Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ah canim benim:teselli:
insallah rapunzelimde,bademimde sende bir an önce sagliklica meleklerinizi kucaklariniza alacaksiniz...
Rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah canlarim:Saruboceq:

Canım aramıza hoşgeldinnn. :1hug: Ben ekleyeceğim seni listemize. Yeterli canım verdiğin bilgiler. İnşallah Allah gönlüne göre verir canım. Ramazandan sonra bebeğinin haberini alırız Allahın izniyle. :Saruboceq:

kızlar bişey sorucam;
4 gündür Lucrin iğne kullanıyorum göbekten
bide folikasit ve bebe aspirini içiyorum ama kasıklarım ağrıyo ve gaz var normalmidir yoksa doktoruma soriyimmi?

ayy canim hadi insallah,siz bi hamis kalin heledelikafadulden
bak karismam sonra her sürüdügün adimda hepimzin isimlerini teker teker anmaniz gerekecek:1closedeyes:bilemiyorum yani artik listemi yaparsiniz,aklinizdami tutarsinizkaydirigubbakcemile3nevrommmm sende gülümmmkaydirigubbakcemile3

kızlar bişey sorucam;
4 gündür Lucrin iğne kullanıyorum göbekten
bide folikasit ve bebe aspirini içiyorum ama kasıklarım ağrıyo ve gaz var normalmidir yoksa doktoruma soriyimmi?

Canım benim kısa protokoldü. Lucrin kullanmadım. Folikasit ve asprini de transferden sonra kullandım. Şişliğin kaynağı hakkında maalesef bir fikrim yok canım. a.s.

Kız ne kızması , gülmekten kırıldıkkkkkk. :roflol: :roflol: :roflol:

yeterki tutsun canim, zaten her duamda sizde varsiniz...
benim amcam ikinic evliligini yapti, yengem rahmetli oldu!!
amcamin 2cocugu var ve simdiki eside çok istiyor ancak amcamin en kucuk oglu 24yasinda ve amcamda bir suru rahatsizlik var, neyse, simdi onlarda tupbebek tedavisi için testler yapiyorlar ve ben hep diyorum allahim ben 28yasindayim ve bu ise girdim zaten, rabbim once hatice ablama ver sonra bana diyorum, çunki o 35yasinda, ve daha tedavilere baslamadi....

neden anlattim bilmiyorum ama içimden geldi....
heee bagladim yani sunu diyecektim hiç merak etmeyin ben her duamda rabbimden isteyen herkese diye dua ediyorum

erken bunama basladi-tatlicadiarzu-

kizlar ben Bismillah diyip ignemi vurmaya gidiyorum,sonrada yaticam artik...
hepinize kocaman kocaman öpücükler...
Cumanizda mübarek olsun,Rabbim bu günde acilan ellerimizi bos birakmasin,dualarimizi geri cevirmesin insallah...
herkese iyi geceler,iyiki varsiniz hepiniz:1hug:

nevrocum ben folik asit kullanmiyorum, vermediler, onu biliyorumda, aspirini neden kullaniyosun??

simdiden geçmis olsun canim...insallah ignelrin faydasini gorursun

AMIN allahim hepimizin kucaklarini dolu dolu doldursun

iyi geceler

aysecim sen kalbini bu kadar temiz tuttuktan sonra, Allahım sana en önce verecektir emin ol. Allahım tez zamanda bu hasretimizi dindirsin, yanan yüreklerimizi evlatlarımızla serinletsin inşallah.

nevrosky canım allah bebişlerini sana sıkı sıkıbağlasın.umarım çok güzel hbrlerini alıp çok sevineceğiz:CüvCüv:

listeye beni de eklersen sevinirim.kısaca bahsedeyim sorunlarımızdan.öncelikle ben pco hastasıyım.eşimde de sayı sorunu var.en son tahlilini yazıcam fikirlerinizi esirgemeyin

volüm: 2ml
viskozite: normal
aglütinasyon: yok
sperm konsantrasyonu(m/ml): 300 bin
motilite: %66
ileri hareketli sperm :%33
ileri hareketli sperm sayısı:100 bin

şimdi eşime keçiboynuzu kürü uyguluyoruz.e vitamini içiyor
bu arada 2 defa başarısız tüp bebek denememiz var ve 7 yıllık evliyiz

adet tarihim 28 mart canım umarım yeterli bilgileri vermişimdir

arkadaşlar bir sitede hamile kalmakla ilgili bişey buldum. sizinle paylaşmak istiyorum. Yazılanlar şöyle:

YENİ DUYDUĞUM BİŞEY BU VE BU JELİ KULLANARAK HAMİLE KALAN ÇOK KİŞİ VAR ARAŞTIRIN LÜTFEN

Pre~Seed spermlere zarar vermeden nemlendirme sağlar. Hamile kalmaya çalışılan ve özellikle vajinal kuruluğun arttığı dönemlerde, diğer ürünlerin spermler üzerindeki zararlı etkilerinden korunmak gerektiğinde kullanılmalıdır.

