Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kız zambak bize günaydın yokmu :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
caspercim smhsmhcim günaydın hoş geldiniz

valla maşallah cnm ne diyim a.s.

Kızlarr günaydınlarrr herkesslereee hihoyyyt

dün gece rüyalarla boğuştum hiçgüzel değili rüya sözde ikizlerim oluyo yine bi kız biri erkek erken doğuyor biri küvözde yaşam mücadelesi veriyo ben istiyorum bebeğimi getirimn diyorum annem sonra falan diyor meğer kaybetmişim offf nasıl ağlıyorum yaşamam inşallah böyle bir şey aman sabah sabah canımı sıkı bu rüya inşallah psikolojiktir

Herkeslere günaydııınnnnn...... Nevrocan ve Ayse57 bu ayın diğer hamişleri olacak haberiniz olsun. Gecmisi okudum az önce her ikisininde belirtileri aynı ve aynı belirtileri bende yaşamıştım. Bebeler yerleşmişler kazı çalışmaları yapıyorlar.

canım daha belli değil adet günümü bekliyorum canım inşallah olmamda günüm gecer kan testi yaptırmaya giderim adetim ayın 26sında başlıyor eğer olmassa tam 16 gün beklicem tam belli olsun diye canım bir gün görüşelim ya canım sende istersen tabi

valla maşallah cnm ne diyim a.s.

canım burası köy yeri burda 11e kadar yatamassın herkesin işi gücü oluyo ben istanbuldan gelin geldim sinopa eğer gecim yapacaksam buraya ayak uydurmam lazım eşimide seviyorum ben böle mutluyum canım

canım takılma rüyana inş bebeşin bıramıcak seni :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın canım inş yaa ne güzel olurlar bizede umut kendilerinide yaşama sevinci olur hadi bakalım inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kız zambak bize günaydın yokmu :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
caspercim smhsmhcim günaydın hoş geldiniz

günaydınnnn bizim gelinn günaydınnn
nasılsınn bakalımmmm

kız inşallah adetin geçikirrr
ama 16gün nasıl bekleyeceksinkiiiiidelikafaduldendelikafadulden
valla ben dayanamaammmm
canımm görüşelimmde nasılll

casper33 ohh ne güzel uyumuşsun bizim yerimizede uyu birdakinde tatlım gerile gerile canım

canım burası köy yeri burda 11e kadar yatamassın herkesin işi gücü oluyo ben istanbuldan gelin geldim sinopa eğer gecim yapacaksam buraya ayak uydurmam lazım eşimide seviyorum ben böle mutluyum canım

aferin kız sana
herkes buzamandaaa böyle gelin bulamazz kıymetini bilsinlerr
ama çatalzeytinde güzell yerr

tşk tatlım iyidir sizleri çok özledim.özlemim çeneme vurdu gördüğün gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…