Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

dayancaz artık canım geciksede keşke hani ümit ediyoruz bu kadar ay bekledik 16gün mü beklemeyelim HERŞEY ÇOÇUK İÇİN unutma birgün anlaşalım kastamonuda görüşelim canım boş bir günümüzde allah nasip ederse

kız inşallah adetin geçikirrr
ama 16gün nasıl bekleyeceksinkiiiiidelikafaduldendelikafadulden
valla ben dayanamaammmm
canımm görüşelimmde nasılll

Zambak kız girme kızın aklına adetini beklicek o zamana kadar test falan da yokklava:
çok ümitleniyor, daha fazla kendini kaptırmasın...:asigim:

aferin kız sana
herkes buzamandaaa böyle gelin bulamazz kıymetini bilsinlerr
ama çatalzeytinde güzell yerr

catalzeytin güzeldir ben catalzeytinde oturmuyorum canım cayağzında oturuyorum sinopa bağlı oturduğum yer türkeli gencek köyü diye geciyo tatlım kıymetimi bilsinler veya bilmesinler ben görevimi yapayım yapmadı diyemesinler canım çünkü istanbuldan geldim çalışıyordum burda bayağı zorlandım yalan değil yani ama zaman gectikce herşeyi öğreniyorsun

Zambak kız girme kızın aklına adetini beklicek o zamana kadar test falan da yokklava:

kimse aklıma giremez nesrincim sana söz verdim ben bak sözümü tutarım canım tam 16 gün beklicem valla gecikirse hastalansamda üzülmem onada ihtiyac var kanımız temizleniyor pis kan gidiyor bana öle geliyor ben öle düşünüyorum yani

tşk tatlım iyidir sizleri çok özledim.özlemim çeneme vurdu gördüğün gibi.

nasılsınn bakalımm neler yapıyorsunnn valla bende dün girmedimm ama bugün yataktan kalktıgım gibi pc başına geldimm bende özlüyorumm sizleriii

neyse canımm inşallahhh geçikirr ama sen yinede çok heveslenmekii büyük üzüntü yaşamayasınnn
iki sonucada hazırlıklı ol

annaaa öylemiydii neyse canım ya yazdımmki ben onaaa
çok heveslenme diyeee
inşallah hamiş kalır
tabikii istedigimm o
görümceye oklava gösterilmezz bikere klava:klava::mymeka:

gercekten o kadar heveslenmiyorum ama umut etmeden de beklenmez hepimiz adetimiz bir gün gecse acaba diyoruz ben çok hayalciyimdir hayalsizde yaşanmaz ben her adet olduğumda hiç üzülmedim inan daha vakti var dedim gene öle der güler gecerim

çatalzeytin demiştinn sankii
benmi yanlış hatırlıyorummm
kastamonu dahamı yakın sinopa göree???,
kaç yaşındasınn buarada ??yaa dogru söylüyorsunn zorr ama alışmışsınn negüzellki

günaydın canım. nasıl oldun biraz daha iyisindir inşallah.

canım kesin psikolojiktir o rüya. önceki yaşadıklarını tekrar yaşarmısın diye korku var içinde hep ondanda rüyana girmiştir.
ama takma canım kafana bu böyle olmayacak kendini rahatlat canım sil bu düşünceleri kafandan pozitif düşün pozitif şeyler olsun canım benim yüreğini ferah tut

günaydın kızlar nasılsınız bakalım....son zamanlarda pek uğrayamadım varmı güzel haberler...inşallah balımdan ve nevrodan süper haberler gelir...başka tedavide olan arkadaşlar varsa umarım onlardanda iyi haberler alırız...hepinizi öpüyorum..allahım hiçbirinizin kucağını boşta bırakmasın....

evet canım hepsinde vardır birhayırr
senin özel ve ziyaretçi mesajların kapalı açsana onlarıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…