Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

geçmiş olsun canım.. inş eşinin değerleri çok geçmeden düzelir..şimdi sabırla beklemek kaldı size..

kaldırdı halıları .. evi ayağa kaldırdı tabi... hayırlısı olsun.. nasip değilmiş henüz.. sağol sema..

cücüm çok geçmiş olsun.. inş şimdi daha iyisindir.. :1hug:

beter ablacım hayırlı olsun.. inş sonunda yüzün güler.. :teselli:

aramıza hoşgeldin.. inş sende geç kalmadan anne olanlardan olursun..

arkadaşlar cevapları vermişler.. ama her hastane ya da klinik morfolojiye bakmıyor.. sorup ona göre yaptırın..

Cucum canım hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gidicek ve nisanda bir güzel haberde senden alıcaz Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle.:Saruboceq:

Sevgi canım çok geçmiş olsun ne diyimki çok üzüldüm
Allah başka üzüntüler vermesin.:çok üzgünüm:

hayırdır canım:çok üzgünüm: yoksa.......:çok üzgünüm:[/B]

evet söyleemek o kadar zor ki o kadar heveslenmiştim ki ama hevesim yine kursağımda kaldı 3 oluyo bu 3.kezdir kimyasal gebelik yaşıyorummm.çok kötüyüm yaaaaaaasenağlama[/QUOTE]

hayırlısını dile bitanem çok üzüldüm .ama Rrabbim ne eylerse güzel eyler.

tülın evet tatlım yaa tutmadı taktik bence çok yukarı kaldırmakta iyi değil.sen akışına bırak bence öle daha rahat tutuyo:)

evet fadikcim gun belli oldu sede histereskopi olucaktın demi hadi bakalım sıra sende o zaman

merhaba tatli anne aday adaylariiia.s.
umarim herkes iyidir...
bende dün feci agrilar oldu,agri kesicilerle dayanabildim,doktor sadece adet agrisi seklinde olur demisti ama kesinlikle 100misli bir bel agrisiydi..
ve bu sabahta ilk progesteron fitilimi aldimmm,belki komik ama ben cok heyecanlandimm:asigim:
nevrocugum,aysecigim cok az kaldi testlerinize,insallah melekleriniz sizinledir,dualarimdasiniz

QUOTE=-badem-;5856789]Benim transfer sonrası 8. gün idrar testinde çıkmıştı ama biraz silik çizgiydi..İdrar testinde çıkmaması illa negatif anlamına gelmiyor...Bu arada Almanca bilen yok mu ? 4,5 aylık doğan bebek ya da 4,5 aylık erken doğan bebek nasıl yazılır ??? bilen var mı arkadaşlar ???[/QUOTE]

badem ben almanca biliyorum,almanyada yasiyorum ama diger topiktede bilerek yazmadim sana..
ögrenince kendini üzmekten baska eline ne gececek bitanem?
böyle yaparak bizide kendinide cok üzüyorsun biliyorsun degil mi
:çok üzgünüm:

hepiniz cok sagolun kizlar...
Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin insallah...
bu arada ILKBAHAR canimmm hayirli olsun,hadi insallah güzel haberler alacagiz sendende:Saruboceq:

günaydın bacularrrrr...gerçi günaydın ve geyik muhabbetlerimizi diğer topikte yazıyoduk amma neyse

kız cucu inşallah bu kadar çektiğin acıya zorluklara inat hamiş kalırsın ve bu çektiklerini unutursun güzelim hayırlı sağlıklı bebişin umarım yoldadır

merhaba canım
2005 ten bu yana baya zaman geçmiş siz bu süre içinde hiç bir ilaç tedavi görmediniz öyle değilmi :uhm:
isterseniz öncesinde bi üroloğa gidin o sizi yönlendirecektir
spermiyogramıda krugere göre morfoloji bakılan yeri tercih edin eğer dr a gitmeden baktırırsanız
öyle düşünme çok zaman geçmiş ve 3kerede ameliyat olmuş umut bu belkide süpriz düzelme olmuştur Allahın izniyle
Allah yardımcınız olsun

zuzum sorsaydın keşke dr a neden acaba bu kadar fazla ağrı
ayrıca seninle birlikte bende çok heyecanlıyım bi bilsen
zuzum hamile diyebilsem sevinç çığlıkları atsak 6 nisanda Allahın izniyle
seferim ben seni
kendini hiç üme stres yok tamammı kuzum:asigim:

Hayırlı olsun ablacım aşılaman.
İnşallah ikizlerin olur...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…