iyi olmaya çalışıyorum tatlım sağolasınn:1hug:
şimdi bugün başıma neler geldi anlatayım
ben dıptısın ebay den aldığı ovulasyon testinden(onunla konuştuk adresi verdi ) sipariş verdim daha doğrusu eşim
hemen hemen 15 gün oldu bu hafta bekliyoruz gelmesini
2 gündür evde yokum
dünde eve 10 da geldik
sabah 8 buçukta kapım çaldı yan komşunun eşi dedi dün bu paket size gelmiş akşamda çaldık yoktunuz
aldım bi heyecan açtım
şimdi aldığımız tette göre
100 ovulasyon testi 20 de gebelik testi olacak
2 tanede poşet var
hiç bakmadan 20 tane olan paketten aldım sabah benim adetimin 50. günü ben gene geçen ayki gibi regli daha olamadım geçen hafta test yapmıştım negatifti
ay test çift çizgi çıkmazmı heyecanla bi tane daha yaptım gene çift çizgi
baktım stribin üstünde LH yazıyo
diğer paketide ovulasyon sandığımıda açtım ondada stribin üstünde LH yazıyo Allah Allah diyorum farklı olması gerekmezmi
bi heyecan tıp merkezini aradım 30 lira dediler teste
biraz yürüyüp bineceğim mesafede kadın doğum devlet hastanesi var orda bedava
hemen üstümü giydim yatak bile öylece saat 9 buçuk koştum koştum (dün ben kendi özel hastanemi aradım gideceğim dr bu sefer doç olacaktı haftaya cumaya kadar dolu cumaya verdilerdi regli olamadım yaa düzene sokun diye gitcektim zaten
benim kardeşim kuaför dün izinli ağdamı yaptı randevu cumaya olunca abla çıkar haftaya kadar bi dahaki salı yapalım demişti)
neyse hastaneye vardım dr muayene dedi abooo dedim üstten baktı görünmüyo dedi pantolunu sıyır Allahım dedim ne yapcam ben :1shok:
ayy hiç hijyen yok görmelisin hastaneyi baktığı yattığım sedyeyi falankötükedihüso
dedi görünmüyo gebelik yok:çok üzgünüm: kan testi yapalım
hiç ilgi yok insanları sıraya somuşlar dinlemiyo bile adam gözünü seveyim özel hastanenin kan verdim çıktım kar yağıyo nasıl geldim bide açım
makinada çamaşır vardı evdede koştur
dedim öbür paketteki ovulasyonuda yapayım bide oda çift çizgi çıkmazmı :1shok:
ebayden aldığım sayfayı açtım meğerse bize gebelik testi yollamamış hepsi ovulasyonmuş aptal kafam sabahtan beri boşuna koşmuşum
heyecanla yoksa olması zaten çok zorklava:
deli oldum yaaa
işte başıma gelenler bunlar
şimdi gülüyorum az daha dikkat etseydim
genede yaşamam gerekmiş
hayırlısı diyelim
kayınvalidenler sendemi hala gittilermi :))Ay kızlar kusura bakmayın ama yazıcam. Ben böyle yatıyorum karnım şiş şiş. Tabi gaz çok olduğundan , gaz çıkarma olayları da çok oluyor. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yani benim kalkıp dışarı çıkmam mümkün olmuyor. kaydirigubbakcemile3 Bizimkilerin yanında artık gidiyor bir şekilde. İlk başlarda utanıyordum da artık yüzsüzlüğe vurdum. :roflol: Zaten onlar da çok seviniyorlar gaz çıkardığım zaman. Rahatladığımı bildiklerinden. Böyle komik birşey yaşayacağımız aklıma gelmezdi. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 "Ohh" , "Oley bee" , "şükür" diyorlar her işlemden sonra :roflol: :roflol: :roflol: Ay valla kusuruma bakmayın kızlar.
