Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sorma tatlım sorma
iyiki o heyecanla eşimi falan arayıp heyecan yaptırmadım artık akşama anlatırım:roflol:

valla ben bile okurken çift çizgiyi okuyunca heycanlandım sana aksiyon yaşatmışlar sabah sabah inşallah bi gün gebelik testindede görcez çift çizgiyi :Saruboceq: :Saruboceq:
değilmi yaaaŞeniz :1hug:
yaa sorma ki sorma asicim
kız dr bakmadı bilekaydirigubbakcemile3 zaten ortam karanlık bi paravanla kapamış oda hasta dolu adamın usg aletini sokmasıyla çıkarması bir oldu görünmüyo yok diye
neyse Allahtan bide erkek
herkesi sırayla yatırıyo ben kalkınca da kızın birini yatırdı 11 +3 sün dedi kaldırdı 1 ay sonra gel dedi
diğerini yatırdı onada aynısını söyledi
hele 1ide 3kere kürtaj olmuş boğacaktımkötükedihüso

semiha o ebaydakiler salak herhalde
birde neden LH çift gösteriyor
uygun günler mi demek anlamadım
onu bende anlamadım acaba neden dıptısa özel mesaj atıp sordum
iki çizgininde net olması demek uygun günlermiş aslında
neyse bari onlarda problem çıkmasa
o kadar para verdim:mymeka:

semiha o ebaydakiler salak herhalde
birde neden LH çift gösteriyor
uygun günler mi demek anlamadım

Evet LH kitlerinin çift göstermesi yumurtlama döneminde olduğunun göstergesi..Aynı gebelik testi gibi..Tek çizgi negatif,çift çizgi pozitif..Ama neden bu kadar geç geliyor ki anlamadım..Ben başka bir siteden istediğimde ertesi gün elimde oluyordu....fisfisfis

nevrom şiş şiş de 9 ay sonra üsmen gibi ol inşaallah

Aman canımm inşallahhhh. :Saruboceq: Yalnız ben sonuç aldıktan sonra pozitifliğe göre direk hamile kıyafetleri satan bir yere gideceğim sanırım. Evdeki hiçbir şeye girebileceğimi sanmıyorum. 3 aylık gibi karnım şiş. delikafadulden :CüvCüv:

çok tatlısın bitanemm:asigim:
o şişliği duyuyoruz genelde :ecrin_bebek:
öperim seni ben Şeniz

Canım aldığın ilaçlardan hem de hamilelikte gaz çok olur...İnşallah hamilesindir..Kaçıncı günün bu gün?

Sağol canımm. Aminn inşallahh. Geçen salı taransferim yapıldı. Kaçıncı gün oluyor bademim. İlk gün sayılıyor mu? Ben bunu tam bilmiyorum. :uhm:

kızlar bu çift çizgi olayını konuşuyoruz ya hep ilk sene biz eşimle hiç çocuk düşünmedik malum alışma devresi yeni evlilik falan o dönemlerde adetim 1 gün geçse korkup test yapıodum çift çizgi çıkmasın diede dua ediyodum şimdi ise tam tersi görüceğim günü nasıl bekliyorum şimdi o günler aklıma geliyo çok kötü hissediyorum kendimi senağlama ama işte insan o zaman bunları düşünemiyo :sm_confused:

nevroo hoşgeldin cnm e bizimkiler nazlı geliyolar bak şimdiden başladılar sana naz yapmaya idare et sende annesi :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3

Yaramaz bebişler. :asigim: Biliyorlarki anneleri onları çok seviyor , Onlar ne yapsalar kabulüm. Başladılar şimdiden muzurluklara. delikafadulden delikafadulden delikafadulden Allah hepimizin başına versin muzurluklarını. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Karnın iner sonradan canım..şimdiki şişlik gaz şişliğidir..Hamilelik şişliği 3. 4. aydan sonra yavaş yavaş başlıyor..Eğer iç karnın darsa hele de çoğul gebeliğin varsa karnın erken şişer...Ama iç karnın genişse karnın geç şişmeye başlar..:1hug:

çok tatlısın bitanemm:asigim:
o şişliği duyuyoruz genelde :ecrin_bebek:
öperim seni ben Şeniz

Canım ben de seni kocaman öpüyorum. Şeniz Şeniz Şeniz Kocaman bir yazını gördüm , daha okuyamadım ; hayırdır inşallah. sositososito

Sağol canımm. Aminn inşallahh. Geçen salı taransferim yapıldı. Kaçıncı gün oluyor bademim. ılk gün sayılıyor mu? Ben bunu tam bilmiyorum. :uhm:

ılk gün sayılmıyormuş canım...O zaman tam 1 hafta olmuş senin..7 . gündesin yani...Ben transferin 10. günü kan testi yaptırmıştım...:1rolleyes:

canım hangi marka seninkiler ve kullandın sanırım
burada ovulasyon kitlei var 5-7 çubuklu çok pahalı

