kız asi hatırlıyosan sende sevgiyemi ne kızmıştın ama ne hikmettirki kızcağaz girdiği ay hamiş kaldı kaçtı bizden ..............kısssssss yoksa topiğin demirbaşlarının kızdıkları hamişmi kalıyor neeee
harzem nasıl ve nerden alabilirin nasıl kullanılacak bana yardımcı olcanım bencede kullanın bi deneyin eşin içmeyede razıysa durma başlayın küre bizim buralarda genelde bilen kişiler kullanıyor ve faydasını görüyor ama canım başlayıp hemen bırakmayın bizim gibi kısa sürede faydası olmaz en az 3 aylık bi süre ..........benim kayınbaba duydu sen onu herife içirecen sonra nasıl baş edecen diyodu bi iki karı daha lazım deyip gülüyodu..........o bitkinin 2 çeşidi var birine kancık diğerine erkek diyolar kancığı aşırı ishal yaparmış erkeği cinselliğe iyi gelirmiş biz pek kullanmadığımız için tam faydasını gördük diyemem ama faydasını gören çok zaten diğer sitelerdede okursun canım ..........ama bak kociş çok kudurursa katlanmak zorunda kalırsın haaaaa ....ben duyduklarımı söylüyorum
Doktor eşi olduğu gibi kaldı. Düne kadar. Eşimle bazı sorunlar yaşadık. Sizlerde görüyorsunuz devamlı acaba ne yapabiliriz diye buralarda birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. Eşim ameliyat olalı nerdeyse altı ay oldu. Hep ben uğraşıyorum. Ama o stresi kaldıramadı. Oluruna bıraktım dedi. Bayağı sorunlar yaşadık .Tabi bu arada ben onu beslemeyi ihmal etmedim. Devamlı yedirip içiriyorum. Sonunda strese gireceğime tüp bebek olsun dedi. Dün bir merkeze gittik. Benim sonuçlar normal . Eşimin sonuçların da ilerleme olmuş. Çok şükür bir doktor eşime ilaç vermeyi akıl etti. Vitamin ve hareketliliği arttıracak ilaç verdi. Tüp bebek yapılmasına gerek yok dedi. Aşılama daha uygun olurmuş. Bu ayda bekleyip gelecek ay aşılama yaptıracağız. Buradan gelişmeleri paylaşırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dün hastanede 7 aylık hamile birinin bebeğinin kalbinin durmasına şahit oldum. çok üzüldüm. İnanılmaz zor.
kıssssssssssssss sevcan hayırdır bu ne sinir öfke ayol yoksa mart ayı umduğun gibi geçmedimi söle söle çekinme canım yabancımıyız biz
evet canim ama sevgi her girdiginde sitem etti ya bir turlu gec cvp verildigini anlamdi
ayricada ilk girer girmez o daha uzun boyutta laf etmisti ne dedi hatirlamiyorumda sitem edip cikmadi bizleri suclamisti
evet simdide bu arkadas hamile kalsa demi ne guzel olur
valla bende cikip yeni isimle girip sizi kizdirsammi ne:CüvCüv:
merhaba kizlar ben geldimmm
20 tane yumosum var ama 6 tanesi ise yarayacak kadar büyümüs,suan 19mmdeler
diger 14 tanesi cumartesi günü alinacak...
bu aksam catlatma ignesi vuruyorum gece 12 de
yarin gecede bi igne daha vurucam
cumarteside yarim saatlik bi ameliyatla alacaklar büyümeyenleri...
kizlar bilgisi olan varmi bu konuda?aciyomu nasil oluyo falan
hos gerci uyutacaklar ama olsunbenneyaptımki
nasıl heyecanlandım yaaaaa:dance:
az kaldı zuzum Allahın izniyle :lepi:hihoyyyt
az kaldı bebişin hatta bebişlerin gelmesine:Saruboceq::Saruboceq:
kizlar bu arada esim dun merkezi aramisti ordaki ilgili kisi siz neden aramadiniz hapa basladinizmi falan dedi yani tup bebek tedavisi icin esimde hayir dedi hemen baslayin basliyoz falan demis
esimde apar topar hemen gidip ilaci aldi bende aksam basladim birinciye
sonra bugunde tlf ettirdim tekrar kafam karisti cok erken degilmi diye
esimde aradi sabah yok devam edin dedi o arada ordan drum geciyormus sordu
dr da hayir biraz daha beklesin demis
kafam karisti gitti sevinsem uzulsemmi sastim kaldim dun basladim bugun geri bitti yani benim tedavi
ne kadar hizliyim demi
delikafaduldenhemmen bir araştırma konusu açıyorum bu konu hakkında gireni azarlarsak hamiş kalırmı?CADIARZU
kızlar merhaba beni de aranıza alırmısınız?delikafadulden
bak almazsanız kızarım size çıkarım topikten haaa ona görfe siz de bana kızın olur mu?:lepi:hadi bekliyom hepiniz kızın ama olur mu?-tatlicadiarzu-
hafta sonu kocişim gelcek te belki 12den vururuz hedefiiidelikafadulden
aman katilma aramiza bi sen kalmistin
almiyoruz sen ne bicim konusuyorsun gelmezsen gelme armiza
gelde bi tepeleyim seni cik git gozum gormesin seni
cok kizdim sana nesrinmisin nesin:mymeka:
(iyi calismalar):jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?