hee yağmurda öle diyodu ben ona diyodum doğal yoldan olur belki kıs diyee oda nerdee olsa 3 yıldır olurdu diyodu ama ne olduuuuu .olduuu işte benim bu ay umudum var aslında hsg çektirdim yaa ama sayı çok az bilmiyorum hayırlısı hepimiz için . gerçi rüyamda bu gune kadar kimi hamiş gördüysem çıktı . bu ay kendimide gördüm ama rüyalarda yanılabilir
cucum çok sağol tatlım inşallah bebişime yaklaşmışımdır :CüvCüv: allahım hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:
gül gül güldürdüğüme sevimdim he şimdik niye öle dedim doktorum bana adetine kadar bekle adetin gecikirse test yap dedi ama ben idrar testi yapmasınıda bilmiyorum ki hayatımda hiçde yapmadım çünkü her ay catır catır adet oldum aslında görmedimde
Hayırlısı olsun nur.:teytey:
Artık adet olunca da seviniyoruz.:teytey:
Aştık kendimizi.:lepi:
iyiyiz canım sağol sen nasılsınn canım
eminecim merhaba canım.öncelikle eşine geçmiş olsun canım. Rabbim korumuş gerçekten de. bence bi kuran okuttur evde sen yerimseniben
doktor adetine kadar bekle dedi çünkü idrar da adet geçikmesi olmadan çıkmıyor.bence akışına bırak ve adetini bekle.büyük bir hayal kırıklığı yaşarsın yoksa.çok kaptırma kendini canım ve negatife de hazırla şimdidenyerimsenibenama inşallah pozitiftir ve rabbim meleğini göndermiştir sana sositososito
kızlar tülin'in hsg si bugün müydü?
nesssriiinnnnn gel artık özledimmmm haa. tabii dün gezdin gezdin şimdi işler yığıldı giremiyosun demiiiii ohhh .
kıslar tulın hsg de şuan umarım canı benimki kadar yanmazzz
günaydın kızlar nasılsınız a.s.
kız nesrin sen dün nerdeydin bakimCADIARZU
yaklastin yaklastin canim:Saruboceq:
insallah yakinda seninde halayini cekicez burdadelikafadulden
dashuri
canım siz kaç yıllık evlisiniz 2 yıldır istiyosunuz ama .bide sen git bakalım doktora Allah korusun tüplerine felan baktır bakalım.
neden hemen tüp bebeğe geçiceksinki aşılaması var .yumurta takibi var bu işin. yani özel doktor sanırım gittiğin insanlar para kazanmak için artık herşeyi yapıyolar kimsenin gunahınıda almak istemem ama sen biraz bak kocişine bakalım nolcakk 3 ay sonra
yok canım gecikmedi daha 8 gün var ama catlama iğnesini vurulduktan 13_14 gün sonra belli oluyormuş arakadaşlar öle dedi de onu değerlendiriyorduk h.g seninde bilgin varsa yardımcı ol fıstık h.g bu arada
tşkler canım sağol haklısın pek kaptırmamam lazım doğru herşeye hazırlıklı olmalıyız bizler dirençli olalım ki bebişlerimiz geldin dopru söylüyorsun ben adet günüm bekleyeyim o zaman herşeyi anlarız zaten canım doktorum da adet gününü bekle dedi bu kadar ay bekledik bir kaç gün beklemişiz çok mu tşkler allah sevdiklerimizi almasın canım çok zor çok
kıslarrrr gunaydınnn anam ne bu gögüs kararmasını çıkardınız başıma benimm .siz bilmiyomusunuz ben psikolojik hamileyim bişey değil üşütcem bütün gün bacaklarıma gögüslerime bakmaktan .kim çıkardı bunu söleyinbakayımmmm
klava:
canım inşallah allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın benim bir çocuğum olduğu halde bu kadar istiyorum o yüzden sizin nasıl duygular içinde olduğunuzu çok iyi anlıyorum allahım hepimize hayırlı evleklar nasip etsin :Saruboceq:
kesinlikle öyle canım.doğru kararı verdin bence.boşu boşuna stres yapacaktın test negatif olsaydı... Biz duamızı eksik etmeylim de :Saruboceq:adet günün geçmeden test yapmak yok tamam mı canım söz mü?CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?