Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydıın kızlarrrrhihoyyythihoyyyt
herkese hayırlı cumalarr
rabbim gönlünüzdekini versinnnn
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canlar microenjeksiyonda en sağlıklı spermleri seçiyorlar değil mi?
bi yere morfoloji bozukluğu sorunu sebebiyle ya gebelik oluşmadığı ya da düştüğünü yazmışlar
micro için geçerli diildir dimi

bende bunlar nereye kayboldu diyorum buraya kaçmışlar meğer topik topik sizimi arıycaz biz bakim klava: klava:

Mikroda sağlıklı spermleri seçiyorlar canım...Ama yumurtanın kalitesi de önemli....Benimle birlikte 22-23 yaşlarında bir kız daha vardı..8 yumurta alınmış ama hiç biri döllenmemişti..Yumurtaları kalitesiz çıkmış...:çok üzgünüm:

amin canıma.s.
zamanla daha konuşacak çok şey olur canım...
yeni topiğimizin yerinide öğrendin değilmi....burda kimse olmadığı zaman oraya gelirsin...
ordada dertleşilir....

arkadaşlar size yemin ederim şu an arkadaşımın doğum haberini aldım riskli gebe hastanedeydi zaten erken 7 aylık allahım inşallah bebişide kandide iyidir neyse ben kaçtım kızlar ii geceler
rabbim bebişini sağlıcakla ona bağışlasın....

günaydin kizlar....diger topigimize gelmio musunuz???
kizlar gece catlatma ignemi vurdum ama hemen sonrasinda iliski olacak diye bisey yok demi??doktor ertesi aksam dedi ama eminde olamadimfisfisfis

hmm...bana bu gece iliskiyi önerdigine göre 24 saat icinde catliyor demektir..ama operasyon saatim tam 32-33 saati buluyor...
cok garip ama ameliyattan geceside iliskiyi önerdi:uhm:acimaz mi yahuu
canım benim bildiğimde iğne vurulduktan 34-36 saat sonra aşılma yapılıyor...aşılama o saatte yapıdığına göre ilişkide o saatlere yakın bir zamanda olması lazım...

canım benim bildiğimde bu normal yol için geçerli...

yok canım sadece kedicikler sebep olmadı buna....
aslında bu topikte günaydın hayırlı geceler mesajları bile yasak:çok üzgünüm:
ne yazıkki kurallar böye....
ben diyorumki bundan sonra hep diğer topikte konuşalım...günaydınlarımızı bile oraya yazalım...buraya yazılan önemli olylarıda tabiki okuruz...ona gereken cevabıda yazarız...ama sohbete diğer yerde devam edelim...
mesala diyelim benim bir sorunum var buraya yazdım ama kimseler yok....aynı mesajı gidip diğer topiğede yazarım o zamnda bana yardımcı olurlar....yani demek istediğim orası biizm için sadece geyik olmayacak...dertlerimizi sorunlarımızıda paylaşacağız...
ben en çok bunu nevro için istiyorum....
çünkü biliyorsunuz nevronun bu mesajları sonradan hep silmesi gerekiyor:çok üzgünüm:düşünsenize birgün topiğe girmesek geçmişi okumada ne kadar zorlanıyoruz...ya nevronun bu mesajları tek tek sildiğini düşünsenize:çok üzgünüm:
canlarım ilkin zor olur ama zamanla alışırız...yeni gelen arkadaşlarada diğer topiğin adresini veriririz....ara ara gelipbu topiğedende gelişmeleri öğreniriz

sohbet için bu topiğe buyrun canlar...

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...in-geyik-topigi-mesaj5815461.html#post5815461

merhabalar ben geldima.s.,, herkese hayırlı cumalara diliyorum,,cumamız mübarek olsun inş..

saol canım bana da mantıklı gelmedi ama sorarken BADEM kesin bişiler yazar diye düşünmüştüm zaten

süper fıkra

canım yeni topik çok iyi olmuş kendine ve 3 meleğine iyi bak çok yorulma tatlımm

Temel sinirli bir sekilde doktorunu arar ve :
- Ula doktor bu verdigin bebek yuzunden bir senedir agiz tadiynan sigara
icemiyyrum.
- Hayrola Temel ne oldu?
- Ula verdigin bu tup bebek zirt pirt gaz kaciriyy...

nesrin çok güzeldi ellerine sağlık canım..

hoşgeldin canım

hoşbulduk canım sen tüp bebekte yazdığım arkadaşsın sanırım nasılsın..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…