Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bu arada ben doktora gittim zaten spermiyogramı isteyen de benim doktorumdu. benim bazı tahlilerim yapıldı normal çıkınca eşimden tahlilistendi. eşimin tahlilleri böyle çıkınca benden başka bir tahlil istemedi. teşhisini koydu yani.

cnm çıkmaz idrarda maalesef bizim ebelere de sordum şimdi adet geçmeden idrarda çıkmıyo :sm_confused:

bende date günümü beklicem canım kızlar 12_13 günde çıkıyo catlama iğnesinden sonra diyince heveslendim hani yalan değil ama beklicem adet günümü ama bana dua edin bu aralar hep kendimi hamile görüyorum kahve falı baktı arkadaşım bana inanmam ama baktı orda bile hamileydim ya hep dua edelim canlarım

tamam canım sözü aldığımı göre atrık acaba hamişmiyim kızlar yazmak yok ve başka şeylerle muhabbet etcez... akışına bırakacağız onu yaniiikaydirigubbakcemile5

ayrıva göğüsündeki değişiklik için bişi diemicem çünkü böyle bir gebelik belirtisi olur mu bilemiyorum... yani herkeste ki etkileri farklı oluyor.doktorunu arama şansın varsa ara bir sor istersen

cnm öncelikle hoşgeldin aramıza yepılan tahliller kan ve hormon tahlilleriydi sanırım cnm ama bence hsg çektirmende fayda var zaten o film olmadan aşılama bile yapmıyo doktorlar senden neden istenmedi acaba :sm_confused:

cucummm canım benim nasılsın? görüşemiyoruz ne zamandır?toparlandın mı biraz bakalım?yiğenin sana iyi gelmiş

tamam canım taman artık yazmıcam hamişmiyim diye adetim gecikene kadar beklicem söz verdim

etmezmiyiz cnm inşallah rüyalrın çıkar :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar zambakla benim doktorum aynı oda kastamonuda oturuyormuş görüşme şansımız olursa görüşecem zambakla inşallah bu kadar tesadüf olur mu dünya küçük kızlar

hejacım sen nasılsın canım.bi kaçgündür topiği takip edemiyorum senin tedavin nasıl gidiyor?

canım çok sağol iyiyim çok şükür canım dün tedaviye başladık kısa protokol uygulanıcak cuma günü tekrar gidicem rabbim hakkımızda hayırlısını versin :Saruboceq:

cnm öncelikle hoşgeldin aramıza yepılan tahliller kan ve hormon tahlilleriydi sanırım cnm ama bence hsg çektirmende fayda var zaten o film olmadan aşılama bile yapmıyo doktorlar senden neden istenmedi acaba :sm_confused:

hamile kalamama sebebimi spermiyogram sonucunun kötü oluşuna bağladı.ve direk tüp bebeğe yönlendirmek istedi. doktoru samimi bulmayınca bizde birdaha gitmedik.

hımmmm hsg felan çekildinmi yani rahim filimi hormon tahlillerii kültür felan canım yani bunu söleyen senin doktorunsa bunlarıda yaptırmamış olabilir diye düşündüm o yuzden soruyorum neler yaptıgını

hamile kalamama sebebimi spermiyogram sonucunun kötü oluşuna bağladı.ve direk tüp bebeğe yönlendirmek istedi. doktoru samimi bulmayınca bizde birdaha gitmedik.

bencede gitmeyin cnm hiç ürolog görmeden olurmu belki eşinde varikosel var ameliyat falan gerek yok demiş burda ben dahil ameliyat sonrası gebe kalan birsürü arkadaş var ben düşük yaptım ama sonuç önemli bence siz önce bi üroloğa gidin cnm sonrada sen hsg çektir içiniz rahat olsun a.s.

canım çok sağol iyiyim çok şükür canım dün tedaviye başladık kısa protokol uygulanıcak cuma günü tekrar gidicem rabbim hakkımızda hayırlısını versin :Saruboceq:

:teytey::teytey:çok sevindim canım benim yakın yani süpper bi haber bu.inşallah rabbim bu sefer yüzüne güler:asigim:

iyiyim canım. sen nasılsın şafak kaç nesrincim

bende iiyim casperim nolsun işte. valla cuma günü izmirde olurum dedi ama bilinmez ne olacağı deniz bu:çok üzgünüm:

parayla istihareye yatılır haberiniz olsun :)))))

Allah seni ne etmesin emiiiisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyişi buraya kadar getirdin yani delüüüüüdelikafaduldena.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…