günaydın kızlar..eşim 2 gün önce varikosel ameliyatını oldu ..evde dinleniyor,ağrıları var biraz..bekleme sürecine girdik bizde artık..bu arada ben dün regl oldum :1no2:
nevrosky yeni adet tarihim 14 nisan..öpüyorum hepinizi..Şeniz
günaydınlar kızlar nasılsınız balsuratın pcsi henüz gelmedi sabaha bana mesaj attı adet olmuşlşşşşşşşş sizlere söylememi istedi haberiniz olsun kızlar benimde bebek yok hayırlısı olsun balım en kısa zaman da anne olacak inşşşşşş
selam kizlar..geldim evime..
testler yapildi,ameliyathaneye aldilar,hazirladilar,narkozu verdiler,sadece doktorumun gülümsedigini hatirliyorum uyandigimda odamdaydim:)
3 tane yumos birakmislar,gerisini almislar...kanamam ve bel-kasik agrilarim var..onun icin agri kesici fitil verdiler..birde pazartesiden itibaren 15 gün boyunca fitil seklinde progesteron verdiler...
6 nisan gibide hamilelik testi icin gidicem...
heber vereyim dedim...
bende kızlar aşılama için ilk iğnemi oldum.sanırım 29 mart gibi aşılamam yapılırt
yeni dr eşime istermisin ikiz üçüz olsun demiş ahhhh nerdeeeeeee
sağda şuan bir yumurta solda da birkaç tane bakalım büyüceklermi:bbo:
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum çünkü eşimin sorununu yeni öğrendik sayılır...
tedavinin başlarında sperm sayısı ilk önce 4 milyon çıktı 2. sinde 4.6 milyon çıktı aşılama için uygun dedi doktorum zaten bana kesin aşılama yapılacaktı bende yumurta oluşmuyodu iğnelere geçtik adetten 25 gün sonra 23 iğne vurulduktan sonra ancak 2 yumoş oluştu çatlatma iğnesi vuruldu bi heves cuma günü saat 12 yi beklemeye başladım saat 11 gibi doktorum aradı irem hanım eşinizin sperm sayısı 1 milyon çıktı biz arkadaşlarla tartıştık karar veremedik ama yine de istiyoruz derseniz yaparız aşılamayı dedi gittik yüzyüze görüştük şansımızın çok düşük olduğunu söledi bize bıraktı bizde kabul ettik aşılamayı yapıp sonra da ben şansınızı yüksek gördüm diebilirdi para için.ama yapmadı eşim ve ben çok üzüldük ama yine de 23 gün kalçadan yediğim iğne boşa gitsin 1 aylık çabalar boşa gitmesin dedik.
arkadaşlar biliyorum klasik bi soru olacak ama benim gibi olup benm yaşadıklarımı yaşamış olup hamiş kalan var mı arkadaşlar ???
bu arada eşimde hızlı hareketlilik 0
yavaş hareketlilik %75
of offf kızlar yardımmm aşılama da bitti yatıyom ama aklımda burda işte
ooo baya uzun olmuş kusura bakmayınn:)))))a.s
merhaba kıslar bende 3.5 senelik evliyim ve eşimde azo spermi var 3 kere varikosel ameliyatı geçirdi
bişi sorucam tekrar spermografi yaptırıcaz 2005 ten beri yapılmadı morfoloji testinide ayrıcamı yaptırmak gerekiyor
hayırdır canım:çok üzgünüm: yoksa.......:çok üzgünüm:[/B]
günaydin kizlar
cumartesi transferim oldu,dün gece leke geldi benden nedir acaba bu kizlar...
günaydin kizlar
Cucum canım hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gidicek ve nisanda bir güzel haberde senden alıcaz Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle.:Saruboceq:
Sevgi canım çok geçmiş olsun ne diyimki çok üzüldüm
Allah başka üzüntüler vermesin.:çok üzgünüm:
hepiniz cok sagolun kizlar...geçmiş olsun canım.. inş eşinin değerleri çok geçmeden düzelir..şimdi sabırla beklemek kaldı size..
kaldırdı halıları .. evi ayağa kaldırdı tabi... hayırlısı olsun.. nasip değilmiş henüz.. sağol sema..
cücüm çok geçmiş olsun.. inş şimdi daha iyisindir.. :1hug:
beter ablacım hayırlı olsun.. inş sonunda yüzün güler.. :teselli:
aramıza hoşgeldin.. inş sende geç kalmadan anne olanlardan olursun..
arkadaşlar cevapları vermişler.. ama her hastane ya da klinik morfolojiye bakmıyor.. sorup ona göre yaptırın..
merhaba kıslar bende 3.5 senelik evliyim ve eşimde azo spermi var 3 kere varikosel ameliyatı geçirdi
bişi sorucam tekrar spermografi yaptırıcaz 2005 ten beri yapılmadı morfoloji testinide ayrıcamı yaptırmak gerekiyor
merhaba canımaslında fazlasıyla ötelediğimiz bi problemdi 3.5 senelik evliyiz daha 3 aydır bu işe başlamaya karar verdik o yüzden önce bu testi yaptırıp sonra dr gitmeye karar verdim çünkü zaten dr. bu testi isticek çünkü en son 2005 te yapılmış test sonuçları var elimizde senağlama senağlama senağlama
zuzum sorsaydın keşke dr a neden acaba bu kadar fazla ağrımerhaba tatli anne aday adaylariiia.s.
umarim herkes iyidir...
bende dün feci agrilar oldu,agri kesicilerle dayanabildim,doktor sadece adet agrisi seklinde olur demisti ama kesinlikle 100misli bir bel agrisiydi..
ve bu sabahta ilk progesteron fitilimi aldimmm,belki komik ama ben cok heyecanlandimm:asigim:
nevrocugum,aysecigim cok az kaldi testlerinize,insallah melekleriniz sizinledir,dualarimdasiniz
bende kızlar aşılama için ilk iğnemi oldum.sanırım 29 mart gibi aşılamam yapılırt
yeni dr eşime istermisin ikiz üçüz olsun demiş ahhhh nerdeeeeeee
sağda şuan bir yumurta solda da birkaç tane bakalım büyüceklermi:bbo:
günaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?