Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evt cnm gece kaynatıyolar sabah yoklar gelsinler ben sorcam onlara klava: sen nasılsın cnm

saol canm şimdilik bi problem yok çok şükür pazartesiyi bekliorum bebişimi görmek içinnn sen nasılsın yumoşlar ne alemde

Balsurat umutsuzluğa kapılmışsın:mymeka: dur bakalıma.s.

Ceylin_naz başın sağolsun canıma.s.

Sidelya dan haberi olan varmı?

bitanem sidelya test yaptırmıştı sanırım negatif maalesef. onu soruyosun demi

perşembe gününden beri gelmiyor,negatif sonucunu açıkladığı yazısını da göremedim,merak etti baya hergün sabahın körüne topiğe gelirdi.

Mayanın tüp bebek çekilişi açıklanmış Cans diye biri kazanmış,Allah onada hepimize de hayırlı çocuk nasip etsin inşallah.

üzüldüm bitanem:çok üzgünüm: ama ne yazıkki her ailede böyle şeyler olabiliyor...
canım bence hafta sonundan önce sen eşinin şifresini eskisi gibi değiştir...
çünkü bunu güzel karşılamıyacakdır...

merhaba kızlar sabaha karşı babaannemi kaybettik.
çok üzgünüm senağlama
şimdi anneme gidiyorum görüşmek dileğiyle...
başın sağolsun canım
rabbim günahlarını affetsin...

pişttttt söleyin bakayımm izmirlilerin resimleri nerdeklava:
burda....
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...ri-yildiran-izmir-bulusmasi-fotograflari.html

ooooooooooo bugün burası çok sessiz yawwww hadi kalkın artık tabi gece gec saatlere kadar otutrursanız olacağı bu valla uyanın canım sıkılyo yaaa

günaydın kızlar
geceden kalanlar pek yok ortalıkta

Bugün kimse yok kıslar nerdesiniz uyanamadızımı hala yoksa kalkın hadi yaw:sm_cool:

evt cnm gece kaynatıyolar sabah yoklar gelsinler ben sorcam onlara klava: sen nasılsın cnm

sabah sabah tepemde ne bağırıyorsunuz kalkın diye:mymeka:
koymadılar azıcık daha uyuyayımmirmirmirmirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar ben geldimm,,,,
bugün , eşmin 50 gündür süren ücretsiz izni bittiii sonundaaa:lepi:bu nedenle mutluyum,,
canım çok sevindim...hem maddi açıdan hemde senin için...
biliyorum erkeklerin falzla evde durması da pek iyi olmuyor....
_________________________________________________________________________________
günaydın canlara.s.
herkesi öpüyorumŞenizŞeniz

inşallah canım Rabbim herkese en hayırlısını versin. umarım tutar bebişi şans 2. kez yakalar.

yok geldi sidelya moralimi düzeltmek için alışverişe gittim dedi yaa görmedin sen sanırım

sabah sabah tepemde ne bağırıyorsunuz kalkın diye:mymeka:
koymadılar azıcık daha uyuyayımmirmirmirmirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hah fadikde gelmiş yok öle uyumak biz uyuyomuyuz öğlen oldu nerdesiniz bakim klava:

Temel almanyada işçiyken karısından bir mektup gelir mektupta hmile olduğu yazılıdır temel düşünür sonra karısını arar ha pu çocuk nasıl olayi ben 2 yıldır memlekete gelmiyom ki der.

karısıda hani sen pağa bi fotagrafini gönderdiydinya ondan oldi der

temel sinirlenir - "ule adi kari o resim vesikalıktı...":roflol:

inşallah canım Rabbim herkese en hayırlısını versin. umarım tutar bebişi şans 2. kez yakalar.

yok geldi sidelya moralimi düzeltmek için alışverişe gittim dedi yaa görmedin sen sanırım

O zaman ben görmemişimdir:uhm:

fadikkkk bende buRADAYIMM günaydınna.s.

çok guzel canım yaaa

bi tanemde ben anlatayım
temel yunan adalarına doğru yüzmeye başlar. tam adalara varmak üzreyken kesildim deyip döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…