nerde uyuyırsun canım önce kalkıp namazımı kılıyorum biz kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz beraber kalvaltı yapıyoruz her öğünü yani sonra aşağıya iniyorum kaynanama kahvattı yapıyorum kaynanamın hayvanları varr onla ilgileniyo kayın pedrerim altıbucukta uyanıyo onlar yemek yiyesiye ne yemek yapacaksam akşamdan ayarlarım sabahta atarım adamlar gidincede kaynanamla oturur karşılıklı kahvaltımı yaparız daha sonra evi temizlerim ve sonra kendi evime çıkar kendi evimide temizlerim aşağıya inerim biraz sizlere takılırım birazda gezmaya cıkarım bazende eşimin işyerei çok yakın 5dakikalık termuzumu alıp kekimi boğcamı yapıp onun yanına giderim valla zamanla hareket ederim
günaydın kızlar. keyifler nasıl bakayımmmmmm
ben bir uyumuşum tam uyumuşum valla yeni geldim işe 1 saat gecikmeli olarak. ne güzelde uyuya kalmıştım yaa
BİRAZ GEÇÇ OLACAK AMA TEBRİKLERRR:teytey::teytey::teytey:
Günaydın canımm ben iyiyim yasen nasılsınn bakalımm
eşine geçmiş olsunn allah birdaha göstermesinn
dr.a nezaman gideceksin tekrar bellimii[/B][/FONT][/SIZE]
valla maşallah cnm ne diyim a.s.
Kızlarr günaydınlarrr herkesslereee hihoyyyt
dün gece rüyalarla boğuştum hiçgüzel değili rüya sözde ikizlerim oluyo yine bi kız biri erkek erken doğuyor biri küvözde yaşam mücadelesi veriyo ben istiyorum bebeğimi getirimn diyorum annem sonra falan diyor meğer kaybetmişim offf nasıl ağlıyorum yaşamam inşallah böyle bir şey aman sabah sabah canımı sıkı bu rüya inşallah psikolojiktir
Herkeslere günaydııınnnnn...... Nevrocan ve Ayse57 bu ayın diğer hamişleri olacak haberiniz olsun. Gecmisi okudum az önce her ikisininde belirtileri aynı ve aynı belirtileri bende yaşamıştım. Bebeler yerleşmişler kazı çalışmaları yapıyorlar.
canım burası köy yeri burda 11e kadar yatamassın herkesin işi gücü oluyo ben istanbuldan gelin geldim sinopa eğer gecim yapacaksam buraya ayak uydurmam lazım eşimide seviyorum ben böle mutluyum canım
kız zambak bize günaydın yokmu :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
caspercim smhsmhcim günaydın hoş geldiniz
canım daha belli değil adet günümü bekliyorum canım inşallah olmamda günüm gecer kan testi yaptırmaya giderim adetim ayın 26sında başlıyor eğer olmassa tam 16 gün beklicem tam belli olsun diye canım bir gün görüşelim ya canım sende istersen tabi
allah bozmasın cnm
canım burası köy yeri burda 11e kadar yatamassın herkesin işi gücü oluyo ben istanbuldan gelin geldim sinopa eğer gecim yapacaksam buraya ayak uydurmam lazım eşimide seviyorum ben böle mutluyum canım
günaydınnnn bizim gelinn günaydınnn
nasılsınn bakalımmmm
kız inşallah adetin geçikirrr
ama 16gün nasıl bekleyeceksinkiiiiidelikafaduldendelikafadulden
valla ben dayanamaammmm
canımm görüşelimmde nasılll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?