Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bende de uyku sorunu var..Yatıyorum ama uykuya dalmam saatler sonra oluyor...

Rapunzelciğim ben adet oldum diyorum ama kanamam o kadar az ki....Akıntı gibi...Genelde yoğun olurdu benim kanamalarım...:sm_confused:

kizlar bende size, bi frasniz kanalinda izledigim bi programi anlatayim...program tupbebekteki gelismeleri anlatiyor ama oyle bizim bildimiz gelismeler degil, adamlar abarti derecede arastirmalar yapiyorlar...
kadinda yumurta rezervi sifir olsa bile sadce bi damla kan'dan hucre yapabiliyorlarmis, ayni sekilde erkeklerde azospermi olanlarada bu sekilde hucre yapilabiliyomuslar.birde dislerden yapilan hucrelerle spreme gerek kalmadan embrio elde etmisler arastirmacilar bunlari su an farelerde denemisler ve gebelik elde edilmis hatta fareler dogum bile yapmis (hepsi disi!)ancak bi kac ay sonra olmusler, simdi ingilterede bu teknikleri dahada gelistirmek için devletten izin bekliyorlar, insan uzerinde denemek için...
hatta rahime hiç yerlestirilmeden yapay rahimde 9ay embrio buyutme teknikleri uzerinde bile arastirma yapiyorlar(ben sahsen anneligin ilk adimi olan hamileligi yasamak isterim)
arastirmacilara gore 10 sene içinde bu teknikler tupbebek teknikleri arasina girecek...

bu demek oluyoki azospermi olanda menopoz olanda çocuk sahibi olabilecek, ama bide su var es cinsel kadinlar bunu rahatlikla kullanabilecekler ve dunyanin dengesinide bozacaklar, onlardan alinan hucrelerle olusacak bebekler hep kiz olacak...

bir yandan bu gelismeler guzel, anneligi tatma sansimiz hergun dahada artiyo ama bir yandanda insan dusunmuyo degil, dunyanin sonuda geliyo galiba

sağol canım inşallaaaaah bir günde hamileler listesine ekleniriz heeeeep beraberde bu günlere güler geçeriz:1no2:

nesrin bu yazıyı yazan kişi google da ingilizce yazıyor ya onu tercüme edip sipariş etmiş. Ama tarihi geçen ürünlermiş. Bu yüzden yurt dışından da getirtiliyor dio. 50-60 lira kargo ücreti ve ilac fiyatıyla aynı dio. Ama başka satan yer vardır elbet. Millet kobay mı canım tarihi geçen ürün veriyorlar. Ya da öyle denk gelmiştir belki. bilmiyorum kafamçokkarıştı

CANLARIMMMM ;

Hele beni dinleyinnnnnn. delikafadulden

Hemen şu aşağıda vermiş olduğum linke girinn. :içelim: :içelim: :içelim:

Artık sohbetlerimizi oradan yapacağız. Biliyorsunuz topiklerde konu dışı sohbetler yasak. Bunların temizlenmesi lazım. Ki elim de gitmiyor biliyorsunuz. Bunlar olmadan bizler de var olamayız. Ama sayfalar dolusu yazılar içinde önemli gelişmeler , bilgiler ve detaylar atlanabiliyor. Herkesin hepsini okuyacak kadar vakti olmadığını düşünüyorum. Bilgi alma amaçlı gelen kişilerin mesajları da sohbetlerin arasında bazen kaybolup gidiyor. Burada bilgilendirme ve bilgilenme amaçlı paylaşımlarımıza devam edeceğiz. Geyik topiğimizde de geyiğimizi yapıp , sohbet edip kaynatıp kuduracağız. Bu şekilde olması yönünde bazı arkadaşlardan mesajlar aldım. Ki ben de bunun en doğru olacağını düşünüyorum. Üst yönetimle de görüştüm onlar da bu şekilde uygun gördüler. Yine birbirimizden ayrılmadan sohbetlerimize oradan devam edelim. Yalnız unutmayalım bilgilerimizi yine buraya yazıyoruz. Yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun. Hemen beklerizzz. :1hug: :asigim:

Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!! - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

sevcan nereelerde acaba? O da bu konuyla ilgili bir topik açmış burda. Ama cvp yazan olmamış. Sevcana da bir sormak lazım belki bilgi edinmiştir.

aminn canım...

canım sizde çok şeyler atlatmışsınız:çok üzgünüm:
inşalalh ramazandan sonra bebişin gelir...

iğneyide vuruldun:asigim: hayırlı uğurlu olsun canım....

hoşgeldin canıma.s. rabbim senin yüzünüde kısa zamnda güldürüür inşallah....

canım nerelerde satılıyormuş peki...
fiyatı?delikafadulden

canım bu eczanelerde satılmıyor...sadece netten alabiliyorsun...

çok sağol fadikcim bunlar daha haber özetleri:)) daha neler neleeeer var bi bilsen ama önemli olan bundan sonrası olan olmş artık ne yapalım bundan sonra hakkımızda hayırlısı bakalım ümidimizi kaybetmemek için uğraşıyoruz allah hepimize kolaylık versin anne olamamak bu dünyada yaşanabilecek en kötü şeylerden birisi ama beterin beteri var deyip üzülmemeye gayret etmem lazım ben üf dediğimde iki kat yıkılan eşim var onun üzülmemesi için sağlam durmam lazım canım allah hepimizin şifasını versin evlerimizi bebişlerle doldursun inşallah........

Evet geçmişi bitirdim nihayet. :lepi: hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 Şimdi listeleri de düzenlersem bu iş tamamdır. :içelim:

arkadaşlar size yemin ederim şu an arkadaşımın doğum haberini aldım riskli gebe hastanedeydi zaten erken 7 aylık allahım inşallah bebişide kandide iyidir neyse ben kaçtım kızlar ii geceler

arkadaşlar size yemin ederim şu an arkadaşımın doğum haberini aldım riskli gebe hastanedeydi zaten erken 7 aylık allahım inşallah bebişide kandide iyidir neyse ben kaçtım kızlar ii geceler

İnşallah ciğer geliştirici iğne kullanmışlardır...Bebek de anne de iyidir inşallah:..Ben de yatayım artık...İyi geceler herkese...

ah canim benim:teselli:
insallah rapunzelimde,bademimde sende bir an önce sagliklica meleklerinizi kucaklariniza alacaksiniz...
Rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah canlarim:Saruboceq:
sağol canım Şeniz

kızlar bişey sorucam;
4 gündür Lucrin iğne kullanıyorum göbekten
bide folikasit ve bebe aspirini içiyorum ama kasıklarım ağrıyo ve gaz var normalmidir yoksa doktoruma soriyimmi?
folik asit şişkinlik yapıyor.bağırsakları etkiliyor.bir de üşütmemeye çalış

Evet geçmişi bitirdim nihayet. :lepi: hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 Şimdi listeleri de düzenlersem bu iş tamamdır. :içelim:

nevro uyu artııkkkk.çok yorma kendini...klava:

İnşallah iyidir canım. Allah bebişi korusun inşallah. Arkadaşının da sağlığı iyidir inşallah. Haber ver sonra bizlere de. İyi geceler canım. a.s.

kaydirigubbakcemile5 Sorunları Farklı Dilekleri Aynı ; Kalpleri Bizle Çarpan Arkadaşlarımız

