zor da olsa geçicek bugünler.3 ay sonra tedaviye başlıycam.ogün dr agittim.acılarım tazelendi.çok kötüyüm iki gündür.yine uyku problemim başladı.unutulmuyor.ancak bebeğimizi kucağımıza alınca rahatlıycaz galiba.....
hoşbulduk arkadaşlar tam olarak hangi bilgileri vercem bilmiyorum ama yaşadığımız onca şeyden aklımda kalanları sıralayım 2002 ilk test azosperm 2002 varikosel ameliyat2005 tüp bebek tedavi başlangıcı bu arada arasıra canlı sperm çıkışı oldu onun harici sıfırdı 2006 ekim ramazan bayramı tese ameliyat sonrası ilk tarnsfer bayram bayram:)) negatif 2007 eylül ikinci tese nadir sperm 5 hücreli tek embriyo oda yarıyolda bıraktı bizi malesef tedavi iptal transfer olamadı malesef 3. deneme inşallah ramazandan sonra sanırım ekim oluyo umarım yeterlidir neyse canım eksik varsa tamamlarız yani sabbaha gader burdayım nasılsa vakit çoooooooooook...........
oynayalim usaklar oynayalim usaklar trabzon kolbastisi....:dance:
halay horon, kolbasti çiftetelli roman ne istersen yeterki olsunda
insallah canim hiç merak etme ben bi hamile kalayim, ayaklarimi kaldirmadan yuruyecem hep suruyecemki arkamdan bol bol gelen olsunkaydirigubbakcemile5
kızlar bişey sorucam;
4 gündür Lucrin iğne kullanıyorum göbekten
bide folikasit ve bebe aspirini içiyorum ama kasıklarım ağrıyo ve gaz var normalmidir yoksa doktoruma soriyimmi?
ha buarada nevro yok daha gelmedi yoksa botaşla bi sözleşme falanmı imzalıyor bizden gizli .......rusya duymasın yoksa nevroyu katleder mazallah adamların ekmek paralarıyla oynuyor diye ..............kıssss nevro okuyunca kızma bana haaaa sadece şaka yptımmmmmmmmmmmmmmmm seni çok çok öpüyorum canım benim şimdide biraz yağcılık çekeyim....üçüz annesi seni
Canım benim kısa protokoldü. Lucrin kullanmadım. Folikasit ve asprini de transferden sonra kullandım. Şişliğin kaynağı hakkında maalesef bir fikrim yok canım. a.s.
kizlar ben Bismillah diyip ignemi vurmaya gidiyorum,sonrada yaticam artik...
hepinize kocaman kocaman öpücükler...
Cumanizda mübarek olsun,Rabbim bu günde acilan ellerimizi bos birakmasin,dualarimizi geri cevirmesin insallah...
herkese iyi geceler,iyiki varsiniz hepiniz:1hug:
arkadaşlar bir sitede hamile kalmakla ilgili bişey buldum. sizinle paylaşmak istiyorum. Yazılanlar şöyle:
YENİ DUYDUĞUM BİŞEY BU VE BU JELİ KULLANARAK HAMİLE KALAN ÇOK KİŞİ VAR ARAŞTIRIN LÜTFEN
Pre~Seed spermlere zarar vermeden nemlendirme sağlar. Hamile kalmaya çalışılan ve özellikle vajinal kuruluğun arttığı dönemlerde, diğer ürünlerin spermler üzerindeki zararlı etkilerinden korunmak gerektiğinde kullanılmalıdır.
-Fertilite dönemindeki servikal mukusa uygun ph dengelenmiştir.
-Özellikle spermlere hasar vermemek amacıyla üretilmiştir.
-Antioksidan destek için arabinogalactan katkılıdır.
-Dahili uygulama vajina ve serviksi kaplar.
-Klinik olarak denenmiş ve doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir.
BİR ARKADAŞIN TECRÜBELERİNİ EKLİYORUM BURAYA
(canim soyle soyleyeyeim. ben 6 ay ugrastim hamile kalmak icin. ovulasyon testleriyle falan hem de yani yumurtlama gunumu kacirmam imkansiz. 7. ay bu preseed i kesfettim. denedim. denedikten sonra pisman oldum. ah ne ettim ben kimyasal sey. ne kadar iyi olursa olsun kimyasal sonucta diye. ama kazin ayagi oyle degilmis. o ay hamile kaldim malesef tupumde tikaniklik varmis dis gebelik oldu ve sol tupum alindi. ama benim yazilarimi gorduysen hic umudumu kaybetmedim ben preseed ile tekrar yakinda hamile kalacagima inaniyordum. 1 ay korun dedi doktor. sonra 3. ay denedik gene tuttu. bu 2 ayda preseedi kullandim. ozellikle yumurtlamama 3-4 gun kala basliyordum kullanmaya. 3-4 tane kullaniyordum bir ayda.
Şimdi ben preseed e inanmayayim da neye inanayim. Rabbim tabi ki sebep kildi. o istemeden hicbirsey olmaz ama bunlar da sebep oluyor iste.)
BUNU YAZAN BU PRESEED KULLANFIKTAN SONRA İKİ KEZ HAMİLE KALMIŞ
canim bu spermlerin olmeyecegi hatta dis etkenlerden korundugu bir kayganlastirici. phi tam spermlere gore vajinanin kendi sivisi bile biraz asidik oldugu icin oldurebiliyor spermleri. akiskanligi vs hersey spermlerin kolay hareket etmesini ve yuzmesini sagliyor. 6 tane tup icinde geliyor. iliskiden once vajinanin icine sikiyorsun tupun icindeki siviyi. ben iki kere tesaduf olamaz diye dusundum. ben ilk kullandigimda psiman olmustum. bu kimyasali neden kullandim kesin olmustur spermler diye ama o ay hamile kalinca bu benim umudum oldu. tekrar bununla hamile kalabilecegimi hissettigim icin hic umutsuzluga kapilmadim.
bir başka kişi yazmış:
Kizlar bende tavsiye ediyorum. Bende kullandigimin 2. ayinda hamile kaldim. Esimin sperm sayisi bayagi dusuktu, asilama bile zor gorunuyordu. Ama diyorum ki Allahim belkide bunu sebep kilmistir olmasi icin. Elbette hicbirsey vakti gelmeden olmaz, bunuda unutmamak lazim.
ah canim benim:teselli:
insallah rapunzelimde,bademimde sende bir an önce sagliklica meleklerinizi kucaklariniza alacaksiniz...
Rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah canlarim:Saruboceq:
canım nerelerde satılıyormuş peki...
fiyatı?delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?