Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar eşim perşembe günü tekrar spermiyogram yaptırıcak.
Eğer değerlerinde artış varsa aşılama yaptırıcaz.

canım inş yükselmiştir degerleriniz benim eşimde haftaya azartesi yaptırcak en son aralık ayında yaptırmıştı tüp bebek transferinden önce................inş şaşırtırlar bizi iyi yönde değerler :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ılkbahar sendeınde tarsnsferın hayırı oolsun canım..ınsalalh bebeslerın tutunmustur suan sana sımsıkı..dualarıım senle....
yaza herkesler hamıs gırecek topıkte:Saruboceq::Saruboceq:

rapunzelim cok sagol canim,allah hepimize hayirli saglikli evlatlar versin,gece teheccüde kalkiyorum herkes icin cok dular ediyorum

sağol rapunzelim ilk iğneyi cumartesi oldum.ben ikiz değil ama içime doğuyor.ikinci kez oğlan anası olcam.:Saruboceq::sm_cool:
beterim hayırlı ve sağlıklı olsun canım belki bir kız bir erkek olur hayırlısıyla..

Kızlar eşim perşembe günü tekrar spermiyogram yaptırıcak.
Eğer değerlerinde artış varsa aşılama yaptırıcaz.

canım işiniz rast gitsin hayırlısıyla aşılamanda tutsun inşş.

inşallah sidelya sizinde değerleriniz artmıştır.:Saruboceq:

beter ablam erkek kız hıc farketmıyor..ama ne guzel ıcıne dogmus....oglan anası...
ıkız olsun dıgerıde kız olsun...
bır anneye kız cocuk sart:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bende hep hamısken bu bebek erkek dedım..
acaba cınsıyetı neydı dıye hep aklımda

sevcancım hadı bakalım esının sonucları guzell cıkar ılk asılamadada tam 12 den ısabet yaparsınzıda fazla ugrastırmaz senın yaramaz
pasıflorayı arada bır bende kullanırım onun ıcınce acayıp sakın oluyosun..bıde uyuyosundelikafaduldendelikafadulden

rapunzelim cok sagol canim,allah hepimize hayirli saglikli evlatlar versin,gece teheccüde kalkiyorum herkes icin cok dular ediyorum

canım kusura bakma okumuştum ama unutmuşum yazmayı inş yumişler sıkıca tutcaklar annelerni bırakmıcaklar...............rabbim yardımcın olsun canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aramıza yenı katuılan arkadslar hosgeldınız..ınsallah sızlerde en yakın zamnda pembe kosemızde yerınız alırsınız..
wıntersun asılama topıgınde senı takıp edıyordum...
uzulerek hosgeldın dıyorum..ınsallah burası ugurlu gelır sana..
:CüvCüv::CüvCüv:kalırsın[/QUOTE]

canımmm teşekkür ediyorum takip ediyosan görmüşsündür ne kadar zor büyüdü yumoşlarrr aşılamadan başka şansım yok gibi geldi o an bana ve yaptırdım umarım pozitif bi sonuç olur inş burası hepimize uğurlu gelecekk...:Saruboceq::Saruboceq:

Kıslar bugün benim adet günüm karnımda ufak ufak ağrılarım var herzamanki gibi ama göğüslerim hiç şişmedi ve hiç ağrı yok normalde dokunamazdım patlıycak gibi olurlardı acaba adet olmıycakmıyım bugün tüp bebekten sonraki ilk adetim olucak bu geç gelmesinde bi sakınca olan varmı bilgisi olan varmı hormonlarımda bi problemmi oldu acaba göğüslerimde bi değişikliklik olmaması çok tuhaf bu kadar senedir hiç olmamıştı:uhm:

Sağol canımm. Bekleyişmize ortak oluyorsunuz. Sizlerle paylaşacağız sonucu ne olursa olsun. Kutlama da teselli de sizde. Ama ben Allahın izniyle halayların olacağını düşünüyorum. Rabbim utandırmasın inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Hayırlı zaman ne zaman ise o zaman olsun tedavin. En önemlisi bu. Acele de etmemek lazım. Zaten zamanı geldiğinden herşey çorap söküğü gibi gidiyor. Anlamıyorsun bile. Rabbim kolaylaştırıyor çok şükür. Sonucu güzel olsun inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrom büyük gün yarin insallah ve sen hamilesin canim...benim 2 tedavimde sonucdan önce adetim geliyor ve senin adetin falan gelmedi ve sen kesin hamilesin

Canım gecikmeler olabiliyormuş. Sonra düzene giriyormuş. Birkaç yerde okumuştum. Tabi benim gönlümden geçen başka. Rabbim biliyorrr. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Yeni gelen arkadaşalr hoşgeldiniz a.s. inşallah tez zamanda hamiş köşemizde olursunuz.

Sevcancım eşin test vericekmiş bu sefer güzel haber alıcaksın içime öyle doğuyo inşallah değerlerin çok artmıştır :1hug:

canım benimde düşükden beri iki aydır şişmiyor adet öncesi.hemşire komşum österojen hormonu azlığından olabilirded.canım bir dr git derim ben

Canım gecikmeler olabiliyormuş. Sonra düzene giriyormuş. Birkaç yerde okumuştum. Tabi benim gönlümden geçen başka. Rabbim biliyorrr. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Ah canım benim benimde öyle ama ne yazıkki değil keşke olsaydı ama diğer işaretlerim geldi hep sadece göğüslerimde bi farklılık yok.:1hug:

canımmm teşekkür ediyorum takip ediyosan görmüşsündür ne kadar zor büyüdü yumoşlarrr aşılamadan başka şansım yok gibi geldi o an bana ve yaptırdım umarım pozitif bi sonuç olur inş burası hepimize uğurlu gelecekk...:Saruboceq::Saruboceq:[/quote]

bılıyorum..wıntersun topıkten takıp ettım senı...hayırlıs bakalım hıc bellı olmaz
bebk sana suprız yaparak gelır demı..
hem burdakı arkadslara hemde asılam togındekı arkadslara umut olursun..:Saruboceq:

canim benim ilk andan itibaren hep destekcilerimdendin..
sanada diger arkadaslarimada ne kadar tesekkür etsem az
insallah güzel haberler veririmde halay basi olursunyerimseniben

tatlim hayirli olsun,hayirlisi olsun insallah:Saruboceq:
hadi bakalim cifter cifter gelirler meleklerin insallahhhhhh:Saruboceq:

canım benimde düşükden beri iki aydır şişmiyor adet öncesi.hemşire komşum österojen hormonu azlığından olabilirded.canım bir dr git derim ben

Benimde korktuğum tam anlamıyla buydu işte canım
inşallah ondan değildir ama korktuğum hep başıma geliyo nedense
yine dr yolu gözüküyor galiba bana:çok üzgünüm:

nevrom büyük gün yarin insallah ve sen hamilesin canim...benim 2 tedavimde sonucdan önce adetim geliyor ve senin adetin falan gelmedi ve sen kesin hamilesin

Canım bugün transferimin 13. günü. Yumurta toplamasının da 16. günü. Adet olmamak beni de ümitlendirdi. Rabbime şükürler olsun ümidimi taşıdım bugüne. İnşallah yarın da müjdemi verir. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…