merhaba arkadslar...
tesaduf olacak bademle ama bende yazayım...
bızde hafta sonu kaplıcalara gıdecez...
pekı ben hala hastalanmadım sızce zararı olumu...
Hastalanmadıysan zararı olmaz diye biliyorum canım..Ben de zaten havuzuna girmeyeceğim..Sadece otel odasında bir duş alırım belki...hani topluca havuza giriliyor ya ondan adeti olan hanımların girmesini istemiyorlardır..ortalık kan gölü olmasın diye...kaydirigubbakcemile3
nerroskyyy listede adımı göremediiimmmmmsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
gözünden kaçtı galiba....bi ara eklersen sevinirim
canımcımm nevro suan bılıyosun durumunu...kesın gozunden kacmıstır...aam notlarını alır..senıde lıstemıze ekler..bu arada hosgeldına.s.
hepinize günaydın arkadaşlar gece yazmıştım arkadaşım erken doğum yaptı diye 1600 gram yenidoğanbakım ünitesine almışlar oksijen veriyolarmış ciğerlerine 15 gün kritikmiş allah bebişini sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin güne kötü başladım anlıycanız biz yedi yıldır aynı sıkıntıları paylaşıyoruz arkadaşımla arkadaşımdan öte kardeşim gibi severim hep kötü günlerimizde birbirimizin yanında oluruz ama malesef şuan yanında olamıyorum çünkü geçen ay doktor burda yoğun bakım yok erken olursa yaşatamayız diyle ankaraya gönderdi inşallah hayırlı haberler alırım
1000 gr a kadar olan bebekleri yaşatıyorlar diye biliyorum..Keşke ciğer geliştirici iğne yapsalarmış..O zaman küveze gerek kalmıyor diye biliyorum..Eğer enfeksiyon falan kapmazsa ,sağlığı çabuk yerine gelir kuzucuğun inşallah...:Saruboceq:
hayırlı cumalar sekerler kac gundur grıpten ve bogaz agrısından ölüyorum yaa ama bugun bıraz daha ıyıyım topıkten uzak kaldım bu aralar neler olup bıttıgını bılen arkadaslar kısaca yazabılırmı acaba.nevronun durumu ne sonuc bellı oldumu?yenı gelen arkadaslar sızlerde hosgeldınız.
canlar ikinize de çok çok geçmiş:çok üzgünüm: rabbim en kısa zamanda sağlıcakla bebişlerinizin gelemsini nasip etsin....
canım çok geçmiş olsun...hemen telaş yapma önemli birşey değildir inşallah...
canım pek gözükmüyor...profile ekleseydin bakardık talı yağenimize:asigim:
hoşgeldin canımŞeniz seni burda görmek çok güzelŞeniz
ahhh ahhh nerde biizmki kurtlar vadisini izlerekn bile uyukladıyatağını açayımda yatsın bari
kız sen ne uyanıksın sana da kızalımda hamiş olsın diye yapıyon deyilmi:jeyyar:
ah bal seninki güzel bir dayakklava: klava:
canım hoşgeldin...evet listemiz var burdan bakabilirsin...
nevro gelince senide ekler...ama kendin hakkında bilgi vermelisin....
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...ayan-bayanlarin-listesi-5325.html#post5754883
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________
nevrocum hoşgeldin canımŞeniz
kolay gelsin geçmişi okuyacakmışsın
Günaydın herkese...:1hug:
Nevrocum beni hala hamile diye düşünüyor galiba listeye eklememiş...Ama ben dün adet oldummmmmmm kaydirigubbakcemile3
Cnm.İleri hareketlilik, morf. bunlarda sorunlar vardı. Şimdi biraz daha iyi .Normale dönmedi ama. İki kat artış var. Ameliyat olduğuna çok pişman olduk. İlaçlarla daha da çabuk sonuç alınabiliyor. Ankara da hs klinik diye bir yere gittim. Çok ilgilendiler. Gelecek ay yaptıracam inşallah.harzem nasıl ve nerden alabilirin nasıl kullanılacak bana yardımcı ol
sizin ordamı yetişiyo
canım o stres ne yazıkki var
sizin tam problem neydi
ne yazıkki bizimde 6 ay olmasına rağmen ufacıkta olsa düzelme olmadı
inşallah ilaçlar yarar hangi merkeze gittiniz
çok soru sordum mu ne
geyik topiğini Nevronun neden açtığını anladım.CADIARZU
hep tülinin yüzünden.:mymeka:
kediciklerin fantazilerini yazdı buraya.:jeyyar:
zavallıcıkların resimlerini çekti çekti koydu.:jeyyar:
çok yer kapladı diye.:dilcikar:
yok canım sadece kedicikler sebep olmadı buna....
aslında bu topikte günaydın hayırlı geceler mesajları bile yasak:çok üzgünüm:
ne yazıkki kurallar böye....
ben diyorumki bundan sonra hep diğer topikte konuşalım...günaydınlarımızı bile oraya yazalım...buraya yazılan önemli olylarıda tabiki okuruz...ona gereken cevabıda yazarız...ama sohbete diğer yerde devam edelim...
mesala diyelim benim bir sorunum var buraya yazdım ama kimseler yok....aynı mesajı gidip diğer topiğede yazarım o zamnda bana yardımcı olurlar....yani demek istediğim orası biizm için sadece geyik olmayacak...dertlerimizi sorunlarımızıda paylaşacağız...
ben en çok bunu nevro için istiyorum....
çünkü biliyorsunuz nevronun bu mesajları sonradan hep silmesi gerekiyor:çok üzgünüm:düşünsenize birgün topiğe girmesek geçmişi okumada ne kadar zorlanıyoruz...ya nevronun bu mesajları tek tek sildiğini düşünsenize:çok üzgünüm:
canlarım ilkin zor olur ama zamanla alışırız...yeni gelen arkadaşlarada diğer topiğin adresini veriririz....ara ara gelipbu topiğedende gelişmeleri öğreniriz
sohbet için bu topiğe buyrun canlar...
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...in-geyik-topigi-mesaj5815461.html#post5815461
canım yeni topik çok iyi olmuş kendine ve 3 meleğine iyi bak çok yorulma tatlımma.s.
nerroskyyy listede adımı göremediiimmmmmsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
gözünden kaçtı galiba....bi ara eklersen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?