geçmiş olsun bitanem kendine dikkat etGünaydın canlarım nasılsınızzzz ben iyiyiiyiymmmm
, -badem-+, cornelia35+, dashuri, nevrosky+, nur krp, Rylai+, smhsmh+, zencefill+ hihoyyyt
dün hastaneye gittim bütün gün çıkardım diğer hamileliğimde hiç olmadı bu kadar ikiz olmasına rağmen bide üşüttüm heralde kadın doğum tahlil istedi idrar ve kan iyi çıktı sonuç biraz lokosit çıktı ama gerek yok dedi serum tedavisine öylecene eve geldim hastane havası iyi olacakki eve gelince düzeldim
Ateşim vardı bugün iyiyim çok şükürrr bebemede baktılar iyiymiş :)) inşallah zamanında gelir kuzumm
nehir de sağlıkla kucağına alır inşallah
Nevrommm seninkiler nasıl :)) anneyi tutuyolarmı yerümmm ben 3 yumurcağı
Balkafa gazmış pehhh
corneliaaaa bitanemmmmmmm
smsmshhhhhimmmmm
bademcim ben bu işlerden anlamadığım için dıptısa danıştım oda sürekli aldığı adresi attı banaCanım markasını bilmiyorum ama 20 tanesini yaklaşık 20 ytl ye diye almıştım..Hatta bir kaç kez aynı satıcıdan alışveriş yaptığım için bir kaç tane daha kit eklemişlerdi..Bunun 16 sı ovülasyon 4 ü gebelik testiydi...Daha sonra sırf gebelik testleri de aldım...Transferimin 7. ve 8. günü bu gebelik testleri ile öğrenmiştim hamileliğimi..Hem de adet kanaması gibi kanamam olmasına rağmen...Eski arkadaşlar hatırlarlar....:1rolleyes:
hosgeldin canimmmm:asigim:Günaydın canlarım nasılsınızzzz ben iyiyiiyiymmmm
, -badem-+, cornelia35+, dashuri, nevrosky+, nur krp, Rylai+, smhsmh+, zencefill+ hihoyyyt
dün hastaneye gittim bütün gün çıkardım diğer hamileliğimde hiç olmadı bu kadar ikiz olmasına rağmen bide üşüttüm heralde kadın doğum tahlil istedi idrar ve kan iyi çıktı sonuç biraz lokosit çıktı ama gerek yok dedi serum tedavisine öylecene eve geldim hastane havası iyi olacakki eve gelince düzeldim
Ateşim vardı bugün iyiyim çok şükürrr bebemede baktılar iyiymiş :)) inşallah zamanında gelir kuzumm
Balkafa gazmış pehhh
smsmshhhhhimmmmm
Ay kızlar kusura bakmayın ama yazıcam. Ben böyle yatıyorum karnım şiş şiş. Tabi gaz çok olduğundan , gaz çıkarma olayları da çok oluyor. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yani benim kalkıp dışarı çıkmam mümkün olmuyor. kaydirigubbakcemile3 Bizimkilerin yanında artık gidiyor bir şekilde. İlk başlarda utanıyordum da artık yüzsüzlüğe vurdum. :roflol: Zaten onlar da çok seviniyorlar gaz çıkardığım zaman. Rahatladığımı bildiklerinden. Böyle komik birşey yaşayacağımız aklıma gelmezdi. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 "Ohh" , "Oley bee" , "şükür" diyorlar her işlemden sonra :roflol: :roflol: :roflol: Ay valla kusuruma bakmayın kızlar.
iyi olmaya çalışıyorum tatlım sağolasınn:1hug:
şimdi bugün başıma neler geldi anlatayım
ben dıptısın ebay den aldığı ovulasyon testinden(onunla konuştuk adresi verdi ) sipariş verdim daha doğrusu eşim
hemen hemen 15 gün oldu bu hafta bekliyoruz gelmesini
2 gündür evde yokum
dünde eve 10 da geldik
sabah 8 buçukta kapım çaldı yan komşunun eşi dedi dün bu paket size gelmiş akşamda çaldık yoktunuz
aldım bi heyecan açtım
şimdi aldığımız tette göre
100 ovulasyon testi 20 de gebelik testi olacak
2 tanede poşet var
hiç bakmadan 20 tane olan paketten aldım sabah benim adetimin 50. günü ben gene geçen ayki gibi regli daha olamadım geçen hafta test yapmıştım negatifti
ay test çift çizgi çıkmazmı heyecanla bi tane daha yaptım gene çift çizgi
baktım stribin üstünde LH yazıyo
diğer paketide ovulasyon sandığımıda açtım ondada stribin üstünde LH yazıyo Allah Allah diyorum farklı olması gerekmezmi
bi heyecan tıp merkezini aradım 30 lira dediler teste
biraz yürüyüp bineceğim mesafede kadın doğum devlet hastanesi var orda bedava
hemen üstümü giydim yatak bile öylece saat 9 buçuk koştum koştum (dün ben kendi özel hastanemi aradım gideceğim dr bu sefer doç olacaktı haftaya cumaya kadar dolu cumaya verdilerdi regli olamadım yaa düzene sokun diye gitcektim zaten
benim kardeşim kuaför dün izinli ağdamı yaptı randevu cumaya olunca abla çıkar haftaya kadar bi dahaki salı yapalım demişti)
neyse hastaneye vardım dr muayene dedi abooo dedim üstten baktı görünmüyo dedi pantolunu sıyır Allahım dedim ne yapcam ben :1shok:
ayy hiç hijyen yok görmelisin hastaneyi baktığı yattığım sedyeyi falankötükedihüso
dedi görünmüyo gebelik yok:çok üzgünüm: kan testi yapalım
hiç ilgi yok insanları sıraya somuşlar dinlemiyo bile adam gözünü seveyim özel hastanenin kan verdim çıktım kar yağıyo nasıl geldim bide açım
makinada çamaşır vardı evdede koştur
dedim öbür paketteki ovulasyonuda yapayım bide oda çift çizgi çıkmazmı :1shok:
ebayden aldığım sayfayı açtım meğerse bize gebelik testi yollamamış hepsi ovulasyonmuş aptal kafam sabahtan beri boşuna koşmuşum
heyecanla yoksa olması zaten çok zorklava:
deli oldum yaaa
işte başıma gelenler bunlar
şimdi gülüyorum az daha dikkat etseydim
genede yaşamam gerekmiş
hayırlısı diyelim
ay cok sekersin bitanem...
