Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlısı olsun canım....maşallah doğal yoldan şansınız fazlaa.s

hoşgeldin canıma.s.
canım zaten iğneleri olmuşsun...bence iptal etmemeniz iyi olmuş...
rabbim büyük eğer nasipte varsa bebişin gelecektir...

hoşgeldin canıma.s.
rabbim büyük eğer nasipte varsa bebişin gelecektir...[/B][/QUOTE]

inş cnm çok teşk ederimmmkaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canıma.s.
rabbim büyük eğer nasipte varsa bebişin gelecektir...[/B]

inş cnm çok teşk ederimmmkaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

wintersun canım hoşgeldin.seninle aşılama topiğinde karşılaşmıştım burdada görmekten mutlu oldum.işallah tez zamanda bebişine kavuşursun...

inş cnm çok teşk ederimmmkaydirigubbakcemile5

wintersun canım hoşgeldin.seninle aşılama topiğinde karşılaşmıştım burdada görmekten mutlu oldum.işallah tez zamanda bebişine kavuşursun...[/QUOTE]

saol canım ya hoşbuldum teşekkür ederim canım benide mutlu etti işallah canım gün gelince hepimiz kavuşucaz bebişlerimizee ama O GÜN NEREDEEE???delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldensırnaşık şey

slm kizlar, ben dun gece dayanamadim ve transferimin 11.gunu idrar testi yaptim ve sonuc yine tek çizgi
insallah erken oldugu için çikmamistir

wintersun canım hoşgeldin.seninle aşılama topiğinde karşılaşmıştım burdada görmekten mutlu oldum.işallah tez zamanda bebişine kavuşursun...

saol canım ya hoşbuldum teşekkür ederim canım benide mutlu etti işallah canım gün gelince hepimiz kavuşucaz bebişlerimizee ama O GÜN NEREDEEE???delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldensırnaşık şey[/QUOTE]

işallah canım işallah.rabbim bekletmesin fazla..

slm kizlar, ben dun gece dayanamadim ve transferimin 11.gunu idrar testi yaptim ve sonuc yine tek çizgi

ayşe canım idrar testinden çıkmaz kan testi yaptır.ben idrar testlerine güvenmiyorum bide erken daha...işallah hamilesindir..

sagolun kizlar, ne bilim iste seytan durttu, ve testte ilk gecikme gununden itibaren gunun her saati yapilabilir diye yaziyordu bende yaptim, neyse zaten sali gunu kan tahlilim var, artik kader kismet

ayşem sırf senin için girdim
içime test yapmışsın gibi bir his doğmuştu doğruymuş
dondurulmuş transferi için erken bir süre bu süre haksız mıyım
lütfen takılma buna

merhaba arkadslar...eve geldım sonunda..hihoyyyt
ama aklım burda kaldı...
balkafam naptı acaba dıye...hastalanmıs saglık olsun ..ınsallah gelecek aylara gelecek bebısın bal suaratım..

cucum teklraradan gecmıs olsun sana ve tedavının sonundada dogal asılamn tutar sana bebsı olark doner yumosların...dualarım seenle..nısan 6 unutmayacaz bızde...

aysem ve nevrom..gazmanlık devam edıyor kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
etsın..benım hamıslıgımde en belırgın gaz olmasıydı...

aysem test yapmısın ama cok erken dıye dusundum..
ıdarar testlerı cok saglıklı olmayabılıyor..bence daha umıt var...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

salı gunu ınsallah hayırlı haberler getırecen..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bu arada ben yokkken acaba aysemm ne nevrooomun sonuclar bellı oldumu dıye merak cıcnde kaldım..halayın cınde olmassaydım cok uzlurdum...:teytey:

kendıme geleyım cok guzel 1,5 gun gecırdım..ama yorulduma geldım...-tatlicadiarzu-
kaplıca sularından bol bol yaraelanayım dedım..belkı sıcak sudan hastalanırım dıye ama yıne gelmedı

gelecek bırgın :1hug:
ama ne zamn sanırım 40 gunu bulacak bu gıdısle

selam kızlarrrrrrrrr ....sabahtan beri temizlik yapıyorum dip bucak her yeri temizledim hiç sevmediğim işi ütüde yaptım eğer yapmasaydım eşim beni kesin öldürürdü baya birikmişti yahu....ama onun öldürmesine gerek kalmadı ben öldüm bittim her yerim ağrıyor acıktım sabahtan eri bişe yemedim kendime yemek yapmaya bile halim yok ...yakınlarda lokanta olsa spariş bile vermeyi düşünüyorum amma namusuzlar çarşıda tek sipariş verince getirmiyolar kırolar....tamamen meraktan geldim topiğe bakmaya haberler varmı diye ...kız ayşe ne sabırsızsın sen bekle canım daha psikolojini etkilemeyemi çalışıyosun seni meraklı seni...aramız yeni gelen arkadaş sende hoş geldin inşallah ttedavin boşa çıkmaz

sagolun canim arkadaslarim, belkide erkendir bilmiyorum kismette ne varsa onu yaayacaz artik , fazla takmiyorum, dun gece çok dusundum sali gunu belki sonuc farkli çikar dedim, birde eger tutmadiysada kendime yapacaklar listesi çikardim, onlari yapacam, ve bi muddet ara verecem, ekimden beri ugrasiyorum artik yoruldum bi kac ay ara verecem

bencede canım inşallah pozitif sonuç alırsın bu son tüpbebek olur senin için eğer çıkmazsa dediğin gibi yap biraz ara ver zamana bırak hem vucudunda dinlenmiş olur ilaçları vucuttan atmak en az 6 ay sürüyomuş zaten allahta nasip ederse normal yollada olur ...

ben en iyisi kalkim kendime yiyecek bişeyler yapayım yoksa tamamen performas kaybedecem irtifa kaybetmeye başladım bile yoksa fareyi yada klavyeyi yicem...... hade sonra görüşürüz

kıslar meraba kaç gündür giremedim bende eşim raporlu olduğu için evde onunla ilgilenim birazz.

balsurat diye diye sonunda adet oldunya kıss ..neyse canım kısmet değilmiş demekki.

sevgi canım sanada çok geçmiş olsun ..ama bu üçüncü kimyasal gebelikmiş sanırım senin bence araştırma yapılmalı bu konuda..

cucu pete küçük yumoşlarını almışlar geçmiş olsun ayrıca kalan yumoşların inşş döllenirler bu ay

ayşe canım idrar testi yapmışın ama idrar testi için erken bence hemen umudunu kaybetme derim

vee kırmızı kartı yiyen arkadaşlarımm herşey bebek için yola devammm
:lepi:

veeeeeeeeeeee diğer bütünnnn arkadaşlarımmm ismini ayıp sayamadıklarımmm..inşşş bir gün bizlerde anne olmanın sevincini yaşacağızzz..rabbim ol dedikten sonra ...

arkadaşlar meraba..nisanda 2.mikroya başlıcam.ankarada oturanlar gen art da deneyen var mı?varsa izlenimlerinizi paylaşırmısınız.bu ay incir ve keçiboynuzu kürü yaptık.gerçi sadece 3 gün deneyebildik:11-13-15.günler inşallah belkide kendiliğinden geliverir bebişiiimmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…