1-sema3455 - 20.10.2008 - PKO - 1 senelik evlilerdi - Hiç korunmamışlardı - 2 ay yumurtlama takibi gördü - Bu ay sınav , ramazan , misafir telaşı derken bebek düşünecek fırsatı olmamıştı - Mucize ; hiç ummadıkları ayda kapılarını çaldı - Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı :hooray:
2-evriş - 01.12.2008 - Sebepsiz İnfertilite - 1 senelik evlilerdi - 8 aydır bebek istiyorlardı - Bütün tahlilleri yaptırmışlar hiç sorun çıkmamıştı - Eşine keçiboynuzu kürü , çinko ve e vitamini uyguladı - Kendisi de bir myom ameliyatı geçirdi - Çok dua etti bebek için , hep inançlıydı - Hanım hanımcık pek şeker bir arkadaşımızdı - Ağzı tatlı , sözleri baldı - Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı :hooray:
3-sudeyoncaa - 31.01.2009 - PKO - 16 aylık evlilerdi - Hiç korunmamışlardı - Geçen ay klomen ile tedaviye başlamıştı - Yumurta 8-9 mm'de kalmış , daha fazla büyümemişti - Doktor daha fazla büyüyemeyeceğini söyleyerek tedaviyi erteledi - Ama Allahın hikmeti yumurta kendiliğinden büyümeye devam etti , kendiliğinden çatladı - Çok şükür bu mutluluğu arkadaşımız da yaşadı - Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı :hooray:
4-benssenb - 21.02.2009 - Sebepsiz İnfertilite - 2 sene 3 aylık evlilerdi , 1.5 senedir istiyorlardı - Hiçbir sorun yoktu ama bebiş gelmiyordu - Maddi sıkıntı onları tasarruf etmeye yöneltti - Bu arada da bebiş akıllardan çıktı - Hesap kitap yapmadı , hiç kafaya takmadı - Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı :hooray:
5-_BERAY_
6-^^sabirsiz^^
7-el-muallim
8-sudenaz222
9-samimi (gamze2007)
10-duygu2008
11-asspirin
12-pınk rose
13-cucu-pete
14-selected_79
15-semafatih
16-neslihan1983 - Muhtemel adet tarihi 16 Nisan
Kızlar , iyiki varsınız. Bizim de dualarımız sizlerle. Sizin sevinciniz bizim sevincimiz olacak. Bizlere destek olduğunuz için teşekkürler. a.s.

Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler

LıSTEMıZZZZZZZZZZZZZZ

BÖLÜM 1

canzi3445---18 Mart---Sayı---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir erken doğum)---???
neser---20 Mart---Morfoloji---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü,bal tarçın zencefil polen karışımı
hennas---20 Mart---Morfoloji ve Hareket---Varikosel(Mart'ta ameliyat olacak)---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü,arginmax,l-carnitine,pycnogenol,c vitamini,evicap
ROAY---21 Mart---Morfoloji---Doğal yoldan(1 aşılama başarısız)---???
serenalar---21 Mart---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2 Aşılama Başarısız)---Gınkgo complex
edebiyatci_16---21 Mart---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(1 Micro başarısız)---Keçiboynuzu Kürü
Balsurat---21 Mart Sonuç---Sayı ve Hareket---1. Aşılama Denemesinde---Keçiboynuzu Kürü,keçiboynuzu pekmezi,kestane balı,incir
gozdem---22 Mart---Hareket(11 Ekim'de varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Antibiyotik (cipro) , E vitamini , C Vitamini takviyesi
aymes---22 Mart---Sayı ve Hareket---Ocak'ta varikosel ameliyatı oldu---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Denemesi başarısız)---Keçiboynuzu kürü,3 ay klomen kullandı
yiğit-yağmur---22 Mart---Hareket ve Sayı---Doğal yoldan (1 aşılama başarısız)---Mone,Larginine
zelal81---23 Mart---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan 1 düşüğü var)---Keçiboynuzu kürü
sevcangoksel---24 Mart---Sayı ve Morfoloji---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kür.Pek.,l-carnitine,klomen,betasec vitamin,1 yıldır sigara içmiyor
nevrosky---24 Mart Sonuç---Morfoloji---1. Tüp Bebek Tedavisinde(2 aşılama başarısız)---Keçib.kürü,(E vit.,Çinko,Selenyum-3 ay kullandı bıraktı),Haziran'da Sigarayı bıraktı,Ultra Mega Gold,L-arginine,klomen
ayse57---24 Mart Sonuç---Morfoloji(Kendisinde de PKO var)---5. Tüp Bebek Denemesinde(4 Aşılama ve 3 Tüp Bebek başarısız , 1 Tüp Bebek düşük)---???
gaye43---25 Mart---Sayı---Doğal yoldan(1 tüp bebek başarısız)-???
..ELCHIN..---25 Mart---Sayı ve Hareket---Yumurta takibi---Keçi Boynuzu Kürü
nergis55---25 Mart---Morfoloji---Doğal yoldan---Çinko,e vitamini,selenyum,folik asit
zencefill---25 Mart---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan---Klomen,evicap,pentox
zeliş82---26 Mart---Varikosel---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir oğlu var , bir de düşüğü oldu)---???
emineee---26 Mart---Morfoloji---Doğal yoldan---Keçi Boynuzu Kürü,Sütlü yumurta,bal,ceviz,meyve suyu,fındık
bengusu---27 Mart---Sayı ve Hareket (Eylül 12'de varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---???
sunflowerr80---28 Mart---Sayı(Arkadaşımızda da pko var)---Doğal yoldan(2. Tüp Bebek Başarısız)---Keçiboynuzu Kürü,E vitamini
casper33---28 Mart---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2. Aşılama Başarısız)---Keçiboynuzu Kürü,Keçiboynuzu Pekmezi,e vitamini
