Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadslar...
tesaduf olacak bademle ama bende yazayım...
bızde hafta sonu kaplıcalara gıdecez...
pekı ben hala hastalanmadım sızce zararı olumu...

merhaba arkadslar...
tesaduf olacak bademle ama bende yazayım...
bızde hafta sonu kaplıcalara gıdecez...
pekı ben hala hastalanmadım sızce zararı olumu...

Hastalanmadıysan zararı olmaz diye biliyorum canım..Ben de zaten havuzuna girmeyeceğim..Sadece otel odasında bir duş alırım belki...hani topluca havuza giriliyor ya ondan adeti olan hanımların girmesini istemiyorlardır..ortalık kan gölü olmasın diye...kaydirigubbakcemile3

sıcak su damarları rahatlattıgı ıcın acaba dedım mıkropf felan kaparmııyım...
gercı sakınan goze cop batarmısdelikafaduldendelikafadulden
ped degılde baska bısey var .
suan adını unuttum bak sımdı..tatıldeyken kullanıyorum ben..hıcde bısey olmuyor...
ama yınede gırme nolur nolmaz ortalıgı kan golunu cevırme...
sıfalı sudan belkı sıfa kaparım bende hastalanırım

canımcımm nevro suan bılıyosun durumunu...kesın gozunden kacmıstır...aam notlarını alır..senıde lıstemıze ekler..bu arada hosgeldına.s.

sağol canım hoşbulduma.s.a.s.

durumunu biliyorum.hiç sorun değil yeterki güzel sonuçlar duyalım.umudumuz kat kat artsın:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

bu arada herkese hayırlı cumarlar ve merhabalarrrrkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

hepinize günaydın arkadaşlar gece yazmıştım arkadaşım erken doğum yaptı diye 1600 gram yenidoğanbakım ünitesine almışlar oksijen veriyolarmış ciğerlerine 15 gün kritikmiş allah bebişini sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin güne kötü başladım anlıycanız biz yedi yıldır aynı sıkıntıları paylaşıyoruz arkadaşımla arkadaşımdan öte kardeşim gibi severim hep kötü günlerimizde birbirimizin yanında oluruz ama malesef şuan yanında olamıyorum çünkü geçen ay doktor burda yoğun bakım yok erken olursa yaşatamayız diyle ankaraya gönderdi inşallah hayırlı haberler alırım

hayırlı cumalar sekerler kac gundur grıpten ve bogaz agrısından ölüyorum yaa ama bugun bıraz daha ıyıyım topıkten uzak kaldım bu aralar neler olup bıttıgını bılen arkadaslar kısaca yazabılırmı acaba.nevronun durumu ne sonuc bellı oldumu?yenı gelen arkadaslar sızlerde hosgeldınız.

1000 gr a kadar olan bebekleri yaşatıyorlar diye biliyorum..Keşke ciğer geliştirici iğne yapsalarmış..O zaman küveze gerek kalmıyor diye biliyorum..Eğer enfeksiyon falan kapmazsa ,sağlığı çabuk yerine gelir kuzucuğun inşallah...:Saruboceq:

inşallah .inşallah sıkı tutunurda bu defa üzmez annesini yedi yıldır çoçuğuna kavuşamadı canım benim 3 düşük bu 4. hamileliğiydi
bide bişey sorcam arkadaşlar hamileler listesinde ballı yumurtalı süt içen birisi vardı banada bi hemşire söylemişti böyle bişey bunu uygulayan dede yaşındaki adamın çocuğu olmuş ama tam olarak nasıl yapılıyo bilen varsa yardımcı olurmusunuz arkadaşlar bizde azosperm bir umut olur belki bir mucizede bizler yaşarız umarım...:CüvCüv:

çok geçmiş olsun canıma.s.
son gelişmeleri burdan bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...ayan-bayanlarin-listesi-5477.html#post5815793

amin canim cok saol insallah hepimize nasip eder rabbim

Canlarımmmmmmm Hayırlı Cumalarrrrrrrr. a.s.

