kimse aklıma giremez nesrincim sana söz verdim ben bak sözümü tutarım canım tam 16 gün beklicem valla gecikirse hastalansamda üzülmem onada ihtiyac var kanımız temizleniyor pis kan gidiyor bana öle geliyor ben öle düşünüyorum yani
özüy dileyimmmm:1hug:annaaa öylemiydii neyse canım ya yazdımmki ben onaaa
çok heveslenme diyeee
inşallah hamiş kalır
tabikii istedigimm o
görümceye oklava gösterilmezz bikereklava: klava::mymeka:[/b][/font][/size]
çatalzeytin demiştinn sankii
benmi yanlış hatırlıyorummm
kastamonu dahamı yakın sinopa göree???,
kaç yaşındasınn buarada ??yaa dogru söylüyorsunn zorr ama alışmışsınn negüzellki
casper33 ohh ne güzel uyumuşsun bizim yerimizede uyu birdakinde tatlım gerile gerile canım
evet canım hepsinde vardır birhayırr
senin özel ve ziyaretçi mesajların kapalı açsana onlarıı
beterrr ablammmmm hoşgeldinnnnnnnhihoyyyt
catalzeytinle çayağzı yakın arada bir köprü var canım benim eşim sinoplu ben kastamonu catalzeytinliyim her ikiside memleketim yani canım ben mahallede oturuyorum tabi kastamonuya catalzeytin yolunda gidiliyo sinopa türkeli tarafından ikiside 2 saatlik canım ama ben kastamonuyo hastane olarak tercih ediyorum yaşımda 21 tatlım benim ya senin kaç
kız zambak bize günaydın yokmu :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
caspercim smhsmhcim günaydın hoş geldiniz
özlem kız gelmemişsin daha kahvaltı keyfimi yapıyon bensizz
sen sinopta oturuyorsun değil mi yani?CADIARZU
eminecim nedense ben seni daha büyük zannediyordum.yani en az 28 olarak düşünüyordum,saşırdım valla biransırnaşık şey
yaz nevrom yeni adet 18 nisan
cumartesi günü randevu ladım:1ninca:
4.aşılama son tedavi son şans:ecrin_bebek:
oldu oldu kızlar benim finitooooooooooo
valla bebiş artık canı isterse gelir:dilcikar:
hepinizi çok öptümmmmmmmmmmma.s.
arkadşlr ben rahatsz ettm siz galba cvp vermednz ben çıkıym en iyisi
günaydın kızlarr
canım benimm 25ama sen çok olgun düşündügünn içinn sordumm ki yaşından olgunda düşünüyorsunncatalzeytinle çayağzı yakın arada bir köprü var canım benim eşim sinoplu ben kastamonu catalzeytinliyim her ikiside memleketim yani canım ben mahallede oturuyorum tabi kastamonuya catalzeytin yolunda gidiliyo sinopa türkeli tarafından ikiside 2 saatlik canım ama ben kastamonuyo hastane olarak tercih ediyorum yaşımda 21 tatlım benim ya senin kaç
acamıyorum ki nasıl acılıyo öğretsene acmayı bulamadım ben
yok kız özlem şimdi damarları kontrol ediyodur.
bu olay bendede vardı yeni yeni geçmeye başladı ama arada gene oluyo psikolojik olarak aman şuram ağrırmı aman buram kararmışmı bir ara çok kötü kaptırmıştım. miğdem bulansa tamam oldu bu iş diyordum offff offfffff
arkadşlr ben rahatsz ettm siz galba cvp vermednz ben çıkıym en iyisi
yok tatlım o kadar büyük değilim 19 yaşımda evlendim 2 yıllık evliyim tatlım eşim 28 yaşında canım evet sinopun en son köyü sinopun içinde değil yani tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?