sorma tatlım sormaah semihacım
ne macera olmuş ama
insan çok garip oluyor böyle durumlarda
bende geçen ay test yapmıştım
eşimde bende 2. çizgiyi görür gibi olduk o benim ben onun yüzündeki o ifadeyi unutamam
sonra oturduk saflığımıza güldük
ah ah ne hallerdeyiz film gibi
değilmi yaaaŞeniz :1hug:valla ben bile okurken çift çizgiyi okuyunca heycanlandım sana aksiyon yaşatmışlar sabah sabah inşallah bi gün gebelik testindede görcez çift çizgiyi :Saruboceq: :Saruboceq:
yaa sorma ki sorma asicimanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dedim ne kadar sevindim anlatamam
msjin geri kalanini okumadan hemen sana doncektim inanki o kadar sok oldum iste dedim mucize dedim
sonra alttaki yuz ifadesinden anladim
canim benim hayirlisi olsun bunu yasmakta guzeldir eminimki iste boyleyiz bizler o kadar beynimize isledi ki artik bende adetimin gunu gelsin kolum kasinsin hamileyim diyorum
allahim sen buyuksun hemende demek istemiyorum hayirlisi ile versin cokda bekletmesin mevlam
ama tek seye kafani tak canim dr a rezil oldunnnnnndelikafadulden
insallah birgun bu yasadiklarin gercek olacak buna inan
onu bende anlamadım acaba neden dıptısa özel mesaj atıp sordumsemiha o ebaydakiler salak herhalde
birde neden LH çift gösteriyor
uygun günler mi demek anlamadım
semiha o ebaydakiler salak herhalde
birde neden LH çift gösteriyor
uygun günler mi demek anlamadım
nevrom şiş şiş de 9 ay sonra üsmen gibi ol inşaallah
Cicişlerrrrrrr ben geldimmm. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Nasılsınız bakalım. Dün giremedim tekrar. Zira karnım oldu davul gibi. kaydirigubbakcemile3 Şişti de şişti. Karnım bir acıyordu , bir ağrıyordu sormayın. Hem de davul gibi olmuştu. Çok afedersiniz gaz problemlerim hat safhadaydı.Bir yerlere sığamadım. Şimdi iyiyim çok şükür. Yine biraz şişlik ve karnımda ağrılar var. Bebişlerim bana şaka yapıyorlar , oradan hava basıyorlar herhalde. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Sizlere son çekilmiş fotoğrafımı sunuyorumm. :roflol: :roflol: :roflol:
Canım aldığın ilaçlardan hem de hamilelikte gaz çok olur...İnşallah hamilesindir..Kaçıncı günün bu gün?
nevroo hoşgeldin cnm e bizimkiler nazlı geliyolar bak şimdiden başladılar sana naz yapmaya idare et sende annesi :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
Aman canımm inşallahhhh. :Saruboceq: Yalnız ben sonuç aldıktan sonra pozitifliğe göre direk hamile kıyafetleri satan bir yere gideceğim sanırım. Evdeki hiçbir şeye girebileceğimi sanmıyorum. 3 aylık gibi karnım şiş. delikafadulden :CüvCüv:
çok tatlısın bitanemm:asigim:
o şişliği duyuyoruz genelde :ecrin_bebek:
öperim seni ben Şeniz
Sağol canımm. Aminn inşallahh. Geçen salı taransferim yapıldı. Kaçıncı gün oluyor bademim. ılk gün sayılıyor mu? Ben bunu tam bilmiyorum. :uhm:
Evet LH kitlerinin çift göstermesi yumurtlama döneminde olduğunun göstergesi..Aynı gebelik testi gibi..Tek çizgi negatif,çift çizgi pozitif..Ama neden bu kadar geç geliyor ki anlamadım..Ben başka bir siteden istediğimde ertesi gün elimde oluyordu....fisfisfis
Karnın iner sonradan canım..şimdiki şişlik gaz şişliğidir..Hamilelik şişliği 3. 4. aydan sonra yavaş yavaş başlıyor..Eğer iç karnın darsa hele de çoğul gebeliğin varsa karnın erken şişer...Ama iç karnın genişse karnın geç şişmeye başlar..:1hug:
canım hangi marka seninkiler ve kullandın sanırım
burada ovulasyon kitlei var 5-7 çubuklu çok pahalı
Şeniz:asigim:
ay cok sekersin bitanem...Cicişlerrrrrrr ben geldimmm. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Nasılsınız bakalım. Dün giremedim tekrar. Zira karnım oldu davul gibi. kaydirigubbakcemile3 Şişti de şişti. Karnım bir acıyordu , bir ağrıyordu sormayın. Hem de davul gibi olmuştu. Çok afedersiniz gaz problemlerim hat safhadaydı.Bir yerlere sığamadım. Şimdi iyiyim çok şükür. Yine biraz şişlik ve karnımda ağrılar var. Bebişlerim bana şaka yapıyorlar , oradan hava basıyorlar herhalde. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Sizlere son çekilmiş fotoğrafımı sunuyorumm. :roflol: :roflol: :roflol:
canim 32 gün daha erken bildigim kadariyla..Merhaba arkadaşlar , Yeni hamilelerimiz ya da yeni haberler var mı?