-Fertilite dönemindeki servikal mukusa uygun ph dengelenmiştir.
-Özellikle spermlere hasar vermemek amacıyla üretilmiştir.
-Antioksidan destek için arabinogalactan katkılıdır.
-Dahili uygulama vajina ve serviksi kaplar.
-Klinik olarak denenmiş ve doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir.

BİR ARKADAŞIN TECRÜBELERİNİ EKLİYORUM BURAYA
(canim soyle soyleyeyeim. ben 6 ay ugrastim hamile kalmak icin. ovulasyon testleriyle falan hem de yani yumurtlama gunumu kacirmam imkansiz. 7. ay bu preseed i kesfettim. denedim. denedikten sonra pisman oldum. ah ne ettim ben kimyasal sey. ne kadar iyi olursa olsun kimyasal sonucta diye. ama kazin ayagi oyle degilmis. o ay hamile kaldim malesef tupumde tikaniklik varmis dis gebelik oldu ve sol tupum alindi. ama benim yazilarimi gorduysen hic umudumu kaybetmedim ben preseed ile tekrar yakinda hamile kalacagima inaniyordum. 1 ay korun dedi doktor. sonra 3. ay denedik gene tuttu. bu 2 ayda preseedi kullandim. ozellikle yumurtlamama 3-4 gun kala basliyordum kullanmaya. 3-4 tane kullaniyordum bir ayda.
Şimdi ben preseed e inanmayayim da neye inanayim. Rabbim tabi ki sebep kildi. o istemeden hicbirsey olmaz ama bunlar da sebep oluyor iste.)
BUNU YAZAN BU PRESEED KULLANFIKTAN SONRA İKİ KEZ HAMİLE KALMIŞ

canim bu spermlerin olmeyecegi hatta dis etkenlerden korundugu bir kayganlastirici. phi tam spermlere gore vajinanin kendi sivisi bile biraz asidik oldugu icin oldurebiliyor spermleri. akiskanligi vs hersey spermlerin kolay hareket etmesini ve yuzmesini sagliyor. 6 tane tup icinde geliyor. iliskiden once vajinanin icine sikiyorsun tupun icindeki siviyi. ben iki kere tesaduf olamaz diye dusundum. ben ilk kullandigimda psiman olmustum. bu kimyasali neden kullandim kesin olmustur spermler diye ama o ay hamile kalinca bu benim umudum oldu. tekrar bununla hamile kalabilecegimi hissettigim icin hic umutsuzluga kapilmadim.

bir başka kişi yazmış:

Kizlar bende tavsiye ediyorum. Bende kullandigimin 2. ayinda hamile kaldim. Esimin sperm sayisi bayagi dusuktu, asilama bile zor gorunuyordu. Ama diyorum ki Allahim belkide bunu sebep kilmistir olmasi icin. Elbette hicbirsey vakti gelmeden olmaz, bunuda unutmamak lazim.

sagol elitu, insallah hepimizin gonlu serinler, bebislerimizin civil civil sesleri issiz evlerimizi doldurur, hayatimiza renk gelir, rabbim hepimizin gonlune gore versin

canım nerelerde satılıyormuş peki...
fiyatı?delikafadulden

ah canim benim:teselli:
insallah rapunzelimde,bademimde sende bir an önce sagliklica meleklerinizi kucaklariniza alacaksiniz...
Rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah canlarim:Saruboceq:

cucum cok saol guzel arkadasım:1hug::asigim:Şeniz
sende ınsallah hayırlı haberler vereceksın bol bol calısn sızde..
hem gecmıs olsun dıyeyım..
hemde hayılı olsun dualarım senle..

bademcım cok sevındım sonunda oldun darısı bana:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bakalım ben ne zaman olcam hıc belırtımde yook..onceden belırtı olurdu..gelıyorum dıyee

arkadslar ıyı geceler:asigim::1hug:Şeniz
bol hamıslı gunler bızlerın olsun..

bu arada vızyonda olan gunesı gordum fılmını kesın ızleyın derım.ben bugun cok fena fılme kaptırdım aglamaktan gozlerım sııstısenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
fılmde yook yok hersey var..:lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…