:teytey::teytey:çok sevindim canım benim yakın yani süpper bi haber bu.inşallah rabbim bu sefer yüzüne güler:asigim:
bende iiyim casperim nolsun işte. valla cuma günü izmirde olurum dedi ama bilinmez ne olacağı deniz bu:çok üzgünüm:
Allah seni ne etmesin emiiiisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyişi buraya kadar getirdin yani delüüüüüdelikafaduldena.s
hoşbulduk eminecim,sanada çok geçmiş olsun,geçmişi okuyorum şimdi.Allah eşini sana bağışlamış canım.zencefill h.g canım
hamile kalamama sebebimi spermiyogram sonucunun kötü oluşuna bağladı.ve direk tüp bebeğe yönlendirmek istedi. doktoru samimi bulmayınca bizde birdaha gitmedik.
bencede gitmeyin cnm hiç ürolog görmeden olurmu belki eşinde varikosel var ameliyat falan gerek yok demiş burda ben dahil ameliyat sonrası gebe kalan birsürü arkadaş var ben düşük yaptım ama sonuç önemli bence siz önce bi üroloğa gidin cnm sonrada sen hsg çektir içiniz rahat olsun a.s.
:teytey::teytey:çok sevindim canım benim yakın yani süpper bi haber bu.inşallah rabbim bu sefer yüzüne güler:asigim:
bende iiyim casperim nolsun işte. valla cuma günü izmirde olurum dedi ama bilinmez ne olacağı deniz bu:çok üzgünüm:
Allah seni ne etmesin emiiiisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyişi buraya kadar getirdin yani delüüüüüdelikafaduldena.s
doğru söylüyorsun . şimdi eşimi üroloğa gitmek için ikna etmeliyim. biraz sıkılganda.
kıs napayımmm baksana aşılama bilem paraylan olmuş napalım herşey bebiş iiçin :lepi:
parayla istihareye yatılır haberiniz olsun :)))))
hımmmm hsg felan çekildinmi yani rahim filimi hormon tahlillerii kültür felan canım yani bunu söleyen senin doktorunsa bunlarıda yaptırmamış olabilir diye düşündüm o yuzden soruyorum neler yaptıgını
başta tedirgin olması normal cnm ama alışır merak etme
hayır yalnızca ultrason ve kan tahlili istedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?