Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kız ben içimde belki kendinede içireyim yani teşvik için diyorumda bende zaten aşırı yumurtlama var bide daha beter azdırrım diyorum vazgeçiyorum mazallah sonra yumurta dökmeye başlarım yürüdüğüm yerde

ayy ne güzel canım ya devam edin o zaman bırakmayın tabii moralde çok önemli:1hug:

kızlar günaydın...bu topic bende bütün gün açık ,ara ara gelip okuyorum sizleri ve haberlerinizi...bende fazla bir haber yok.. bugun eşim varikosel emliyatı olacak 4'te...muhtemelen bugün hastanede kalırız..inşallah iyi geçer..ondan sonra beklemeye geçicez..inşallah ameliyat işe yarar...bende muhtemelen yarın regl olurum..

Eklentiler

• $şiriiiin.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 38
yok kız pinkçim sinire falan iyi geldiğini bilmiyorum sadece cinsel performansı arttırıyor bu bitki sen grip için bol bol bitki çaylar iç sonrada gece terlemeye çalış çünkü insan terleyince vucuttaki kötü mikropları dışarı atıyor rahatlıyosun canım bu arada geçmiş olsun sanada güzelim

canım çok sevindim inş böyle devam eder.

kızlar ne bu şiddet bu celal valla yeni gelenler korkup kaçıçak şahsen ben yeni gelmiş olsaydım korkup bişey yazamadan giderdim :çok üzgünüm: :1no2: :1no2:

Canım inşallah eşinin ameliyatı çok güzel geçer Allah yardımcısı olsun hiç endişelenmeyin kolay bi ameliyat bi çoğumuzun eşi oldu burda benim eşimde oldu.:1hug:

bebişim
eşime senin dediğini hareket 0 ken % 15 olmuş kullanınca dedim
hemen kullanayım dedi
dr a sor dedim inanmaz dr öyle şeylere ben kullanırım dedi
ama acıdır dedim
herhalde avokado kadar iğrenç değildir dedi:icecream:
sen ne düşünüyosun :uhm:

cnm hoşgeldin nasılsın çok sevindim sonuçlar artmış baya eşin varikosel ameliyatı olcatı senin yanlış mı hatırlıyorum :uhm:

canım benim geçmiş olsun şimdiden acil şifalar diliyorum:Saruboceq:

aaa demek sonuçta gelişme oldu canım
çok sevindim
dr işini ne yaptınız sormuştun ya bana:sm_confused:

kizlar ben simdi merak ettim kizmi erkekmi bu bebek ozellikle saklamislar yaaaa

bu arada gunaydin kizlar
sevcan sabah sinirimi sendeki bu ya amma kizdin kiza
ayrica arkadaslar benimde dikkatimi cekti acaba bizdemi bi hata var giren sitem edip tekrar cikiyor
misafirperver degilmiyiz ne gircem ben o arkadasin paneline davet etcem ayip etmisiniz sizdeeeee

hennas hayırlısı olsun cnm merak etme basit bi ameliyat biz akşamına çıkmıştık belki sizde kalmazsınız şimdiden geçmiş olsun eşine

sağol canım herşey bebiş içinkaydirigubbakcemile5

selam canım m nasılsın iyisindir inşş
hennas canım ALLAH yardımcınız olsun şimdiden geçmiş olsun tatlımm..a.s.

desenize kk kuduracak :roflol::roflol::roflol:

kizlar bu arada esim dun merkezi aramisti ordaki ilgili kisi siz neden aramadiniz hapa basladinizmi falan dedi yani tup bebek tedavisi icin esimde hayir dedi hemen baslayin basliyoz falan demis
esimde apar topar hemen gidip ilaci aldi bende aksam basladim birinciye
sonra bugunde tlf ettirdim tekrar kafam karisti cok erken degilmi diye
esimde aradi sabah yok devam edin dedi o arada ordan drum geciyormus sordu
dr da hayir biraz daha beklesin demis
kafam karisti gitti sevinsem uzulsemmi sastim kaldim dun basladim bugun geri bitti yani benim tedavi
ne kadar hizliyim demi

canım bencede kullanın bi deneyin eşin içmeyede razıysa durma başlayın küre bizim buralarda genelde bilen kişiler kullanıyor ve faydasını görüyor ama canım başlayıp hemen bırakmayın bizim gibi kısa sürede faydası olmaz en az 3 aylık bi süre ..........benim kayınbaba duydu sen onu herife içirecen sonra nasıl baş edecen diyodu bi iki karı daha lazım deyip gülüyodu..........o bitkinin 2 çeşidi var birine kancık diğerine erkek diyolar kancığı aşırı ishal yaparmış erkeği cinselliğe iyi gelirmiş biz pek kullanmadığımız için tam faydasını gördük diyemem ama faydasını gören çok zaten diğer sitelerdede okursun canım ..........ama bak kociş çok kudurursa katlanmak zorunda kalırsın haaaaa ....ben duyduklarımı söylüyorum

kız asi hatırlıyosan sende sevgiyemi ne kızmıştın ama ne hikmettirki kızcağaz girdiği ay hamiş kaldı kaçtı bizden ..............kısssssss yoksa topiğin demirbaşlarının kızdıkları hamişmi kalıyor neeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…