Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kayınvalidenler sendemi hala gittilermi :))
seni senii
oley beee:roflol:

az kaldı Allahın izniyle be nevrom:Saruboceq:

Canım kayınvalidemler gitti çoktan. Bizimkiler dediğim. Eşim ve Kaan.. :asigim: :asigim: Dediğin gibi az kaldı canım. Allah sabrını da veriyor , şükürler olsun. :Saruboceq:

Süpersin Nevro:lepi:
Oh oh çıkar yarasınkaydirigubbakcemile2:sm_cool:

nevrom valla cok sekersin canim:roflol::roflol:
ay bu ufakliklar pek yaramaz olucak sanirim

oy ne seker olursun,o bile yakisir benim mesmelegime:asigim:
bende iyiyim canim,bol bol cicek aldim,balkonuma diktim hepsini,stres atmam gerekiyorsositososito
nevrom bilio musun benim rahmim kendini hamislige hazirlamis
nasil sevindim anlatamam

İvit , pek yaramaz olacaklar kuzularım. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Canımm bak bu habere çok sevindimm. :içelim: Kendini hazırlamış demek. :dance: :teytey: Rabbim "ol" diyecek olacak. Allahımmm inşallah gönderir , İnşallah yakında hamile haberlerini de alırım canım. Sana da hamilelik nasıl yakışır valla. :asigim:
Güzelimmm benimm. Şeniz Çiçekler de iyi olmuş. sengözlerimebaksanab

gelir gelir geç olsunda güç olmasın canım. bişi kalmamış. ayyyyy canım benim nasılda özledin şimdi dimi

smhsmh canikom o yaptığın yumurtlama testinin çift çizgisiymiş ya zaten...Yumurtlama testi çift çizgi çıkarsa beta hcg doğal olarak negatif çıkar....Sağlık olsun...:1hug:

Canımm benimm gerçekten çok ilginç şeyler yaşamışsın. :1shok: :1shok: Dediğin gibi yaşayacağın varmış. Güzel bir anı oldu sana. İlerde çocuğuna anlatırsın artık. Bizim çocuklarımıza anlatacağımız çok hikayemiz olacak. :1hug: :asigim: Sonu mutlu sonla bitmese de ; hoş bir tecrübe olmuş. Ama o site de saçmalamış klava: Neyse artık bu adetler bir yoluna konmalı. Seni her ay bu belirsizliklerin arasında görmek istemiyorum canım arkadaşım. Sen de geciktiği zaman gecikti diyebilmeli , umut edebilmeli ya da zamanında adet olmanın huzuruna varabilmelisin. Öpüyorum kocaman seni canımm. Şeniz

smhsmh canikom o yaptığın yumurtlama testinin çift çizgisiymiş ya zaten...Yumurtlama testi çift çizgi çıkarsa beta hcg doğal olarak negatif çıkar....Sağlık olsun...:1hug:

20 adette gebelik testi gelecekti onlarda ovulasyonmuş
ben safım bilemedim
atladım hemen
zaten onuda gebelik testi zannettimde gittim
ama ovulasyonun çift çizgi çıkması garip işte
amann neyse bi adet olalımda Allahın izniyle ozaman yaparım

kaç tabiki canım fazla yorma kendini sen ve bebilerinde allaha emanet olsunlar canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nevrom nasılsın canım nasıl gidiyor inşş sevineceğiz dualarımdasın tatlımm..a.s.

Sağolun can dostlarımm.
:asigim: Geçmişi yeni okuyorum yeni dönüyorum. :1hug: İnşallah canlarımmmmm. :Saruboceq:

Ekliyorum bitanemm. :1hug: :asigim: Aramıza hoşgeldin. İnşallah dondurulmuşlarla bebeğine kavuşursun canım. :Saruboceq: Sevincini tam olarak yaşarsınn. Sağlıklı bir gebelik diliyorumm. En önemlisi o. Şeniz

canım görmeyeli baya değişmişsin kiloda almışsın maşallah. bebişler yerlerini beğendiler demekki rahata geçtiler

kız o ekmeği tek başına mı yiyecen acccık ucundan versennn

Evdeki gebelik testlerine baktım..Wondfo Pregnancy Test yazıyor üstünde...

LH yazan testler yumurtlama testleri..

HCG yazan testler de Gebelik testleri....

Canım şok oldummm. :1shok: :1shok: :1shok: Allah korumuş canım. Verilmiş sadakanız varmış. Şükürler olsun , eşine birşey olmamış. Rabbim bağışlamış onu sana ve sevdiklerine. Allah onların yokluğunu göstermesin. :Saruboceq: Canlarımız onlar bizim. Gelmiş geçmiş olsun canım. Kimbilir ne duygular yaşadın o gelgitlerde. :teselli: a.s.

Canımmmm , tebriklerrrrrrrrr :teytey: :teytey: :teytey: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Tedavide olan tüm arkadaşlarımıza da senin gibi pozitifi görmeyi nasip etsin inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: 2 gün önce yaşamış oldun bu mutluluğu. Biraz öne alındı şenlik. İyiki de öyle olmuş. Allahın izniyle çoğul gibi görünüyor. Sağlıklı bir gebelik diliyorum canım. Allah nazarlardan korusun. Sağlıkla gelsin minikler. Öpüyorum çok Şeniz Allaha emanet olunnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…