kız badem sen almanca bilmiyon sanırsam ...zaten yazan birini bulsan sayfa gene almanca açılacak yine okuyamıcan ....valla ben seni anlamadım kısssssssCADIARZU
hoşgeldin canıma.s.
canım kürleri çok az kullanmışsınız..bence biraz devam edin...
inşallah bebişin en kısa zaman da gelir canım...
canım erken yapmışsın...
dur şimdiden sıkıntı yapma...
hoşgeldin canım...maşallah kısa bir tatil yaptın...
demek kırmızılar gelmedi daha...hayırlısı olsun canım çok takma kafana...
inşallah gelir yakında....
oo bitanemm hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla:dance:bende kızlar aşılama için ilk iğnemi oldum.sanırım 29 mart gibi aşılamam yapılırt
yeni dr eşime istermisin ikiz üçüz olsun demiş ahhhh nerdeeeeeee
sağda şuan bir yumurta solda da birkaç tane bakalım büyüceklermi:bbo:
dıptıs canım neden böyle oluyomuş sordunmu hiç dr a:uhm:kasıklarım feci sancımaya başladı
Allahım inşallah bu ay erken yumurtlarım
erken dediğimde bugün 18. günüm
20. günden sonra olmasın ne olur:Saruboceq:
canım benim merhabakızlar slm nasılsınız ne zamandır giremiyordum isterseniz giremedigim bu zamanlarda neler yaptıgımdan bahsedeyim aşılama yaptıracaktım bunun için başkent hastanesine gittim bana aşılamadan önce yumurtalara baktılar, smeer testi yapıldı, sulu ultrasonla baktılar, rahim filmi çekildi,kan aldılar eşimdende sperm testi ve kan aldılar ve sonuç ise sebebi bilinemeyen infertile çıktı yani aşılamayı iptal ettik dr erken oldugunu söyledi dogal yolla şansımızın %45 oldugunu söyledi ve bizi beklemeye aldılar.zaten aşılamanın indiriminden yararlanmak için 3 yıllık evli ve 23 yaşından büyük olmam lazımmış ben 1,5 yıl daha bekliyecegim kızlar inş. dogal yolla hamiş kalırım.
o sayıya ve bu harekete aşılama yapmak istemelerine ben çok şaşırdım :1shok:açıkcası 5 milyonun altına sadece micro öneriyolarmerhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum çünkü eşimin sorununu yeni öğrendik sayılır...
tedavinin başlarında sperm sayısı ilk önce 4 milyon çıktı 2. sinde 4.6 milyon çıktı aşılama için uygun dedi doktorum zaten bana kesin aşılama yapılacaktı bende yumurta oluşmuyodu iğnelere geçtik adetten 25 gün sonra 23 iğne vurulduktan sonra ancak 2 yumoş oluştu çatlatma iğnesi vuruldu bi heves cuma günü saat 12 yi beklemeye başladım saat 11 gibi doktorum aradı irem hanım eşinizin sperm sayısı 1 milyon çıktı biz arkadaşlarla tartıştık karar veremedik ama yine de istiyoruz derseniz yaparız aşılamayı dedi gittik yüzyüze görüştük şansımızın çok düşük olduğunu söledi bize bıraktı bizde kabul ettik aşılamayı yapıp sonra da ben şansınızı yüksek gördüm diebilirdi para için.ama yapmadı eşim ve ben çok üzüldük ama yine de 23 gün kalçadan yediğim iğne boşa gitsin 1 aylık çabalar boşa gitmesin dedik.
arkadaşlar biliyorum klasik bi soru olacak ama benim gibi olup benm yaşadıklarımı yaşamış olup hamiş kalan var mı arkadaşlar ???
bu arada eşimde hızlı hareketlilik 0
yavaş hareketlilik %75
of offf kızlar yardımmm aşılama da bitti yatıyom ama aklımda burda işte
ooo baya uzun olmuş kusura bakmayınn:)))))a.s
ayşecimm seninde dediğin gibi erken olmuş biraz tatlım herşey gönlünce olsun bitanemslm kizlar, ben dun gece dayanamadim ve transferimin 11.gunu idrar testi yaptim ve sonuc yine tek çizgi
insallah erken oldugu için çikmamistir
bitanemm ne güzel yaa sevindim adına güzel geçirmişssinmerhaba arkadslar...eve geldım sonunda..hihoyyyt
ama aklım burda kaldı...
balkafam naptı acaba dıye...hastalanmıs saglık olsun ..ınsallah gelecek aylara gelecek bebısın bal suaratım..
cucum teklraradan gecmıs olsun sana ve tedavının sonundada dogal asılamn tutar sana bebsı olark doner yumosların...dualarım seenle..nısan 6 unutmayacaz bızde...
aysem ve nevrom..gazmanlık devam edıyor kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
etsın..benım hamıslıgımde en belırgın gaz olmasıydı...
aysem test yapmısın ama cok erken dıye dusundum..
