Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Almanca 4,5 aylık doğan bebek nasıl yazılır ??Bilen var mı ? Googledan aramaya yapmak istiyorum...

ayşecim bncede dondurulmuşlar için erken bi test tarihi..birazdaha sabret bence.

newro inşallah tıtar kız seninki..bakıyorumda nekadar emek vermişsin bu siteye:listeler misteler verdiğin moreller....inşallah bu temiz kalbine göre temiz bi ewlat nasip eder rabbim sana.heyecanla bekliorum sonucunu..

Haydi canım hayırlı uğurlu olsunn. Doktorun da dediği gibi ikiz olsun inşallahh. delikafaduldendelikafadulden

kasıklarım feci sancımaya başladı
Allahım inşallah bu ay erken yumurtlarım
erken dediğimde bugün 18. günüm
20. günden sonra olmasın ne olur:Saruboceq:

İnşallah yumurtlarsın canım dileğin günden önce. yerimseniben

Canım seni gördüğüme ve senden haberdar olabildiğimize çok sevindim. :içelim:Şeniz Testlerin ve tetkiklerin güzel çıkması da güzel bir haber. İnşallah bu bekleme sürecinde bebeğiniz çok bekletmeden gelir tatlım. :Saruboceq:

Canım elbette olma ihitmali var doğal yoldan. Biraz uğraştırabilir. Sabırla beklemek lazım. Tedavi yolunu da biraz zaman geçtikten sonra deneyebilirsiniz bir sonuç elde edemezseniz. Ama doğal yoldan çok mucizeler de gördük. Tamamen umutsuz olmak doğru olmaz. a.s.

aşılama ve tupbebek tedavısınde olan arkadaşlarımız dualarım sızlerle inşşşşşşşşş ikizlere hamiş kalırsınız

Sağol canımmm. Şeniz Aminnnn , inşallahhhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Evet canım çok az kaldı gerçekten. :dance: Allah müjdeli haberler vermeyi nasip etsin inşallah. :Saruboceq: Herkesin güzel haberlerini de almayı nasip etsin. :Saruboceq: Sizlerin de sağlıklı doğumlarını görmeyi nasip etsin. :Saruboceq:

slm kizlar, ben dun gece dayanamadim ve transferimin 11.gunu idrar testi yaptim ve sonuc yine tek çizgi
insallah erken oldugu için çikmamistir

Canım ama idrar testi gece yapılmaz ki. sengözlerimebaksanab Sabah ilk idrarınla yapmak gerekir. Kaldı ki 11. gün ve dondurulmuş. yerimseniben İnşallah 24 Martta pozitifi göreceksin tatlımmm. Dualarım seninleeeee. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım hoşgeldinnn. Özledik seni. :1hug: Şeniz İyi eğlenmiş ve zaman geçirmişsindir dilerim. yerimseniben Bademin ki geldi çok şükür. Seninki de gelir inşallah tez zamanda canım. Bizim halaylara da yetiştin. Salı akşamı. Saat belli değil. Yer burası. Allahın izniyle inşallahhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :teytey: :teytey: :teytey:

Canım haydi gelmiş geçmiş olsun. Ellerine sağlık. Baya yoğun bir temizliğe girişmişsin. Akşama da aperatif birşeyler atıştırıverin artık. cokacimcoook

insallah tutar tutmazsada 6ay filan ara verebilirim, kendimi toparlarim biraz kilo vermeye çalisirim, ehliyetim var beni bekleyen onunla ugrasirim, bide biz evlendigimzde hemen evimizi almistik ama imkanimiz olmadigi için fazla tadilat yapamaistik, onlarla oyalanirim, artik hirsimdan evddeki butun duvarlari kirarimsırnaşık şey

sagol canim, bencede biraz erken ama dayanamadim iste su seytan yokmu durtukledi, gece yataktan kalktim yaptim

aslinda erken zaten ben transferden sonra sormustum neden 15gun bekliyoruz daha erken olamazmi diye, hemsirede yaniltici sonuclar alabiliriz demisti, benim sali gunune kadar hala umudum var:Saruboceq:

hoşgeldin canıma.s.
canım kürleri çok az kullanmışsınız..bence biraz devam edin...
inşallah bebişin en kısa zaman da gelir canım...

slm kizlar, ben dun gece dayanamadim ve transferimin 11.gunu idrar testi yaptim ve sonuc yine tek çizgi
insallah erken oldugu için çikmamistir
canım erken yapmışsın...
dur şimdiden sıkıntı yapma...