jeyannd---30 Mart---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan(2 Aşılama başarısız,1 Tüp Bebek düşük)---Macun,bitki çayı
Rylai---30 Mart---Hareket (Varikosel)---Doğal yoldan(1. Aşılama başarısız-Doğal yoldan bir düşük)---Keçiboynuzu pekmezi
can_iso---30 Mart---Sayı ve Morfoloji---- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---Doğal Yoldan---Keçi Boynuzu Kürü,l-arginine,ephynal(e vitamini),klomen
elitu---31 Mart---Sayı ve Hareket (Şubat ayında varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan(1. Aşılama başarısız)---Keçi Boynuzu Pekmezi,zinco C,bemiks C,Arı sütü bal polen karışımı,badem,fındık,fıstık
cornelia35---1 Nisan---Morfoloji---Doğal yoldan---Klomen,Keç.Boy.kürü
tuliny---3 Nisan---Sayı (Mayıs'ta varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Larginine,Ace Plus Selenyum,Trental
haletrn---3 Nisan---Hareket ve Varikosel---24 Aralık'ta ameliyat oldu---Doğal yoldan---Keçiboynuzu Kürü
Fadik---4 Nisan---Sayı---Varikosel(15 Temmuz'da ameliyat oldu)---Şimdilik Korunuyorlar(Doğal yoldan 3 düşük)--Keçiboynuzu Kürü,E vitamini
ZAMBAK 3---5 Nisan---Sayı ve Hareket---Klomen kullanıyor(Doğal)---Vitamin Takviyesi,bal,fındık,fıstık,ceviz,zencefil,havuç suyu,l-arginine,arısütü,polen,bal
DıptısDıptıs---6 Nisan---Lökosit---Doğal yoldan-Sigara içmiyor
Ceylin_naz---6 Nisan---Sayı,haraket,morfoloji,varikosel(ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1. Tüp bebek başarısız)---Keçi.Boy.Kürü
birebira---6 Nisan---Sayı ve Hareket---Varikosel(Ocak ayında ameliyat oldu)---Doğal yoldan---???
fatıma zehra---8 Nisan---Sayı---Doğal yoldan---Keçiboynuzu pekmezi,bal,ceviz
sidelya01---9 Nisan---Sayı---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Denemesi Başarısız)---Keçiboynuzu kürü,çörek otu bal polen arı sütü karışımlı macun,çakşır suyu
yabangülüm.---12 Nisan---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan---???
latifeelif---13 Nisan---Sayı , Hareket(varikosel)---2. Aşılama Tedavisinde(2 Aşılama başarısız)---Keçiboynuzu yendi,aktardan macun,ceviz,fındık,çinko
asi74---14 Nisan---Sayı ve Morfoloji---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Denemesi Başarısız)---Keçi.Boy.Kürü(ara verdiler),pekmezi,bal,fındık,fıstık,üzüm,domates çorbası,arısütü
aşk_meleği---15 Nisan---Hareket ve Morfoloji(2 ay önce varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü
ozlem82do---15 Nisan---Hareket---Doğal yoldan---???
melorabis---18 Nisan---Varikosel(8 Temmuz'da ameliyat oldu)---Doğal yoldan(2 başarısız tüp bebek)(pko)---???
BTRKLC---18 Nisan---Hareket---Doğal yoldan(2 aşılama başarısız-1 aşılama kimyasal gebelik-Doğal yoldan bir düşük)(Doğal yoldan bir oğlu var)---Keçi boynuzu kürü
nur krp---19 Nisan---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan(1 Aşılama , 1 Tüp Bebek başarısız)

