cnm ben eşime ne yapmadımkı arısütü arıpolenı kebiboynuzu kürü keciboynuuzu pekmezi fındık fıstık ballı bi karışımm ewicapp yanı neler neler ama sıfırı ögrenınce başladım 2 ay oldu hala bı deişme olmamış kesın duzeldı dıodum ama maleseff hiç bi deişme yokk:bbo::çok üzgünüm::1no2:emeklerım yazık oldu..
canım ya ne guzel anlatmıssın.saol destegın ıcın.ben zaten kendıme uzulmuyorum.esıme uzuluyorum.okadar yıkıldıkı orda sankı omuzları dustu bebek gıbı dudakları tıtredı.canım benım.hala aglıyorum.bılıyorum bu gunlerde gececek.zaten burasıda olmasaydı ben ne yapardm bılmem.hep umut oldu bana bu topık.ama artık gercekten yoruldum.sımdı toparlanıp esımı aksam guzel karsılamam lazım.dedıgın gıbı onun morelının ıyı olması lazım..
esım elektırık teknıkerı.bır ara ıs sıkıntısı oldu.heralde onunda etkısı vardır.ınsallah duzelır ya..
senın doktorun ne kadar umutlu konusmus senınle.bızımkı uc yılı doldurun gelın dedı ya.o salagı gormek ıstemıyorum.resmen basından savdı.parayı alırken ıyı ama.off off
sperm sayısı:63 mılyon
hereket %78
toplam ılerı hareketlı sperm sayısı:490 mılyon.
morfolojık analız:%0
dıger onemsızlerı yazmıyorum volumu falan..
ıste koca bır sıfır..
ya oylemı oldu.of ya ben yınede denıyım ama deılmı belkı allahın ıznıyle faydası olur.ne dusunuyosunuz sımdı.ben uc yılın dolmasını beklıcem sonra tup bebege gecerım ınsallah..
nehırcım hayırlısı olsun inşşş hamilesindirr asılammıydı senınkı tüp bebekmıı??
tüp bebek canım ölüyorum heyecandan yaprak gibi titriyorum.içimden bir his olumlu diyor ama bilemem tabi..
kızlar benim dün akşam belim karnım çok ağrıdı regl olcakmışım gibi doktoru aradım bugün test yapabilirsin dedi 10. gün zor karar verdim ama arkadaşlarında desteğiyle kan verdim 5 te alıcam sonucu çok korkuyorum...
canım inşş hamilesindir melekler geliyordur her şey gönlüdeki gibi olsun
hormon sonucları..
tsh 1.29
fsh 8.86
lh 5.95
e2 90.31
prolaktın 14.64
bunlardan bırı yuksek cıkmıs bu ne acaba.enfeksıyonmu var bende
toxoplazma 64.25
ıste bunlar arkadaslar eger bılenınız varsa rıca etsem yorumlarmısınız..
kızlar benim dün akşam belim karnım çok ağrıdı regl olcakmışım gibi doktoru aradım bugün test yapabilirsin dedi 10. gün zor karar verdim ama arkadaşlarında desteğiyle kan verdim 5 te alıcam sonucu çok korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?