Kızlar eşim perşembe günü tekrar spermiyogram yaptırıcak.
Eğer değerlerinde artış varsa aşılama yaptırıcaz.
ılkbahar sendeınde tarsnsferın hayırı oolsun canım..ınsalalh bebeslerın tutunmustur suan sana sımsıkı..dualarıım senle....
yaza herkesler hamıs gırecek topıkte:Saruboceq::Saruboceq:
beterim hayırlı ve sağlıklı olsun canım belki bir kız bir erkek olur hayırlısıyla..sağol rapunzelim ilk iğneyi cumartesi oldum.ben ikiz değil ama içime doğuyor.ikinci kez oğlan anası olcam.:Saruboceq::sm_cool:
canım inş yükselmiştir degerleriniz benim eşimde haftaya azartesi yaptırcak en son aralık ayında yaptırmıştı tüp bebek transferinden önce................inş şaşırtırlar bizi iyi yönde değerler :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
rapunzelim cok sagol canim,allah hepimize hayirli saglikli evlatlar versin,gece teheccüde kalkiyorum herkes icin cok dular ediyorum
nevrocum canım eline yüreğine sağlık ne kadar uğraşmışsın ya bu sayfa için gerçekten çok sağol yani listeler çok güzel gerçekten çok ilgileniyosun allah o tertemiz kalbine göre versin yarin inşallah hamişlere iki kişi daha eklemek için uğraşmak zorunda kalırsın inanki bende çok heyecanlıyı allah görüyo sizi düşünüp ben geçiremedim vakti onlar nasıl geçiriyo diye düşünüyorum bunca bekleyiş halay içindir inşallah.neyse benim tedavi tarihini sormuşsun 23 haziran gibi sanırım bizim bekleyiş maddi biraz onun için kesin değil tarih 20 temmuzda olabilir yani sen şimdilik 23 haziran yaz canım değişirse ben söylerim gene .hadi canım kolay gelsin sizlere benim kociş evde bugün yarına kadar giremem belki yada akşam o uyuyunca girerim hoşçakalın....
Kıslar bugün benim adet günüm karnımda ufak ufak ağrılarım var herzamanki gibi ama göğüslerim hiç şişmedi ve hiç ağrı yok normalde dokunamazdım patlıycak gibi olurlardı acaba adet olmıycakmıyım bugün tüp bebekten sonraki ilk adetim olucak bu geç gelmesinde bi sakınca olan varmı bilgisi olan varmı hormonlarımda bi problemmi oldu acaba göğüslerimde bi değişikliklik olmaması çok tuhaf bu kadar senedir hiç olmamıştı:uhm:
Kıslar bugün benim adet günüm karnımda ufak ufak ağrılarım var herzamanki gibi ama göğüslerim hiç şişmedi ve hiç ağrı yok normalde dokunamazdım patlıycak gibi olurlardı acaba adet olmıycakmıyım bugün tüp bebekten sonraki ilk adetim olucak bu geç gelmesinde bi sakınca olan varmı bilgisi olan varmı hormonlarımda bi problemmi oldu acaba göğüslerimde bi değişikliklik olmaması çok tuhaf bu kadar senedir hiç olmamıştı:uhm:
Canım gecikmeler olabiliyormuş. Sonra düzene giriyormuş. Birkaç yerde okumuştum. Tabi benim gönlümden geçen başka. Rabbim biliyorrr. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
aramıza yenı katuılan arkadslar hosgeldınız..ınsallah sızlerde en yakın zamnda pembe kosemızde yerınız alırsınız..
wıntersun asılama topıgınde senı takıp edıyordum...
uzulerek hosgeldın dıyorum..ınsallah burası ugurlu gelır sana..
:CüvCüv::CüvCüv:kalırsın
canim benim ilk andan itibaren hep destekcilerimdendin..merhaba canım
2005 ten bu yana baya zaman geçmiş siz bu süre içinde hiç bir ilaç tedavi görmediniz öyle değilmi :uhm:
isterseniz öncesinde bi üroloğa gidin o sizi yönlendirecektir
spermiyogramıda krugere göre morfoloji bakılan yeri tercih edin eğer dr a gitmeden baktırırsanız
öyle düşünme çok zaman geçmiş ve 3kerede ameliyat olmuş umut bu belkide süpriz düzelme olmuştur Allahın izniyle
Allah yardımcınız olsun
zuzum sorsaydın keşke dr a neden acaba bu kadar fazla ağrı
ayrıca seninle birlikte bende çok heyecanlıyım bi bilsen
zuzum hamile diyebilsem sevinç çığlıkları atsak 6 nisanda Allahın izniyle
seferim ben seni
kendini hiç üme stres yok tamammı kuzum:asigim:
perşembe günü kontrolum var.o gün iğneni vurulmadan gel dedi.ona göre vurulursun dedi.sanırım 29 marta aşılamam olur.o gün pasiflora içip gitcem .hemşire komşum dedi.sakin olursan daha rahatolur dedi.:1ninca:
canım benimde düşükden beri iki aydır şişmiyor adet öncesi.hemşire komşum österojen hormonu azlığından olabilirded.canım bir dr git derim ben
nevrom büyük gün yarin insallah ve sen hamilesin canim...benim 2 tedavimde sonucdan önce adetim geliyor ve senin adetin falan gelmedi ve sen kesin hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?