Nasılsınız bakalım inşallah iyisinizdir. Geçmişi okuyacağım birazdan. yerimseniben

Yeni topiğimize alışıyormusunuz bakalım yavaş yavaş. Zorlanacağımızı kabul ediyorum ama alıştıktan sonra rahat olacak. Olayın benimle ilgisi yok. Beni biliyorsunuz ben 5000 mesajı oturup üşenmeden okuyan birisiyim. Silmeyi de bir kenara atalım. Ki 11000 mesajımın 9000'i buraya aittir muhakkak. Ama herkesin bizler kadar vakti yok. Geçmişi okuyamıyorlar. Aradaki önemli gelişmeleri kaçırıyorlar. Veya topiğe gelip soru soran birisine verilecek cevap gecikiyor. Veya sadece birkaç kişi cevap verebiliyor. Ama burda özlü konuşursak , durumlarımızı paylaşırsak daha verimli bir topic olur.

Bizlerin kurmuş olduğu dostluk o kadar yüce ki. Sohbetsiz , geyiksiz , dertleşmeden , şakalaşmadan hayatta olmaz. Şimdi kısalım biraz sohbetleri desek hiç olmazdı. Ama öbür türlü de işin içinden çıkılamıyabiliyor. Bizim topic gibi başka topic yok elbet. Can ciğer kuzu sarması. Güzel muhabbetli. Hoş sohbetli. Neşeli , esprili. Herkes ayrı bir renk. Bunlardan mahrum kalmak da istemeyiz. Böyle bir yol bulduk. En doğrusu bu. Üst yönetimde buna onay verdi. Bizler de zamanla alışalım hep beraber.

24 saatte en az 750 mesajın yazıldığı başka topik varmıdır bilmiyorum. kaydirigubbakcemile5 Maşallah diyorum. O tatlı dillerinizi , o güzel ağızlarınızı yerim ben sizin. cokacimcoook Herkesin yükü bu sohbetlerle , paylaşımlarla azalıyor. Allah hepinizden razı olsun. :Saruboceq: Lütfen aynı sıcaklığı orada da devam ettirelim. :içelim: Allah bizi birbirimizden ayırmasın. :1hug: :asigim:

Son düzenleme:
hayırlı mübarek cumalar kızlar........kocişi cumaya gönderdim ev işlerine başlamadan buraları kontrol edeyim dedim neler var neler yok diye......nevro canım benim adetim çok geçti malesef şubat 28 di daha yok sadece kasıklarımda ağrılar başlıyor seviniyorum geliyor kırmızılar diye ama daha naza çekiliyor ....çekilsin bakalım gelecek elbet .....kaç gün geçti onu bile hesaplamadım ama acayip bir gerilme sinir yapıyor bende ...listede gene günü belli olmayanlar bölümüne geçmişim

Günaydın herkese...:1hug:

Nevrocum beni hala hamile diye düşünüyor galiba listeye eklememiş...Ama ben dün adet oldummmmmmm kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 Pardon bitanemm. Hsatalandığını gördüm , hatta cevap bile yazdım ama listemize işlememişim. Düzelttim tatlım. :asigim:

Cnm.İleri hareketlilik, morf. bunlarda sorunlar vardı. Şimdi biraz daha iyi .Normale dönmedi ama. İki kat artış var. Ameliyat olduğuna çok pişman olduk. İlaçlarla daha da çabuk sonuç alınabiliyor. Ankara da hs klinik diye bir yere gittim. Çok ilgilendiler. Gelecek ay yaptıracam inşallah.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yok bebişim kedilerden değil.kaydirigubbakcemile3

Canım anlayışın için çok teşekkürler.. Şeniz :asigim: Hepimiz için en güzeli olacak. Biraz gayretle alışacağız hep beraber.. :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…