Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet bitanem sagolsun tülin de cok arastirdi benim icin..
korkmuyorum suan,gecti gittiiiiiikaydirigubbakcemile5
yaklasmisimdir insallah,saglikli sihhatlice:Saruboceq:

tulinn canım gözün aydınnn
tüplerinn açıkmışş
hemde hiç acımamışşş haaaa:1shok::1shok:

evet canım sağol.. ben dün tüm tebrikleri almıştım. sen geç kaldın lülülülülülü

beter ablam hadi gözün aydın.. hayırlı sonuçlar alırsın inş..

arkadşlr ben rahatsz ettm siz galba cvp vermednz ben çıkıym en iyisi

kimse kimseyi rahatsız etmez... yazılmayınca hemen küsmekte neyin nesi canım aaaa yasakkelime hoşgeldin aramıza hayrun... en kısa zamanda sende bebeğine kavuşursun inş..

aboooo adamları bi keçinin yediği otu içirmek kalmıştı onu da yapcaz.. böyleyken zor tutuyorum adamceğizimi bi de onu içti mi yandım desene.. bu ay da sinir geldi zaten.. adet sonrası bekle hsg çekildi bekle.. bana bile gına geldi heeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

cornim bak gör bu mesajı.. neymiş nasılmış o kür fiyatı neymiş nerdeymiş ezelcim..

maşallah canım.. hayırlısı olsun hakkında..

cücüm benim şimdiden geçmiş olsun.. yatcan kalkcan olay bitmiş.. alsınlar da diğerlerini engellemesinler.. sonrada gelsin bebişler.... oh oh Şeniz :ecrin_bebek:

kim soruyo beni bakem ... geçmişi okudum da geliyorum.. yazamadım bi türlü.. nasılsınız yavrular delikafadulden delikafadulden Şeniz

btrklc canım ben öylece bakıyorum nedir yazıştıgınız konu diye ama geriyede dönemiyorum işlerim aksar diyeee ama bende konuyu bilmesemde yazmak istedim aşılaman varmış sanırım inş bu son olur da melegin gelir daha fazla bekletmeden

asiyi kim kızdırdı kızlar cek girt gözüm görmesin yazmış bayağı sinirlenmiş valla

cucu kıs inşallah bu ayı boş geçirmezsiniz nisanı bebişle karşılarsınız canımmmmmm........kızlar ben şimdi koca bebişi hazırlayım çarşıya gödereyim sonra görüşürüzzz
gecirtmem artik,o kadar igne yedikten sonraaaa:jeyyar:
cucum benim gözlerin aydın olsun
acımaz hiç anlamıyor insan

acimiyormusss,zaten uyuycam kiss bisey olmas,gecti korkumkaydirigubbakcemile5

sidelyam son kez aşılama denicez.maddi sebeblerde dolayı tüp bebek tedavisi yada başka tedavi şansım yok.birde yaşım 36 ne yapalım bu kadar nasip

tulincim çok sapğol birtanem senin için hayırlı olsuna.s.

amanın tuliny yoktur kızlar bu saat oldu gelmedi nerelerde acep şutarafagitti

buralardayım görmüyomusun beni altta sen bakim.. klava: geçmişi okuyorduk herhalde... kaydirigubbakcemile3

merak ettim bak bu tadı .. kaydirigubbakcemile3 yoğurtla yeniyormuş sanırsam sanki öyle duymuştum..

evet bitanem sagolsun tülin de cok arastirdi benim icin..
korkmuyorum suan,gecti gittiiiiiikaydirigubbakcemile5
yaklasmisimdir insallah,saglikli sihhatlice:Saruboceq:

hayırlısıyla akşama kalkıp gelicen evine.. bize de haber vericen canım... Şeniz

kızlar tuliny gelmiş............... kıs nerde kaldın hayırdır

ben burdaydım ki kaydirigubbakcemile3

geçmişte gezinen arkadaşlar yeter yahu kopun gelin artık bakim buralara :kızgın:

geldim bebiş geldim nassın ?

sabun resmen kızlar bende almıştım ama sayıyı etkilediğini bilmidum öyle mi gerçekten CADIARZU CADIARZU CADIARZU eger öyleyse yesin kociş bananeeee
yenecek gibi değil
bizimkide 2 tane aldı bide pahalıydı sevcan siz daha ucuza almışsınız
bizimki tek yiyemedi yeşillik nar ekşisi tuz kattı limon falan
olmadı sonra yiyemem dedi çöpe attık :roflol:

ebruuu hoşgeldin nasılsın? yazmadınız bana küstüm deme herkes üstüne atlayabilir haberin olsun :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…