biz 2 yıllık evliyiz yaşımızda 30 un üzerinde olduğundan bu güne kadar hiç korunmadık. durumumuzun tuhaflığınında yeni farkına vardık açıkcası. tespitin doğru özel doktora gittik. sanırım bir daha ona gitmem. insanların umutlarıyla nasıl oynuyorlar. bunun hesabını nasıl verirler bilmiyorum.
cnm çıkmaz idrarda maalesef bizim ebelere de sordum şimdi adet geçmeden idrarda çıkmıyo :sm_confused:
söz canım söz beklicem canım 8gün var adetime neler bekledik onuda bekleriz canım durmak yok yola devam ama canım benim gögüslerimin ucları acıyo yarıldı ve bayzaladı ilk kez başıma geliyo ve içinde su çıkıyo sıkınca gögüslerimin birde vajinal akıntın sıvı gibiydi şimdi katışatı bilgin var mı
bu arada ben doktora gittim zaten spermiyogramı isteyen de benim doktorumdu. benim bazı tahlilerim yapıldı normal çıkınca eşimden tahlilistendi. eşimin tahlilleri böyle çıkınca benden başka bir tahlil istemedi. teşhisini koydu yani.
tamam canım sözü aldığımı göre atrık acaba hamişmiyim kızlar yazmak yok ve başka şeylerle muhabbet etcez... akışına bırakacağız onu yaniiikaydirigubbakcemile5
ayrıva göğüsündeki değişiklik için bişi diemicem çünkü böyle bir gebelik belirtisi olur mu bilemiyorum... yani herkeste ki etkileri farklı oluyor.doktorunu arama şansın varsa ara bir sor istersen
bende date günümü beklicem canım kızlar 12_13 günde çıkıyo catlama iğnesinden sonra diyince heveslendim hani yalan değil ama beklicem adet günümü ama bana dua edin bu aralar hep kendimi hamile görüyorum kahve falı baktı arkadaşım bana inanmam ama baktı orda bile hamileydim ya hep dua edelim canlarım
düsünceli arkadasim benima.s.
Rabbim yavrunu sana bagislasin insallah ona cifter cifter kardesler göndersin:Saruboceq:
hejacım sen nasılsın canım.bi kaçgündür topiği takip edemiyorum senin tedavin nasıl gidiyor?
cnm öncelikle hoşgeldin aramıza yepılan tahliller kan ve hormon tahlilleriydi sanırım cnm ama bence hsg çektirmende fayda var zaten o film olmadan aşılama bile yapmıyo doktorlar senden neden istenmedi acaba :sm_confused:
sevimli hayaletttttt nasılsınnnn?sırnaşık şey
gercekten öyle oldu
hsgden sonra dogal yolla hamis kalanlar o kadar cokkiidelikafadulden
insallah sendede öyle olur canim ya:Saruboceq:
kis öslemm benide hamis görseneeee
biz 2 yıllık evliyiz yaşımızda 30 un üzerinde olduğundan bu güne kadar hiç korunmadık. durumumuzun tuhaflığınında yeni farkına vardık açıkcası. tespitin doğru özel doktora gittik. sanırım bir daha ona gitmem. insanların umutlarıyla nasıl oynuyorlar. bunun hesabını nasıl verirler bilmiyorum.
hamile kalamama sebebimi spermiyogram sonucunun kötü oluşuna bağladı.ve direk tüp bebeğe yönlendirmek istedi. doktoru samimi bulmayınca bizde birdaha gitmedik.
allah iyiliğini versin kız :roflol::roflol::roflol:
canım çok sağol iyiyim çok şükür canım dün tedaviye başladık kısa protokol uygulanıcak cuma günü tekrar gidicem rabbim hakkımızda hayırlısını versin :Saruboceq:
iyiyim canım. sen nasılsın şafak kaç nesrincim
parayla istihareye yatılır haberiniz olsun :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?