kayınvalidenler sendemi hala gittilermi :))
seni senii
oley beee:roflol:
az kaldı Allahın izniyle be nevrom:Saruboceq:
Ay kızlar kusura bakmayın ama yazıcam. Ben böyle yatıyorum karnım şiş şiş. Tabi gaz çok olduğundan , gaz çıkarma olayları da çok oluyor. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yani benim kalkıp dışarı çıkmam mümkün olmuyor. kaydirigubbakcemile3 Bizimkilerin yanında artık gidiyor bir şekilde. İlk başlarda utanıyordum da artık yüzsüzlüğe vurdum. :roflol: Zaten onlar da çok seviniyorlar gaz çıkardığım zaman. Rahatladığımı bildiklerinden. Böyle komik birşey yaşayacağımız aklıma gelmezdi. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 "Ohh" , "Oley bee" , "şükür" diyorlar her işlemden sonra :roflol: :roflol: :roflol: Ay valla kusuruma bakmayın kızlar.
nevrom valla cok sekersin canim:roflol::roflol:
ay bu ufakliklar pek yaramaz olucak sanirim
oy ne seker olursun,o bile yakisir benim mesmelegime:asigim:
bende iyiyim canim,bol bol cicek aldim,balkonuma diktim hepsini,stres atmam gerekiyorsositososito
nevrom bilio musun benim rahmim kendini hamislige hazirlamis
nasil sevindim anlatamam
ŞİMDİ HASTANENİN İNTERNET SAYFASINDAN
KAN SONUCUMU ÖĞRENDİM
BUNCA KOŞUŞTURMACA :icecream:
BİLİN BAKALIM KAÇ
B-HCG 0.100 uIU/ml
sağlık olsun
Smhsmh canım bence bir doktora görün..50 gün çok fazla değil mi ? Eğer hamilelik yoksa ?
bende gerçekten resmini koydun diye heyecanla resme baktım yaaa:roflol:
ilahi Nevrom
çok hoşsunkaydirigubbakcemile3
Süpersin Nevro:lepi:
Oh oh çıkar yarasınkaydirigubbakcemile2:sm_cool:
:teytey::teytey:çok sevindim canım benim yakın yani süpper bi haber bu.inşallah rabbim bu sefer yüzüne güler:asigim:
bende iiyim casperim nolsun işte. valla cuma günü izmirde olurum dedi ama bilinmez ne olacağı deniz bu:çok üzgünüm:
Allah seni ne etmesin emiiiisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyişi buraya kadar getirdin yani delüüüüüdelikafaduldena.s
şimdi bugün başıma neler geldi anlatayım
ben dıptısın ebay den aldığı ovulasyon testinden(onunla konuştuk adresi verdi ) sipariş verdim daha doğrusu eşim
hemen hemen 15 gün oldu bu hafta bekliyoruz gelmesini
2 gündür evde yokum
dünde eve 10 da geldik
sabah 8 buçukta kapım çaldı yan komşunun eşi dedi dün bu paket size gelmiş akşamda çaldık yoktunuz
aldım bi heyecan açtım
şimdi aldığımız tette göre
100 ovulasyon testi 20 de gebelik testi olacak
2 tanede poşet var
hiç bakmadan 20 tane olan paketten aldım sabah benim adetimin 50. günü ben gene geçen ayki gibi regli daha olamadım geçen hafta test yapmıştım negatifti
ay test çift çizgi çıkmazmı heyecanla bi tane daha yaptım gene çift çizgi
baktım stribin üstünde LH yazıyo
diğer paketide ovulasyon sandığımıda açtım ondada stribin üstünde LH yazıyo Allah Allah diyorum farklı olması gerekmezmi
bi heyecan tıp merkezini aradım 30 lira dediler teste
biraz yürüyüp bineceğim mesafede kadın doğum devlet hastanesi var orda bedava
hemen üstümü giydim yatak bile öylece saat 9 buçuk koştum koştum (dün ben kendi özel hastanemi aradım gideceğim dr bu sefer doç olacaktı haftaya cumaya kadar dolu cumaya verdilerdi regli olamadım yaa düzene sokun diye gitcektim zaten
benim kardeşim kuaför dün izinli ağdamı yaptı randevu cumaya olunca abla çıkar haftaya kadar bi dahaki salı yapalım demişti)
neyse hastaneye vardım dr muayene dedi abooo dedim üstten baktı görünmüyo dedi pantolunu sıyır Allahım dedim ne yapcam ben :1shok:
