bakalım bekleyeyim pazartesiye kadar oldu ki negatif mesela peki halada şansım varmıyki adet olana kadar
canim cok ümitlenmemek gerekiyor haklisin,ama nasilsa görücem kirmizilari diyerek kendinide yipratma olur mu:1hug:
hem kızlar bu testi nasıl yaptırıyoruz kan testinden bahsetmiyorum idrardan ben hiç daha yapmadımda
ayın 26sı canım
kıs emine Allah seni ne etmesinnn sen beni güldürdünyaa .Allahta seni güldürsün kıs her dakikayı değerlendiriyo kısa bak yaa. pazartesiye kadar olmasada pes etmek yokk demi yok bitanem adetine 4-5 gun kala sansın bitiyo diye biliyorum ama Allahın işi belli olmazki karışılmaz sen sansını dene
günaydın kızlar
zamanında adet oldum çok mutluyum çok
halay çekicem ama heyecan olur diye yapamıyorum
inşaallah düzene girmiştir artık yeni adet tarihim 19 nisan
dondurulmuşlarıma her ay bir adım daha yaklaşıyorum Allah'ın izniyle
ben sana detaylı yazıcaktım ama özel mesajın yok açabilirsen açsana
senağlamasenağlama
gül gül güldürdüğüme sevimdim he şimdik niye öle dedim doktorum bana adetine kadar bekle adetin gecikirse test yap dedi ama ben idrar testi yapmasınıda bilmiyorum ki hayatımda hiçde yapmadım çünkü her ay catır catır adet oldum aslında görmedimde
canım acayımda acamıyorum ki nasıl acılıyo sakın gülme bak he
canım idrara herkeste hemen öle çıkmıyo ama sen gende yap eczaneden alıyosun zaten içinde yazıyo damlatman gerekne yere 2-3 damla damlatıp bekliyosun 5 dakka kadar silik bile çıksa çzgi hamişsinnn ama tek çıkarsa negatif umarım seninki çifttir canım hayırlsıı ben kaçtım kıslar accuk çalışayımmm
oy oyyyy:teselli:
yapma amaaa böyle:1hug:
hani bizim sloganimizz
hersey bebek icin:lepi::lepiyagmurun kulaklari cinlasina.s.)
oy oyyyy:teselli:
yapma amaaa böyle:1hug:
hani bizim sloganimizz
hersey bebek icin:lepi::lepiyagmurun kulaklari cinlasina.s.)
eminee adetinmi geçti cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?