az önce sana bi soru sordum beni kaale almadın:dilcikar:
kız dedim ya gözünden bişi kaçmıyo diye. pazar günü nöbetim vardı ve onun iznini kullandım.sabahtan annemi doktora götürdüm eeg çektirdim öğlende görümcemle birlikte karşıya geçtik,eminönü,sultanahmet,cağaloğlu,beşiktaş,kabataş derken saat gece yarımdı eve geldiğimizde. süper bi gün geçirdim ve çok yüksek mevkideki insanlarla tanıştım. süperdi benim için yaaa:dance:
kız dedim ya gözünden bişi kaçmıyo diye. pazar günü nöbetim vardı ve onun iznini kullandım.sabahtan annemi doktora götürdüm eeg çektirdim öğlende görümcemle birlikte karşıya geçtik,eminönü,sultanahmet,cağaloğlu,beşiktaş,kabataş derken saat gece yarımdı eve geldiğimizde. süper bi gün geçirdim ve çok yüksek mevkideki insanlarla tanıştım. süperdi benim için yaaa:dance:
selamlar kızlar bende aranıza ara ara gelip gidiyom balsurat bana mesaj attı pcsi bozulmuş istanbula tamirata gitmiş haber vereyim dedim merak etmeyin eğer hamile olursa o zaman kadar pcsi gelmezse yine sizlere haber veririm
nesrin bu ne ya
istanbulu dağıtmışsın :içelim::içelim::içelim:
annen iyidir inşaallah
Oh maşallah gezmediğin yer kalmamış
ama en iyisini yapmışsın insan rahatlıyo gezince
kafa dağıtmış oluyosun:1hug:
smhsmh nasılsın güzel gözlüm....:asigim::1hug:
iyi olmaya çalışıyorum tatlım sağolasınn:1hug:
şimdi bugün başıma neler geldi anlatayım
ben dıptısın ebay den aldığı ovulasyon testinden(onunla konuştuk adresi verdi ) sipariş verdim daha doğrusu eşim
hemen hemen 15 gün oldu bu hafta bekliyoruz gelmesini
2 gündür evde yokum
dünde eve 10 da geldik
sabah 8 buçukta kapım çaldı yan komşunun eşi dedi dün bu paket size gelmiş akşamda çaldık yoktunuz
aldım bi heyecan açtım
şimdi aldığımız tette göre
100 ovulasyon testi 20 de gebelik testi olacak
2 tanede poşet var
hiç bakmadan 20 tane olan paketten aldım sabah benim adetimin 50. günü ben gene geçen ayki gibi regli daha olamadım geçen hafta test yapmıştım negatifti
ay test çift çizgi çıkmazmı heyecanla bi tane daha yaptım gene çift çizgi
baktım stribin üstünde LH yazıyo
diğer paketide ovulasyon sandığımıda açtım ondada stribin üstünde LH yazıyo Allah Allah diyorum farklı olması gerekmezmi
bi heyecan tıp merkezini aradım 30 lira dediler teste
biraz yürüyüp bineceğim mesafede kadın doğum devlet hastanesi var orda bedava
hemen üstümü giydim yatak bile öylece saat 9 buçuk koştum koştum (dün ben kendi özel hastanemi aradım gideceğim dr bu sefer doç olacaktı haftaya cumaya kadar dolu cumaya verdilerdi regli olamadım yaa düzene sokun diye gitcektim zaten
benim kardeşim kuaför dün izinli ağdamı yaptı randevu cumaya olunca abla çıkar haftaya kadar bi dahaki salı yapalım demişti)
neyse hastaneye vardım dr muayene dedi abooo dedim üstten baktı görünmüyo dedi pantolunu sıyır Allahım dedim ne yapcam ben :1shok:
ayy hiç hijyen yok görmelisin hastaneyi baktığı yattığım sedyeyi falankötükedihüso
dedi görünmüyo gebelik yok:çok üzgünüm: kan testi yapalım
hiç ilgi yok insanları sıraya somuşlar dinlemiyo bile adam gözünü seveyim özel hastanenin kan verdim çıktım kar yağıyo nasıl geldim bide açım
makinada çamaşır vardı evdede koştur
dedim öbür paketteki ovulasyonuda yapayım bide oda çift çizgi çıkmazmı :1shok:
ebayden aldığım sayfayı açtım meğerse bize gebelik testi yollamamış hepsi ovulasyonmuş aptal kafam sabahtan beri boşuna koşmuşum
heyecanla yoksa olması zaten çok zorklava:
deli oldum yaaa
işte başıma gelenler bunlar
şimdi gülüyorum az daha dikkat etseydim
genede yaşamam gerekmiş
hayırlısı diyelim
valla ben bile okurken çift çizgiyi okuyunca heycanlandım sana aksiyon yaşatmışlar sabah sabah inşallah bi gün gebelik testindede görcez çift çizgiyi :Saruboceq: :Saruboceq:
arkadaşlar merhaba
ben yeniyim, açıkcası ilk defa bir forum sitesine giriyorum ve yazıyorum. kısacası ne yapacağımıda pek bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim. bizde bebek sahibi olamiyoruz. yaklaşık 2 yıldır. geçen ay doktora gittim herşeyimin normal olduğunu söyledi. eşimden sipermiyogram istedi. yaptırdık. sonuç doktorumuzun söylemesine göre kötü bize tüp bebek tedavisi önerdi ama biz henüz buna hazır değiliz. eşimin hücre sayısı 12 milyon , hareketli sayısı %30 doktoruma göre değerler kötü. moralimizi çok bozdu. sizce bu değerler nasıl gerçekten bu kadar kötümü.
ben kadın doktorlarına alışamadım daha onun alışması daha zor ama alışırız herhalde ikimiz birden :) ama hala içimde sanki bütün bunlara gerek kalmadan bebeğimiz olacak gibi bir his var. tuhaf bir his umut belkide.
