Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın kızlar....kaydirigubbakcemile2

Hepinizin Cuması mübarek olsun.:Saruboceq:
Bugün okuduğunuz bütün dualar kabul olsun.:Saruboceq:

kızlar ateş ölcerle insan hamile kalıp kalmadığını anlıyormuş peki normel vucüt derecesi kaç olcak ve derece düşerse mi yada cıkarsamı hamile kalma şansı var bilgi verin çıkıcam kızlar

Günaydın herkese...:1hug:

Nevrocum beni hala hamile diye düşünüyor galiba listeye eklememiş...Ama ben dün adet oldummmmmmm kaydirigubbakcemile3

badem adet olmana çok sevindim.kaydirigubbakcemile2
zaten dört gözle yollarını bekliyodun kırmızıların.
sonunda geldi Şükür.:Saruboceq:

hadi kızlar bu sefer kaçtım
ben öpüyorum hepiniziŞeniz

kızlar ateş ölcerle insan hamile kalıp kalmadığını anlıyormuş peki normel vucüt derecesi kaç olcak ve derece düşerse mi yada cıkarsamı hamile kalma şansı var bilgi verin çıkıcam kızlar

1 gün ölçmeyle anlayamazsın.
adetinin başladığı gün ölçmeye başlıycaksın.
eğer adet olman gereken günde ateşin yükselirse hamile olabilirsin.
senin günün mü geçti?kaç gün geçti?

kızlar sorduğum şu soruya cvp versenizde çıksam ya kızlar koçişim yatıyor kahvaltı götürecem ona canlarım merak ettim yawww

canım günüm gecmedi de dün komşum söledi bende merak ettim fazla acıklamadı bende size sorayım dedim adet olunca mı ölcüceksin yada adet tarihinin geldiği gün mü

kızlar sorduğum şu soruya cvp versenizde çıksam ya kızlar koçişim yatıyor kahvaltı götürecem ona canlarım merak ettim yawww

tatlım sevcanın dediği gibi afetten başlaman gerek ateşinin yükseldiği zaman yumurtlama zamanı oluyo ama gebelik nası anlaşılır bilmiyorum :sm_confused:

Günaydın kıslara.s.
herkese hayırlı cumalar Allah bu mubarek günün hatrına hepimizin dualarını kabul eder inşallah:1hug:

adetten diyceğime afetten demişim kırk yıllık adet oldumu size afeet :roflol: :roflol: bundan böle afetiniz geldimi die sorucam :roflol:

peki canım ogün diyelim ben bunu yaptım vucut aynı ısıda kaldı o zaman ne oluyo sevcan

geyik topiği ile burası arasında mekik dokuyacaz. sizi iyi gözetlemem lazım neredesiniz diye. bir casperr sizi gözetliyecek haberiniz olsun zaten görünmüyorumda.:roflol:

canım günüm gecmedi de dün komşum söledi bende merak ettim fazla acıklamadı bende size sorayım dedim adet olunca mı ölcüceksin yada adet tarihinin geldiği gün mü

adet olduğun gün başla.
her sabah yataktan çıkmadan, dil altından ölç.
sonra bunu bi yere yaz.
1 ay ölç bu şekilde.
adet olman gereken günde ateşin yükselmeye başlarsa hamile olma ihtimalin yüksek.
ama ateşin düşmeye başlarsa adet olcaksın demek.

tatlım sevcanın dediği gibi afetten başlaman gerek ateşinin yükseldiği zaman yumurtlama zamanı oluyo ama gebelik nası anlaşılır bilmiyorum :sm_confused:

canım demek istediği şu benim adet tarihim 26sında ya ogün sabah mı ölçüçem diyelim o gün olmadım ertesi sabah mı onu anlayamadım da kızmayın he kızlar soruyorum diye bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…