Günaydın canlarım nasılsınızzzz ben iyiyiiyiymmmm
, -badem-+, cornelia35+, dashuri, nevrosky+, nur krp, Rylai+, smhsmh+, zencefill+ hihoyyyt
dün hastaneye gittim bütün gün çıkardım diğer hamileliğimde hiç olmadı bu kadar ikiz olmasına rağmen bide üşüttüm heralde kadın doğum tahlil istedi idrar ve kan iyi çıktı sonuç biraz lokosit çıktı ama gerek yok dedi serum tedavisine öylecene eve geldim hastane havası iyi olacakki eve gelince düzeldim
Ateşim vardı bugün iyiyim çok şükürrr bebemede baktılar iyiymiş :)) inşallah zamanında gelir kuzumm
nehir de sağlıkla kucağına alır inşallah
Nevrommm seninkiler nasıl :)) anneyi tutuyolarmı yerümmm ben 3 yumurcağı
Balkafa gazmış pehhh
corneliaaaa bitanemmmmmmm
smsmshhhhhimmmmm

Ay kızlar kusura bakmayın ama yazıcam. Ben böyle yatıyorum karnım şiş şiş. Tabi gaz çok olduğundan , gaz çıkarma olayları da çok oluyor. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yani benim kalkıp dışarı çıkmam mümkün olmuyor. kaydirigubbakcemile3 Bizimkilerin yanında artık gidiyor bir şekilde. İlk başlarda utanıyordum da artık yüzsüzlüğe vurdum. :roflol: Zaten onlar da çok seviniyorlar gaz çıkardığım zaman. Rahatladığımı bildiklerinden. Böyle komik birşey yaşayacağımız aklıma gelmezdi. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 "Ohh" , "Oley bee" , "şükür" diyorlar her işlemden sonra :roflol: :roflol: :roflol: Ay valla kusuruma bakmayın kızlar.

canım hangi marka seninkiler ve kullandın sanırım
burada ovulasyon kitlei var 5-7 çubuklu çok pahalı

Canım markasını bilmiyorum ama 20 tanesini yaklaşık 20 ytl ye diye almıştım..Hatta bir kaç kez aynı satıcıdan alışveriş yaptığım için bir kaç tane daha kit eklemişlerdi..Bunun 16 sı ovülasyon 4 ü gebelik testiydi...Daha sonra sırf gebelik testleri de aldım...Transferimin 7. ve 8. günü bu gebelik testleri ile öğrenmiştim hamileliğimi..Hem de adet kanaması gibi kanamam olmasına rağmen...Eski arkadaşlar hatırlarlar....:1rolleyes:

Şeniz:asigim:
ay cok sekersin bitanem...
9 ay sonra öyle olursundelikafadulden

Merhaba arkadaşlar , Yeni hamilelerimiz ya da yeni haberler var mı?

Bu arada kürtaj sonrası 32. günüm..Ben hala adet olmadım... :çok üzgünüm:

Bu ikonlar niye çalışmıyor bazan yaaaaa.........(
canim 32 gün daha erken bildigim kadariyla..
bazilarinda 2 ay 3 ay olmuyor diye biliyorum..
doktora gittin mi peki?

semihacigimmmmm bitanem sabah sabah epey macera yasamissin hayatim..
bende önce smileylere baktim..:çok üzgünüm:
zamani gelince hergün bi tane test yapacaksin gecmis günlerin acisina insallah:1hug:

bademcim zahmet olmazsa sitenin adını özelden yazar mısın

İlk gün sayılmıyormuş canım...O zaman tam 1 hafta olmuş senin..7 . gündesin yani...Ben transferin 10. günü kan testi yaptırmıştım...:1rolleyes:

Canım normalde 12. günde test yapılıyor. Ama benim test 24 Martta. Transfer 10 Martta olmuştu. Yani 14 gün sonraya verdiler. Onun sebebi de dün yaptırdığım ovitrelle çatlatma iğnesi. O olmasa ben de daha erken öğrenebilirdim. Ama her işte bir hayır olduğu gibi bunda da bir hayır vardır. Olmam hayırlıdır o iğneyi. 3 yıl beklemişim 3 gün daha bekleyiveririm artıkk. :asigim: :asigim: :asigim:

Canım herşeyin yolunda olmasına sevindim..Ben ikiz gebeliğimde fazla zorlanmadım..hatta 12. haftadan sonra sadece sabahları çok az bulantım oluyordu..Tüm gün sürmüyordu...Hiç üzmedi meleklerim beni...Bir daha hamile kalırsam durum nasıl olur bilemiyorum tabi...:1rolleyes:

Ah Nevro ben hamile değilim ama ben de bu aralar öyle gazlı oldum ki anlatamam...Eskiden utanırdım ama şimdi nasıl hapşuruğumu tutamıyorsam gazımı da tutamamaya başladım...Gece yattığım zaman sabaha dek...Doğal gaz rezervi gibi oldum yaaa.. Çok yemek de yemiyorum aslında...Sebebini bulamadık eşimle..........Bir de evde en olmadık zamanlarda gaz çıkarttığım oluyor..Şimdi söylersem beni taşa tutarlar alimAllah....

AY BUNLAR BI ALEM VALLA
6 kisi 3 icerde 3 de disrada gaz cikarma yarismasi yapiyorlar galiba
yonetmen nevro
seyirci disarda iki kisi evin erkekleri
3 kiside icerde yarisan delikafadulden:roflolonlara hersey serbest)
ohoh iyi yarismalar yarasin
nevro saka bir yana sonuna kadar katiliyorum
ilk zaman bende cok utandim hic oyle bir duruma dusecegim aklima gelmezdi allhatan esimden baska kimse yok evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…