Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar hareketli avatar koyamıyorum ben nası yapıyısunuz nereye kopyalarsam kopyalayım hareketi gözükmüyü sabit oluyo :sm_confused:

nevom iyi olda sen gerisini bosver hayatimŞeniz
o kadar sayfayi bugün bitiremezsin sanirimkaydirigubbakcemile3
ehh birazcik kaynattikta

ilaç dahil değil tabiki canım
senin ilaçlar ne kadar tuttu canım sana ne kadarı yeterli oldu
sanırsam raporlu olunca % 50 sini sigorta karşılıyofisfisfis

Valla canım daha reçetem imzalanmadı. Ödeme yapmadım. Ama %50 sini ödeyeceksem eğer 750 YTL ödeyeceğim.

problem cok canim esimin sperm sayisi dusuk 3 asilama yaptik olmadi
1 kerede tup bebek yaptik ocakta tam hamileyim diye sevindim ama 10 gun surdu sevincim dis gebelik olmus canim cok kotu ya allah kimseye vermesin bu derdi

cnm benim benimle kader arkadası sayılırsın bende 2ay önce denedim tutu ama bebeğim karnımda öldü!
canlar ikinize de çok çok geçmiş:çok üzgünüm: rabbim en kısa zamanda sağlıcakla bebişlerinizin gelemsini nasip etsin....

canım çok geçmiş olsun...hemen telaş yapma önemli birşey değildir inşallah...
aa sonunda oldu avatardaki resim kızımın resmi üç yaşındaydı nasıl teyzeleri ama gerçi pek fark edilmiyor
canım pek gözükmüyor...profile ekleseydin bakardık talı yağenimize:asigim:

hoşgeldin canımŞeniz seni burda görmek çok güzelŞeniz

kızlar çalışmalar bitti galiba yavaş yavaş dökülüyosunuz bakıyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ahhh ahhh nerde biizmki kurtlar vadisini izlerekn bile uyukladı yatağını açayımda yatsın bari

hııııh ben de küstüm kümese gidiyorum.bir selam bilem vermediniz ...:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
kız sen ne uyanıksın sana da kızalımda hamiş olsın diye yapıyon deyilmi:jeyyar:

h.b canım snede hoşşgeldinnŞenizcanım kanımda küçük bir balsurat varsada yoktur artık çünkü bütün evin camlarını sildim çünkü:roflol:
ah bal seninki güzel bir dayakklava:klava:

ooo kızlar maaşallah bu site baya canlı varmı cidden bi liste varsa benide ekleyin 8 yıllık evliyim azosperm hamiş kalamıyorum malesef selam
canım hoşgeldin...evet listemiz var burdan bakabilirsin...
nevro gelince senide ekler...ama kendin hakkında bilgi vermelisin....
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...ayan-bayanlarin-listesi-5325.html#post5754883
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

nevrocum hoşgeldin canımŞeniz
kolay gelsin geçmişi okuyacakmışsın

butterfly 's', cucu-pete, Fadik, nevrosky, nilos1981, rapunzell_82, Rylai, zeliş82

iyi geceler kızlarrrr
bugün perşembe akşamı dua edelimde allah bize de, sağlıklı sıhatli,eli ayağı düzgün,anasına babasına vatanına milletine hayırlı,inançlı evlatlar versinnn:ecrin_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq:

nevrooooommmmm nerdesin güzelim yaa
dinleniyorsun tabii 3 meleginle:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ve nevroda gelmis, hosgeldin canim nasilsin???
bebisler nasil??

nevroo hoşgeldin tatlım sen bu saate naparsın bakim burda bebişler uykusuz kalmasın dikkat et kendine kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nevro hoşgeldinnnnnnnn

hoşgeldin canım. Allah kolaylık versinn.

nevom iyi olda sen gerisini bosver hayatimŞeniz
o kadar sayfayi bugün bitiremezsin sanirimkaydirigubbakcemile3
ehh birazcik kaynattikta

nevrocum hoşgeldin canımŞeniz
kolay gelsin geçmişi okuyacakmışsın

Canlarım çok sağolun. :asigim: Gelir gelmez bu ne güzel karşılamadır. Bebişler iyidir inşallahhhh :Saruboceq: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: süprizzzzz Ben okurum , cevaplarım , listeleri de düzenlerim diyordum ama 600 mesajı okuyup cevaplamak maalesef mümkün gözükmüyor şu durumda. O kadar oturamam. Ama okuyup gerekli gelişmeleri alacağım. Artık kusuruma bakmayın olur mu? Öpüyorum çok ve ilginiz için binlerce teşekkür ediyorum. Hepiniz kalbimde ve dualarımdasınız. :asigim: :Saruboceq: Şeniz

Cucum son aşamaya gelmişsiniz. Hayırlı olsun bitanem. İnşallah herşey güzel olacak. Şeniz Hadi bakalım siz de iyi çalışın artık. sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile3

amin tatlim...etmez miyiz hic,hergünki dualarimiz bu yönde sadece...Rabbim saglikli sihhatli hayirli evlatlar versin insallah...:Saruboceq:

Ahhaha kaydirigubbakcemile3 Canım bak doğru dedin. Kazı çalışmaları var bence de. Ben diyorum ki eşime ; bunlar şimdi üç kardeş , üç katlı bina çıkıyorlar herhalde. Bazen baya çalışma belirtileri hissediyorum. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Cucum son aşamaya gelmişsiniz. Hayırlı olsun bitanem. İnşallah herşey güzel olacak. Şeniz Hadi bakalım siz de iyi çalışın artık. sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile3

nevrom arkandan geliyorum insallahbekle beni mesmelegimmm:asigim:
ay canim cok heyecanliyim,yaklastim sanirim..
insallah Rabbim hepimiz icin ol demistir...
:Saruboceq:

amin canım inşallah. :Saruboceq:Her zaman bu yolda dua ediyoruz zaten. Allah tez zamanda yüzümüzü güldürür inşallah.

orta katta tadilat var desene:CüvCüv:
insallah canim benim bugun kasiklarim sanki daha hassas, bakalim, testede az kaldi, bu sefer zaman sanki daha cabuk gecti gibi geldi,

Canım tedavin şimdiden hayırlı olsunn. a.s. :hooray: İnşallah bebişin bu son şansı iyi değerlendirir. yerimseniben :ecrin_bebek:

nevrom arkandan geliyorum insallahbekle beni mesmelegimmm:asigim:
ay canim cok heyecanliyim,yaklastim sanirim..
insallah Rabbim hepimiz icin ol demistir...
:Saruboceq:

İnşallah canımmmm. Dualarım seninlee. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

orta katta tadilat var desene:CüvCüv:
insallah canim benim bugun kasiklarim sanki daha hassas, bakalim, testede az kaldi, bu sefer zaman sanki daha cabuk gecti gibi geldi,

Canım evet zaman çabuk geçiyor. Rabbim kolaylaştırıyor işimizi , yükümüzü hafifletiyor ; çok şükür. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…