ayy hiç hijyen yok görmelisin hastaneyi baktığı yattığım sedyeyi falankötükedihüso
dedi görünmüyo gebelik yok:çok üzgünüm: kan testi yapalım
hiç ilgi yok insanları sıraya somuşlar dinlemiyo bile adam gözünü seveyim özel hastanenin kan verdim çıktım kar yağıyo nasıl geldim bide açım
makinada çamaşır vardı evdede koştur
dedim öbür paketteki ovulasyonuda yapayım bide oda çift çizgi çıkmazmı :1shok:
ebayden aldığım sayfayı açtım meğerse bize gebelik testi yollamamış hepsi ovulasyonmuş aptal kafam sabahtan beri boşuna koşmuşum
heyecanla yoksa olması zaten çok zorklava:
deli oldum yaaa
işte başıma gelenler bunlar
şimdi gülüyorum az daha dikkat etseydim
genede yaşamam gerekmiş
hayırlısı diyelim
smhsmh canikom o yaptığın yumurtlama testinin çift çizgisiymiş ya zaten...Yumurtlama testi çift çizgi çıkarsa beta hcg doğal olarak negatif çıkar....Sağlık olsun...:1hug:
kaç tabiki canım fazla yorma kendini sen ve bebilerinde allaha emanet olsunlar canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nevrom nasılsın canım nasıl gidiyor inşş sevineceğiz dualarımdasın tatlımm..a.s.
evet listenizde yokkum canim
esimin sperm sayisi az canim esim birsey kullanmiyo 3 asilama yaptik olmadi gecen ay tup bebek denedik ilk defa transfer den 10 gun sonra pozitif cikti sonuc hamileyim diye cok sevindim ama 1 ahfta surdu sevincim dis gebelik olmus canim dun yine doktordaydik temmuzda dondurulmuslarla tekrar denicez insallah kendine ve bebeklere iyi bak
Cicişlerrrrrrr ben geldimmm. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Nasılsınız bakalım. Dün giremedim tekrar. Zira karnım oldu davul gibi. kaydirigubbakcemile3 Şişti de şişti. Karnım bir acıyordu , bir ağrıyordu sormayın. Hem de davul gibi olmuştu. Çok afedersiniz gaz problemlerim hat safhadaydı.Bir yerlere sığamadım. Şimdi iyiyim çok şükür. Yine biraz şişlik ve karnımda ağrılar var. Bebişlerim bana şaka yapıyorlar , oradan hava basıyorlar herhalde. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Sizlere son çekilmiş fotoğrafımı sunuyorumm. :roflol: :roflol: :roflol:
bana yazılarıyla moral veren arkadaşlar size çok tşk ederim canlarım teker teker bugün moralim çok bozuk eşim trafik kazısı yaptı verilcek kazası var gercekten kızlarrr üstünden koca tır gecti eşimin ama çokkkkkkkk şükür hayatta yanımda kızlarr bugün ağlamaktan çok yoruldum bir öldü haberi geldi bir yoğum bakımda öldüm öldüm dirildim kızlar eşim istanbula gitmişti benieşim aradı meğersem allahın izniyle küçük sıyrıklarla atlatmış şerefsiz tırdaki adam içkiliymiş böyleleri nasıl ehliyet alıyorsa yani çok sıkıldım biraz gireyim arkadaşlarım bana moral verir dedim hepiniz çok iyisiniz eşim allahın izniyle yarın yanımda allahım onu korusun bütün kötülüklerden onu çok seviyorum kızlar
Vavvv çok sevindim süper Allah Her şeyin en güzelini nasip etsin.Sağlıklı sıhhatli tamamına erdirsin inşaallah.:teytey::teytey:
geçmiş okumadan hemen yazayım merakta bıraktım sizi...10.gün sonuç 253 hamileyim buranın bana uğurlu geleceğini biliyordum..herkese teşekkürler destekleriniz için..çok mutluyum..allah hepinize yaşatsın inşallah ...dualarımda hep varsınız..ve iyiki varsınız.....
slm arkadaşlar burdan nasıl görebilirim hamiş listesini listesi kacın cı sayfada olisteler
merhaba kizlar, nasilsiniz??
ne kismetliymisim tam bende listeyi soracaktim, sagol canzicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?