Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım inşallah eşinin ameliyatı çok güzel geçer Allah yardımcısı olsun hiç endişelenmeyin kolay bi ameliyat bi çoğumuzun eşi oldu burda benim eşimde oldu.:1hug:

canım ALLAH yardımcınız olsun inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:[/QUOTE]

teşekkürler arkadaşlar..

kızlar birkaçtane tedavide olan arkadaşlarımız vardı listede görmüşsünüzdür karamelli nescafe ,znhcrr,fatoş81 malesef onların bebişleri tutmamış...

kıssssss nesrin sen şimdi ne hazırlıklar falan yapıyorsundur kocişe tabi fantazilerde çabası seni seniiiii sen böle gün saydıkça kesin tutar melişlerin baksana 12 den vurmak falan

ne sen sor ne ben söylimmm:jeyyar::jeyyar:

ahh ahhh bi gelsin kocişimmmm 2 gün evden çıkmak yokkk:jeyyar::lepi:

aymescimin sesi cikmiyor isler yogun galiba
kizlar ben kactim islere bi el atiyim bende size kizdim bi msj yazdim kimse cvp vermedi siz bi tek kendi aranizdami konusursunuz yaaaaaa(sidelya haric)
rahatsiz ettim pardon

Canım evet işlerim vardı şimdi geldim
nasılsın bitanem okudum şu ilaç olayını
çok karışmış ortalık gerçekten
bence dr dediğini yap bu ay çok erken başlamak için zaten
benim doktorumda 2 adetinin 21. günü sonraki tedavi için demişti
senin 2. adetin geçtimi:uhm:

Ben bi yemeğe gidiyim sonra tekrar gelirim canlarım bugün çok kalamıyorum malesef ara ara girip çıkmak zorunda kalıyorum

yani zhncnr ve fatoş81 eşi tesa ameliyatı olacaktı sperm çıkmamış nescafeninde tutmamış sanırım fatoş bana yazmıştı zhncr ve nescafede diğer topikte yazmış 2 haftadan beri nevroya söyliyim listeyi düzenlesin diye unutup duruyodum ...ne kadar dakiğim değilmi siz bana bi şeler söyleyin bende 2 hafta sonra uygulayayım

vallahi çok sevindim
hemen keçi boynuzu pekmezi alıyorum

hennas inşallah eşinin ameliyatı başarılı geçer kısss en yakın zamandada bebişlerinizi kucağınıza alırsınız canım

kız smhsmh sizde mi avokado kurbanısınız yoksam?kaydirigubbakcemile3
ben de marketten 4 tane avokado almıştım.
tanesi de 2 miyondu galiba.
işe yarıyomuş ya.harkete,sayıya falan.
hepsini yeriz sandım.
anam bi soyduk meyvayı meyva demeye bin şahit lazım.
bu ne acı bi tattır. hayatta yiyemem dedi eşim.
çok acıydı tadı.
hepsi gitti çöpe.:roflol:

selam kızlar ne haber cucum canım çok sevindim sen de çok yaklaştın bebeğine canım valla bende yumurta toplama işleminden ve transferden çok korkuyorum ama toplama esnasında neyseki narkoz veriyorlar ama transferde vermiyorlar rabbim yardımcımız olsun

amanın tuliny yoktur kızlar bu saat oldu gelmedi nerelerde acep şutarafagitti

evet geç kaldı işi mi çıktı acepp CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU

tamam bee akın topiğinizi başınıza çalın gidiyorum işte :dilcikar:

aaaa noluyoruz kızlar hepimizinde havası nemlimidir nedir gitmeyin bi yereeee hem yoklamada alcaz birazdan bakın yok yazarlar sonra nevro tahtaya kaldırır ona göre

öyleymis canim,cok sagol..
hayirlisi artikkk

valla iyi geldi bicirik yegenimkaydirigubbakcemile5
sagol canim bende mutluyum sükür

sagol tatlim,insallah yaklasmisimdir minik yaramaza:Saruboceq:

sabun resmen kızlar bende almıştım ama sayıyı etkilediğini bilmidum öyle mi gerçekten CADIARZU CADIARZU CADIARZU eger öyleyse yesin kociş bananeeee

asicim huysuz durumuna düştük
ama 3 dakika içinde bi kaç mesaj yazıp yanlış yerdeyim deyip gitmiş
biz kaçırmadık yani zati gitmişti
ama dayanamadım ki ya

cucu kıs inşallah bu ayı boş geçirmezsiniz nisanı bebişle karşılarsınız canımmmmmm........kızlar ben şimdi koca bebişi hazırlayım çarşıya gödereyim sonra görüşürüzzz

hadi bakalım canım
Allahın izniyle
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:

mrb canım inşallah bu son tedavinde bebişin gelir. hayırlı olsun tedavin canım.
allah hakkında hayırlısını versin birtanem.

BTRKLC ablacım adetin gelmiş.
4.aşılamaya başlıyosun bu ay Allahın izniyle.
İnşallah bu sefer aşılamadan tutar.:Saruboceq:
Allahım sana meleğini gönderir.:ecrin_bebek::Saruboceq:

sağolun kızlar ilginiz ve desteğiniz için.ŞenizŞenizŞeniz

asicim huysuz durumuna düştük
ama 3 dakika içinde bi kaç mesaj yazıp yanlış yerdeyim deyip gitmiş
biz kaçırmadık yani zati gitmişti
ama dayanamadım ki ya

evt o arkadaşa bende kızmıştım dünmüydü neydi bi kişide cvp yazmış aslında ama onuda göremedi heralde :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…