Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Doktor eşi olduğu gibi kaldı. Düne kadar. Eşimle bazı sorunlar yaşadık. Sizlerde görüyorsunuz devamlı acaba ne yapabiliriz diye buralarda birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. Eşim ameliyat olalı nerdeyse altı ay oldu. Hep ben uğraşıyorum. Ama o stresi kaldıramadı. Oluruna bıraktım dedi. Bayağı sorunlar yaşadık .Tabi bu arada ben onu beslemeyi ihmal etmedim. Devamlı yedirip içiriyorum. Sonunda strese gireceğime tüp bebek olsun dedi. Dün bir merkeze gittik. Benim sonuçlar normal . Eşimin sonuçların da ilerleme olmuş. Çok şükür bir doktor eşime ilaç vermeyi akıl etti. Vitamin ve hareketliliği arttıracak ilaç verdi. Tüp bebek yapılmasına gerek yok dedi. Aşılama daha uygun olurmuş. Bu ayda bekleyip gelecek ay aşılama yaptıracağız. Buradan gelişmeleri paylaşırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dün hastanede 7 aylık hamile birinin bebeğinin kalbinin durmasına şahit oldum. çok üzüldüm. İnanılmaz zor.

Gunaydin Canlar kaydirigubbakcemile5Gununuz Aydin olsunn...rabbim dualarinizi kabul etsinn :Saruboceq:.. baya bosladimklava: burayi biraz okuyayim gecmisi:1rolleyes:

delikafaduldenhemmen bir araştırma konusu açıyorum bu konu hakkında gireni azarlarsak hamiş kalırmı?CADIARZU

evet canim ama sevgi her girdiginde sitem etti ya bir turlu gec cvp verildigini anlamdi
ayricada ilk girer girmez o daha uzun boyutta laf etmisti ne dedi hatirlamiyorumda sitem edip cikmadi bizleri suclamisti

evet simdide bu arkadas hamile kalsa demi ne guzel olur
valla bende cikip yeni isimle girip sizi kizdirsammi ne:CüvCüv:

harzem nasıl ve nerden alabilirin nasıl kullanılacak bana yardımcı ol
sizin ordamı yetişiyo

canım o stres ne yazıkki var
sizin tam problem neydi
ne yazıkki bizimde 6 ay olmasına rağmen ufacıkta olsa düzelme olmadı
inşallah ilaçlar yarar hangi merkeze gittiniz
çok soru sordum mu ne

kıssssssssssssss sevcan hayırdır bu ne sinir öfke ayol yoksa mart ayı umduğun gibi geçmedimi söle söle çekinme canım yabancımıyız biz

Mart ayı umduğum gibi gitti ayol gitmez mi hiç:jeyyar:
Ama 12 den vuramadık gibime geliyo:bbo:
Hiç ağrım,sızım yok çünkü. :çok üzgünüm:
Azcık kasıklarım ağrısa tam süper olurdu:lepi:

:roflol:
iyi fikir bende mi yapsam öyle:roflol:
başka isimle girip sizi deli ettim gitsem:jeyyar:

evet canım bizim burda yetişiyor gittiğim her aktarda bol bol var hatta hapını bile yapmışlar.........senin nerede oturduğunu bilmiyorum ama bir aktara gidersen bulursun hem suyunu otunu hapını çünkü artık heryere gönderiyolarmış....genelde suyunu içiyosun daha etkiliymiş ben çay gibi demliyodum en az 10 dakka dinlendiriyodum soğumadan içiyoduk ilk içtiğinde bişe yokta sonra ağzının içinde apacı bi tad bırakıyor........haaaaaa bide sana zaten otun kökünü veriyolar sen onu rendeleyip toz haline getiriyosun gittiğin aktara mutlaka sor kendileri toz haline getirsinler çünkü canım rendelemesi resmen bir zulüm bence zorr baya zor uğraştırıyor

