orta katta tadilat var desene:CüvCüv:
insallah canim benim bugun kasiklarim sanki daha hassas, bakalim, testede az kaldi, bu sefer zaman sanki daha cabuk gecti gibi geldi,
butterfly 's', cucu-pete, Fadik, nevrosky, nilos1981, rapunzell_82, Rylai, zeliş82
iyi geceler kızlarrrr
bugün perşembe akşamı dua edelimde allah bize de, sağlıklı sıhatli,eli ayağı düzgün,anasına babasına vatanına milletine hayırlı,inançlı evlatlar versinnn:ecrin_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın canım...
ahanda nevronun üçüzleri gelmişşşşşşş
yerim ben onları ya ne şekerde bakıyolar allahım ya
orta katta tadilat var desene:CüvCüv:
insallah canim benim bugun kasiklarim sanki daha hassas, bakalim, testede az kaldi, bu sefer zaman sanki daha cabuk gecti gibi geldi,
selam canım selam küsme tamam mı bir yere de gitmee.hoşgeldin iyi ki geldiiinn.biz de de azo varrrr
kızlar günaydın...bu topic bende bütün gün açık ,ara ara gelip okuyorum sizleri ve haberlerinizi...bende fazla bir haber yok.. bugun eşim varikosel emliyatı olacak 4'te...muhtemelen bugün hastanede kalırız..inşallah iyi geçer..ondan sonra beklemeye geçicez..inşallah ameliyat işe yarar...bende muhtemelen yarın regl olurum..
kizlar bu arada esim dun merkezi aramisti ordaki ilgili kisi siz neden aramadiniz hapa basladinizmi falan dedi yani tup bebek tedavisi icin esimde hayir dedi hemen baslayin basliyoz falan demis
esimde apar topar hemen gidip ilaci aldi bende aksam basladim birinciye
sonra bugunde tlf ettirdim tekrar kafam karisti cok erken degilmi diye
esimde aradi sabah yok devam edin dedi o arada ordan drum geciyormus sordu
dr da hayir biraz daha beklesin demis
kafam karisti gitti sevinsem uzulsemmi sastim kaldim dun basladim bugun geri bitti yani benim tedavi
ne kadar hizliyim demi
Temel birgün sokakta oynarken oradan bir hamile kadın geçince dayanamayıp sormış:nesrinim sustun canimcimmm
hadi patlat bi fikrada nesemiz yerine gelsinnndelikafadulden
kıslar meraba nasılsınız.nevro canım senden ne haber bebişler nasıl.
Gunaydin Canlar kaydirigubbakcemile5Gununuz Aydin olsunn...rabbim dualarinizi kabul etsinn :Saruboceq:.. baya bosladimklava: burayi biraz okuyayim gecmisi:1rolleyes:
Adet oldum ve gebelik testinde hala silik de olsa hala seçilebilen ikinci çizgim var...Az evvel tekrarladım testi...Ne zaman gidecek vücudumdan bu beta hcg hormonu bilmem...:bbo:
Daha önce 2. çizgi görmek için çıldırırdım..Şimdi madem hamile değilim madem tekrar tedaviye başlamak için bu hormonun vücudumdan atılması lazım..Gitse de vücudumdan rahar rahat adetimi görsem..:bbo::1no2: Saçmalıyorum galiba...kafamçokkarıştı:mymeka::sm_confused:
Adet oldum ve gebelik testinde hala silik de olsa hala seçilebilen ikinci çizgim var...Az evvel tekrarladım testi...Ne zaman gidecek vücudumdan bu beta hcg hormonu bilmem...:bbo:
Daha önce 2. çizgi görmek için çıldırırdım..Şimdi madem hamile değilim madem tekrar tedaviye başlamak için bu hormonun vücudumdan atılması lazım..Gitse de vücudumdan rahar rahat adetimi görsem..:bbo::1no2: Saçmalıyorum galiba...kafamçokkarıştı:mymeka::sm_confused:
Temel birgün sokakta oynarken oradan bir hamile kadın geçince dayanamayıp sormış:
Temel:
Teyze karnındaki ne? demiş.
Kadın:
O benim canım oğlum. demiş.
Temel:
Onu seviyor musun? demiş.
Kadın:
Tabikide onu çok seviyorum.demiş.
Temel:
Peki niye onu yedin?
kızlar birkaçtane tedavide olan arkadaşlarımız vardı listede görmüşsünüzdür karamelli nescafe ,znhcrr,fatoş81 malesef onların bebişleri tutmamış...
ayşe canım nevroyla sizin hamile haberinizde ortalık yıkılacak.her zaman halay çekiyorduk bu defa kolbastı oynayacağız..delikafadulden
aysemmm nasilsinnn???
hadi bitanem,nevroyla sen bi acilis yapin,bu ay bombalari patlatin,arkanizdan gelios gümbür gümbür insallah
bu aylarda gercekten bu topik cosacak kizlar insallahhhh:Saruboceq::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?