hoşgeldin canım...maşallah kısa bir tatil yaptın...
demek kırmızılar gelmedi daha...hayırlısı olsun canım çok takma kafana...
inşallah gelir yakında....

ayyyyy nevroo gelmişşş h.gcanım nasıll heyacanlı mısın yaa. delikafadulden azz kaldıı testee delikafadulden

sagol nevrocum aslinda sabah yapacaktim ama testte adet gecikmesinin ilk gununden itibaren gunun herhangi saatinde yapilabilirdiyodu, kiz ben sasirdim dun transferden sonraki 11.gun, ama transfer dahil 12.gun oluyodu

Hoşgeldin canımmm. :1hug: Eşin nasıl oldu? a.s.

Canım genart hakkında bilgim yok maalesef. İnşallah incir ve keçiboynuzu kürü mucizevi bir şifa yaratmışlardır da tüp bebek arifesinde bebişin çıkar gelir. :ecrin_bebek: :teytey:

Canım sağolasın. Şeniz Duygulandırdın beni. :asigim: İnşallah ben sana güzel haberimi veririm , sonra da geciktirmeden sen de bana verirsin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: yerimseniben

ayşe o şeytana diyimde gitsin başından klava: al sana sana piss şeytan klava:klava:klava:

ayyyyy nevroo gelmişşş h.gcanım nasıll heyacanlı mısın yaa. delikafadulden azz kaldıı testee delikafadulden

Olmamı kız heyecann. Heyecanlıyıkkk valla. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 sositososito Allah hayırlısını vermiştir. Az kaldı dediğin gibi. Yatcaz kalkcaz , yatcaz kalkcaz test yapcaklarrrrrrr. :teytey: :teytey::teytey:

sagol nevrocum aslinda sabah yapacaktim ama testte adet gecikmesinin ilk gununden itibaren gunun herhangi saatinde yapilabilirdiyodu, kiz ben sasirdim dun transferden sonraki 11.gun, ama transfer dahil 12.gun oluyodu

Canım transfer günü sayılmıyor. 11. gün gecesi yapmışsın. Adet gecikmesi de söz konusu değil ki , daha günün gelmedi. Günün herhangi bir saatinde yapamazsın o yüzden. a.s.

nevrocum bence sen kesin hamilesin, çunki normalde, yumurta toplama isleminden 14-15gun sonra adet geliyo(en azindan ben oyle biliyorum) ve senin2hafta bitti

nevro hb canım biraz daha iy ilk iki gün sancısı çok oldu ondan sonra ama çok az az oluyor..ürolağa gitti taşıda duruyormuşş daha ..zaten küçük bişeymiş sanırım inşş düşürür çar çabukk..düşmesi lazımm çünkü nisanın ikinci haftası ameliyat olacak.. klava:

Son düzenleme:

evet zaten ilac kullandigima gore, gecikme var diyemem sonucta sunni bi adet dongusu oluyo dimihihoyyyt
benim içim rahat rabbim hayirlisini versin, insallah tutmustur tutmadiysada allahin bana uygun gordugu sinav buymus deyip sabretmekten baska bi carem yok
bak simdi aklima geldi(kenidme umut veriyorum) benim ilk ve tek hamileligimdekan tahlilinde çikti 2gun sonra idrar testi aldim sadece o 2çizgiyi gormek için ve sabah yapmistim çizgi tam belirgin çikmamisti(16.gun filandi kan tahlilim 13.gun olmustu)

ayy kıslarr bende heyacanınızı paylaşıyorumm inanın..en az sizin kadar heyecanlıyım kendi transfer zamanım aklıma geliyor. salı sabah erkenden kalkıp pc başından hiç ayrılmayacağım her haldee kaydirigubbakcemile2delikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile2

kız 16. günü bile net çıkmamamıştı da sen neden 11. günü test yapıyon bakım:mymeka:
canım ya bak buna sevindim...demekki senin idrarda hemen çıkmıyor....
inşallah salı güün pozitif çıkar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Benim transfer sonrası 8. gün idrar testinde çıkmıştı ama biraz silik çizgiydi..ıdrar testinde çıkmaması illa negatif anlamına gelmiyor...Bu arada Almanca bilen yok mu ? 4,5 aylık doğan bebek ya da 4,5 aylık erken doğan bebek nasıl yazılır ??? bilen var mı arkadaşlar ???

kız badem sen almanca bilmiyon sanırsam ...zaten yazan birini bulsan sayfa gene almanca açılacak yine okuyamıcan ....valla ben seni anlamadım kısssssssCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…