Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
orta katta tadilat var desene:CüvCüv:
insallah canim benim bugun kasiklarim sanki daha hassas, bakalim, testede az kaldi, bu sefer zaman sanki daha cabuk gecti gibi geldi,

ayşe canım nevroyla sizin hamile haberinizde ortalık yıkılacak.her zaman halay çekiyorduk bu defa kolbastı oynayacağız..delikafadulden

her gün, her gece, aklıma her gelişinde dua ediyorum,
hemde hepimiz için..
Allah dualarımızı kabul etsin, bebişlerimize kavuşalım :Saruboceq:

günaydın canım...

ahanda nevronun üçüzleri gelmişşşşşşş

yerim ben onları ya ne şekerde bakıyolar allahım ya

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 casperimmm sen çok yaşa emiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

orta katta tadilat var desene:CüvCüv:
insallah canim benim bugun kasiklarim sanki daha hassas, bakalim, testede az kaldi, bu sefer zaman sanki daha cabuk gecti gibi geldi,

aysemmm nasilsinnn???
hadi bitanem,nevroyla sen bi acilis yapin,bu ay bombalari patlatin,arkanizdan gelios gümbür gümbür insallah
bu aylarda gercekten bu topik cosacak kizlar insallahhhh:Saruboceq::lepi:

selam canım selam küsme tamam mı bir yere de gitmee.hoşgeldin iyi ki geldiiinn.biz de de azo varrrr

hoşbulduk canım sağol küsmem küsmem merak etme istesemde bi yerlere gidemem zaten sabahlara kadar uyku tutmuyo napılırki sabahın beşine kadar en iyisi kendim gibi olanlarla sohbet etmek dimi canım

Canım inşallah ameliyat başarılı ve sorunsuz geçmiştir. Allah acil şifalar versin. :Saruboceq:

Canım hayırlısı ne zaman ise o zaman başlatacak Rabbim. İlginç olmuş baya. Biraz daha bekleyeceğiz bakalım. Allah hayırlı yapsın sonunu inşallahhhhhhhhh. :CüvCüv: :Saruboceq: :ecrin_bebek:

Adet oldum ve gebelik testinde hala silik de olsa hala seçilebilen ikinci çizgim var...Az evvel tekrarladım testi...Ne zaman gidecek vücudumdan bu beta hcg hormonu bilmem...:bbo:

Daha önce 2. çizgi görmek için çıldırırdım..Şimdi madem hamile değilim madem tekrar tedaviye başlamak için bu hormonun vücudumdan atılması lazım..Gitse de vücudumdan rahar rahat adetimi görsem..:bbo::1no2: Saçmalıyorum galiba...kafamçokkarıştı:mymeka::sm_confused:

Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et.zamanında sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...

nesrinim sustun canimcimmm
hadi patlat bi fikrada nesemiz yerine gelsinnndelikafadulden
Temel birgün sokakta oynarken oradan bir hamile kadın geçince dayanamayıp sormış:
Temel:
Teyze karnındaki ne? demiş.
Kadın:
O benim canım oğlum. demiş.
Temel:
Onu seviyor musun? demiş.
Kadın:
Tabikide onu çok seviyorum.demiş.
Temel:
Peki niye onu yedin?

kıslar meraba nasılsınız.nevro canım senden ne haber bebişler nasıl.

Canımm çok şükür iyiyim. Ara ara halsizlik ve şişkinlik oluyor. Ama ben hepsini seviyorumm. Çok şükür bugünümüze. Bebişler de iyidir Allahın izniyle inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:

Sen nasılsın bitanem? :1hug: :asigim:

Gunaydin Canlar kaydirigubbakcemile5Gununuz Aydin olsunn...rabbim dualarinizi kabul etsinn :Saruboceq:.. baya bosladimklava: burayi biraz okuyayim gecmisi:1rolleyes:

Afedersin ama hangi geçmişi okuyacaksın Beyzacımmm. Sen uğramayalı 12643 mesaj birikmiştir. :roflol: :roflol: :roflol: Şaka şaka , öpüyorum seni. Şeniz

Canım adet olman çok güzel bir haberrrr. :teytey: :teytey: :teytey: O HCG hormonu da gidecektir elbet. En azından adet oldun canım. Bu önemli bir adımdı. Şükürler olsunn. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

:çok üzgünüm:sana yandigim kadar hic icim yanmamisti bu kadar...
bitanem benim,güzel yürekli arkadasim,hersey yoluna girecek insallah:teselli:
yasadiklarin hicte kolay degil biliyorum...vücudun elbette atlatacak bunlarin hepsini...
sende cok güclü bir insansin,herseyi geride birakacaksin inaniyorum ben sana:1hug:
farkettigim kadariyla sürekli aklinda neden böyle,neden söyle,neden olmuyor sorulari geciyor..kolay degil biliyorum ama keske biraz daha rahat birakabilsen vücudunu..
dualarimdasin canim benim...Rabbim gönlüne huzur ve ferahlik,bedenine saglik ve sihhat versin insallah:Saruboceq:

:lepi::lepi::roflol::roflol:
helal sana nesrinim benimma.s.

zor da olsa geçicek bugünler.3 ay sonra tedaviye başlıycam.ogün dr agittim.acılarım tazelendi.çok kötüyüm iki gündür.yine uyku problemim başladı.unutulmuyor.ancak bebeğimizi kucağımıza alınca rahatlıycaz galiba.....

hoşbulduk arkadaşlar tam olarak hangi bilgileri vercem bilmiyorum ama yaşadığımız onca şeyden aklımda kalanları sıralayım 2002 ilk test azosperm 2002 varikosel ameliyat2005 tüp bebek tedavi başlangıcı bu arada arasıra canlı sperm çıkışı oldu onun harici sıfırdı 2006 ekim ramazan bayramı tese ameliyat sonrası ilk tarnsfer bayram bayram:)) negatif 2007 eylül ikinci tese nadir sperm 5 hücreli tek embriyo oda yarıyolda bıraktı bizi malesef tedavi iptal transfer olamadı malesef 3. deneme inşallah ramazandan sonra sanırım ekim oluyo umarım yeterlidir neyse canım eksik varsa tamamlarız yani sabbaha gader burdayım nasılsa vakit çoooooooooook...........

kızlar birkaçtane tedavide olan arkadaşlarımız vardı listede görmüşsünüzdür karamelli nescafe ,znhcrr,fatoş81 malesef onların bebişleri tutmamış...

Canım sağol , haber gelmemişti iki arkadaşımızdan. a.s. fatoşu biliyordum bende. :çok üzgünüm:Allah haklarında hayırlısını nasip etsin. :Saruboceq: Üzüldük arkadaşlarımızın adına. :çok üzgünüm:

ayşe canım nevroyla sizin hamile haberinizde ortalık yıkılacak.her zaman halay çekiyorduk bu defa kolbastı oynayacağız..delikafadulden

oynayalim usaklar oynayalim usaklar trabzon kolbastisi....:dance:
halay horon, kolbasti çiftetelli roman ne istersen yeterki olsunda

aysemmm nasilsinnn???
hadi bitanem,nevroyla sen bi acilis yapin,bu ay bombalari patlatin,arkanizdan gelios gümbür gümbür insallah
bu aylarda gercekten bu topik cosacak kizlar insallahhhh:Saruboceq::lepi:

insallah canim hiç merak etme ben bi hamile kalayim, ayaklarimi kaldirmadan yuruyecem hep suruyecemki arkamdan bol bol gelen olsunkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…