ıdarar testlerı cok saglıklı olmayabılıyor..bence daha umıt var...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
salı gunu ınsallah hayırlı haberler getırecen..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bu arada ben yokkken acaba aysemm ne nevrooomun sonuclar bellı oldumu dıye merak cıcnde kaldım..halayın cınde olmassaydım cok uzlurdum...:teytey:
kendıme geleyım cok guzel 1,5 gun gecırdım..ama yorulduma geldım...-tatlicadiarzu-
kaplıca sularından bol bol yaraelanayım dedım..belkı sıcak sudan hastalanırım dıye ama yıne gelmedı
gelecek bırgın :1hug:
ama ne zamn sanırım 40 gunu bulacak bu gıdısle
Merhaba arkadaşım bizimde 2 milyon fakat 5 milyon altı kesinlikle tüp bebek diyorlar senin yazını okuyunca umutlandım bir an demekki 3 milyonlada aşılama gerçekleşebiliniyor..dr nerde bana ismini verirmisin teşekkürler...
evet cumartesi sabahi 11 de transferim vardi,ben söyledim zannetmistim...3 tane embryo yerlestirdiler.2 tanesi 1.kalite...1 tanesi 2.kalite...sonuctda 31 martda...insallah olumlu sonuc alirimŞimdi Tüp Bebek bölümünde dolaşırken gördüm bugün ilkbahar_20 arkadaşımızın sabahtan transferi varmış. İnşallah bebişleri sıkı sıkı tutunur. Şimdi beraber evdedirler. Dua edelim arkadaşlar arkadaşımız için. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
evet cumartesi sabahi 11 de transferim vardi,ben söyledim zannetmistim...3 tane embryo yerlestirdiler.2 tanesi 1.kalite...1 tanesi 2.kalite...sonuctda 31 martda...insallah olumlu sonuc alirim
cok sagol canim,insallahcanım Allah yardımcın olsun. Hayırlısıyla bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar. Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. :Saruboceq:
canım gözün aydın duyunca çok sevindikherkese merhabaa.s.nasılsınız kızlarrr
nevrosky biz geldik tatlım :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: hikaye yazmamı iştemiiiştin şuracığamı yazıcam ayrı bir linktemi yoksa yazılıyor emin olmadan yazmıyim dedim sen nasılsın iyikide geri getirdin beni özlemişim burayı kaydirigubbakcemile
canım hayırlı olsun..inşalalh pozitif olur....evet cumartesi sabahi 11 de transferim vardi,ben söyledim zannetmistim...3 tane embryo yerlestirdiler.2 tanesi 1.kalite...1 tanesi 2.kalite...sonuctda 31 martda...insallah olumlu sonuc alirim
ben yanlış anlamışım canımkaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun yerimsenibencanım kürleri 20 gündür falan denioruz.ilişki ancak 3 gün olabildi.onu kastetmiştimyerimsenibenama tabi kürlerede 2 -3 ay dewam etmek gerek haklısın..sen hangi aşamadasın?
Merhaba arkadaşım bizimde 2 milyon fakat 5 milyon altı kesinlikle tüp bebek diyorlar senin yazını okuyunca umutlandım bir an demekki 3 milyonlada aşılama gerçekleşebiliniyor..dr nerde bana ismini verirmisin teşekkürler...
Benim transfer sonrası 8. gün idrar testinde çıkmıştı ama biraz silik çizgiydi..İdrar testinde çıkmaması illa negatif anlamına gelmiyor...Bu arada Almanca bilen yok mu ? 4,5 aylık doğan bebek ya da 4,5 aylık erken doğan bebek nasıl yazılır ??? bilen var mı arkadaşlar ???
evet cumartesi sabahi 11 de transferim vardi,ben söyledim zannetmistim...3 tane embryo yerlestirdiler.2 tanesi 1.kalite...1 tanesi 2.kalite...sonuctda 31 martda...insallah olumlu sonuc alirim
jeyand geçmiş olsun bacum...tez zamanda herifi iyi et ameliyata hazırla bacum
badem canım almanya'da oturan bir arkadaşım var .senin sorunu ona yazdım ama msn si kapalı açınca muhakkat bana cevap yazacaktır..seni haberdar ederim canım
çok sağol canım..19 haftalık doğan bir bebeği bile yaşatmışlar....:1shok:Amerikada..
ben bu hastaneyi düşünmeye başladım..Bilgisi olan var mı ?
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...05-kocaeli-ozel-konak-hastanesi-hakkinda.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?