kız emine badem çıkın ortaya bakim yoklama var burda
Günaydın herkese...:1hug:
Nevrocum beni hala hamile diye düşünüyor galiba listeye eklememiş...Ama ben dün adet oldummmmmmm kaydirigubbakcemile3
kızlar ateş ölcerle insan hamile kalıp kalmadığını anlıyormuş peki normel vucüt derecesi kaç olcak ve derece düşerse mi yada cıkarsamı hamile kalma şansı var bilgi verin çıkıcam kızlar
1 gün ölçmeyle anlayamazsın.
adetinin başladığı gün ölçmeye başlıycaksın.
eğer adet olman gereken günde ateşin yükselirse hamile olabilirsin.
senin günün mü geçti?kaç gün geçti?
Günaydın herkese...:1hug:
Nevrocum beni hala hamile diye düşünüyor galiba listeye eklememiş...Ama ben dün adet oldummmmmmm kaydirigubbakcemile3
kızlar sorduğum şu soruya cvp versenizde çıksam ya kızlar koçişim yatıyor kahvaltı götürecem ona canlarım merak ettim yawww
kızlar sorduğum şu soruya cvp versenizde çıksam ya kızlar koçişim yatıyor kahvaltı götürecem ona canlarım merak ettim yawww
canım günüm gecmedi de dün komşum söledi bende merak ettim fazla acıklamadı bende size sorayım dedim adet olunca mı ölcüceksin yada adet tarihinin geldiği gün mü
adetten diyceğime afetten demişim kırk yıllık adet oldumu size afeet :roflol: :roflol: bundan böle afetiniz geldimi die sorucam :roflol:
adetten diyceğime afetten demişim kırk yıllık adet oldumu size afeet :roflol: :roflol: bundan böle afetiniz geldimi die sorucam :roflol:
tatlım sevcanın dediği gibi afetten başlaman gerek ateşinin yükseldiği zaman yumurtlama zamanı oluyo ama gebelik nası anlaşılır bilmiyorum :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?