badem canım arkadaştan yanıt gelmiş umarım yardımcı olur sana..istersen arkdaşlada irtibata geçirebilirim seni
4,5 aylik dogan bebek ( Frühgeburt mit vier ein hab monaten )
4.5 aylik bebegin yasam sansi ( überlebenschancen eines viereinhalb monate alten embrios)
4.5 aylik bebek dünyaya gelisi embriyo halinde diye ( viereinhalb monate altes embriyo geboren )
Çok sağol canım,arkadaşına da çok teşekkür ederim..4 buçuk aylık bebek embriyo değil fetüs oluyor sanırım..Yani organları gelişmeden önceki hal embriyo...Tüm organlarının oluştuğu zamandan itibaren fetüs oluyormuş..Hemen netten bakayım..:1hug:
selam kızlarrrrrrrrr ....sabahtan beri temizlik yapıyorum dip bucak her yeri temizledim hiç sevmediğim işi ütüde yaptım eğer yapmasaydım eşim beni kesin öldürürdü baya birikmişti yahu....ama onun öldürmesine gerek kalmadı ben öldüm bittim her yerim ağrıyor acıktım sabahtan eri bişe yemedim kendime yemek yapmaya bile halim yok ...yakınlarda lokanta olsa spariş bile vermeyi düşünüyorum amma namusuzlar çarşıda tek sipariş verince getirmiyolar kırolar....tamamen meraktan geldim topiğe bakmaya haberler varmı diye ...kız ayşe ne sabırsızsın sen bekle canım daha psikolojini etkilemeyemi çalışıyosun seni meraklı seni...aramız yeni gelen arkadaş sende hoş geldin inşallah ttedavin boşa çıkmaz
nevrocum bence sen kesin hamilesin, çunki normalde, yumurta toplama isleminden 14-15gun sonra adet geliyo(en azindan ben oyle biliyorum) ve senin2hafta bitti
evet zaten ilac kullandigima gore, gecikme var diyemem sonucta sunni bi adet dongusu oluyo dimihihoyyyt
benim içim rahat rabbim hayirlisini versin, insallah tutmustur tutmadiysada allahin bana uygun gordugu sinav buymus deyip sabretmekten baska bi carem yok
bak simdi aklima geldi(kenidme umut veriyorum) benim ilk ve tek hamileligimdekan tahlilinde çikti 2gun sonra idrar testi aldim sadece o 2çizgiyi gormek için ve sabah yapmistim çizgi tam belirgin çikmamisti(16.gun filandi kan tahlilim 13.gun olmustu)
ayy kıslarr bende heyacanınızı paylaşıyorumm inanın..en az sizin kadar heyecanlıyım kendi transfer zamanım aklıma geliyor. salı sabah erkenden kalkıp pc başından hiç ayrılmayacağım her haldee kaydirigubbakcemile2delikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile2
herkese merhabaa.s.nasılsınız kızlarrr
nevrosky biz geldik tatlım :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: hikaye yazmamı iştemiiiştin şuracığamı yazıcam ayrı bir linktemi yoksa yazılıyor emin olmadan yazmıyim dedim sen nasılsın iyikide geri getirdin beni özlemişim burayı kaydirigubbakcemile
evet cumartesi sabahi 11 de transferim vardi,ben söyledim zannetmistim...3 tane embryo yerlestirdiler.2 tanesi 1.kalite...1 tanesi 2.kalite...sonuctda 31 martda...insallah olumlu sonuc alirim
Canım o kadar erkenden geçmene gerek yok aslında. Çünkü aysenin de benim de sonuçlar öğleden sonra 2 gibi çıkıyor. Ki geldik haber verdik akşamı bulabilir. Meraklanmayın diye yazıyorumm. yerimseniben Şeniz
Selam kıslarrr :):):) sanırım adet başlama trihi yazılacak...8 mart uzun zamandır ekleyemedim kusura bakmayın yoğundum...bir değişiklik yok henuz olan arkadaşlarımıda tebrik ediyorum...
Sevgiler herkesee
hiii o zaman ben hezaman ki gibi yine 11 de kalkarımm..kıslar duymasın adımı uykucu koyarlar sonraaa :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?