Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm nası oldun a.s.

badem adet olmana çok sevindim.kaydirigubbakcemile2
zaten dört gözle yollarını bekliyodun kırmızıların.
sonunda geldi Şükür.:Saruboceq:

canım 4 gözle bekliyodun sonunda adet olmuşsun. baya rahatsızlanmışsın şimdi nasıl oldun canıma.s.

Hayırlı cumalar arkadaşlar...Kasıklarıma kramp giriyor .Novaljin tablet aldım akşam yatmadan iyi geldi o..Bir de sabah kalkınca aldım..Şimdi daha az hissediyorum ağrıyı...2 tane aldım...500+500 yani 1000 mg...Daha azı beni kesmiyor...Ama çok garip bir adet dönemi yaşıyorum..Şakır şakır akan bir kan yok...Ped temiz ama o bölgeyi parmağımla kontrol ettiğimde kan var...:sm_confused: Normalde adet olduğumda rahim bölgesine sancı girerdi..Şimdi kasıklarda kramp var...fisfisfisYarın eşimle 1 günlüğüne kaplıcaya gitmeyi düşünüyoruz değişiklik olsun diye..Tabi ben adetliyken havuzuna giremicem...Artık otel odasının duşuna girerim...:lepi:

tama tama şimdi anladım canım sağol şimdi dank etti kafama

son kez birşey sorcam cıkıyorum kızlar beni normal vucüd ısısı kaç derece olmadı 36_37 mı

git canım git. çokda iyi geliyo vücudunda rahatlar gevşer sende rahatlarsın canım.

ooo kızlar maaşallah bu site baya canlı varmı cidden bi liste varsa benide ekleyin 8 yıllık evliyim azosperm hamiş kalamıyorum malesef selam
hoşgeldin canım a.s.
amann be canım sen yeterki hamiş ol sonrasını boşver biz sana ozaman tölerans gösteririzŞeniz

hadi kızlar bu sefer kaçtım
ben öpüyorum hepiniziŞeniz
aminnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
son kez birşey sorcam cıkıyorum kızlar beni normal vucüd ısısı kaç derece olmadı 36_37 mı
36,5 olması lazım en ideal benim bildiğim fisfisfis

canım demek istediği şu benim adet tarihim 26sında ya ogün sabah mı ölçüçem diyelim o gün olmadım ertesi sabah mı onu anlayamadım da kızmayın he kızlar soruyorum diye bana

sen 26 sında mı adet olucaksın?
daha 7 gün var.
sen yarın sabah uyandığın gibi yataktan hiç kalkmadan ateşini dil altından ölç.
1 hafta ölç bu şekilde.
bunları yaz bi kağıda.
26'sında 27'sinde ateşin yükselirse hamile olabilirsin.
ama 25'inde 26'sında ateşin düşerse adet olabilirsin.

hayırlı cumalar canım
kaplıca sıcak su bizler için iyi bildiğim kadarıyla ama erkekler için malesef değilmiş
bende gitmek isterdim kaplıcaya benimde ihtiyacım var
aslında keşke bi dr a mı görünseydin canım sen bugün fisfisfis

geyik topiğini Nevronun neden açtığını anladım.CADIARZU
hep tülinin yüzünden.:mymeka:
kediciklerin fantazilerini yazdı buraya.:jeyyar:
zavallıcıkların resimlerini çekti çekti koydu.:jeyyar:
çok yer kapladı diye.:dilcikar:

Hayırlı cumalar herkese
umarım herkesss iyidir
Badem değişiklik olur senin içinde gitmen benimde adetlerim değişmişti hatta çok az görüyordum 2 veya 3 günde kesiliyodum cnm eskisi gibi değildi hamile kalmadan 2 ay önce biraz düzlmişti daha fazla geliyordu

Nesrin bugün gelemedim çünkü beni z.kamilden geri getirecek kimse yok otobüslerlede dönemem çok uzak paldır küldür yani kusura bakma olurmu

günaydin kizlar....diger topigimize gelmio musunuz???
kizlar gece catlatma ignemi vurdum ama hemen sonrasinda iliski olacak diye bisey yok demi??doktor ertesi aksam dedi ama eminde olamadimfisfisfis

günaydin kizlar....diger topigimize gelmio musunuz???
kizlar gece catlatma ignemi vurdum ama hemen sonrasinda iliski olacak diye bisey yok demi??doktor ertesi aksam dedi ama eminde olamadimfisfisfis

cnm aşılamada iğneden 36 saat sonra işlem yapılıyo buda öyledir heralde

Tamam canım özlemi gönderiyorum o zaman kız geç kalmasın işe...
bu arada ben de telefonu evde unutmuştum acaba beni mi arıyor buralarda die düşünüyordum iyi oldu yaniiikaydirigubbakcemile3

cnm aşılamada iğneden 36 saat sonra işlem yapılıyo buda öyledir heralde

hmm...bana bu gece iliskiyi önerdigine göre 24 saat icinde catliyor demektir..ama operasyon saatim tam 32-33 saati buluyor...
cok garip ama ameliyattan geceside iliskiyi önerdi:uhm:acimaz mi yahuu

hmm...bana bu gece iliskiyi önerdigine göre 24 saat icinde catliyor demektir..ama operasyon saatim tam 32-33 saati buluyor...
cok garip ama ameliyattan geceside iliskiyi önerdi:uhm:acimaz mi yahuu

canım benim çok geçmiş olsun geldin mi doktordan... operasyon saatti 32-33 saati buluyor demişsin de ben pek anlamadım?:asigim:CADIARZU

Eşim hafta içi varikosel ameliyatı olucak zaten...Bir değişiklik olsun dedim..Kürtajdan 1 hafta sonrasında ne öncesi yaaa yanlış yazmışım... spermlerini dondurtmuştu ...

YAĞMURCN canım evet baya azalmış gibi şu an ama benim asıl 3. gün yoğun gelir...Bakalım beklicem..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…