Not : Listemiz tarih sırasına göredir

Arkadaşlar lütfen tarihlerimize ve bilgilerimize bir göz gezdirelim. Yanlışlık varsa düzelttirelim. a.s.
[/quote]

Son düzenleme:
Not : Tarihleri "???" şeklinde olan arkadaşlar ; lütfen tarihlerinizi düzenli olarak belirtiniz.. Bizleri merakta bırakmayınız.. a.s.
BÖLÜM 2

adessa---???---Azosperm(Dua edin arkadaşlar)---Doğal yoldan---???
anifora---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan---Trental,E vitamini,jespar,ganophene,keçi.Boy.Kürü
artık umutsuz---???---Azosperm---19 Haziran'daki Tese Maalesef başarısız(Dua edin arkadaşlar)---Doğal yoldan---Bitki çayları,Keçiboynuzu pekmezi
arzuhalim---???---Sayı ve Morfoloji---Tüpbebek raporu çıkaracak-Doğal yoldan(3 aşılama başarısız)---Keçib.pek.,E.vit,çinko,klomen
asutay-asude80---???---Morfoloji---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek başarısız)---???
Aysimaa80---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(doğal yoldan bir boş gebelik)---Keçi boy. pekmezi ve tozu,karabaş otu(sigara bırakmak için)
-badem----???---Ağır Oligospermi---Dinlenmede-2 veya 3 ay sonra Mikro yaptıracak-Spermler dondurtuldu-Varikosel ameliyatı olacak(1. Tüp Bebek ikizlerini kaybetti)--- Gilaburu suyu,civan perçemi,aslan pençesi,hayıt atu ve yeşil çay(arkadaşımız) , ginseng(eşi)
belya---???---Hareket ve Morfoloji---1. Aşılama Tedavisinde---Zencefil,polen,keç.Boy.Pek,arı sütü,bal,gınseng
berenboz---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 aşılama başarısız)---Keçiboynuzu kürü
BeyzaNur-HH---???---Meni Kanallarında tıkanıklık---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek başarısız)---Hiçbirşey kullanmıyor
binbirgece---???---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan 3 düşüğü var)---Keçi.Boy.Kürü,havuç suyu
blny72---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan---Evicap,L-arginine
bobova---???---Morfoloji---Doğal yoldan---Hiçbirşey kullanmıyor
buddy---???---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız)---Keçiboynuzu Kürü
butterfly 's'---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---Doğal yoldan(1 tüp bebek dış gebelik,1 tüp bebek düşük,2 tüp bebek başarısız)---???
canbebek---???---Azosperm (Maalesef 2 Tesa başarısız) (2004'de testis kanseri sebebiyle kemoterapi gördü)(Dua edin arkadaşlar)---Doğal yoldan---???
caneylom---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---2 başarısız Tüp Bebek---???
cano77---???---varikosel ameliyatı oldu---doğal yoldan-Ağustos'da Tüp bebek deneyecekler(3 aşılama başarısız)---keçi boynuzu kürü
cansuyu55---???---Sayı---Doğal yoldan---1 aşılama 2 tüp bebek başarısız---???
çido---???---Sayı ve Hareket (varikosel)---Doğal yoldan---E vitamini
demiray---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 aşılama ve 1 Tüp Bebek Denemesi başarısız)---Keçiboynuzu kürü,Domates Çorbası,Folik Asit,Sigara içmiyor
dersim_78---???---Azosperm(Mikrotese olacak)---(Dua edin arkadaşlar)???---Hiçbirşey kullanmıyorlar
desertrose---???---Morfoloji---Doğal yoldan(1. Aşılama başarısız)---???
dilanur---???---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan(Yumurta takipleri başarısız-2 aya aşılama yaptıracaklar)---Keçiboynuzu kürü---Sigara içiyor
DUYGUB---???---Sayı---Doğal yoldan---???
ebgün---???---Morfoloji---Doğal yoldan(2 aşılama başarısız)---???
elif05---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)2. Tüp Bebek başarısız(1. Tüp Bebek ile bir çocuğu var)---???
elifözge---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan---???
esila@mısra---???---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan---Pharmaton,Evicap,selenyum,çinko,çakşır suyu,klomen,l-arginine-l-carnitine-keçiboy.kürü,keçiboy.pek.,demir dikeni ekstrası,arısütü
fatos1983---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---Doğal yoldan---???
gülsu---???---Hareket---Doğal yoldan---keçiboy.pekm.,klomen
haci78---???---varikosel(ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Keçi boynuzu kürü,ballı cevizli fındıklı
HARZEM------???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek yarım kaldı)---???
heja---???---Hareket---1. Aşılama Denemesinde(Doğal yoldan bir çocuğu var)---arginmax,keçi boynuzu kürü,eşi sigara içmiyor
hulya35---???---Azosperm(Dua edin arkadaşlar)---Doğal yoldan---???
ilkbahar_20---???---Sayı ve Hareket---3. Tüp Bebek Denemesinde(3 aşılama ve 2 tüp bebek başarısız)---Keçiboynuzu kürü,Folik Asit,E vitamini,çinko,badem,fındık
ilknuray---???---Morfoloji---Doğal yoldan---???
karamelli neskafe---???---Sayı , Hareket , Morfoloji---2. Tüp Bebek Denemesinde---Keçiboynuzu kürü,Vitamin desteği
