haberler iyi değil kızlar:çok üzgünüm:
ne yazıkki eşimin sperm sonucunda hiç bir değişiklik yok:çok üzgünüm:senağlama
hala hızlı hareket %0
morfoloji % 1
bilmiyorumki ne olacak sonumuz:sm_confused:
/QUOTE]
smhsmh eşinin sonuçlarına çok üzüldüm,iyi olacak diye ameliyat oluyorlar ama sonuç böyle olunca insan sinir oluyor,inşallah her şey daha güzel olur,bakalım benim eşimin sonuçları nasıl olacak eskisinden daha kötü olursa dayanamaz ve hasta olur kafaya takar bilirim ilk öğrendiğinde bile ayrılalım demişti senağlama zor toparladım ama belli olmaz canım hareketliliği sıfır olanlar bile hamile kalıyor bu topikte biliyorsun birde havuç kürü var onu uygularsanız 1 ay belki değişir sonuçlar :uhm:
pitos25---???---Morfoloji---Doğal yoldan(2 aşılama başarısız)-???
NEVROMMMM canım bu pitos arkadaşım üçüzler topiğinde gördüm.tüp bebek tedavisi sonucu üçüzlere hamişşşşş
http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-gebelik-cogul-gebelikler/237412-ucuz-anneleri-burada-bulusalim-67.html
aslında bu listemizin temizlenmesi gerek çoğu uğramıyor keşke böyle olmasa haberdar etseler bizi listede hamile kalan arkadaşlarımızda hep uğruyorlar eskisi kadar olmasa da haberdarız onlardan ben hamile kalırsam daha çok uğrayacağım buraya Çok üzgünüm çoook neyse belki pitos arkadaşımız uğrar bebişlerini sağlıkla kucağına almasını diliyorum :1hug:
bende bugun sabh 9 da hastaneye gıttım...o kadr streslıydıkı bıırturlu ıslerım rast gıtmedı...
ssk kendı uzerıme gıdıyordum karsılamıyor dedıler kostur kostur ssk ıslerımı hallettım..
esımın uzerıne gectım..genetık tahlıllerı ıstendı.pıhttılasmayada ora bakıyormus...
kanı verdım..sonra kadın dogumcu baska testler ıstedı..pıhtılasma ıcın:çok üzgünüm:
tekrar sıl bastan onların ıslemlerı..gunboyu elımde kagıt,kann alınan tupler,fotokopı ıslerı..yıldım resmen...-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
esımı ıstedılermı genetık ıcın..adam gelemedı ıslerı yogun oldugu ıcın onu genetıkler cuma gunune kaldı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
testlerımın yarısı kaldı kurum hepsını karsılıyormus bır gun ıcınde..11 gun sonra tekrar o karmasık ıslerı yapacam
sonuclar dersenız bende bılmıyom...2 hafta ıcerınde cıkarmaya calısacaklar..genetık 1 haftadan cıkarmıs ama pıhtılasma testlerı 2 haftayı bulurmus..
kadın dogumcuya muayene bıle olamadım..usg ye alısmısım..onsuz yapamadım hazır gelmısken muayene olayım demıstımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
fadıgım testlerı karsılastırlaım dıyecem sana ama elımde hec bısey yok...hepsı cıksın karsılastırma yaparız..hangı testler yapıldı yapılmadı...kaydirigubbakcemile5
Rapunzelim sonuçların güzel çıkar inşallah Şeniz
bende geldiim nabersiniz canlarım..
meryem hoşgeldin canım nasılsın..a.s.
hoşgeldin pinkcim nasılsın
güle güle sidelyacım.. iyi bak kendine.. Şeniz
nevrooo tutundu zaten bebeklerin sana.. yandan yandan tepelerim haaa kaydirigubbakcemile3 Şeniz bazen site açılmıyorda deliriyoruz.. bi de temizlik çıkarcen başımıza .süprizzzzz
hala hızlı hareket %0
morfoloji % 1
pitos25---???---Morfoloji---Doğal yoldan(2 aşılama başarısız)-???
