600 mesaj varmış okumam gerekennnnnn. sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Canlarım iyi gecelerrr. :1hug: :asigim: Ben bugün gelemedim. Halsizlik ve şişkinlik vardı. Şimdi geçmişi okumak için geldim. Merak eden arkadaşlarım olmuş. Allah razı olsun. İyiyim çok şükür. Olacak böyle şeyler , alışmak lazımm. :dance: Öpüyorum kocaman ve hemen geçmişe gidiyorumm. Şeniz
ilaç dahil değil tabiki canım
senin ilaçlar ne kadar tuttu canım sana ne kadarı yeterli oldu
sanırsam raporlu olunca % 50 sini sigorta karşılıyofisfisfis
problem cok canim esimin sperm sayisi dusuk 3 asilama yaptik olmadi
1 kerede tup bebek yaptik ocakta tam hamileyim diye sevindim ama 10 gun surdu sevincim dis gebelik olmus canim cok kotu ya allah kimseye vermesin bu derdi
canlar ikinize de çok çok geçmiş:çok üzgünüm: rabbim en kısa zamanda sağlıcakla bebişlerinizin gelemsini nasip etsin....cnm benim benimle kader arkadası sayılırsın bende 2ay önce denedim tutu ama bebeğim karnımda öldü!
canım çok geçmiş olsun...hemen telaş yapma önemli birşey değildir inşallah...Kasıklarıma kramplar giriyor,ishal oldum,kusuyorum ve akıntı gibi az gelen bir kanamam var...Eşime beni takip eden kadın doğumcuyu aramasını söyledim..Şimdi ağrıkesici aldın,dr u arıcaz da ne dicek dedi...
Bir de doktor olucak benim kocam !!!
Çok kızdırdı beni çok !!! :mymeka::mymeka: :mymeka:
canım pek gözükmüyor...profile ekleseydin bakardık talı yağenimize:asigim:aa sonunda oldu avatardaki resim kızımın resmi üç yaşındaydı nasıl teyzeleri ama gerçi pek fark edilmiyor
hoşgeldin canımŞeniz seni burda görmek çok güzelŞeniz:lepi:Ben geldümm heheh :)naberrr heheh:)Benimm pc benden sıkılmışş bıkmıs benden kafa dinlemeye istanbula tatile gittiii puhahahahaha:roflol::roflol:Gelmicem diyoo ne yapıcam bilmiyorumm sırnaşık şeyŞaka kenara tamire gitt ne zaman geliceği bellii değill özledimm nan netimiii :)sizlerii hehe :)şimdi yegen bende onun ocden giriyomm delikafadulden
ahhh ahhh nerde biizmki kurtlar vadisini izlerekn bile uyukladıkızlar çalışmalar bitti galiba yavaş yavaş dökülüyosunuz bakıyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız sen ne uyanıksın sana da kızalımda hamiş olsın diye yapıyon deyilmi:jeyyar:hııııh ben de küstüm kümese gidiyorum.bir selam bilem vermediniz ...:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
ah bal seninki güzel bir dayakh.b canım snede hoşşgeldinnŞenizcanım kanımda küçük bir balsurat varsada yoktur artık çünkü bütün evin camlarını sildim çünkü:roflol:
canım hoşgeldin...evet listemiz var burdan bakabilirsin...ooo kızlar maaşallah bu site baya canlı varmı cidden bi liste varsa benide ekleyin 8 yıllık evliyim azosperm hamiş kalamıyorum malesef selam
nevrooooommmmm nerdesin güzelim yaa
dinleniyorsun tabii 3 meleginle:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ve nevroda gelmis, hosgeldin canim nasilsin???
bebisler nasil??
nevroo hoşgeldin tatlım sen bu saate naparsın bakim burda bebişler uykusuz kalmasın dikkat et kendine kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin nevro.ilaçların da yan etkisi var tabi.Allah yardımcı olsun canım.göbüşün bebiş dolsun,şişim şişim şişsin inşallah :CüvCüv: ; sonra da evin bebiş kahkahaları dolsunnnnn... :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
nevro hoşgeldinnnnnnnn
hoşgeldin canım. Allah kolaylık versinn.
nevom iyi olda sen gerisini bosver hayatimŞeniz
o kadar sayfayi bugün bitiremezsin sanirimkaydirigubbakcemile3
ehh birazcik kaynattikta
nevrocum hoşgeldin canımŞeniz
kolay gelsin geçmişi okuyacakmışsın
ya bende avatarımı hareketli yapamıyorummmmmm
asilama degil kizlar..yumurtlama takibi..
60 güne yakin uyarici igne yaptim göbekten..
bende pcos vardi,yumoslar hassasti..
20 tane yumos oldu,14 tanesi cöpe gidicek,6 tane 19mm yumosum oldu sükür..
simdi bu büyümeyen 14 tanesi kiste dönüsmeden alinacak..
cünkü pcosta biliyorsunuz catlama olmadan,yumoslar büyümeden kiste dönüsüp kaliyorlar..
iste...cumartesi genel anesteziyle büyümeyenler alinacak..
bu aksamda ilk catlatma ignemi vurucam,doktor düzenli iliski önerdi..
bakalim ne olucak
ilginiz icin sagolun kizlara.s.
butterfly 's', cucu-pete, Fadik, nevrosky, nilos1981, rapunzell_82, Rylai, zeliş82
iyi geceler kızlarrrr
bugün perşembe akşamı dua edelimde allah bize de, sağlıklı sıhatli,eli ayağı düzgün,anasına babasına vatanına milletine hayırlı,inançlı evlatlar versinnn:ecrin_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq:
Herkeslere günaydııınnnnn...... Nevrocan ve Ayse57 bu ayın diğer hamişleri olacak haberiniz olsun. Gecmisi okudum az önce her ikisininde belirtileri aynı ve aynı belirtileri bende yaşamıştım. Bebeler yerleşmişler kazı çalışmaları yapıyorlar.
Cucum son aşamaya gelmişsiniz. Hayırlı olsun bitanem. İnşallah herşey güzel olacak. Şeniz Hadi bakalım siz de iyi çalışın artık. sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile3
butterfly 's', cucu-pete, Fadik, nevrosky, nilos1981, rapunzell_82, Rylai, zeliş82
iyi geceler kızlarrrr
bugün perşembe akşamı dua edelimde allah bize de, sağlıklı sıhatli,eli ayağı düzgün,anasına babasına vatanına milletine hayırlı,inançlı evlatlar versinnn:ecrin_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq:
Ahhaha kaydirigubbakcemile3 Canım bak doğru dedin. Kazı çalışmaları var bence de. Ben diyorum ki eşime ; bunlar şimdi üç kardeş , üç katlı bina çıkıyorlar herhalde. Bazen baya çalışma belirtileri hissediyorum. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yaz nevrom yeni adet 18 nisan
cumartesi günü randevu ladım:1ninca:
4.aşılama son tedavi son şans:ecrin_bebek:
oldu oldu kızlar benim finitooooooooooo
valla bebiş artık canı isterse gelir:dilcikar:
hepinizi çok öptümmmmmmmmmmma.s.
nevrom arkandan geliyorum insallahbekle beni mesmelegimmm:asigim:
ay canim cok heyecanliyim,yaklastim sanirim..
insallah Rabbim hepimiz icin ol demistir...
:Saruboceq:
orta katta tadilat var desene:CüvCüv:
insallah canim benim bugun kasiklarim sanki daha hassas, bakalim, testede az kaldi, bu sefer zaman sanki daha cabuk gecti gibi geldi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?