kkpraa---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)1. Tüp Bebek Denemesi düşükle sonuçlandı---???
lansor17---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---1. Tüp Bebek dış gebelik---???
maviyeshill---???---Morfoloji---Doğal yoldan---Ballı ısırgan tohumu , e vitamini
mekselina86---???---Sayı ve Hareket(Varikosel)---Doğal yoldan---Keçiboynuzu kürü
melek23---???---Azosperm(Dua edin arkadaşlar)---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek başarısız)---???
melih---???---Morfoloji---2. Aşılama Denemesinde(1. Aşılama Başarısız)(Doğal yoldan bir düşük)---???
meryem42---???---Sayı---Doğal yoldan(3 Aşılama başarısız,1 Tüp Bebek Dış gebelik)---???
minos---???---Sayı---Doğal yoldan(1. Aşılama başarısız)---???
MONA ROSA---???---Morfoloji(Haziran'da varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan(2 Aşılama ,1 Tüp Bebek Başarısız)---E Vit.,Çinko,Polen,Bal,Keç.Boy.Pek.,Keç.Boy.Kürü,Sigara içmiyor
nehir7680---???---Sayı ve Hareketlilik---Varikosel(Eylül'de ameliyat oldu)---Doğal Yoldan(Hastalanınca 1. Tüp Bebek Denemesine başlayacak)---???
neslihan22---???---Hareket---Doğal yoldan(1 aşılama başarısız)---???
nesrinsavas---???---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir kimyasal gebelik)---Keçiboynuzu Kürü,Keçiboynuzu Pekmezi
nevbahar38---???---Azosperm(Dua edin arkadaşlar)---Doğal yoldan---???
nilay74---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---3 Tüp Bebek başarısız---Sigara içmiyorlar
nilos1981---???---Sayı ve Hareket---13 Ekim'de varikosel ameliyatı oldu---Doğal yoldan---Keçi Boynuzu Pekmezi,havuç suyu,trental,evicap,l-arginin
nix---???---Morfoloji---Doğal yoldan---Fındık,fıstık,keçiboynuzu,bal
NURDVC---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2 tüp bebek düşük)---???
nuriye---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)1. Micro Denemesi başarısız---Sigara içmiyorlar
nzmyhn---???---Y koromozom delasyonu , oligoazospermi---1. Micro Denemesi başarısız---???
osetya2007---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan---???
ozlemsu33---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)???---Keçi.Boy.Kürü,sigara kullanmıyor
oztun---???---Sayı ve Hareket---2. Aşılama Tedavisinde(1 Aşılama başarısız)---Klomen,Keçiboynuzu
pitos25---???---Morfoloji---Doğal yoldan(2 aşılama başarısız)-???
PURPLEMOON---???---Hareket---Doğal yoldan---Keçi Boynuzu
rakkas---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek Kimyasal gebelik,1 Tüp Bebek başarısız)---???
rapunzell_82---???---Hareket ve Morfoloji---Dinlenmede(3 aşılama başarısız, Doğal yoldan hamile kaldı , bebeğin kalbi durdu)---Bitkisel ilaç kullandı,e vitamini
reyyan86---???---Hareket ve Morfoloji---Klomen---Keç.Boy.Kürü,e vit.,folik asit,çinko,klomen
selen83---???---Sayı ve Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan iki düşüğü var)---Keçi.Boy.Kürü
sevgidolu---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)???---???
sevimli hayalet---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek Başarısız)---Keçi.Boy Kür.Pek
seyneb---???---Hareket---20 Ocak'ta varikosel ameliyatı oldu---Doğal yoldan---???
smhsmh---???---Hareket ve Morfoloji(Eylül 12'de varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü,keç.boy.pekmezi
sudennnas---???---Sayı,Hareket,Morfoloji---Doğal yoldan(1 tüp bebek başarısız)---Keçi boynuzu kürü
sukrann---???---Sayı(Varikosel)---Yumurta geliştirici hap ve çatlatıcı iğne ile Doğal yoldan---???
sultan49---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---???
Sympathique---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---Keçiboynuzu kürü,nohut kürü
umutlu99---???---Sayı---Doğal yoldan---Havuç kürü,Keçi.Boy.Pek.
umutolsun---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---1. Tüp Bebek Düşük---???
wavy---???---Morfoloji---1. Aşılama tedavisinde---Keçiboynuzu pekmezi,E vitamini
vavelya---???---Azosperm(Kışın mikrotese olacak)---(Dua edin arkadaşlar)
vesta---???---Sayı,Hareket(Varikosel)(19 Ağustos'da ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Fındık,ceviz,Arı sütü polen,Portakal suyu
yasemennnn---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan---???
yeteeeeer---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan (2 Tüp Bebek başarısız)---Klomen,Padutin,Keçi.Boy.Kür.,Aktardan karışım
zhrcnr---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---1. Tüp Bebek Denemesinde---???

Not : Listemiz alfabetiktir

Arkadaşlarım bu liste çok kabardı. Günlerinizi lütfen bildiriniz ; üst tarafa alalım. a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…