sevcan nerden biliyon kıs belkim sana suprizzz yapar bebiş sonrada sende bunugüzel bir anı olarak ilerde anlatırsın değilmi yani

merhaba kizlar ben geldimmm
20 tane yumosum var ama 6 tanesi ise yarayacak kadar büyümüs,suan 19mmdeler
diger 14 tanesi cumartesi günü alinacak...
bu aksam catlatma ignesi vuruyorum gece 12 de
yarin gecede bi igne daha vurucam
cumarteside yarim saatlik bi ameliyatla alacaklar büyümeyenleri...
kizlar bilgisi olan varmi bu konuda?aciyomu nasil oluyo falan
hos gerci uyutacaklar ama olsunbenneyaptımki

nasıl heyecanlandım yaaaaa:dance:
az kaldı zuzum Allahın izniyle :lepi:hihoyyyt
az kaldı bebişin hatta bebişlerin gelmesine:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar merhaba beni de aranıza alırmısınız?delikafadulden
bak almazsanız kızarım size çıkarım topikten haaa ona görfe siz de bana kızın olur mu?:lepi:hadi bekliyom hepiniz kızın ama olur mu?-tatlicadiarzu-

hafta sonu kocişim gelcek te belki 12den vururuz hedefiiidelikafadulden

nasıl heyecanlandım yaaaaa:dance:
az kaldı zuzum Allahın izniyle :lepi:hihoyyyt
az kaldı bebişin hatta bebişlerin gelmesine:Saruboceq::Saruboceq:

canim benimŞeniz
zuzun yesin seni,cok sagol bitanemm
ama iste hayatimda ilk defa narkoz yicem ya korkuyorum acikcasi
hayirlisi olsun valla.65 gündür igne yemekten canim cikmisti artik
bu son olsun insallah:Saruboceq:

canım hayırlısı artık doktorun ne4 derse hayırlısı o olur inş sen stres yapma yeter olur mu

delikafaduldenhemmen bir araştırma konusu açıyorum bu konu hakkında gireni azarlarsak hamiş kalırmı?CADIARZU

kız ne güzel olur du valla

tatlım seni uyutacaklar hiç bişey hatırlamıyosun rabbim inş boş çevirmez emeklerini ve emeklerimizi

cucummm canım benim çok mutlu oldummmmdelikafaduldendelikafadulden
hadi sende yaklaştın bebişine...
hayırlısı olsunnnn... herşey bebiş için unutmaaadelikafadulden
kız yiğenin iyi geldi sana bak büyümüş yumoşlarınnn:ecrin_bebek:

smhsmh ben cadıyım evet nerden bildinnn:jeyyar::jeyyar:
bak aramızda kalsın ama söleme kimseye olur mu?şakkıdı

canim hadi bakalim hakkinda hayirlisi insallah bebisin gelir

aman katilma aramiza bi sen kalmistin
almiyoruz sen ne bicim konusuyorsun gelmezsen gelme armiza
gelde bi tepeleyim seni cik git gozum gormesin seni
cok kizdim sana nesrinmisin nesin:mymeka:

(iyi calismalar):jeyyar:

kıssssss nesrin sen şimdi ne hazırlıklar falan yapıyorsundur kocişe tabi fantazilerde çabası seni seniiiii sen böle gün saydıkça kesin tutar melişlerin baksana 12 den vurmak falan

aymescimin sesi cikmiyor isler yogun galiba
kizlar ben kactim islere bi el atiyim bende size kizdim bi msj yazdim kimse cvp vermedi siz bi tek kendi aranizdami konusursunuz yaaaaaa(sidelya haric)
rahatsiz ettim pardon

aman katilma aramiza bi sen kalmistin
almiyoruz sen ne bicim konusuyorsun gelmezsen gelme armiza
gelde bi tepeleyim seni cik git gozum gormesin seni
cok kizdim sana nesrinmisin nesin:mymeka:

(iyi calismalar):jeyyar:

tamam bee akın topiğinizi başınıza çalın gidiyorum işte :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…