Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tamam canım hayırlısı.inşallah gelmez ve bebiş mucizesini gösterir

annaaa öylemiydii neyse canım ya yazdımmki ben onaaa
çok heveslenme diyeee
inşallah hamiş kalır
tabikii istedigimm o
görümceye oklava gösterilmezz bikere klava:klava::mymeka:[/b][/font][/size]
özüy dileyimmmm:1hug:

çatalzeytin demiştinn sankii
benmi yanlış hatırlıyorummm
kastamonu dahamı yakın sinopa göree???,
kaç yaşındasınn buarada ??yaa dogru söylüyorsunn zorr ama alışmışsınn negüzellki

catalzeytinle çayağzı yakın arada bir köprü var canım benim eşim sinoplu ben kastamonu catalzeytinliyim her ikiside memleketim yani canım ben mahallede oturuyorum tabi kastamonuya catalzeytin yolunda gidiliyo sinopa türkeli tarafından ikiside 2 saatlik canım ama ben kastamonuyo hastane olarak tercih ediyorum yaşımda 21 tatlım benim ya senin kaç

yaz nevrom yeni adet 18 nisan
cumartesi günü randevu ladım:1ninca:
4.aşılama son tedavi son şans:ecrin_bebek:
oldu oldu kızlar benim finitooooooooooo
valla bebiş artık canı isterse gelir:dilcikar:
hepinizi çok öptümmmmmmmmmmma.s.

ben gidiyoruum ev işlerini yapıcammm bakk emine yemeklerini bile yapmışş bendaha yatagımı bile düzeltmedimmm
gidiyorummmm

sen sinopta oturuyorsun değil mi yani?CADIARZU
eminecim nedense ben seni daha büyük zannediyordum.yani en az 28 olarak düşünüyordum,saşırdım valla biransırnaşık şey

özlem kız gelmemişsin daha kahvaltı keyfimi yapıyon bensizz

yok kız özlem şimdi damarları kontrol ediyodur.

bu olay bendede vardı yeni yeni geçmeye başladı ama arada gene oluyo psikolojik olarak aman şuram ağrırmı aman buram kararmışmı bir ara çok kötü kaptırmıştım. miğdem bulansa tamam oldu bu iş diyordum offff offfffff

sen sinopta oturuyorsun değil mi yani?CADIARZU
eminecim nedense ben seni daha büyük zannediyordum.yani en az 28 olarak düşünüyordum,saşırdım valla biransırnaşık şey

yok tatlım o kadar büyük değilim 19 yaşımda evlendim 2 yıllık evliyim tatlım eşim 28 yaşında canım evet sinopun en son köyü sinopun içinde değil yani tatlım

hadi bakalım canım
Allahın izniyle
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:

canım benimm 25ama sen çok olgun düşündügünn içinn sordumm ki yaşından olgunda düşünüyorsunn
acamıyorum ki nasıl acılıyo öğretsene acmayı bulamadım ben

kullanıcı panelinden girr
ayarlar ve özelliklerr var orada seçenekleri düzenleeeden girr
özel mesaj ve ziyaretçi msj kutularını işaretle
ve degişiklikleri kaydet de
olurr
canım inşallah anlatabilmişimdirrr

he anladım şimdi.doğru psikolojik gebeydi dimi ooo :roflol:
ben rahatım valla bu aralar hiç takip etmiyom kırmızılar gelmiş mi gelmemiş mi diye?
ama ne yalan söylim geçen yumurtladığımda içim acımıştı boşu boşuna kaçtı diyeee:roflol::roflol::roflol:

arkadşlr ben rahatsz ettm siz galba cvp vermednz ben çıkıym en iyisi

h.g canım aramıza.görmedik yazdığını kusura bakma. sizin sorun neydi detaylı anlatırmısın?

yok tatlım o kadar büyük değilim 19 yaşımda evlendim 2 yıllık evliyim tatlım eşim 28 yaşında canım evet sinopun en son köyü sinopun içinde değil yani tatlım

he anladım canım çok erkan evlenmişsin yaaa.
neyse doğrusunu öğrenmiş olduk valla.benim eşimde gelir gelmez kastamonuya gelcez bizde çok özledik 3 aydır gitmedikk:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…