Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bakalım bekleyeyim pazartesiye kadar oldu ki negatif mesela peki halada şansım varmıyki adet olana kadar

kıs emine Allah seni ne etmesinnn sen beni güldürdünyaa .Allahta seni güldürsün kıs her dakikayı değerlendiriyo kısa bak yaa. pazartesiye kadar olmasada pes etmek yokk demi yok bitanem adetine 4-5 gun kala sansın bitiyo diye biliyorum ama Allahın işi belli olmazki karışılmaz sen sansını dene

gül gül güldürdüğüme sevimdim he şimdik niye öle dedim doktorum bana adetine kadar bekle adetin gecikirse test yap dedi ama ben idrar testi yapmasınıda bilmiyorum ki hayatımda hiçde yapmadım çünkü her ay catır catır adet oldum aslında görmedimde

nesssriiinnnnn gel artık özledimmmm haa. tabii dün gezdin gezdin şimdi işler yığıldı giremiyosun demiiiii ohhh .

kıslar tulın hsg de şuan umarım canı benimki kadar yanmazzz

Hayırlısı olsun nur.:teytey:
Artık adet olunca da seviniyoruz.:teytey:
Aştık kendimizi.:lepi:

canım idrara herkeste hemen öle çıkmıyo ama sen gende yap eczaneden alıyosun zaten içinde yazıyo damlatman gerekne yere 2-3 damla damlatıp bekliyosun 5 dakka kadar silik bile çıksa çzgi hamişsinnn ama tek çıkarsa negatif umarım seninki çifttir canım hayırlsıı ben kaçtım kıslar accuk çalışayımmm

ya bu idrar testiyle hamile kaldığını gösteren bir başka kadınlar kulubü yokmuyki bilen varsa yardımci olsun

güle güle canım

oy oyyyy:teselli:
yapma amaaa böyle:1hug:
hani bizim sloganimizz
hersey bebek icin:lepi::lepiyagmurun kulaklari cinlasina.s.)

hee yağmurda öle diyodu ben ona diyodum doğal yoldan olur belki kıs diyee oda nerdee olsa 3 yıldır olurdu diyodu ama ne olduuuuu .olduuu işte benim bu ay umudum var aslında hsg çektirdim yaa ama sayı çok az bilmiyorum hayırlısı hepimiz için . gerçi rüyamda bu gune kadar kimi hamiş gördüysem çıktı . bu ay kendimide gördüm ama rüyalarda yanılabilir

oy oyyyy:teselli:
yapma amaaa böyle:1hug:
hani bizim sloganimizz
hersey bebek icin:lepi::lepiyagmurun kulaklari cinlasina.s.)

cucum çok sağol tatlım inşallah bebişime yaklaşmışımdır :CüvCüv: allahım hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

eminee adetinmi geçti cnm?

yok canım gecikmedi daha 8 gün var ama catlama iğnesini vurulduktan 13_14 gün sonra belli oluyormuş arakadaşlar öle dedi de onu değerlendiriyorduk h.g seninde bilgin varsa yardımcı ol fıstık h.g bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…