NEVROMMMM canım bu pitos arkadaşım üçüzler topiğinde gördüm.tüp bebek tedavisi sonucu üçüzlere hamişşşşş
http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-...237412-ucuz-anneleri-burada-bulusalim-67.html
iyi aksamlar kizlar nasilsinizzzzzzzzzzzzzzz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cok heyecenlı oluyor...bende duydugumda kac sefer kanları karıstırdınız sanırım dedım...elım ayagımda tıtredı...delikafadulden
ufluyordum duydugumda olmaz nasıl olsa dıye
nevrom sakın ol tamammı ole halayy felan sakın..bızıım mendıler hazır yanımızda 24 martı beklıyoz guzel annem:CüvCüv:
aslında bu listemizin temizlenmesi gerek çoğu uğramıyor keşke böyle olmasa haberdar etseler bizi listede hamile kalan arkadaşlarımızda hep uğruyorlar eskisi kadar olmasa da haberdarız onlardan ben hamile kalırsam daha çok uğrayacağım buraya Çok üzgünüm çoook neyse belki pitos arkadaşımız uğrar bebişlerini sağlıkla kucağına almasını diliyorum :1hug:
nevrosky iyi aksamlar ben yeni katildim araniza
sonucunu bekliyomussun herhalde allah yardimcin olsun insallah bebeklerin tutunur sana hayirlisi olsun hakkinda
allah hepimizin kucagini doldursun insallah
Kıyamıyorum ki canım ben hiçbirisine. :teselli: Bir gün olur da dönerler diyorum. Kaldıki uzun zaman sonra çıkıp gelenler oluyor. Neyse bir şekilde bak haberini aldık 9. haftasında. Mesaj yazdım. Gelecektir. :teytey:
iyi akşamlar kızlar hepinize teşekkürler kaynım hastaneden çıktı bugün çok şükürki iyi bende yarın doktora gidiyorum hormon tahlili yapıcam inşallah bişey çıkmaz inşallah herşey strestendir banada dua edin olurmu
smshcım değerlerin kötü çıkmış inşallah enyakın zamanda tekrar yükselir doktor bu konuda ne diyor
hiç değişme olmaması normalmi
hepinize sevgilier kızlar mutlu haberlerle geliriz inşalalh
iyiyim canıma.s.rapunzel fadik laluz kizlar nasilsiniz
fadik canim neden yalniz sin bizler variz yaaaaaaaaaaaaaa
rapunzel canim biraz daha iyimisin sen guclusun benim gibi demi ayaktasin masallah yikilmak yok bizlere
ay canım bilirim hastane işlerini:bbo:bende bugun sabh 9 da hastaneye gıttım...o kadr streslıydıkı bıırturlu ıslerım rast gıtmedı...
ssk kendı uzerıme gıdıyordum karsılamıyor dedıler kostur kostur ssk ıslerımı hallettım..
esımın uzerıne gectım..genetık tahlıllerı ıstendı.pıhttılasmayada ora bakıyormus...
kanı verdım..sonra kadın dogumcu baska testler ıstedı..pıhtılasma ıcın:çok üzgünüm:
tekrar sıl bastan onların ıslemlerı..gunboyu elımde kagıt,kann alınan tupler,fotokopı ıslerı..yıldım resmen...-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
esımı ıstedılermı genetık ıcın..adam gelemedı ıslerı yogun oldugu ıcın onu genetıkler cuma gunune kaldı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
testlerımın yarısı kaldı kurum hepsını karsılıyormus bır gun ıcınde..11 gun sonra tekrar o karmasık ıslerı yapacam
sonuclar dersenız bende bılmıyom...2 hafta ıcerınde cıkarmaya calısacaklar..genetık 1 haftadan cıkarmıs ama pıhtılasma testlerı 2 haftayı bulurmus..
kadın dogumcuya muayene bıle olamadım..usg ye alısmısım..onsuz yapamadım hazır gelmısken muayene olayım demıstımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
fadıgım testlerı karsılastırlaım dıyecem sana ama elımde hec bısey yok...hepsı cıksın karsılastırma yaparız..hangı testler yapıldı yapılmadı...kaydirigubbakcemile5
iyi akşamlar kızlar hepinize teşekkürler kaynım hastaneden çıktı bugün çok şükürki iyi bende yarın doktora gidiyorum hormon tahlili yapıcam inşallah bişey çıkmaz inşallah herşey strestendir banada dua edin olurmu
smshcım değerlerin kötü çıkmış inşallah enyakın zamanda tekrar yükselir doktor bu konuda ne diyor
hiç değişme olmaması normalmi
hepinize sevgilier kızlar mutlu haberlerle geliriz inşalalh
hala hızlı hareket %0
morfoloji % 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?