Oh maşallah kıslar bi kaç saat giremedim
maşallah öyle döktürmüşsünüzki yetişemedeim hızınıza valla
Allah muhabbetinizi bozmasın
benim ne zaman işim olsa herkes burda oluyo
işim olmadığı zaman bomboş oluyo
ne şanssız bi kısım ben:1closedeyes:
kızlar ben çıkıyorum çok işim var bugün dışarıda kendinize çok iyi bakın öpüyorum..yok yok grip geçmesin hoşçakalın..
iyi olmaya çalışıyorum tatlım sağolasınn:1hug:
şimdi bugün başıma neler geldi anlatayım
ben dıptısın ebay den aldığı ovulasyon testinden(onunla konuştuk adresi verdi ) sipariş verdim daha doğrusu eşim
hemen hemen 15 gün oldu bu hafta bekliyoruz gelmesini
2 gündür evde yokum
dünde eve 10 da geldik
sabah 8 buçukta kapım çaldı yan komşunun eşi dedi dün bu paket size gelmiş akşamda çaldık yoktunuz
aldım bi heyecan açtım
şimdi aldığımız tette göre
100 ovulasyon testi 20 de gebelik testi olacak
2 tanede poşet var
hiç bakmadan 20 tane olan paketten aldım sabah benim adetimin 50. günü ben gene geçen ayki gibi regli daha olamadım geçen hafta test yapmıştım negatifti
ay test çift çizgi çıkmazmı heyecanla bi tane daha yaptım gene çift çizgi
baktım stribin üstünde LH yazıyo
diğer paketide ovulasyon sandığımıda açtım ondada stribin üstünde LH yazıyo Allah Allah diyorum farklı olması gerekmezmi
bi heyecan tıp merkezini aradım 30 lira dediler teste
biraz yürüyüp bineceğim mesafede kadın doğum devlet hastanesi var orda bedava
hemen üstümü giydim yatak bile öylece saat 9 buçuk koştum koştum (dün ben kendi özel hastanemi aradım gideceğim dr bu sefer doç olacaktı haftaya cumaya kadar dolu cumaya verdilerdi regli olamadım yaa düzene sokun diye gitcektim zaten
benim kardeşim kuaför dün izinli ağdamı yaptı randevu cumaya olunca abla çıkar haftaya kadar bi dahaki salı yapalım demişti)
neyse hastaneye vardım dr muayene dedi abooo dedim üstten baktı görünmüyo dedi pantolunu sıyır Allahım dedim ne yapcam ben :1shok:
ayy hiç hijyen yok görmelisin hastaneyi baktığı yattığım sedyeyi falankötükedihüso
dedi görünmüyo gebelik yok:çok üzgünüm: kan testi yapalım
hiç ilgi yok insanları sıraya somuşlar dinlemiyo bile adam gözünü seveyim özel hastanenin kan verdim çıktım kar yağıyo nasıl geldim bide açım
makinada çamaşır vardı evdede koştur
dedim öbür paketteki ovulasyonuda yapayım bide oda çift çizgi çıkmazmı :1shok:
ebayden aldığım sayfayı açtım meğerse bize gebelik testi yollamamış hepsi ovulasyonmuş aptal kafam sabahtan beri boşuna koşmuşum
heyecanla yoksa olması zaten çok zorklava:
deli oldum yaaa
işte başıma gelenler bunlar
şimdi gülüyorum az daha dikkat etseydim
genede yaşamam gerekmiş
hayırlısı diyelim
Cicişlerrrrrrr ben geldimmm. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Nasılsınız bakalım. Dün giremedim tekrar. Zira karnım oldu davul gibi. kaydirigubbakcemile3 Şişti de şişti. Karnım bir acıyordu , bir ağrıyordu sormayın. Hem de davul gibi olmuştu. Çok afedersiniz gaz problemlerim hat safhadaydı.Bir yerlere sığamadım. Şimdi iyiyim çok şükür. Yine biraz şişlik ve karnımda ağrılar var. Bebişlerim bana şaka yapıyorlar , oradan hava basıyorlar herhalde. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Sizlere son çekilmiş fotoğrafımı sunuyorumm. :roflol: :roflol: :roflol:
kiz nevro bi alemsin valla
nekadarda bogaza duskun olmusun ole
aman aman gul gec kizdirma bebisleri bassinlar ohhhhhhhh
onlar ne yaparsa az bileeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?