Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ya oylemı oldu.of ya ben yınede denıyım ama deılmı belkı allahın ıznıyle faydası olur.ne dusunuyosunuz sımdı.ben uc yılın dolmasını beklıcem sonra tup bebege gecerım ınsallah..

ewet cnm bunu söleyen bana doktor sayılır ordakı androlog spermlere bakan abla cok iyi saolsunn...cok ilgilenıor benle herseferınde okadar cok soruomkı..benım eşimde sonucu aldık aynı sey yazıodu genee..öle kötü oldukı agladı aglıcakk dudaklarını büzdü neden ben bunu yasırorum senıde neden üzüomkı gibi bana baktı kafa cevirdi anlaıorum yanıı hepimiz aynı seleri yasıozz

baen eşim yurtdışına gideceğim orda iş hazır ingilizcmide geliştirdim iyo benizin vermiyorum memleketten ayrılmak istemiyorum ama böyle giderse galiba yol görünüyor......kaynanagil yavş yavaş bize sen bakacan evini buraya yaptıracağız demeye başladılar zaten benim derdim bana yetiyor her gitmeme çocuk muhabbeti bayıyolar bide yanlarında olursam kesin cinnet geçirir katliam yaparım ....benim çocuğum olmasada ben evime uzakta mutluyum gittikçe geriliyorum galiba vay haline kocişin kabak ona patlar gibi geliyor

hormon sonucları..
tsh 1.29
fsh 8.86
lh 5.95
e2 90.31
prolaktın 14.64
bunlardan bırı yuksek cıkmıs bu ne acaba.enfeksıyonmu var bende
toxoplazma 64.25
ıste bunlar arkadaslar eger bılenınız varsa rıca etsem yorumlarmısınız..

sperm sayısı:63 mılyon
hereket %78
toplam ılerı hareketlı sperm sayısı:490 mılyon.
morfolojık analız:%0
dıger onemsızlerı yazmıyorum volumu falan..
ıste koca bır sıfır..

MERHABA KIZLARRRRRhihoyyythihoyyythihoyyyt
nasılsınız bakalımm
dün birkez daha giremedimm geçmişde okumadımm daha

canım dünbir tv programında bahsedildi yapıbozuklugu oluyor galiba bu morfolojii onun için bodur otuu iyi dedilerrr başkada biraçıklama yapılmadıı
netten araştır isterssenn neymişş dogrumuymuşş diyee

ya oylemı oldu.of ya ben yınede denıyım ama deılmı belkı allahın ıznıyle faydası olur.ne dusunuyosunuz sımdı.ben uc yılın dolmasını beklıcem sonra tup bebege gecerım ınsallah..

cnm belkı olurr da diğer mılyonlardan normal cıkar belkı dıee asılama yaptırıo doktorr bıde tüp bebege gecmek için sart zaten hiç asılama yapmammıştık..adet olunca ayın bırınde gidecez inşş başlıcaz bnce baska doktorada gıdın o doktoru bırak bence ne demek üç yılı bekleyın alla alla..baska yerde de yaptırın bız yaptırcaz hafta sonu inşş..
allah nasip ederde aşılamayla gelir inş bebegımm haırlslı olsun hakkmızdaa..ben cıkıorum cnm bisürü ew işi yapcam ew berbat durumda..öptmsenı ve hepinizi kızlar

kıssss fatma çok kafaya takma canım benim biz ilk öğrendiğimizde sivri dr sizin çocuğunuz olmaz ya sperm bankasına başvurun yada evlatlık alın dedi ben o an için o dr boğasım geldi bi insanın suratına pat diye denirmi ...tövbe tövbe allahmı oldun sen nerden biliyon diye gırtlağını sıkmayı çok isterdim ....daha sonra başka dr gittik bize öyle güzel şeyler anlattıki bilgilendirdi baya rahatlattı bence canım dr değiştirin biraz bekleyin ve gidin her dr görüşü farklı bu gibi durumlarda morelde önemli canım

kızlar benim dün akşam belim karnım çok ağrıdı regl olcakmışım gibi doktoru aradım bugün test yapabilirsin dedi 10. gün zor karar verdim ama arkadaşlarında desteğiyle kan verdim 5 te alıcam sonucu çok korkuyorum...

nehırcım hayırlısı olsun inşşş hamilesindirr asılammıydı senınkı tüp bebekmıı??

teknolog oy verdım oğluşuna masallah cok tatlıymışşş allah bagıslasınn

canım inşş hamilesindir melekler geliyordur her şey gönlüdeki gibi olsun

şimdi çıkıyorum umarım güzel haber verebilirim pembe köşeye transfer olmak tek hayalim..öpüyorum sizi..

canım biraz fsh hormonunda yükseklik var,yumurtalık rezervelerini gösterir bu senin..toxoplazma da pozitif çıkmış gördüğüm kadarıyla..ama sanırım daha önceden bu enfeksiyonu kapıp vucüdundu bağışıklık oluşturduğunu gösteriyor sanırım..eğer gebelikte ortaya çıkarsa toxoplazma o zaman tehlike oluşturuyor diye biliyorum ben..ama gebe kalırsan belki buna yönelik önlem amaçlı ilaç verebilirler sana..toxoplazma(kedi köpek vs havyanların tüyünden ,dışkısından bulaşır)gebelik estasında bu tür hayvanlardan uzak durman ve toprakla el temasında falan bulunmaman lazım.

canım inşş hayırlı haberlerini alırız burdan:teytey:

arkadaşım inşallah güzel haberlerle dönersin.bizide mutlu edersin. hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…