Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tşk ederim canım sen benden büyüksün bende seni valla 21 falan sandım canım yaşın önmei yok önemli olan burda birbirimizi anlamak kırmamak dur şu özel mesajımı acmaya calışayım canım

mrb canım inşallah bu son tedavinde bebişin gelir. hayırlı olsun tedavin canım.
allah hakkında hayırlısını versin birtanem.

ben brkere tüp bebek yaptrdm karnmda öldler şuan boşm

arkadşlr ben rahatsz ettm siz galba cvp vermednz ben çıkıym en iyisi

hoşgeldin hayrun ama ben anlamadın ne demek istediğini biraz daha açıklayıcı yazarsan hepimiz yardımcı olmaya çalışırız değilse neden cevap vermeyelim :1hug:

gel bekleriz canım banada beklerim sohbet koyu olur valla nçok hoşuma gider gelmen

kızlar mucize karışım diye bişey buldum internetten,Bal+polen+arı sütü+kudret narı v.s birsürü şey var içinde variküsele de iyi geliyomuş.Sperm sayısını ve kalitesini artırıyomuş.Sabah akşam 1 er tatlı kaşığı yeniyomuş.3 kavanız bitirmek gekeriyomuş.Duyanınız kullananınız varmı?

bize çok sitem ediyor uğrayan arkadaşlar ben çok üzülüyorum
yeni oldukları için alıntı yapıp msj yazmanın ve geçmişi takip etmenin zorluğunu bilmiyorlar tabii
sabırlı olup bekleyin lütfen alınmayın
mutlaka cevap gelir

günaydın canım...

ahanda nevronun üçüzleri gelmişşşşşşş

yerim ben onları ya ne şekerde bakıyolar allahım ya

Casper bende gördüğümde aynı şeyi geçirdim aklımdan
nevronun üçüzleri bunlar diye
bence kesin nevronun üçüzleri olucak
Allahında izniyle tabiki:1hug:

bal+polen+arısütü duydumda bu karışımı bilmiyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…