Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese merhabaa.s.nasılsınız kızlarrr
nevrosky biz geldik tatlım :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: hikaye yazmamı iştemiiiştin şuracığamı yazıcam ayrı bir linktemi yoksa yazılıyor emin olmadan yazmıyim dedim sen nasılsın iyikide geri getirdin beni özlemişim burayı kaydirigubbakcemile

kız badem sen almanca bilmiyon sanırsam ...zaten yazan birini bulsan sayfa gene almanca açılacak yine okuyamıcan ....valla ben seni anlamadım kısssssssCADIARZU

Evet Almanca bilmiyorum ama google yaptığım aramayı çeviriyor ...
Tercüme ediyor çat pat...Google öyle bir prg kurmuştum..modzilla browserında..yabancı siteyi çeviriyor..Tarzanca gibi çeviriyor ama olsun...Önce arama motoruna yazmak lazım ama ....

kız sen üçüz topiğine yazan pitoşsun demiiiiii.....sen hala buradaki listede vardın ama hamiş olmayanlar listesinde şimdi üçüz hamilesin inşallah hayırlısıyla bebişlerini kucağına alırsın melikhanın doğumunu merak edip girmiştim o topiğe sizin yazılarınızıda gördüm o doğurdu hastanede baya gezdi ama şimdi bebişleriyle evinde inşallah sende doğurur hastanede kalmaz evine bebişlerinle çabucak dönersin

Selam kıslarrr :):):) sanırım adet başlama trihi yazılacak...8 mart uzun zamandır ekleyemedim kusura bakmayın yoğundum...bir değişiklik yok henuz olan arkadaşlarımıda tebrik ediyorum...
Sevgiler herkesee

canım kürleri 20 gündür falan denioruz.ilişki ancak 3 gün olabildi.onu kastetmiştimyerimsenibenama tabi kürlerede 2 -3 ay dewam etmek gerek haklısın..sen hangi aşamadasın?

Merhaba arkadaşım bizimde 2 milyon fakat 5 milyon altı kesinlikle tüp bebek diyorlar senin yazını okuyunca umutlandım bir an demekki 3 milyonlada aşılama gerçekleşebiliniyor..dr nerde bana ismini verirmisin teşekkürler...

oo bitanemm hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla:dance:
kasıklarım feci sancımaya başladı
Allahım inşallah bu ay erken yumurtlarım
erken dediğimde bugün 18. günüm
20. günden sonra olmasın ne olur:Saruboceq:
dıptıs canım neden böyle oluyomuş sordunmu hiç dr a:uhm:
canım benim merhaba
hakkınızda hayırlısı olsun tatlım bu arada relaks olmaya çalış olurmu

o sayıya ve bu harekete aşılama yapmak istemelerine ben çok şaşırdım :1shok:açıkcası 5 milyonun altına sadece micro öneriyolar
garip:bbo:
yinede herşeyde bi hayır vardır
herşey gönlünüzce olsun

slm kizlar, ben dun gece dayanamadim ve transferimin 11.gunu idrar testi yaptim ve sonuc yine tek çizgi
insallah erken oldugu için çikmamistir
ayşecimm seninde dediğin gibi erken olmuş biraz tatlım herşey gönlünce olsun bitanem
bitanemm ne güzel yaa sevindim adına güzel geçirmişssin
kafana regliyi takma sağlık olsun (söyleyene bak)

canım benim senin bildiğin gibi zaten o bi garip bence :sm_confused:

canım bizimde aşılamada yıkandıktan sonraki sperm sayısı 2 milyondu. Ama dr bizim denediğimiz yöntemler gelişmiş falan dedi biz de aşılama yapmıştık.

evet cumartesi sabahi 11 de transferim vardi,ben söyledim zannetmistim...3 tane embryo yerlestirdiler.2 tanesi 1.kalite...1 tanesi 2.kalite...sonuctda 31 martda...insallah olumlu sonuc alirim

evet cumartesi sabahi 11 de transferim vardi,ben söyledim zannetmistim...3 tane embryo yerlestirdiler.2 tanesi 1.kalite...1 tanesi 2.kalite...sonuctda 31 martda...insallah olumlu sonuc alirim

canım Allah yardımcın olsun. Hayırlısıyla bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar. Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. :Saruboceq:

sevgicim,senin icin cok üzüldüm canim.....
cucummm tedavin hayirli olsun,göbüsün bebekle dolsun:CüvCüv:
aysecigim ne acale ettin canim,insallah test yanlis cikmstir ve hamilesindir:CüvCüv:

canım gözün aydın duyunca çok sevindik:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
evet canım hikayeni buraya yazyerimseniben

canım hayırlı olsun..inşalalh pozitif olur....

canım kürleri 20 gündür falan denioruz.ilişki ancak 3 gün olabildi.onu kastetmiştimyerimsenibenama tabi kürlerede 2 -3 ay dewam etmek gerek haklısın..sen hangi aşamadasın?
ben yanlış anlamışım canımkaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun yerimseniben
canım benşm eşim ameliyat oldu şuan beklemedeyiz....

canım benim anladığım kadarıyla arkadaşın önceden yaptırdığı sperm testinde sayı 4.600 milyonmuş..yani 5 milyon sayılır....ona göre aşılamaya başlamışlar...ama aşılama için eşi sperm verdiğinde sayı 1 milyon çıkmış...
zaten dr da çok düşük ihtimal isterseniz vaz geçelim demiş...
demek istediğim evet dr lar 4-5 milyondan aşağı sayıda aşılama yapmıyorlar...
ama arkadaşın zaten aşılama için,yumurta tedavisi uzun sürmüş....çok iğne kullanmış o saaten sonra vazgeçmemekte haklılar...
rabbim büyük inşallah gelir bebişleri...

Son düzenleme:
ii akşamlar Fadik, mine80, Rylaikaydirigubbakcemile5

kimsecikler yok bugün.daha vakit erken galiba

tüp bebek ve aşılama yaptıran arkadaşlarımın en zor ve heyecanlı dönemi başlamış.allah çift çizgileri göstermeyi nasip etsin onlara.2 defa yaşadım biliyorum beklemek çok zor.ama sonucu pozitif :ecrin_bebeklursa da eminim çok çok güzel olur.stressiz ve güzel güzel geçirin günlerinizi ve bize güzel haberler verin...:CüvCüv:

kızlar ya bişiy sorcam bahçecide mtese yaptıran varmı yakın tarihlerde ücreti ne kadar aslında sordum anlamadım 1200 ytlmi euromu bilgilendirirseniz sevinirimytl ise belki bir ay daha erken gideriz inşallah...

badem canım almanya'da oturan bir arkadaşım var .senin sorunu ona yazdım ama msn si kapalı açınca muhakkat bana cevap yazacaktır..seni haberdar ederim canım

canım arkadaşım inşşş o günn halay ekibini kurarız burda davullu zurnalı
:teytey:

jeyand geçmiş olsun bacum...tez zamanda herifi iyi et ameliyata hazırla bacum

sğl canım arkadaşımm..hee hazurluyomm bacımm sıkı anteraman yaptırıyom kocişe delikafadulden

badem canım arkadaştan yanıt gelmiş umarım yardımcı olur sana..istersen arkdaşlada irtibata geçirebilirim seni

4,5 aylik dogan bebek ( Frühgeburt mit vier ein hab monaten )

4.5 aylik bebegin yasam sansi ( überlebenschancen eines viereinhalb monate alten embrios)

4.5 aylik bebek dünyaya gelisi embriyo halinde diye ( viereinhalb monate altes embriyo geboren )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…