Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
az önce sana bi soru sordum beni kaale almadın:dilcikar:

kız dedim ya gözünden bişi kaçmıyo diye. pazar günü nöbetim vardı ve onun iznini kullandım.sabahtan annemi doktora götürdüm eeg çektirdim öğlende görümcemle birlikte karşıya geçtik,eminönü,sultanahmet,cağaloğlu,beşiktaş,kabataş derken saat gece yarımdı eve geldiğimizde. süper bi gün geçirdim ve çok yüksek mevkideki insanlarla tanıştım. süperdi benim için yaaa:dance:

Oh maşallah gezmediğin yer kalmamış
ama en iyisini yapmışsın insan rahatlıyo gezince
kafa dağıtmış oluyosun:1hug:

selamlar kızlar bende aranıza ara ara gelip gidiyom balsurat bana mesaj attı pcsi bozulmuş istanbula tamirata gitmiş haber vereyim dedim merak etmeyin eğer hamile olursa o zaman kadar pcsi gelmezse yine sizlere haber veririm

nesrin bu ne ya
istanbulu dağıtmışsın :içelim::içelim::içelim:
annen iyidir inşaallah

selamlar kızlar bende aranıza ara ara gelip gidiyom balsurat bana mesaj attı pcsi bozulmuş istanbula tamirata gitmiş haber vereyim dedim merak etmeyin eğer hamile olursa o zaman kadar pcsi gelmezse yine sizlere haber veririm

tşk ederiz canım haber getirdiğin inşallah.ay inşallah hamiştir ya ne zaman belli olacaktı.o zamana kadar gelmez mi acaba pc?CADIARZU

nesrin bu ne ya
istanbulu dağıtmışsın :içelim::içelim::içelim:
annen iyidir inşaallah

ay sorma canım eşim gittiğinden beri zaten pek keyfim yoktu ve bide annemin rahatsızlığı ihtiyacım vardı. herzaman gittiğim yerler daha bi keyifli geldi bana. acaba herkesin çalıştığını bildiğim için mi?herkes çalışyıor ben geziyordum.sanırım cazip gelen bu...çok şükür annem iyi ama heran atak gelebilir die de endişeliyiz anneme hissettirmeden yalnız bırakmamaya çalışıyoruz pek. psikolojisi bozulmasın diye.bakalım hayırlıısı

Oh maşallah gezmediğin yer kalmamış
ama en iyisini yapmışsın insan rahatlıyo gezince
kafa dağıtmış oluyosun:1hug:

aynen aynen süpppperrrrrrrr

smhsmh nasılsın güzel gözlüm....:asigim::1hug:

iyi olmaya çalışıyorum tatlım sağolasınn:1hug:

şimdi bugün başıma neler geldi anlatayım
ben dıptısın ebay den aldığı ovulasyon testinden(onunla konuştuk adresi verdi ) sipariş verdim daha doğrusu eşim
hemen hemen 15 gün oldu bu hafta bekliyoruz gelmesini
2 gündür evde yokum
dünde eve 10 da geldik
sabah 8 buçukta kapım çaldı yan komşunun eşi dedi dün bu paket size gelmiş akşamda çaldık yoktunuz
aldım bi heyecan açtım
şimdi aldığımız tette göre
100 ovulasyon testi 20 de gebelik testi olacak
2 tanede poşet var
hiç bakmadan 20 tane olan paketten aldım sabah benim adetimin 50. günü ben gene geçen ayki gibi regli daha olamadım geçen hafta test yapmıştım negatifti
ay test çift çizgi çıkmazmı heyecanla bi tane daha yaptım gene çift çizgi
baktım stribin üstünde LH yazıyo
diğer paketide ovulasyon sandığımıda açtım ondada stribin üstünde LH yazıyo Allah Allah diyorum farklı olması gerekmezmi
bi heyecan tıp merkezini aradım 30 lira dediler teste
biraz yürüyüp bineceğim mesafede kadın doğum devlet hastanesi var orda bedava
hemen üstümü giydim yatak bile öylece saat 9 buçuk koştum koştum (dün ben kendi özel hastanemi aradım gideceğim dr bu sefer doç olacaktı haftaya cumaya kadar dolu cumaya verdilerdi regli olamadım yaa düzene sokun diye gitcektim zaten
benim kardeşim kuaför dün izinli ağdamı yaptı randevu cumaya olunca abla çıkar haftaya kadar bi dahaki salı yapalım demişti)
neyse hastaneye vardım dr muayene dedi abooo dedim üstten baktı görünmüyo dedi pantolunu sıyır Allahım dedim ne yapcam ben :1shok:
ayy hiç hijyen yok görmelisin hastaneyi baktığı yattığım sedyeyi falankötükedihüso
dedi görünmüyo gebelik yok:çok üzgünüm: kan testi yapalım
hiç ilgi yok insanları sıraya somuşlar dinlemiyo bile adam gözünü seveyim özel hastanenin kan verdim çıktım kar yağıyo nasıl geldim bide açım

