Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

lülülülülülünaniknanikkaydirigubbakcemile2

Canım azıcık bir oynama olsa ışık olacaktı biliyorum. %1'e bile razıydın farkındayım. Ama olmayınca olmuyor işte. :teselli: Demekki daha vakti gelmemiş. Kaç ay oldu canım ameliyattan sonra? Doktorun ne diyor? En iyi bilecek olan da o tabi.

Yaw baktım şimdi. Hakkaten öyleee. 9 Haftalık olmuş bebeler. Doğunca haberimiz olacaktı sanırım. kaydirigubbakcemile3 Teessüf meessüf ediyorum. Özel mesaj attım. Sitem ettim biraz. Tabi tebrik de ettim. Pek hırpalamak da olmaz. Kızcağız mutluluk sahoşu olunca kendini kaybetmiştir muhakkak. Unutmuştur buraları. Zati çok gelmiyordu. Çok nadir uğruyordu. O sebeple atlamıştır. Gelecek inşallah mesajımı görünce hikayesini paylaşmaya. :lepi: :teytey:

Ama işte her yerde gözümüz kulağımız var. Bizden birşey kaçmıyor. Helal kız sana. kaydirigubbakcemile5

Piki Sen de baya koşuşturmacalı birgün geçirmişsin canım. Kaldıki yine de işlerinin hepsi hallolmamış. Daha sonra yine koşuşturacaksın. Sonuçlar nasıl çıkacak acaba. İnşallah genetik bir sorun yoktur. Dualarımız seninle canım. :Saruboceq:

Kıyamıyorum ki canım ben hiçbirisine. :teselli: Bir gün olur da dönerler diyorum. Kaldıki uzun zaman sonra çıkıp gelenler oluyor. Neyse bir şekilde bak haberini aldık 9. haftasında. Mesaj yazdım. Gelecektir. :teytey:

nevrosky iyi aksamlar ben yeni katildim araniza
sonucunu bekliyomussun herhalde allah yardimcin olsun insallah bebeklerin tutunur sana hayirlisi olsun hakkinda
allah hepimizin kucagini doldursun insallah

Hoşgeldinn canım. :1hug: Çok sağol bitanemm. :asigim: Allah razı olsun. Amin inşallah tatlımm. :Saruboceq:

Sen bizim listemizde yoksun sanırım. Sizin sorun neydi? Kullandığı birşey var mı eşinin? Muhtemel adet tarihin nedir? Tedavi geçmişin? Bunları cevaplarsan listemize ekleyelim seni de. Şeniz

bizden kaçmaz kaydirigubbakcemile3

rapunzelım fadığım inşşş dediğinizz gıbı bı mucızeyı bende yasarımda bebişim asılamayla da olsa cıka gelse keşkkeee onu hep beklıcemmm

iyi akşamlar kızlar hepinize teşekkürler kaynım hastaneden çıktı bugün çok şükürki iyi bende yarın doktora gidiyorum hormon tahlili yapıcam inşallah bişey çıkmaz inşallah herşey strestendir banada dua edin olurmu
smshcım değerlerin kötü çıkmış inşallah enyakın zamanda tekrar yükselir doktor bu konuda ne diyor
hiç değişme olmaması normalmi
hepinize sevgilier kızlar mutlu haberlerle geliriz inşalalh

semıham benım kader arkadasım suanda senı cok iyi anlıorum bızde heveslenmıştık kesın duzeldı dıee ama maleseff düzelememiş işte:S hakkımızda hayırlsı olsun inş en kısa sürede cok bekletmez meleklerımız

Canım kaynının durumu iyi demekki , hastaneden çıkmış. Çok sevindim tatlım. İnşallah yarın güzel haberlerle gelirsin sen de. Dediğin gibi sadece stresstendir inşallahh. :Saruboceq:

semıhacım bugun doktorda bırıyle tanıştım on yıllık ewliler bikere hamiş kalmış düşmüş...onlarında hareket sıfırmışş çakşır suyu almış eltısı onlaraa aktardan bı ay mı ne kullanmışşş hareket %15 e cıkmış cnm onunda bı deneyelım bende denıcem..

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bayagıdır bir girip çıkıyorum yeni hamişler varmı diye bakmak için haberlerinzi almak için ama eşim evde ve internete girince mızmızlanıyor malesef krizzedelerdeniz bizde eşim 1 aydır iş arıyor ama sanki ortalık kurudu tek eksiğimiz bir bebekti rabbim nasip etti çok şükür ama şimdide gelirimiz kesildi allah herkesin yardımcısı olsun
aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepsi hoşgeldiler
nevrosky yazdıklarını okudumda iyisin maşallah inşallah rabbim gönlüne göre verecek

rapunzel fadik laluz kizlar nasilsiniz
fadik canim neden yalniz sin bizler variz yaaaaaaaaaaaaaa
rapunzel canim biraz daha iyimisin sen guclusun benim gibi demi ayaktasin masallah yikilmak yok bizlere
iyiyim canıma.s.
haklısın yanlız değilim sizler varsınızŞeniz
onu geçen hafta yazmıştım...o zaman kendimi gerçekten çok yanılız hissdediyordum....
dur ben o yazıyı değişeyimyerimseniben

ay canım bilirim hastane işlerini:bbo:
rabbim yardımcınız olsun....
canım acelesi yok testleri aldıktan sonra bakarız:1hug:

geçmiş olsun canım...
inşallah hormon testlerin güzel çıkar....

kızlar birazda gülelim:jeyyar:
http://www.kadinlarkulubu.com/fikralar/262884-18-pozisyon-kacmaz.html

üzüldüm keşke iyi haberlerle gelseydin ama şimdi olmadı diye hiç olmayacak değilya inşallah vakti gelince rabbim sevindirecek seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…