Bu arada kürtaj sonrası 32. günüm..Ben hala adet olmadım... :çok üzgünüm:
Bu ikonlar niye çalışmıyor bazan yaaaaa.........(
Canım markasını bilmiyorum ama 20 tanesini yaklaşık 20 ytl ye diye almıştım..Hatta bir kaç kez aynı satıcıdan alışveriş yaptığım için bir kaç tane daha kit eklemişlerdi..Bunun 16 sı ovülasyon 4 ü gebelik testiydi...Daha sonra sırf gebelik testleri de aldım...Transferimin 7. ve 8. günü bu gebelik testleri ile öğrenmiştim hamileliğimi..Hem de adet kanaması gibi kanamam olmasına rağmen...Eski arkadaşlar hatırlarlar....:1rolleyes:
İlk gün sayılmıyormuş canım...O zaman tam 1 hafta olmuş senin..7 . gündesin yani...Ben transferin 10. günü kan testi yaptırmıştım...:1rolleyes:
Canım herşeyin yolunda olmasına sevindim..Ben ikiz gebeliğimde fazla zorlanmadım..hatta 12. haftadan sonra sadece sabahları çok az bulantım oluyordu..Tüm gün sürmüyordu...Hiç üzmedi meleklerim beni...Bir daha hamile kalırsam durum nasıl olur bilemiyorum tabi...:1rolleyes:Günaydın canlarım nasılsınızzzz ben iyiyiiyiymmmm
, -badem-+, cornelia35+, dashuri, nevrosky+, nur krp, Rylai+, smhsmh+, zencefill+ hihoyyyt
dün hastaneye gittim bütün gün çıkardım diğer hamileliğimde hiç olmadı bu kadar ikiz olmasına rağmen bide üşüttüm heralde kadın doğum tahlil istedi idrar ve kan iyi çıktı sonuç biraz lokosit çıktı ama gerek yok dedi serum tedavisine öylecene eve geldim hastane havası iyi olacakki eve gelince düzeldim
Ateşim vardı bugün iyiyim çok şükürrr bebemede baktılar iyiymiş :)) inşallah zamanında gelir kuzumm
nehir de sağlıkla kucağına alır inşallah
Nevrommm seninkiler nasıl :)) anneyi tutuyolarmı yerümmm ben 3 yumurcağı
Balkafa gazmış pehhh
corneliaaaa bitanemmmmmmm
smsmshhhhhimmmmm
Ay kızlar kusura bakmayın ama yazıcam. Ben böyle yatıyorum karnım şiş şiş. Tabi gaz çok olduğundan , gaz çıkarma olayları da çok oluyor. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yani benim kalkıp dışarı çıkmam mümkün olmuyor. kaydirigubbakcemile3 Bizimkilerin yanında artık gidiyor bir şekilde. İlk başlarda utanıyordum da artık yüzsüzlüğe vurdum. :roflol: Zaten onlar da çok seviniyorlar gaz çıkardığım zaman. Rahatladığımı bildiklerinden. Böyle komik birşey yaşayacağımız aklıma gelmezdi. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 "Ohh" , "Oley bee" , "şükür" diyorlar her işlemden sonra :roflol: :roflol: :roflol: Ay valla kusuruma bakmayın kızlar.
Ay kızlar kusura bakmayın ama yazıcam. Ben böyle yatıyorum karnım şiş şiş. Tabi gaz çok olduğundan , gaz çıkarma olayları da çok oluyor. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yani benim kalkıp dışarı çıkmam mümkün olmuyor. kaydirigubbakcemile3 Bizimkilerin yanında artık gidiyor bir şekilde. ılk başlarda utanıyordum da artık yüzsüzlüğe vurdum. :roflol: Zaten onlar da çok seviniyorlar gaz çıkardığım zaman. Rahatladığımı bildiklerinden. Böyle komik birşey yaşayacağımız aklıma gelmezdi. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 "Ohh" , "Oley bee" , "şükür" diyorlar her işlemden sonra :roflol: :roflol: :roflol: Ay valla kusuruma bakmayın kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?