Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın fıstıklar..umarım güzel bir hafta olur..bugün işe başladım artık perşambeyi bekliyorum 4 gözle sonuç için...

nerde bu millet yaaa heyyy hadi kalkın uyuşuklar havada tam uyku havası tabi yataktan kalkasınız gelmiyo dimii bizde istiyoruz uyumak kalkın çabuk valla geliyorum sizi kaldırmaya kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

ooooooooooo bugün burası çok sessiz yawwww hadi kalkın artık tabi gece gec saatlere kadar otutrursanız olacağı bu valla uyanın canım sıkılyo yaaa

sevgi canım nbr nasılsın bebiş nasıl karnında inşallah iyidir
balsuratcım sen nasılsın ben bugün biraz daha iyiyim düne göre az başım ağrı yo canım
rylai canım sende nasılsın iyimisin herkes uyuyo heral

:1hug:slm eminemm bugun daha iyi olmana sevindimm.Bende iyi sayılırım sancılar olmasa dahi olucam amaŞeniz

günaydın arkadaşlar ben geldimm,,,,
bugün , eşmin 50 gündür süren ücretsiz izni bittiii sonundaaa:lepi:bu nedenle mutluyum,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…