günaydınnnn bizim gelinn günaydınnn
nasılsınn bakalımmmm
kız inşallah adetin geçikirrr
ama 16gün nasıl bekleyeceksinkiiiiidelikafaduldendelikafadulden
valla ben dayanamaammmm
canımm görüşelimmde nasılll
kız inşallah adetin geçikirrr
ama 16gün nasıl bekleyeceksinkiiiiidelikafaduldendelikafadulden
valla ben dayanamaammmm
canımm görüşelimmde nasılll
aferin kız sana
herkes buzamandaaa böyle gelin bulamazz kıymetini bilsinlerr
ama çatalzeytinde güzell yerr
Zambak kız girme kızın aklına adetini beklicek o zamana kadar test falan da yokklava:
çok ümitleniyor, daha fazla kendini kaptırmasın...:asigim:
tşk tatlım iyidir sizleri çok özledim.özlemim çeneme vurdu gördüğün gibi.
dayancaz artık canım geciksede keşke hani ümit ediyoruz bu kadar ay bekledik 16gün mü beklemeyelim HERŞEY ÇOÇUK İÇİN unutma birgün anlaşalım kastamonuda görüşelim canım boş bir günümüzde allah nasip ederse
Zambak kız girme kızın aklına adetini beklicek o zamana kadar test falan da yokklava:
çok ümitleniyor, daha fazla kendini kaptırmasın...:asigim:
nasılsınn bakalımm neler yapıyorsunnn valla bende dün girmedimm ama bugün yataktan kalktıgım gibi pc başına geldimm bende özlüyorumm sizleriii
neyse canımm inşallahhh geçikirr ama sen yinede çok heveslenmekii büyük üzüntü yaşamayasınnn
iki sonucada hazırlıklı ol
annaaa öylemiydii neyse canım ya yazdımmki ben onaaa
çok heveslenme diyeee
inşallah hamiş kalır
tabikii istedigimm o
görümceye oklava gösterilmezz bikereklava: klava::mymeka:[/B][/FONT][/SIZE]
Ohhhhh ne güzel yapmışsın valla
bende sabah çok zor kalktım gözlerim açılmıyodu uykudan
kız zambak bize günaydın yokmu :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
caspercim smhsmhcim günaydın hoş geldiniz
catalzeytin güzeldir ben catalzeytinde oturmuyorum canım cayağzında oturuyorum sinopa bağlı oturduğum yer türkeli gencek köyü diye geciyo tatlım kıymetimi bilsinler veya bilmesinler ben görevimi yapayım yapmadı diyemesinler canım çünkü istanbuldan geldim çalışıyordum burda bayağı zorlandım yalan değil yani ama zaman gectikce herşeyi öğreniyorsun
Kızlarr günaydınlarrr herkesslereee hihoyyyt
dün gece rüyalarla boğuştum hiçgüzel değili rüya sözde ikizlerim oluyo yine bi kız biri erkek erken doğuyor biri küvözde yaşam mücadelesi veriyo ben istiyorum bebeğimi getirimn diyorum annem sonra falan diyor meğer kaybetmişim offf nasıl ağlıyorum yaşamam inşallah böyle bir şey aman sabah sabah canımı sıkı bu rüya inşallah psikolojiktir
gercekten o kadar heveslenmiyorum ama umut etmeden de beklenmez hepimiz adetimiz bir gün gecse acaba diyoruz ben çok hayalciyimdir hayalsizde yaşanmaz ben her adet olduğumda hiç üzülmedim inan daha vakti var dedim gene öle der güler gecerim
günaydın kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?