Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gercekten öyle oldu
hsgden sonra dogal yolla hamis kalanlar o kadar cokkiidelikafadulden
insallah sendede öyle olur canim ya:Saruboceq:
kis öslemm benide hamis görseneeee

eminecim merhaba canım.öncelikle eşine geçmiş olsun canım. Rabbim korumuş gerçekten de. bence bi kuran okuttur evde sen yerimseniben
doktor adetine kadar bekle dedi çünkü idrar da adet geçikmesi olmadan çıkmıyor.bence akışına bırak ve adetini bekle.büyük bir hayal kırıklığı yaşarsın yoksa.çok kaptırma kendini canım ve negatife de hazırla şimdidenyerimsenibenama inşallah pozitiftir ve rabbim meleğini göndermiştir sana sositososito

tşkler canım sağol haklısın pek kaptırmamam lazım doğru herşeye hazırlıklı olmalıyız bizler dirençli olalım ki bebişlerimiz geldin dopru söylüyorsun ben adet günüm bekleyeyim o zaman herşeyi anlarız zaten canım doktorum da adet gününü bekle dedi bu kadar ay bekledik bir kaç gün beklemişiz çok mu tşkler allah sevdiklerimizi almasın canım çok zor çok

nesssriiinnnnn gel artık özledimmmm haa. tabii dün gezdin gezdin şimdi işler yığıldı giremiyosun demiiiii ohhh .

kıslar tulın hsg de şuan umarım canı benimki kadar yanmazzz

yok kıs sizi takip ediyorum.daha evraklara elimi sürmedim yapasam da yok zatisırnaşık şey
tulıncımm canım Allah yardımcın olsun.umarım sonuç istediğimiz gibidir vee sende pembe köşeye bir adım daha yaklaşırsın...a.s.
günaydın kızlar nasılsınız a.s.

iyiyiz canımcım sen nasılsın?

kız nesrin sen dün nerdeydin bakimCADIARZU

senden de bişi kaçmıyor laelaelaelaelaesırnaşık şey

yaklastin yaklastin canim:Saruboceq:
insallah yakinda seninde halayini cekicez burdadelikafadulden

canım inşallah allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın benim bir çocuğum olduğu halde bu kadar istiyorum o yüzden sizin nasıl duygular içinde olduğunuzu çok iyi anlıyorum allahım hepimize hayırlı evleklar nasip etsin :Saruboceq:

biz 2 yıllık evliyiz yaşımızda 30 un üzerinde olduğundan bu güne kadar hiç korunmadık. durumumuzun tuhaflığınında yeni farkına vardık açıkcası. tespitin doğru özel doktora gittik. sanırım bir daha ona gitmem. insanların umutlarıyla nasıl oynuyorlar. bunun hesabını nasıl verirler bilmiyorum.

yok canım gecikmedi daha 8 gün var ama catlama iğnesini vurulduktan 13_14 gün sonra belli oluyormuş arakadaşlar öle dedi de onu değerlendiriyorduk h.g seninde bilgin varsa yardımcı ol fıstık h.g bu arada

cnm çıkmaz idrarda maalesef bizim ebelere de sordum şimdi adet geçmeden idrarda çıkmıyo :sm_confused:

Son düzenleme:

kesinlikle öyle canım.doğru kararı verdin bence.boşu boşuna stres yapacaktın test negatif olsaydı... Biz duamızı eksik etmeylim de :Saruboceq:adet günün geçmeden test yapmak yok tamam mı canım söz mü?CADIARZU

allah iyiliğini versin kız :roflol::roflol::roflol:

düsünceli arkadasim benima.s.
Rabbim yavrunu sana bagislasin insallah ona cifter cifter kardesler göndersin:Saruboceq:

söz canım söz beklicem canım 8gün var adetime neler bekledik onuda bekleriz canım durmak yok yola devam ama canım benim gögüslerimin ucları acıyo yarıldı ve bayzaladı ilk kez başıma geliyo ve içinde su çıkıyo sıkınca gögüslerimin birde vajinal akıntın sıvı gibiydi şimdi katışatı bilgin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…