canlar microenjeksiyonda en sağlıklı spermleri seçiyorlar değil mi?
bi yere morfoloji bozukluğu sorunu sebebiyle ya gebelik oluşmadığı ya da düştüğünü yazmışlar
micro için geçerli diildir dimi
selam kızlar ben geldim nasılsınız..fadik sevcan sevgidolu hayırlı günler..
amin canıma.s.çok sağol fadikcim bunlar daha haber özetleri:)) daha neler neleeeer var bi bilsen ama önemli olan bundan sonrası olan olmş artık ne yapalım bundan sonra hakkımızda hayırlısı bakalım ümidimizi kaybetmemek için uğraşıyoruz allah hepimize kolaylık versin anne olamamak bu dünyada yaşanabilecek en kötü şeylerden birisi ama beterin beteri var deyip üzülmemeye gayret etmem lazım ben üf dediğimde iki kat yıkılan eşim var onun üzülmemesi için sağlam durmam lazım canım allah hepimizin şifasını versin evlerimizi bebişlerle doldursun inşallah........
rabbim bebişini sağlıcakla ona bağışlasın....arkadaşlar size yemin ederim şu an arkadaşımın doğum haberini aldım riskli gebe hastanedeydi zaten erken 7 aylık allahım inşallah bebişide kandide iyidir neyse ben kaçtım kızlar ii geceler
günaydin kizlar....diger topigimize gelmio musunuz???
kizlar gece catlatma ignemi vurdum ama hemen sonrasinda iliski olacak diye bisey yok demi??doktor ertesi aksam dedi ama eminde olamadimfisfisfis
canım benim bildiğimde iğne vurulduktan 34-36 saat sonra aşılma yapılıyor...aşılama o saatte yapıdığına göre ilişkide o saatlere yakın bir zamanda olması lazım...hmm...bana bu gece iliskiyi önerdigine göre 24 saat icinde catliyor demektir..ama operasyon saatim tam 32-33 saati buluyor...
cok garip ama ameliyattan geceside iliskiyi önerdi:uhm:acimaz mi yahuu
canım benim bildiğimde bu normal yol için geçerli...canlar microenjeksiyonda en sağlıklı spermleri seçiyorlar değil mi?
bi yere morfoloji bozukluğu sorunu sebebiyle ya gebelik oluşmadığı ya da düştüğünü yazmışlar
micro için geçerli diildir dimi
geyik topiğini Nevronun neden açtığını anladım.CADIARZU
hep tülinin yüzünden.:mymeka:
kediciklerin fantazilerini yazdı buraya.:jeyyar:
zavallıcıkların resimlerini çekti çekti koydu.:jeyyar:
çok yer kapladı diye.:dilcikar:
Mikroda sağlıklı spermleri seçiyorlar canım...Ama yumurtanın kalitesi de önemli....Benimle birlikte 22-23 yaşlarında bir kız daha vardı..8 yumurta alınmış ama hiç biri döllenmemişti..Yumurtaları kalitesiz çıkmış...:çok üzgünüm:
saol canım bana da mantıklı gelmedi ama sorarken BADEM kesin bişiler yazar diye düşünmüştüm zaten
zamnala alışırlar canım...bende bunlar nereye kayboldu diyorum buraya kaçmışlar meğer topik topik sizimi arıycaz biz bakimklava: klava:
canım hoşgeldina..skızlar slm bende geldim aranıza nasılsınız
selam kızlar ben geldim nasılsınız..fadik sevcan sevgidolu hayırlı günler..
süper fıkraMidesi ağrıyan Temel, doktora gider. Tanıdık olan doktor, Temel ile biraz dalga geçmek için, kısa bir muayeneden sonra hemen teşhisi koyar:
- Temel, sen hamilesin.
Temel, kendi kendine söylenir:
- Ne? Yaktın beni Fadime, sana kaç kere "Sevişirken üste çıkma" demiştim:roflol::roflol::roflol:
canım yeni topik çok iyi olmuş kendine ve 3 meleğine iyi bak çok yorulma tatlımmCanlarım iyi gecelerrr. :1hug: :asigim: Ben bugün gelemedim. Halsizlik ve şişkinlik vardı. Şimdi geçmişi okumak için geldim. Merak eden arkadaşlarım olmuş. Allah razı olsun. İyiyim çok şükür. Olacak böyle şeyler , alışmak lazımm. :dance: Öpüyorum kocaman ve hemen geçmişe gidiyorumm. Şeniz
Temel sinirli bir sekilde doktorunu arar ve :
- Ula doktor bu verdigin bebek yuzunden bir senedir agiz tadiynan sigara
icemiyyrum.
- Hayrola Temel ne oldu?
- Ula verdigin bu tup bebek zirt pirt gaz kaciriyy...
nesrin çok güzeldi ellerine sağlık canım..Temel birgün sokakta oynarken oradan bir hamile kadın geçince dayanamayıp sormış:
Temel:
Teyze karnındaki ne? demiş.
Kadın:
O benim canım oğlum. demiş.
Temel:
Onu seviyor musun? demiş.
Kadın:
Tabikide onu çok seviyorum.demiş.
Temel:
Peki niye onu yedin?
hoşgeldin canım
süper fıkra
nesrin çok güzeldi ellerine sağlık canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?