zor da olsa geçicek bugünler.3 ay sonra tedaviye başlıycam.ogün dr agittim.acılarım tazelendi.çok kötüyüm iki gündür.yine uyku problemim başladı.unutulmuyor.ancak bebeğimizi kucağımıza alınca rahatlıycaz galiba.....
Canım aramıza hoşgeldinnn. :1hug: Ben ekleyeceğim seni listemize. Yeterli canım verdiğin bilgiler. İnşallah Allah gönlüne göre verir canım. Ramazandan sonra bebeğinin haberini alırız Allahın izniyle. :Saruboceq:
aminn canım...butterfly 's', cucu-pete, Fadik, nevrosky, nilos1981, rapunzell_82, Rylai, zeliş82
iyi geceler kızlarrrr
bugün perşembe akşamı dua edelimde allah bize de, sağlıklı sıhatli,eli ayağı düzgün,anasına babasına vatanına milletine hayırlı,inançlı evlatlar versinnn:ecrin_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq:
canım sizde çok şeyler atlatmışsınız:çok üzgünüm:hoşbulduk arkadaşlar tam olarak hangi bilgileri vercem bilmiyorum ama yaşadığımız onca şeyden aklımda kalanları sıralayım 2002 ilk test azosperm 2002 varikosel ameliyat2005 tüp bebek tedavi başlangıcı bu arada arasıra canlı sperm çıkışı oldu onun harici sıfırdı 2006 ekim ramazan bayramı tese ameliyat sonrası ilk tarnsfer bayram bayram:)) negatif 2007 eylül ikinci tese nadir sperm 5 hücreli tek embriyo oda yarıyolda bıraktı bizi malesef tedavi iptal transfer olamadı malesef 3. deneme inşallah ramazandan sonra sanırım ekim oluyo umarım yeterlidir neyse canım eksik varsa tamamlarız yani sabbaha gader burdayım nasılsa vakit çoooooooooook...........
iğneyide vuruldun:asigim: hayırlı uğurlu olsun canım....kizlar ben Bismillah diyip ignemi vurmaya gidiyorum,sonrada yaticam artik...
hepinize kocaman kocaman öpücükler...
Cumanizda mübarek olsun,Rabbim bu günde acilan ellerimizi bos birakmasin,dualarimizi geri cevirmesin insallah...
herkese iyi geceler,iyiki varsiniz hepiniz:1hug:
hoşgeldin canıma.s. rabbim senin yüzünüde kısa zamnda güldürüür inşallah....nevrosky canım allah bebişlerini sana sıkı sıkıbağlasın.umarım çok güzel hbrlerini alıp çok sevineceğiz:CüvCüv:
listeye beni de eklersen sevinirim.kısaca bahsedeyim sorunlarımızdan.öncelikle ben pco hastasıyım.eşimde de sayı sorunu var.en son tahlilini yazıcam fikirlerinizi esirgemeyin
volüm: 2ml
viskozite: normal
aglütinasyon: yok
sperm konsantrasyonu(m/ml): 300 bin
motilite: %66
ileri hareketli sperm :%33
ileri hareketli sperm sayısı:100 bin
şimdi eşime keçiboynuzu kürü uyguluyoruz.e vitamini içiyor
bu arada 2 defa başarısız tüp bebek denememiz var ve 7 yıllık evliyiz
adet tarihim 28 mart canım umarım yeterli bilgileri vermişimdir
canım nerelerde satılıyormuş peki...
fiyatı?delikafadulden
arkadaşlar size yemin ederim şu an arkadaşımın doğum haberini aldım riskli gebe hastanedeydi zaten erken 7 aylık allahım inşallah bebişide kandide iyidir neyse ben kaçtım kızlar ii geceler
sağol canım Şenizah canim benim:teselli:
insallah rapunzelimde,bademimde sende bir an önce sagliklica meleklerinizi kucaklariniza alacaksiniz...
Rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah canlarim:Saruboceq:
folik asit şişkinlik yapıyor.bağırsakları etkiliyor.bir de üşütmemeye çalışkızlar bişey sorucam;
4 gündür Lucrin iğne kullanıyorum göbekten
bide folikasit ve bebe aspirini içiyorum ama kasıklarım ağrıyo ve gaz var normalmidir yoksa doktoruma soriyimmi?
Evet geçmişi bitirdim nihayet. :lepi: hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 Şimdi listeleri de düzenlersem bu iş tamamdır. :içelim:
arkadaşlar size yemin ederim şu an arkadaşımın doğum haberini aldım riskli gebe hastanedeydi zaten erken 7 aylık allahım inşallah bebişide kandide iyidir neyse ben kaçtım kızlar ii geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?