanmayayım diye söledim diyo . tedavi oluyoruz demiş :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…