makinada çamaşır vardı evdede koştur
dedim öbür paketteki ovulasyonuda yapayım bide oda çift çizgi çıkmazmı :1shok:
ebayden aldığım sayfayı açtım meğerse bize gebelik testi yollamamış hepsi ovulasyonmuş aptal kafam sabahtan beri boşuna koşmuşum
heyecanla yoksa olması zaten çok zor klava:
deli oldum yaaa
işte başıma gelenler bunlar
şimdi gülüyorum az daha dikkat etseydim
genede yaşamam gerekmiş
hayırlısı diyelim

ah semihacım
ne macera olmuş ama
insan çok garip oluyor böyle durumlarda
bende geçen ay test yapmıştım
eşimde bende 2. çizgiyi görür gibi olduk o benim ben onun yüzündeki o ifadeyi unutamam
sonra oturduk saflığımıza güldük
ah ah ne hallerdeyiz film gibi

valla ben bile okurken çift çizgiyi okuyunca heycanlandım sana aksiyon yaşatmışlar sabah sabah inşallah bi gün gebelik testindede görcez çift çizgiyi :Saruboceq: :Saruboceq:

valla ben bile okurken çift çizgiyi okuyunca heycanlandım sana aksiyon yaşatmışlar sabah sabah inşallah bi gün gebelik testindede görcez çift çizgiyi :Saruboceq: :Saruboceq:

nasıl okudum bende atlaya atlaya ah be arkadaşım görürüz inşallah o çizgiyi hayırlısıyla

mrb canim hosgeldin aramiza
evet bencede cok kotu degil egerki bekleriz diyorsan kimbilirki allahim ol derse dogal yoldan bile kalabilirsin cunku senden daha dusuk sayidaki arkadaslarimiz hamile oldular ama bu kesinde demek degil cunku sinir 20milyon ama tabikide esin dr a gitsin belkide varikosel vardir dahada dusmesini engellersiniz allah yardimciniz olsun

canim esin bir kere gidecek birsey olmaz mecburiyetten valla erkekler dahada utangac bu konuda galiba

canim benim hep oyle olur zaten ama oyle dusunmeki bir daha oyle olmasin ne dusunursek seninle ben hep o oluyor olumlu dusunelim her konuda olumlu olsun

kızlar ben çıkıyorum çok işim var bugün dışarıda kendinize çok iyi bakın öpüyorum..yok yok grip geçmesin hoşçakalın..

gule gule canim sende kendine iyi bak gorusuruz bu ara az geliyorsun ozletme

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dedim ne kadar sevindim anlatamam
msjin geri kalanini okumadan hemen sana doncektim inanki o kadar sok oldum iste dedim mucize dedim
sonra alttaki yuz ifadesinden anladim
canim benim hayirlisi olsun bunu yasmakta guzeldir eminimki iste boyleyiz bizler o kadar beynimize isledi ki artik bende adetimin gunu gelsin kolum kasinsin hamileyim diyorum
allahim sen buyuksun hemende demek istemiyorum hayirlisi ile versin cokda bekletmesin mevlam
ama tek seye kafani tak canim dr a rezil oldunnnnnndelikafadulden
insallah birgun bu yasadiklarin gercek olacak buna inan

semiha o ebaydakiler salak herhalde
birde neden LH çift gösteriyor
uygun günler mi demek anlamadım

Cicişlerrrrrrr ben geldimmm. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Nasılsınız bakalım. Dün giremedim tekrar. Zira karnım oldu davul gibi. kaydirigubbakcemile3 Şişti de şişti. Karnım bir acıyordu , bir ağrıyordu sormayın. Hem de davul gibi olmuştu. Çok afedersiniz gaz problemlerim hat safhadaydı. Bir yerlere sığamadım. Şimdi iyiyim çok şükür. Yine biraz şişlik ve karnımda ağrılar var. Bebişlerim bana şaka yapıyorlar , oradan hava basıyorlar herhalde. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sizlere son çekilmiş fotoğrafımı sunuyorumm. :roflol: :roflol: :roflol:

kiz nevro bi alemsin valla
nekadarda bogaza duskun olmusun ole
aman aman gul gec kizdirma bebisleri bassinlar ohhhhhhhh
onlar ne yaparsa az bileeeeee

Merhaba arkadaşlar , Yeni hamilelerimiz ya da yeni haberler var mı?

Bu arada kürtaj sonrası 32. günüm..Ben hala adet olmadım... :çok üzgünüm:

Bu ikonlar niye çalışmıyor bazan yaaaaa.........(

Canım aldığın ilaçlardan hem de hamilelikte gaz çok olur...İnşallah hamilesindir..Kaçıncı günün bu gün?

nevroo hoşgeldin cnm e bizimkiler nazlı geliyolar bak şimdiden başladılar sana naz yapmaya idare et sende annesi :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kiz nevro bi alemsin valla
nekadarda bogaza duskun olmusun ole
aman aman gul gec kizdirma bebisleri bassinlar ohhhhhhhh
onlar ne yaparsa az bileeeeee

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Canım ne yaparsın 4 kişilik yiyiyoruz artıkın cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook kaydirigubbakcemile3

Yok yok kızmıyorumm. Bence onlar orda çeteyi kurmuşlarr. :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…