9 ay sonra öyle olursundelikafadulden
inşallahh meleğim inşallah:Saruboceq:semihacigimmmmm bitanem sabah sabah epey macera yasamissin hayatim..
bende önce smileylere baktim..:çok üzgünüm:
zamani gelince hergün bi tane test yapacaksin gecmis günlerin acisina insallah:1hug:
az kaldı Allahın izniyle be nevrom:Saruboceq:Canım normalde 12. günde test yapılıyor. Ama benim test 24 Martta. Transfer 10 Martta olmuştu. Yani 14 gün sonraya verdiler. Onun sebebi de dün yaptırdığım ovitrelle çatlatma iğnesi. O olmasa ben de daha erken öğrenebilirdim. Ama her işte bir hayır olduğu gibi bunda da bir hayır vardır. Olmam hayırlıdır o iğneyi. 3 yıl beklemişim 3 gün daha bekleyiveririm artıkk. :asigim: :asigim: :asigim:
gül gül cadıŞeniz:roflol::roflol:
sağlık olsun:1shok::1shok::1shok::1shok:bütün bunları yaşadın haaa:1shok:
valla heyecanla sonunu bekledimÇok üzgünüm çoook
neyse canım sağlık olsun ne diyelim. Rabbim ne zaman ol derse olacak... dediğin gibi kaderde bunu da yaşamak varmış... :çok üzgünüm:
Kız smhsmh sen bilmiyo musun ovulasyon testlerinde çift çizgi çıktığını.
Geçen gün bende yapmıştım 1 tane.
Ayyy çok güzel bişey çift çizginin çıkması.
Sanki gebelik testi gibi.
Allahım dedim gebelik testimde de böyle çift çizgiyi göreyim bigün.
Günaydın canlarım nasılsınızzzz ben iyiyiiyiymmmm
Balkafa gazmış pehhh
smsmshhhhhimmmmm
Eğer hepsi benimleyse -İnşallah öyledir- böyle olmam muhtemel. sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey Sen nasılsın cucum? Şeniz
Ovülasyon testinin çift çizgi olması bu günlerde kocişle çalışmalara başlayın,yumurtluyorsunuz demek..kaydirigubbakcemile3
Cicişlerrrrrrr ben geldimmm. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Nasılsınız bakalım. Dün giremedim tekrar. Zira karnım oldu davul gibi. kaydirigubbakcemile3 Şişti de şişti. Karnım bir acıyordu , bir ağrıyordu sormayın. Hem de davul gibi olmuştu. Çok afedersiniz gaz problemlerim hat safhadaydı.Bir yerlere sığamadım. Şimdi iyiyim çok şükür. Yine biraz şişlik ve karnımda ağrılar var. Bebişlerim bana şaka yapıyorlar , oradan hava basıyorlar herhalde. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Sizlere son çekilmiş fotoğrafımı sunuyorumm. :roflol: :roflol: :roflol:
sağlık olsun
inşallah canım benimm:Saruboceq:
sevcanım ee hep çift çizgi çıkıyosa biz nasıl anlıycaz yumurtlama gününü
netmi çıkıcaz iyice pakette biri açık diğeri belirginse bile negatif demiş
yalnız benim zaten yumurtlama olması imkansız yaa daha regli olamadım
Günaydın canlarım nasılsınızzzz ben iyiyiiyiymmmm
Balkafa gazmış pehhh
smsmshhhhhimmmmm
Ah Nevro ben hamile değilim ama ben de bu aralar öyle gazlı oldum ki anlatamam...Eskiden utanırdım ama şimdi nasıl hapşuruğumu tutamıyorsam gazımı da tutamamaya başladım...Gece yattığım zaman sabaha dek...Doğal gaz rezervi gibi oldum yaaa..Çok yemek de yemiyorum aslında...Sebebini bulamadık eşimle..........Bir de evde en olmadık zamanlarda gaz çıkarttığım oluyor..Şimdi söylersem beni taşa tutarlar alimAllah....
AY BUNLAR BI ALEM VALLA
6 kisi 3 icerde 3 de disrada gaz cikarma yarismasi yapiyorlar galiba
yonetmen nevro
seyirci disarda iki kisi evin erkekleri
3 kiside icerde yarisan delikafadulden:roflolonlara hersey serbest)
ohoh iyi yarismalar yarasin
nevro saka bir yana sonuna kadar katiliyorum
ilk zaman bende cok utandim hic oyle bir duruma dusecegim aklima gelmezdi allhatan esimden baska kimse yok evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?